Столтенберг и Байдън: НАТО и САЩ няма да разполагат войски в Украйна

Това обаче не означава, че няма да се подсилва с военни части източният фланг на Алианса, подчертаха и двамата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не подценявайте нато. Те са страшно силни, особено когато им падне враг на мушката като Сърбия, Либия и десетки такива държавици които нямат военна мощ. Те могат да бомбардират в нарушение на всички правилна, те могат да ползват ураниеви бомби и каквото се сетиш оръжие. Но стигне ли се до сблъсък , епилираните войничета дебело платени, нито искат, нито могат да воюват. Те нямаха храбростта да нападнат Сърбия по суша, те нямат капацитета да се справят с Иран, Сирия итн , а са тръгнали срещу рашките. Крайно време е да спре износа на "демокрация" и трилиони напечатани безвредни хартийки. Точно тези англо саксонски педерунгели разбиват балканите столетия наред. Дано един ден се освободим от опеката и интересите им.

От " отбранителен съюз" се превърнаха в легална престъпна организация тоя казел( пръч) обеща- няма ги вече тези наивни и глупави руснаци които да ви вярват. Със Запада може и трябва да се разговаря само със сила. Със " Световното зло" наречена Америка с техният стил като на бандит който не признава нищо и разбира само от сила. ( В Куба,Венецуела,Никарагуа ако руснаците поместят новите ракети които са " Оръжие на Възмездието" които се движат със скорост над 20 Мах тази престъпна сган ще има " щастието " да бъдат първи да отидат в "Рая" и светътще се промени корено който ще бъде много по-мирен и спокоен.

Няма да разполагат повече! Ами, че то малко ли нещо наблъскаха, че няма място за повече. Русия още в началото им каза, че няма намерение да напада никого, но те си настояват и я убеждават, че ще напада!? Това ме кара да мисля, че при една провокация от САЩ и НАТО всичко около западната граница на Русия ще бъде изпържено без да става нужда от нахлуване Толкова ли е трудно да се проумее?

Ти можеш да си мислиш каквото искаш - едва ли на някой му пука. Особено за глупостите, които си мислиш!

От последните либерални изследвания е установено ,че на Шипка ако не са били американските войници България още щеше да е под турско робство.Да си спомним и за обсадата на Плевен ,където след тежки битки с турците американските войничета разбиха турската армия и плениха Сюлейман паша .Не забравяйте тогава не са имали американците ракети и атомни бомби,а само пушки,топове и саби.

_stankow

Съответната реч, предвид тези нови исторически факти, се готви за 3-ти март. Лично Соломон Паси щял да я прочете по телевизията :)

Няма защо да го правят. Въоръжиха Украйна и сега ще я накарат да нападне Донбас за което ще обвинят Русия. Толкава са прозрачни .

Аман от "стратези" и "експерти". И все РУСКИ възпитаници (а може би и нейни хрантутници)...

Така е. Вече са разположили в Украйна достатъчно ЧВК от САЩ, Великобритания, Канада и Полша ...

Русофилията трябва да се преследва със закон, да се счита за държавна измяна и да се влиза в затвор за проповядване на русофилски идеи. Само тогава България ще започне да се превръща в нормална просперираща държава с висок стандарт и качество на живот.

хапчетата ти къде са.Обади се на личния да ти ги смени иначе подлежиш на принудително лечение.

Както казваше един поет, тук нормалните ги изкарват "луди". Друга опорка нямаш ли, другарю ???

Имам усещане че най-високо технологичните американски компании до 10 години ще работят в Росия..

Това усещане вие руските пeдepacтu го имате от 70 години, и накрая все пPocuята се оказва прецакана ….

абе деди от твоите ФАЩ на купонна система и остатъците от талибанския запад нищо не отана само за 30 години.Станахан гета и мизерници.

Тези двамата смешници могат да направят страшно комедийно шоу! С нетърпение чакам да прочета всяка тяхна реплика.

Аз пък си мисля, че след като вашият Путан Първи - Къси бъде осъден от международен трибунал, може да му се даде възможност да работи в цирк, като джудже - клоун, облечен в джуджашки дрешки …..

Не е двоен стандарт: 1. Под деескалация се подразбира изтеглянето на руските войски от собствената им територия, а за американските-е те остават, за сдьржане на руската агресия, 2. Наличието на 100 хил украинска групировка около Донбас не носи агрессивен характер спрямо него.х 3. Потенциалната смьрт на 30 косовари е геноцид, и основание за военна намеса, изгарянето на 100 човека в Одеса е нещастен случай и провокация, 4. Разполагането на ракети вьв Венецуела, или Куба е агресивен и недопустим акт срещу американската сигурност, но разполагането на американски ракети в Полша и Румьния е отбранителна мярка и е насочена срещу Иран, 5. Руските самолети над Бенинговия проток са проява на агресия и се дьржат непрофесионално. Американски разузнавателни самолети около руското крайбрежие изпьлняват рутинни мисии за повишаване на стгурността, 6. Руски кораби около Великобритания е проява на агресивно и обезпокоително присьствие около чужди брегове. Американски кораби в чужди териториални води защитават свободата на корабоплаването

Шефа на НАТО Солташака на Байдан крачка назад ,но плаши и нагнетява страх .Колко са елементарни и смешни в НАТОто ,че се усъмнявам в тяхната пригодност за политици и воени.Обградихте Русия от бази и войска и искате тя да ви клекне.Не си правите изводи от историята а той е , че Русия винаги бе нападана и винаги е побеждавала. САЩ от война с идианците за земите им та до днес няма година без война с някой или агресия срещу независими държави с измислени претекси за оправдание.Оставам с впечатление за да потушат вътрешни напражения си измислят локални войни с цел ,,спасяване” на света от комунизма ,от диктатори ,от муджихидини и т.н.Не разбрах защо борбата им с муджихидините завърши с бягството на САЩ от Авганистан.?Съжалявам ,че ЕС се връзва на американските воено политически далавери с мира по света.

Filled with rage then Billy Joe reached for his gun to draw But the stranger drew his gun and fired Before he even saw As Billy Joe fell to the floor ............ Don't take your guns to town son Leave your guns at home Bill Don't take your guns to town Джони Кеш

Това си е поредната улика че сащ си отива като суперсила и евентуално като държава изобщо. Тази реплика ми напомня много на една от края на 80-те. Тогава Горбачов каза: ние няма да изпращаме танковете. е не е ли същото?

а дали обратна реплика (и действия) не е по опасна ?!

Аз все още не мога да разбера каква е заплахата за България, БЕЛГИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ и ИСПАНИЯ заради конфликта между Украйна и Русия. Има ли все още някой, с изключение на плевнелиев, алйо, валеристефанов и паси, който да си мисли, че Русия ще нападне България... например?

Изброените от теб са с ментални увреждания ,така че не им обръщай внимание .Те ходят и по съответните медии да се изхождат...речево.

За американските войски в Украйна е някак неудобно и неуютно. Има опасности. На всичко отгоре, там се плаща. В България е екстра, хубава страна, летища, пристанища, бази ... Всичко е безплатно. Няма опасности, управляващите послушни, народът търпи

Добре де разбутаха Украйна, щяха да им помагат и накрая първи избягаха и си махнаха посланиците без да има нищо. То бива бива, ама срама е голям.

Има как да няма обикновените украинци ще ги линчуват. Хората да не са слепи я.

И още повече руски войски ще видите по границата, а даже може и пак до Берлин да стигнат, ако не се разкарате веднага оттам и не престанете да дразните великата Руската мечка! Нещастникът Байдън пък го видяхме в Афганистан как изостави гражданите си и въоръжение за над 90 милиарда долара в ръцете на талибаните!

Какво се пенявите, скоро ще разберете, че сте много далеч и встрани от реалната ситуация...

Няма я, там руснаците бият... по добре в Бургас.

Руснаците бият местните. Други не могат. И ги бият, защото са уроди. МОже и никой да не бият, но руснака е свикнал да руши и да бие, иначе няма как да съществува.

а ние тука се изпокарахме, да обявяваме ли война на Русия или не.

Война в тоя момент е унищожителна за Кремъл и руския народ. Война срещу Украйна ще предизвика нещо подобно на Октомврийската революция 1917-та! Кремъл нямат полезен ход. Ако не нападнат, губят Украйна завинаги, ако нападнат Кремъл губи властта. Напред пропастта , назад, големия американски ХУЙ допрял сфинктера на метровката путя ! Ха-ха!

може да впечатли само курве.

Schilo

Сега остана да напишеш и защо! Щото, само със заучени фрази не става!

Не да ти кажа, Вовата е станал КГБ шефче в най- трудните временА. Говори перфектен немски, справя се с руски, шведски и татарски . Така че има акъл и стратегическо мислене. Не го мисли него. Ами виж Радка и Кирчо!

Справя се с английски …. Руският си го знае :)

нато от днес ще произвежда извънредно тухли четворки от матриал достаявен ит макдоналдс и втвърдител кокакола.

на 3 февруари, СЕ организира протест "НАТО, вЪН" този път пред президентството и Бойко Борисов - Буда ще присъства, той искаше чисто Черно море да се чипка на спокойно :(

ти майтапиш ли се, Борисов на улицата, сред хората

НЕ СЕ БОЙТЕ. НАШИТЕ Ф16 БЛОК 70 СА НАПЪЛНО НЕУЯЗВИМИ ЗА КАКВИТО И ДА СА ОРЪЖИЯ.

Още ли е жив дедо Байдън?

Той и Садам имаше химическо оръжие ама терористите американци не го намериха - само разрушиха страната. В Сирия - същия план, в Либия - същия план. Сега Украйна, но пак ще се преберат като пребити кучета.

Петте най-големи производителя на оръжие са американски. 177 милиарда $ оборот на година. Няма ли някъде стрелба, няма продажби, няма работа за стотици хиляди американци. А това води до проблеми, икономически и политически. Една единствена Javelin струва около 60 000$. Нали не мисли някой, че ги подаряват на Украйна?! Нашите "партньори" отвъд океана нямат никакъв интерес всички да живеят в мир и да не употребяват оръжията им.

в Украйна няма, а в България?

И в България също тоже ! Вън янките от Ново село от българските територии и Черно море !

Всички плашат украинците, че ще бъдат нападнати от Русия, докато им продадат едни оръжия за едни пари... Аз съм виновен, че украинците са балъци !

вече не искат и да им продават, защото няма с какво да платят.

Сега краварите ще заспят щастливо гушнати,мушнати, под юрганче,мъжката с на метлата дръжката!

Не на метлата , а на тслата дръжката. (Правилно изписах - тслата).

на т’слата дръжката, дръжката.

US експерт ген. Къмингс алармира: Руски хиперзвукови ракети „Кинжал” поразяват София за 11 минути За сравнение, традиционните крилати ракети „Калибър”, изстреляни от същото място, биха долетели до столицата на България за около два часа., .Aмериканският военен експерт Алън Къмингс публикува доста плашещ свои анализ във военното издание War on the rocks. Според него новите руски хиперзвукови ракети „Кинжал”, изстреляни от Финския залив, могат да стигнат до София, която е на 1200 км оттам, и да я ударят за 11 минути. Русия пусна ВИДЕО от стрелба с "Кинжал" от кораб за борба с подводници За сравнение, традиционните крилати ракети „Калибър”, изстреляни от същото място, биха долетели до столицата на България за около два часа. „Руските хиперзвукови способности за оръжие са насочени главно към две цели: Западът (особено НАТО) и периферните страни на Русия като Финландия, Прибалтика, Украйна и Грузия. Това прави местата в Западна Европа толкова уязвими за удари, инициирани от руска територия, тъй като Прибалтика, Украйна и Грузия са били в ехоловата епоха.

Генерале, искам да си спокоен. Руснаците знаят , че една цяла ракета е много за България, а нямат на разположение половин ракета. За тук най вероятно ще ползват опита си от Крим - два камиона с предрешени колхозници, с нахлузени ушанки, в винтяги и ленти на дясната ръка, без оръжие.... Ден по късно ще сме част от Руската федерация, въпреки яростната съпротива на Соломон Паси и Роско от Неврокоп.

Стига с псевдоекспертните ти мнения. Кинжал и Калибр са противокорабни ракети. Плюс това никой не е тръгнал да стреля по София.

първитв цели : Граф Игнатиево, Безмер, Шабла вторите цели - морските Варна и Атия трета не ща да ги споменавам - АЕЦ Белене и Черна вода

Да, а Варна от Одеса, за 6 минути. За 6. Тръгнала Радка с Кирето между шамарите ….

анти ракети Блок 70. До 2028 г. ще ни ги доставят, ако платим утре. А курсантите пиклоти и курсантите ракетчици онлайн ли се обучават?

Доколкото си спомням досега мирна София е бомбардирана единствено от Англо-Американците през ВСВ, както и мирен Дрезден, кйто бе сринат до основи от хуманистите. За Хирушима и Нагазаки да не говорим! Ако има цел, то това ще е Ново село, но имайки в предвид, че това са високо точни управляеми ракето, то не виждам причина за притеснение!

Аз съм с пуканки . Интересно ми е как 70000 натовци ще се справят с руската армия. Между другото, как миже Финландия, Австрия, Швеция , Швейцария да са неутрални , Хърватия и Германия да не участват в момента в игрите на НАТО насочени срещу Русия, А ние да се бутаме между шамарите ? За Кирчо ясно че нищо не му е ясно, ама кака Радка поне трябва да има елементарна представа ? Какво печелим от нашето участие ?

Русия няма намерение да напада Украйна, обаче сега като не ги нападне и тези рептили ще се изпъчат пред камерите - ето на сплашихме Путин! От друг страна ние сме идеалният кандидат за превантивен удар от страна на Русия. Никой няма да си мръдне и пръста за нас. Някой може ли да си представи точно сащ да влязат във война заради нас? А така ще се разпадне и нато и всички ще са доволни, най-вече македонците. А няма да има повече тъпи коментари в дира...

Шубе страх са едно и също

Що нали да пазите Украин!? Страхът мирише на гадно.

Шубето е голям страх. Подлеците имат усещане кога мирише на бой. Той и Путин е мерзавец, но ония са много гузни и много грешни.

Премиера ни е гей. Педерас. УЖАС!

Ще разполагат в други страни например България, NBC го спомена в новините.

Хората искаме ли да сме в НАТО?

Целта на англосаксите е да унщожат източно православните и за това насъскват украинците срещу руснаците.

Икономиката на Русия се срина и сега единственият изход е война грабене. Те само на това са способни, алчни, грозни и прости като гъби!

Кирчо, объркал си държавите, по-възрастните американци твърдят, че като започне икономическа криза, американското правителство започва война, това се опитват и сега, че много са я забатачили.

Да питат нашите. Те ще изпратят 16 книжни самолета. След това ще изпратят черните им кутии в Москва.

Браво Байдън, браво Столтенберг! Дотук добре, молодцы! Сега остава само да се разкарате от Източна Европа и готово. Той, Путин, друго не иска. Засега!

nasraha se.

Ша папаме какалашката, тавариш

Нато даже и в Турция няма да разполага войски, защото Турция не иска. Нито в Германия.

Всичко беше фалш, заради петрола, тъпи комуняги, не се вързвайте толкова бързо, споко, големите си знаят!

Сега Украйна разбра "братска помощ и солидарност" на демократична Америка и Атлантическия алианз...

Кирил Петров- Достоен Българин эа Уважение

Пръц!

Ако Путин е решил да напада едва ли целия свят щеше да разбере. От друга страна едва ли чак толкова се разтревожил от НАТО като се вижда насипното състояние на Европа. Никой от натовските държави не отделя 2% от БВП за военни разходи както е по договор. Всеки гледа да ги харчи за по смислени неща.

И не само! Едва една трета от населението на западните държави е готово да воюва за своята страна, включително и в България. Хората се разглезиха.

Карат ни да воюваме не за своята страна а за разни други каузи на НАТО!

За пореден път западняците предават съюзниците си! 1938, Франция и Англия предават Чехия на Хитлер и Полша! Така слагат началото на втората световна война!

Животът на западняците е скъп! Демокрация, баджанак, политическата кариера зависи от гласовете на хората!

Съгласен, братчет! За това не харесвам демокрацията, щото трябва да се мазниш на контингенти! Например по тъмно зелени!