Столична община не е събрала 450 млн. лв. от данъци и такси

Фирми дължат на местната администрация 171 милиона лева за такса битови отпадъци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако намалят таските и данъците с 10-15процента ще се съберат повече пари.

Ами да, като не може или не проявява желание(дали от некадърност, мързел или уговорки за крадене на средства) да събере нужните задължения. Ако си беше свършила работата както трябва, ще видите как за няколко месеца дори за година всички проблеми свързани с инфраструктура и логистика бъдат решени.

Гербаджийските фирми не са плащали данъци от 15 години. Изтича давността и делят парите с Фандъкова. Над 1 милиард лева са прибрали Гербаджиите само от тази схема.

Бежанците от Украйна не плашат данъци и ние няма да плащаме данъци. Бежанците ядат и пият на корем, спят в луксозни хотели ,не плащат винетки и билети за градски транспорт. Имат безплатни осигуровки. Българите трябва да спрат да храня вредно правителство.

Не плащайте данъци. Те отиват директно в бюджета при Асен Василев. Ще плащаме когато Възраждане вземат властта.

Ако Копейкин вземе властта, няма да има държава, камоли данъци за плащане. Който не си плаща данъците - конфискация на имущество и зарвор. Който подстригва да не се плащат данъци - каторга.

Богата държава, богата община.

Столична община не иска да и плащам данъци. Отивам и им се моля да си платя данъка, но те не са съгласни. Искат първо да платя данък на кола която нямам. Е как да си плащам, кате те не искат да ми вземат парите?

Общината да ползва услугите на ЧСИ-та! Стига са натискали само гражданите. Фирми, приближени до фандъка да се притиснат да плащат!

абсурдно е собственик на 50 апартамента в софия да дължи колкото, едно семейство с единствен имот! Вдигнете прогресивно данъците за всеки следващ имот и ще видите как ще се напълни бюджета! И да се инкриминира неплащането на данъците!

Ех Андрешко социализъма и комунизъма отдавна си заминаха. Там беше "От всекиму според възможностите - на всекиму според потребностите". Просто да съберат каквото имат да събират и да намалят наполовина краденето и ще си пренапълнят бюджета.

Е то и сега е така.

Няма ли да я пращат най-накрая в сливенския?

Това значи ли, че съм балък, че до сега чинно съм си плащал данъците? Това е абсурдно. Ако не си плащат данъците и таксите да им отправят по едно писмено напомняне и ако и тогава не платят да вадят изпълнителен лист и през ЧСИ.

феноменално слабо управление на столичната община. За нищо не стават герберските кметове. фирмите дължат щото са на Боко харема и никой не смее да ги пипне за данъци и такси. Надявам се догодина никой и да не си помисли да изира кмет от крадливата партия ГЕРБ.

И защо проруската фандъчка не е събрала, а иска да спира градския транспорт на софиянци? Значи, работещите си плащаме чинно данъците и таксите, а приближени до герб пропутински фирми не си плащат?

троли бе, хомо.

Май ти си тролче, а? Като не са ви пуснали опорки какво да пишете, почвате да обиждате. Много тъпички сте рашистите. Ама то не става само с фитнеса, трябва учене за да станете богати и успели в живота. Иначе ще си стоите пред блока и ще люпите семки и пиете бира по цял ден.

За общинарите най-важното са ЗАПЛАТИТЕ!!! Следва-украинското знаме и на последно място са условията на живот на столичани и гостите!?!?

Алооо, общинарите, ако съберете парите, такъв гей парад ще си спретнете...