Столичната полиция на спецакция в бежанския център в "Овча купел" (снимки)

В района има масирано полицейско присъствие, като част от униформените служители са тежко въоръжени и маскирани

Обратно в новината

Коментари - Столичната полиция на спецакция в бежанския център в "Овча купел" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биха ли талибаните? Ако не са ги били или е-бали - нищо не са направили!

Какво са се захванали с нерегламентирано присъствие или че трябвало да са по други домове. Оставете ги на мира, нали сами са се прибрали. Похвалете ги, поздравете ги, а не с белезниците. Така само ги изнервят, а и хората в района, които не знаят какво става и плъзват слухове. Не може само с тоягата, трябва и морковче. Гонете престъпниците и не позволявайте да се организират.

А плюшени мечета да им дадем ли , смехоран ?

Целият "творчески колектив" на ДИР.БГ, като започнеш от баш чорбаджиите на този т.нар. сайт, Мониката и нейната серГЕЙка, та стигнеш до последния пръдльо и пръдла "журналяйка" дръжка на микрофон, вече цяла една седмица се побъркаха и откачиха да ни убеждават в следното: 1). Че тайните служби на САЩ, Малобритания и Осрайна нямали нищо общо с варварския терористичен акт в Москва миналата седмица: 2). Че САЩ били много готини, добрички, милички и как мило предварително предупредили Русия; 3). Че руските служби били проспали терористичния атентат и действали неадекватно. Сякаш американските тайни служби не проспаха атентата от 11.019.2001г, нали?? Ама карай да върви и да се намираме там на приказка. Казано накратко: ДИР.БГ са се превърнали в мегафон на Държавния департамент на САЩ и на ЦРУ. 100% безплатно, разбира се. Мижитурките и изтривалките от ДИР. БГ чакат да бъдат забелязани от Вашингтон и евентуално тяхното старание и усърдие да бъдат зачетени и възнаградени. Да, ама не - никой не обича пачаврите и изтривалките - всеки изпитва отвращение и погнуса от такива долни безгръбначни нищожества. Използваната тоалетна хартия никой не си я прибира обратно. А ДИР.БГ са нищо друго освен употребена ЛАЙНЯНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ! Има обаче много лоши новини за ДИР.БГ - за вас мижитурки, няма предвидени места в бункера под американското посолство в София. Няма запазени места и по колесниците на американските транспортни самолети. В случай, че не го знаете това или си въобразявате някакви други неща и имате някакви фантазии! :-))))))))))))))

Ти си или откровенно луд или адски прост

Интересно че няма по често такива акции на тежко въоражените полицаи и в махалите там все едно са си бежанци ама наши си и вижте с какви коли и пари разполагат и какви къщи направиха от къде тия пари аз знам от щерките им по германия и дрога ама защо не ги закачете ми е интересно

Там не се бара!!! Ценен електорат са ми.

знаете ли защо по съответните върхове се възкачват ''свинеобразни'' защото ние ги качваме там и те сами не могат и всичко е вследствие

Ето защо трябва да ни управляват партии като ВМРО, но като сме глупаци и избираме ПППДБ, ГЕРБ, БСП и т.н. и си траем за ДПС, то явно ще трябва да си плащаме...

милиционера Шкембе войвода с паспортите - не, мерси

Единственият начин България да се спаси от някое подобно престъпление като това в покрайнините на Москва, е всички варвари да бъдат изселение незабавно!

демек всички копейки да хващат влака към мацква и да ни оставят намира

Копейките са повече от центовете. Защо пък вие да не освободите тази земя от присъствието си? :) Свободни сте, лодките и при индианците :)

ДЕМЕК всички турчеещи цигани обратно в Анадола!

Не се иска да си кой знае какъв капацитет, за да се сетиш, че атентат у нас на място където има много хора, е само въпрос на време. Отсега трябва да знаем кой ще носи отговорност за труповете и ранените...

В пресечките между бул. М.Луиза и бул. Хр.Ботев ще има ли спецакция? Или там няма "бежански" центрове? Скопеният Шенген по вода и въздух ни осигурява десетки хиляди "бежанци" от ЕС, благодарение на нашите държавни продажници! Това е национална предателство! Крайно време е тази измет да бъде изметена от България! Много бързо трябва да се започне с подписка за референдум по въпроса със затваряне на границата и НЕПРИЕМАНЕ на "бежанци". Това е единственият ни вариант и управляващите, които и да са те, са длъжни да се съобразят със суверена, за да не им паднат главите, защото първо от тях ще се започне!

Аман от клавиатурни мишки които 34 години "свалят глави" Смешни сте

обаче откакто се сформира фекалната сглобка не е пипнат нито един мошеник олигарх или крупен мафиот , явно прасетата и харвардците са се договорили тихо и мирно да ни крадат , НО НЕ ЖЕЛАЕМ , ДА ГО ЗНАЯТ !!!!!!!!

май трябва НАТО да се намеси и спре този фашистки режим, който тормози различните и ние се водим Европейска държава...

Нищожествто джендърясало и продажно, нямаш прави да се наричаш Българин, изметна отрепка.

Не се прави на натовец , копейка клета муахахаах

колкото студентски град е студентски, толкова и бежанските лагери са бежански. Свърталища.

честно ми изглежа като ПР

И по един здрав кютек да им метнат

Не може. Те са защитени с 20 000 евроаргумента.

те маскирани ама служебните возила с ясни номера който трябва има списък...мисирки клозетни....а що с калаш а не с натовски боклуци!!!!?

Нов Крокус хол? Търсят новите таджики, фанатизирани джихадисти, изобщо... цирк

е поредната пунтамара, вижте ни колко сме яки. Правилните действия са на самолета и през девет планини в десета. Може и в Австрия също така да ги стоварят

ОСТАВЕТЕ ДОКТОРИТЕ И ИНЖЕНЕРИТЕ НА МИРА!!!

Докторите точно и ясно за инженерите не е сигурно!

Не знам каква власт ще дойде , но тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА да Вкара Денков ВЪТРЕ в Бежанския лагер !

Продължавайте да вкарвате престъпници, от западна Европа!

Ми да направят същото и в Банкята

Я да вземете малко пример от руското ФСБ и да гримирате няколко мангала та да се кротнат!

За това ли ни отиват данъците които НИЕ плащаме, а детски градини няма????!

МВР Пикчърс представя....

Само не е ясно защо е необходимо да са тежко въоръжени? Палки, електрошокове и щитове са напълно достатъчни. - Да не би да са въоръжени и мангалите? - Или пък да не би полицаите да започнат да стрелят с автоматите? Това е по-скоро акция за респектиране на населението, един вид, видите ли как ни пази Милицията.

Явно Нацизма броди из България!

Тия момчета вместо да са при семействата си, ще вардят варварите, благодарение на малоумните ни управляващи подлоги.

Качвайте ги на самолета и директно за Австрия или Авганистан.

Съм, но може ли такава неграмотност. Къде е това Авганистан?

Там от където идва името на аВганската хръДка

малко и те да се учат как изглеждат и как се държат мигрантите и после дано да ги разпознават и прихващат още на границата.

не е лошо , ако такива проверки да станат редовни - всеки месец!

не е ясно, дали , чрез тези проверик не се прави ...."подбор на кадри" ...за бъзещ "бг-крокус" ?!!? . хм ...сега ми хрумна тази схема ...що да не е възможно ...касапина как го направи "без да му мигне окото" ... . ...а като знаем, че мафията спокойно страля по трактори и нотариуси , ща да не организира едни "крокус" за овцете ...за всяване на страх ?!? хм???

Денков: "Вкарването на хиляди бежанци в България от Австрия и Европа е фалшива новина"

е плъх!

Овча Купел България ли е??

Тия не са ли нелегалните, които постоянно прииждат, за да отидат до Франция, Германия, а ние го играеме на страж?

се смятат за нелегални само ако тръгнат или останат на Запад. Останат ли в България обаче, или пък ако ги върнат тука насила, тогава вече стават легални.

спецакция насред купола на овцете

от център за настаняване да стане център за разстаняване или на юг, или на север!

Предизборната кампания почна.