Коментари - Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът | Днес.dir.bg

Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът

Генералният секретар на Алианса каза, че е решение на отделните съюзници, предоставящи военна помощ на Киев, а не на НАТО, дали ще позволят на Украйна да използва оръжия за удари по военни цели на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът | Днес.dir.bg

Коментари

а ние пасем от високата трева

За мир с оръжия и бомби .... ейй, лъжци и наглеци долни...

Целта на НАТО никога не е било да има мир. НАТО е средство за осигуряването на доминацията на САЩ в света, а държавите от периферията като България са просто "първа линия" или "пушечно месо"...

Много рус, много трол

Ако целта на нато е мирът - защо тогава обучи, финансира и въоръжи укрофашистите, които 8 години избиваха цивилно Руско население в Донбас ? Огън гаси ли се с бензин ? Война спира ли се с оръжие и наемници ? Вече трета година Русия завлядява нови територии, измират стотици хиляди славяни от двете страни, а нато продължава да дава оръжие и боеприпаси на укронацистите, вместо да ги накара да преговарят - това ил е желанието на нато за мир ? Долно лицемерие и лъжа ! Целта на нато е оборот на американската военна промишленост, чиито интереси защитава, нищо повече от това !

В днешна НАТОвска България, горд член и членка на фалиралия Евросъюз, 80% от всички хранителни стоки, включително всички плодове и зеленчуци, е от внос. Факт! Плодове и зеленчуци, като домати, краставици, картофи, лук, чесън, ябълки и други, които в миналото България традиционно е произвеждала в изобилие, сега са само от внос. Месото е почти на 100% внос от чужбина. Млякото също. Когато не си произвеждаш сам храната, а си зависим почти на 100% от външен внос, ти си със събути гащи и всеки де кой мине замине зверски ще те шиба, като копанарско магаре! Какво повече да говорим за тази пропаднала, умираща БГ-територия на умирачка и доизживяване? Ами образованието, ами здравеопазването, дето отдавна са търговски дружества?? Некачествено образование, което бълва на конвейер функционално неграмотни идиоти. Корумпирано и неефективно здравеопазване и в резултат - българите са най-болният и най-бързо измиращият народ на цялата планета Земя! А вие, български роби викайте ура за НАТОто, да живее Евросъюза и чЕкайте да забогатеете и да станете богати - лъжата с която ви качиха на голямата шейна още 1989г и ви засилиха надолу по пързалката. Пързалка, която ви докара буквално в Ада!

Русоробската сган яко троли, ама... до там. Силни пред компа, слаби пред урните...

Чорапът защо ги няма, срам ли го е?

Защо, въобще, трябва да слушаме тия нагли лицемери?! Искали мир??! Сигурно затова с парите НИ от Фонда за мир купуват снаряди и пушкала! Ааа, забравих, че на нашите супер демократични и плуралистични медии им плащат да ни помиват качествено...

НАТО или остатъците от така нареченият колективен запад са едно военно и икономическо джудже-хартиен тигър наритано в ъгъла и само срещу 80% от света. Света не ги брои за живи.Факт. Гледаме го онлайн вече 3-та година. Другото е полъх от конгрес са бкп или кпсс от миналото.

Както катастрофирахме тежко през 2-св война и си дадохме задника под наем на Хитлер, сега правим същотои сами се натискаме да претарпим пак национална катастрофа. Утре Столенберг ще излезне в пенсия на някой остров, а тук да му мислим ние.

Офф аман от глупаци, някой спрял ли те е да отглеждаш животни или да садиш домати, ако е толкова голяма далавера при толкова тарикати в държавата все някой щеше да го направи

Единствено натото прави света опасен. И колкото сме по далече от него, толкова по добре. За съжалени отново сме на страната на булката... за кой ли пореден път....

Войната е мир, ния сме защитна организация, обаче до сега само сме нападали. НАТО е военната маша на загиващата империя ФАЩ. Дори и този лайнар в момента ни призовава да си купум оръжия пак от САЩ

Столтенберг пропуска да каже, че живеем в по-опасен свят заради агресията на НАТО! НАТО е нападателен съюз и всички участия са били само с нападателен характер и нито веднъж със защитен! НАТО без война не може да съществува! НАТО се храни от войните и докато има НАТО ще има и активни военни действия!

Ха хаа, убийците от престъпната НАТО и мир, ха хаа! Срам и позор за България, че е отново със собствените си врагове срещу своята Освободителка Русия!

Столтенберг пропуска да каже, че живеем в по-опасен свят заради агресията на НАТО! НАТО е нападателен съюз и всички участия са били само с нападателен характер и нито веднъж със защитен! НАТО без война не може да съществува! НАТО се храни от войните и докато има НАТО ще има и активни военни действия!

Трябва сутрин като се събудим, първо да се страхуваме от Русия, после да благодарим на НАТО, че ги има и все пак - "целта е мирът". Който не го прави, той не вярва в ценностите и цивилизацията.

Цяла Европа е по командването на САЩ.Във БГ имаме САЩ бази и войници а не НАТО. Ние не сме независими.Колкото и да беше БГ зависима от СССР,то поне нямаше руски войски. По опасния свят е заради НАТО източното му разширение. Всички го знаят ама се правят на ударени.Голями миротворци се оказаха.

Тоя психопат с метлата вън !

Няма как да свържем в тъждествено равно войната и мира. Вместо да се разглежда възможностите за мир тоя "покемон" говори как трябва ФАЩ да продаде още и още оръжия и как света трябва да се загроби още по активно във война. НАТО трябва да бъде разформирована. Това е организация, която в историята си създава и катализира войните. Щетите от дейността ѝ е в противоречие с международните стандарти за мир.

Светът ясно показа през последните няколко години колко му дреме за високопарните и високомерни изказвания на западните политици. Изпуснаха нещата евроатлантиците, главно от собствената си глупост. Реалността още не ги е ударила през лицето, както подобава.

Ползвай лубрикати.

Егати наглеца

Изгонете го този веднага от България.

Целта е Мирът но не да наливате оръжия, които после Украйна ще изплаща години. Колко милиарда ви дължи вече Украйна? Щото избягалите украинци може да не се завърнат и кой ще ви ги плаща тогава. Или Фащ ще ги компенсира с територия тези милиарди.

А защо и ние не помолим Президента Байдън да разположим ядрено оръжие на наша територия?

Кръвопиещ въмпир, ни дава акъл?! НАТО е фашизъм по цялият свят.

Пожар се гаси с бензин! Войната е мир! Невежеството е знание!

Я си таковайте таковата, лъжци и агресори!

Най са смешни русоробите дето желаят мир като нашия Мунчо , а тяхната представа за мир е да коленичат пред агресора, няма такива страхливци и женчовци, а иначе все им се привиждат джендъри и еврогейове, явно имат мокри сънища след като руснаците не могат да ги удовлетворят според представите им

Ще си счупят кръстовете от навеждане !

Мога да ти разположа едно друго оръжие в задния двор.

Единственото, което прави света опасен са натовските амбиции. Тия самозабравили се плужеци се мислят за господари на света, а всеки несъгласен следва да бъде техен роб. Нищо, има кой да ги спре. За жалост за пореден път ние сме на погрешната страна, за което следва да благодарим на "родните" ни "политици". Юда може да взима уроци от тях...

Никой не си е и мислил, че Йенс дошъл на концерт на Фики Стораро. Ясно е, че е дошъл с войнствена цел, след като е главатар на американската маскировка за агресия. Въпросът е какво ще обещаят Тиквун чрез Главун, за да имат "комфортна преднина" на „честните и демократични“ избори, които ни очакват?!!!

А дали някой е питал финландците и шведите дали искат?

И те не помагат вече!

Гледам рузките оркоподанници са подпалили. Още от турско в България е било пълно с продажни душици .Даже и дур.ру не ми дава да постна, ако не скрия адреса.

Не съдете за другите по себе си....

ама не казва като се свършат укрите скоро - кво ще се праи

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката 404. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат.

А така.... Борба за Мир до последния украинец, а после ще видим кои съседи ще продължат да ръчкат мечката с ръжена... Слава Кокайне...

Знам за вазелина, ама понякога не ме питат и ме жулят на сухо !

НАТО и мир е абсурд. НАТО съществува за да води войни в трети страни.

Според западните ПСИХОПАТИ: Пожар се гаси с бензин! Войната е мир! Невежеството е знание!!! А ние им „ВЯРВАМЕ“ !!!

И за целта за запазване на мира на запада е унищобаване саседните на Русия държави като провеждате бойните действия на наши територий и наши войски. Никога няма да се бия за война която не е наша.

И затова Путин нападна Украйна, анексира Крим, Донбас, Запорожието и обстрелва цяла Украйна с ракети, а Медведев заплашва с ядрена война - за мир, нали така казвате всички русофили!

Тия честно не са добре. Вика атакувайте с наши ракети дълбоко в Русия в името на мира...куку.. Воната е мир, свободата робство, невежеството сила...

Тази среща ще се отрази много негативно на резултатите от предстоящите избори

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки ? Верно ли те шибали негрите от Алабама ?

Коментари - Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът | Днес.dir.bg

Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът

Генералният секретар на Алианса каза, че е решение на отделните съюзници, предоставящи военна помощ на Киев, а не на НАТО, дали ще позволят на Украйна да използва оръжия за удари по военни цели на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят и НАТО трябва да реагира, но целта е мирът | Днес.dir.bg

Коментари

а ние пасем от високата трева

За мир с оръжия и бомби .... ейй, лъжци и наглеци долни...

Целта на НАТО никога не е било да има мир. НАТО е средство за осигуряването на доминацията на САЩ в света, а държавите от периферията като България са просто "първа линия" или "пушечно месо"...

Много рус, много трол

Ако целта на нато е мирът - защо тогава обучи, финансира и въоръжи укрофашистите, които 8 години избиваха цивилно Руско население в Донбас ? Огън гаси ли се с бензин ? Война спира ли се с оръжие и наемници ? Вече трета година Русия завлядява нови територии, измират стотици хиляди славяни от двете страни, а нато продължава да дава оръжие и боеприпаси на укронацистите, вместо да ги накара да преговарят - това ил е желанието на нато за мир ? Долно лицемерие и лъжа ! Целта на нато е оборот на американската военна промишленост, чиито интереси защитава, нищо повече от това !

В днешна НАТОвска България, горд член и членка на фалиралия Евросъюз, 80% от всички хранителни стоки, включително всички плодове и зеленчуци, е от внос. Факт! Плодове и зеленчуци, като домати, краставици, картофи, лук, чесън, ябълки и други, които в миналото България традиционно е произвеждала в изобилие, сега са само от внос. Месото е почти на 100% внос от чужбина. Млякото също. Когато не си произвеждаш сам храната, а си зависим почти на 100% от външен внос, ти си със събути гащи и всеки де кой мине замине зверски ще те шиба, като копанарско магаре! Какво повече да говорим за тази пропаднала, умираща БГ-територия на умирачка и доизживяване? Ами образованието, ами здравеопазването, дето отдавна са търговски дружества?? Некачествено образование, което бълва на конвейер функционално неграмотни идиоти. Корумпирано и неефективно здравеопазване и в резултат - българите са най-болният и най-бързо измиращият народ на цялата планета Земя! А вие, български роби викайте ура за НАТОто, да живее Евросъюза и чЕкайте да забогатеете и да станете богати - лъжата с която ви качиха на голямата шейна още 1989г и ви засилиха надолу по пързалката. Пързалка, която ви докара буквално в Ада!

Русоробската сган яко троли, ама... до там. Силни пред компа, слаби пред урните...

Чорапът защо ги няма, срам ли го е?

Защо, въобще, трябва да слушаме тия нагли лицемери?! Искали мир??! Сигурно затова с парите НИ от Фонда за мир купуват снаряди и пушкала! Ааа, забравих, че на нашите супер демократични и плуралистични медии им плащат да ни помиват качествено...

НАТО или остатъците от така нареченият колективен запад са едно военно и икономическо джудже-хартиен тигър наритано в ъгъла и само срещу 80% от света. Света не ги брои за живи.Факт. Гледаме го онлайн вече 3-та година. Другото е полъх от конгрес са бкп или кпсс от миналото.

Както катастрофирахме тежко през 2-св война и си дадохме задника под наем на Хитлер, сега правим същотои сами се натискаме да претарпим пак национална катастрофа. Утре Столенберг ще излезне в пенсия на някой остров, а тук да му мислим ние.

Офф аман от глупаци, някой спрял ли те е да отглеждаш животни или да садиш домати, ако е толкова голяма далавера при толкова тарикати в държавата все някой щеше да го направи

Единствено натото прави света опасен. И колкото сме по далече от него, толкова по добре. За съжалени отново сме на страната на булката... за кой ли пореден път....

Войната е мир, ния сме защитна организация, обаче до сега само сме нападали. НАТО е военната маша на загиващата империя ФАЩ. Дори и този лайнар в момента ни призовава да си купум оръжия пак от САЩ

Столтенберг пропуска да каже, че живеем в по-опасен свят заради агресията на НАТО! НАТО е нападателен съюз и всички участия са били само с нападателен характер и нито веднъж със защитен! НАТО без война не може да съществува! НАТО се храни от войните и докато има НАТО ще има и активни военни действия!

Ха хаа, убийците от престъпната НАТО и мир, ха хаа! Срам и позор за България, че е отново със собствените си врагове срещу своята Освободителка Русия!

Столтенберг пропуска да каже, че живеем в по-опасен свят заради агресията на НАТО! НАТО е нападателен съюз и всички участия са били само с нападателен характер и нито веднъж със защитен! НАТО без война не може да съществува! НАТО се храни от войните и докато има НАТО ще има и активни военни действия!

Трябва сутрин като се събудим, първо да се страхуваме от Русия, после да благодарим на НАТО, че ги има и все пак - "целта е мирът". Който не го прави, той не вярва в ценностите и цивилизацията.

Цяла Европа е по командването на САЩ.Във БГ имаме САЩ бази и войници а не НАТО. Ние не сме независими.Колкото и да беше БГ зависима от СССР,то поне нямаше руски войски. По опасния свят е заради НАТО източното му разширение. Всички го знаят ама се правят на ударени.Голями миротворци се оказаха.

Тоя психопат с метлата вън !

Няма как да свържем в тъждествено равно войната и мира. Вместо да се разглежда възможностите за мир тоя "покемон" говори как трябва ФАЩ да продаде още и още оръжия и как света трябва да се загроби още по активно във война. НАТО трябва да бъде разформирована. Това е организация, която в историята си създава и катализира войните. Щетите от дейността ѝ е в противоречие с международните стандарти за мир.

Светът ясно показа през последните няколко години колко му дреме за високопарните и високомерни изказвания на западните политици. Изпуснаха нещата евроатлантиците, главно от собствената си глупост. Реалността още не ги е ударила през лицето, както подобава.

Ползвай лубрикати.

Егати наглеца

Изгонете го този веднага от България.

Целта е Мирът но не да наливате оръжия, които после Украйна ще изплаща години. Колко милиарда ви дължи вече Украйна? Щото избягалите украинци може да не се завърнат и кой ще ви ги плаща тогава. Или Фащ ще ги компенсира с територия тези милиарди.

А защо и ние не помолим Президента Байдън да разположим ядрено оръжие на наша територия?

Кръвопиещ въмпир, ни дава акъл?! НАТО е фашизъм по цялият свят.

Пожар се гаси с бензин! Войната е мир! Невежеството е знание!

Я си таковайте таковата, лъжци и агресори!

Най са смешни русоробите дето желаят мир като нашия Мунчо , а тяхната представа за мир е да коленичат пред агресора, няма такива страхливци и женчовци, а иначе все им се привиждат джендъри и еврогейове, явно имат мокри сънища след като руснаците не могат да ги удовлетворят според представите им

Ще си счупят кръстовете от навеждане !

Мога да ти разположа едно друго оръжие в задния двор.

Единственото, което прави света опасен са натовските амбиции. Тия самозабравили се плужеци се мислят за господари на света, а всеки несъгласен следва да бъде техен роб. Нищо, има кой да ги спре. За жалост за пореден път ние сме на погрешната страна, за което следва да благодарим на "родните" ни "политици". Юда може да взима уроци от тях...

Никой не си е и мислил, че Йенс дошъл на концерт на Фики Стораро. Ясно е, че е дошъл с войнствена цел, след като е главатар на американската маскировка за агресия. Въпросът е какво ще обещаят Тиквун чрез Главун, за да имат "комфортна преднина" на „честните и демократични“ избори, които ни очакват?!!!

А дали някой е питал финландците и шведите дали искат?

И те не помагат вече!

Гледам рузките оркоподанници са подпалили. Още от турско в България е било пълно с продажни душици .Даже и дур.ру не ми дава да постна, ако не скрия адреса.

Не съдете за другите по себе си....

ама не казва като се свършат укрите скоро - кво ще се праи

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката 404. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат.

А така.... Борба за Мир до последния украинец, а после ще видим кои съседи ще продължат да ръчкат мечката с ръжена... Слава Кокайне...

Знам за вазелина, ама понякога не ме питат и ме жулят на сухо !

НАТО и мир е абсурд. НАТО съществува за да води войни в трети страни.

Според западните ПСИХОПАТИ: Пожар се гаси с бензин! Войната е мир! Невежеството е знание!!! А ние им „ВЯРВАМЕ“ !!!

И за целта за запазване на мира на запада е унищобаване саседните на Русия държави като провеждате бойните действия на наши територий и наши войски. Никога няма да се бия за война която не е наша.

И затова Путин нападна Украйна, анексира Крим, Донбас, Запорожието и обстрелва цяла Украйна с ракети, а Медведев заплашва с ядрена война - за мир, нали така казвате всички русофили!

Тия честно не са добре. Вика атакувайте с наши ракети дълбоко в Русия в името на мира...куку.. Воната е мир, свободата робство, невежеството сила...

Тази среща ще се отрази много негативно на резултатите от предстоящите избори

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки ? Верно ли те шибали негрите от Алабама ?