17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да минаваме на фенери. От общината да разкрият щатни бройки за фенерджии, които да ги запалват нощем. Друг вариант е уличното осветление да мине на соларни панели.

Кога има режим на тока...Еми само при комунделите.... Малко да вземат да работят тези нови дето управляват от април Радев ! Какво правим...няма ли да изръсиш някой бисер..? Размахвай юмрук на отрочетата си ...да иЗмислят нещо тези харвардския гениии...

Лампите на уличното осветление, да се захранват само със слънчеви панели. В началото може да е малко скъпо, но системата сравнително бързо ще се изплати!

има и друго решение! да ги заменят с газени лампи!

Продължаваме подмяната вече и на тъмно.

А да ни е честита Зелената сделка, което е завоалирано от Пладнешки обир. Пък то даже не се е започнало.

Само назад и надолу

В столичния район Изгрев- Изток от седмица и нещо е тъмно по улиците и нищо не се вижда. Отделно една плочка, която не се клати по тротоарите няма. Колко точно дела за потрошени хора искате? Особено сега в леда

Хората отдавна са измислили умни системи за управление и контрол на уличото осветление.

Премиерът стяга футболен отбор за среща със Северна Македония - ще има зрелища! Какво сте се разревали сега пък за тока и парното! Айде, по-спокойно, скоро и самолетна линия до Скопие ще ви пуснат, а вие - парно, ток, осветление, метро- стига сте циврили! .... Всеки народ си заслужава управниците....

яжте торти стига рИвахте няма угодия тоя народ

тия кретени в подлез стъпвали ли са те и сега са полутъмни и опикани как ще пестиш ток от подлез с две ти осветителни тела да ги сменят с нещо икономично

Ще бъде направен пълен и прозрачен анализ на ситуацията и ще се обсъдят резултатите, вследствие на което ще се направи план за мерките. Пътят е ясен, не бива да се бърза. Остава само да се гадае докога суверенът ще издържи.

Добавям към коментара Ви - " Ще се формират работни групи за обсъждане на проблема".

Как можахте да гласувате за тези, заслужавате си съдбата. Енергийните дружества се къпят в пари. Бойко е селски ....., но нямаше начин това да се случи.

И кой ни натреесе тая енергийна борса интегрирана с най-скъпите за тока държави в ЕС. Нали точно банкянсия шебек и любимата ми Теменужка?! Аман от гробарски де.би.лизъм

тъпи, вие комунделите си мислите, че още сте в ерата на вестник работническо дело! ма не е точно тъй, червенотиквеничко! днес има интернет!! та българската енергийна борса е създадена януари 2014г! а по това време премиер е дрОгаря орешарски! от 29 май 2013г до изгонването му на 6 август 2014г! тъй че борисов няма общо и с този ви провал!

imeto na vestnika e razboinichesko delo ,no komunyagite go preinachiha .

Прост и беден, такъв те иска доганя, за да продължиш да гласуваш за толупа. Прост и беден, ще си и останеш.

Имаше такива работи.

Те простите хора и без ток могат да карат.

СИТУАЦИЯТА ЩЕ ПРЕМИНЕ В РЕВОЛЮЦИОННА !! НЕ Е СЛУЧАЙНО !! РЕШИЛИ СА ДА СМАЧКАТ ХОРАТА!! ТРЯБВА ОТГОВОР !!!

Ето ви .. свободен пазар в пандемия.

Ми след като не успяха да ни изтребят с "мерките" срещу пЛандемията, сега ще пробват да ни уморят от глед и студ!

На фона на най-високите данъци в Сф е просто гнусно.

В Козлодуй вече има режим?!?

Гответе се от другия месец и за режим на водата. ВИК-тата са сащисани от мсетките за ток. Снощи го каза точно, който трябва, че ако бързо не се предприеме нещо, кранчето ще се врътне.

Омикрон в буквален превод е зануляване,от там си правете сметките,какво следва...

Зануляване на вируса и пандемията?

Зануляване на икономиката!

с бодра крачка и комсомолски устрем се приближавама към развития социализъм, етап по пътя към комунизЪмът! ееех какви славни всепобедни години бяха, а?!!! всепобедни в смисъл вси-по- бедни!

Вземам пуканките да гледам как държавата колабира, докато ние теглим 10 милиарда заеми, които да си раздадем. За вас ще има ваучери по 200 лв, за да не се бунтувате, за нас - с по няколко милиона повече, ама да не ви е грижа. Всичко е под контрол. Това е криза. Опа, пардон, това са кризи, но няма да стигнем до катастрофа. Важното е пуканки да има.

Последният да дръпне шалтера,нещата са извън нашият контрол!Това е то ПРОМЯНАТА,нали Кире и Асане?

Само 50 % увеличение? Пак са добре - можеше и да е по-зле.

Не е ли някак по-логично, предвид цитираните суми, да заменят лампите със високоефективни светодиодни?

цената им обаче е доста висока, като сложим и рушветите отива доста

А няма ли да е по-логично, след като произвеждаме на 100% собствения си ток на цена 186 лв, да си го продаваме пак на 186 лв, вместо на 486 лв? Скоро и борса за брашно и хляб с цени ден напред ще имаме. Ако искаш хляб - наддаваш от предния ден

по добре с газени лампи! малко мирише, и някой трябва да минава да ги пали и да ги гаси после, ама все е нещо

сега е момента да си купите жилище в Изгрев

Само да напомня, ако някои са забравили, че Кметът на район "Изгрев" е единственият ЧЕРВЕН ("подкрепен" от БСП) районен кмет в София. Кой, ако не той, да даде "тон за песен" с Режима ... на тока?!?

И какво като е "ЧЕРВЕН" ?!?!? Толкова направи за общината ,колкото ти не си успял да съсипеш !!!! Никой няма да му направи компромис и такива "драскачи" само това дебнете...

Докато Киро и компания умуват,как да признаят макетата,само за ваксинацията и зелените сертификати и как да налагат по голям терор над населението,то през това време държавата пропада в пропастта... Изобщо на тия не им пука,че държавата ще се разпадне!

Не обмисля режим на тока, а доброволно ограничаване на потреблението на ел.енергия за осветление. Изразът "режим на тока" има различно значение - принудително ограничаване на потреблението на ток поради недостиг.

Успешно вървим към това да се превърнем във Венецуела на Балканите. Първо взехме пример от тях за машините, сега вземаме пример за режим на тока! Уау! И не е само район Изгрев. Във Варна лампите светят само от едната страна на булевардите. В Бургас също въвеждат ограничения. Забележете в Козлодуй им спират тока за по 6 часа вечер... Егати иронията. Дишат на АЕЦ радиоактивността, а нямат ток за лампите си.... Оставихме рилският манастир на тъмно студено - дето и през турско не сме го изоставяли така.... Да не забравите кой ни нагласи така - Радев Изявлението с вдигнатото юмруче и партията, която Радев и машините лансираха - ПП на Харвардските измамници

Хахахахахахахахахахахахахахахахаха Отдавна не съм се смял така! Толкова мощна кражба, че чак точецът да не може да си плати Изгрев! Алоууу, по един шамар бързо, да се просветлите къде се намирате! Че лоша работа иначе :)

Страшна мизерия настана за нула време! А, миналата година по това време основния проблем беше дали ще искат ПСР за Занзибар,дали ще има екскурзии до Бали и Карибския басейн..

Браво, евала Хаджилегенов, Мая Общата, Баба Кян! Браво и огромно благодаря на всички бираджийчета и тревоманчета от Орлов мост и жълтите павета! Браво, страшен берекет настана!

Спирайте тока! За висока изборна активност! Милета трябва да работи и да яде

хайде, гасете го тоя ток, бе другари. Гладни сме, няма кво да ядат чаветата

Всички общини започват да спират осветлението. Рай за всякакви маргинали. Ще има бум на престъпленията.

Що ве милиционера Рашков къде е напоследък никакъв го няма? Битовата престъпност е навсякъде онзи само се напива.