Коментари - Столична община: Визата за къпалнята "Мария Луиза“ не допуска сеч и ново строителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фън дъкова не се хаби, отдавна тук никой не ти вярва!

Ох, столична община първо даде част от Борисовата градина на мутренски фирми, сега се прави на ощипана. Нали щяха да ги изкупят? * п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

То къпалня с плувен басейн няма от времето на ВИС когато СДС общината му я продаде за жълти стотинки,но сеч си има .

Герберастите нямат спирачки!

само че в случая е разрешил районният кмет трайков от ДБ щото били сухи, а другите били череши и не знам какво си, не разбирам защо като е череша трябва да се сече, зараза ли пренася що ли и щом трябва да се отсекат дърветата защото са сухи и могат да паднат и наранят някого, това не трябва ли да го свърши общината, изобщо случаят е като "маджо се обади - после ще говорим"

А бе глупак Трайков не е районен кмет на тази община,Провери в интернет и се увери.

самият трайков каза, че е разрешил да отсекат 11 дървета, 5 от тях били изсъхнали борове, а останалите череши и други някакви, а те отсекли 50 дървета , бил извън София и затова не знаел, получил сигнали от граждани и наложил глоба от 50 хиляди лева, два дни преди него Фандъкова ги дава на прокуратурата и им налага глоба от 100 хиляди лева.

Не допуска ако дърветата са там, щом ги няма значи допуска.

излиза, че трайков неоснователно им е разрешил да секат и за всеки случай напуснал София, че да не му търсят отговорност.

Разрешено е да се отсекат 11 дървета, и то - точно определени, които е следвало, според разрешителното, да се секат след маркиране и в присъствие на еколога на общината. Много е лесно да си измива ръцете някой с Трайков, но проблема не е в него в този случай. Проблемът тръгва от Софиянски и е бетониран по времето на Фандъкова. А собственик е небезизвестният Румен Гайтански - Вълка, на който държавата продължава да брани интересите, а скандалите да се прикриват.

Ся вържете Фандъка за едно дърво там да варди денонощно ДПМ