Столична община не разреши Луковмарш

Столичната община не съгласува преминаването на факелното шествие на 15 февруари, което се организира от Българския национален съюз.

Обратно в новината

Коментари - Столична община не разреши Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отн.: 'Ако ген. Луков не беше патриот и родолюбец, а педераст от Банкя ...' То не е много ясно (дали ген. Л. не е бил и педераст) ... след като е бил двоен агент на Гестапо и на КГБ. Да видим сега за родолюбието. Прекарал Първата световна война като адютант (щабен плъх) ... и тази история с гр. Кюстендил така и не можа да се потвърди от исторически първоизточници. На датата на която се разправя, че майор Л. бил 'спасил геройски' Кюстендил, самият майор Л. е дислоциран на светлинни години от този град ... както и в деня преди това, също и следващия ден. Явно това е някаква митологична история, скалъпена от Гестапо и от национал-социалистическата пропаганда ... освен ако не е работа на КГБ.

Ако ген.Луков не беше патриот и родолюбец а педераст от Банкя Софийско, марш щеше да се разреши,но понеже е знаме на българската патриотична младеж и родолюбец ,патриот, марш не се разрешава. Скоро интернационалните боклуци ще забранят да се обича отечество,родина,бащино огнище,ще забранят да си патриот. Педерастията ще узакони, продажбата на марихуана също, приютите за стари магарета ще станат върховна ценност, ще ни карат кучета да осиновяваме, на прасетата да лакираме ноктите, и кокошките в курниците да са щастливи,а дъщерите ни да ходят с голи кореми и да имат ленински бракове .Това е братя и сестри.

имах голямото желание за диспут --- но за съжаление - това е просто абсурд!!! Платените, са получили пре-достатъчно, но искат многократно повече??? А да си мърдат пръстите - безплатно - те да не са обикновенни животни???

ако имаш с какво - мисли --- ако ли не - проблема (турчини - евреино) си е персонален Турчина в съдействието на евреина в продължение на 500 години какво е направил --- много, но "катъра - няма потомство" - да не говорим, за други отрепки у нас

ДО 89588-КАКВИ СА ТЕЗИ АНТИ- ФАШИСТИ?ТОВА СА КРАДЦИ, ТЕРОРИСТИ, БАНДИТИ С ЕДНА ДУМА КОМУНИСТИЧЕСКА РЪЖДИВА СГАН. НЕ ВИЖДАШЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ЩЕ ЗАЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА????

Човечеството безусловно е осъдило фашизма. има достатъчно забрани за разпростпранението и утвърждаването на фашизма. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТДАВА ПУБЛИЧНА ПОЧИТ КЪМ ФАШИСТ. Защо заличихме паметта за българските антифашисти - за разлика от англичаните - остана ул. Майор Томпсън.

Правилно! Тези така наречени "националисити" и "патриоти" са едни обикновени позьори и нищо повече! Омръзна ми да гледам ментета в тази държава!

сер-Гей-паради може, Луков матш не може!

Гей парадите и гейброкавете вече са задължителни в членките на ЕС - 4 февруари - резолюция на Еврропарламента. Единствен Димитър Стоянов е гласувал.Против. Останалите - предимно ЗА.Има и въздържали се и негласували -страхливци. Влез в сайта на Европарламента и ще научиш какви ветрове веят.

МРЪСНИЦА! НАЛИ Е ИЗБРАНА ОТ НАРОДА? ЗАЩО НЕ ИМ РАЗРЕШАВА ДА ПРЕМИНАТ ! ТРЯБВА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ДА МИНЕ МАРША! НЕ Е ДЕМОКРАТЕЧНО ДА ЗАБРАНЯВАШ!

"в еврейландия ме ограничавай - според законодаселството ви" но, без "пардън" - "еврейче - у вас прави каквото си искаш" - само не забравяй , че на други места има други норми"египет, англия ... а задължен ли съм да цитирам законодателствата на "ЗЕМЯТА""

Като не го разрешава, тогава без разрешение, ефектът ще е по-глям!

Както винаги в РБ забраната не отменя нищо. Не ги ли спукат от бой скинарите ще продължават да се надигат.Изобщо якия бой е целебен.

КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ Е НАЙ ТЪМНАТА СТРАНИЦА ОТ ИСТОРИЯТАНА ЧОВЕЧЕСКТВОТО, НЕЩО МНОГО ПО ЛОШО ОТ ФАШИЗМА. кОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН Е ИЗБИЛА МИЛИОНИ,ОГРАБИЛА МИЛИОНИ И СЛЕД СЕБЕ СИ Е ОСАТВИЛА ГРОБИЩЕ, ПРОГОНИЛА БОГА МЕЖДУ ЗВЕЗДИТЕ И ГО ТЪРСИ МЕЖДУ ГЛУПЦИТЕ. нЯМА ПО СТРАШНО НЕЩО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНА СГАН. ГЕТ. ЛУКОВ Е БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ , И ПРОТИВОВЕСТ НА ИЗРОДИТЕ МАКОПРОДАВЦИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ И ГЕЙОВЕ КОМУНИСТИ. НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СИ КОМУНИСТ И ДА НЕ СИ ПЕДЕРАС,ПОДТИСНАТ, ОТКРИТ ИЛИ СКЛОНЕН КЪМ ПЕДРЕРАСТИЯ.

ЕЙ ЗА ТАКИВА НОВОИЗЛЮПЕНИ ФАШАГИ СТАВА ВЪПРОС

Нямам нищо против Луков-Но фактите са факти никъде не съм видяла потвърждение на историята за това как сам удържал сърбите-Ще задам този въпрос към българските историци.Сега обаче за Луков марш --- лошо,безвкусно шествие прилича на средновековно шестиве за горене на вещици,факли,черно създава лошо настроение-Направете шествие с вкус с достойнство-Това прилича и на Кукусклан-От шествието трябва да лъха гордост почит но не и такива мрачни чувства с неприятен привкус-

Еврейската гледна точка. Българската е по-различна.

Та нали правим "гейов марш"но нещо не ни се получава - не го харесва народа, не го разбират гейовия марш хората ...

Абе какъв герой може да бъде един генерал от артилерията? Залитането му по Третия Райх също ли се брои за героизъм? Това едно. Друго - я вижте кои юначни организации спретват това честване? Косата да ти се изправи като видиш списъка. И разбира се - това е марш в най добрите традиции на нацизма, с факли и под строй. Защо някои се опитват да ни взимат за канарчета?

Прав сте! Генерали -герои има само в интендантска служба! ;-) Едни залитали по фашизЪма,други по комунизЪма ,а други по хомосексуализЪма. Шарен сят! К-во да го пра-иш?

А вие ходили ли сте в Кюстендил и Осоговската планина като цяло? Благодарение именно на него България я запазва , защото изоставен от войниците си той сам отблъсква няколко сръбски атаки. САМ срещу сръбската армия!!! Говорим за подвиг на един човек, а не за политика. Поклон пред паметта му.

link И все пак ще има.

Браво на Фандъкова. Момченца с черни качулки, много сте интересни, ама стиге вече сте се занимавали с глупости. Бъдете полезни на всички в бг обществото, тогава може и да станете патриоти.

Отивавеай си в къщи в Израел. В България ще решават българите. Сега билета е евтин. След време ще стане много скъп.

и аз съм българин, но никога не можеш да отнемеш правото на "човешко същество " "да съществува" !!! Идеята, че евреите никога не са се държали като земни същества, е дискутируема! Мога да ти повярвам, но твърдението, ме води на съд!!!

Глупаво решение, което нищо няма да промени.

Фандъкова си изми ръцете и си сложи тенекийката.Сигурно факелното шествие ще застраши сламените покриви на дъсчените бараки на София и за това са го обевили за опасно.Друго си е поредния гей парад -може да се чекнеш колкото си искаш публично, рекламирайки перверзиите си но ако истински патриоти рекат да отдадат почитта си към един заслужил българин и с това и надеждата си за нова България тогава вече става опасно само ,че за враговете на народа и страната ни.Поредното потвърждение на чии интереси служат институциите създадени по конституция да бранят държавата ни.

Това няма да спре "Луков марш" нито сега нито за в бъдеще , "Другари" Комунисти и Евреи ! А , Фандъчката рано или късно ще отговаря за деянието си .......!!!

Най-после и Фандъкова да направи нещо добро!

Мразя ГЕРБ...БСП...АТАКА, но браво на Фандъкова. Не може в една уж цивилизована държава да са на почит фашагите!

Това няма да спре "Луков марш" нито сега нито за в бъдеще , "Другари" Комунисти и Евреи ! А , Фандъчката рано или късно ще отговаря за деянието си .......!!!

Явно не сме цивилизована държава ,това го доказват не само всички класаций по всичко в ЕС, НО И ФАКТА, ЧЕ В Парламента В МОМЕНТА ИМАМЕ ПАРТИЯ "Атака", чийто фюрер проповядва открито фашистка идеология по много въпроси.

Прочетете какво става в Дрезден, съпоставете го с решението на кметицата и други служби. ЕТО ЗАЩО СМЕ НИКОЙ И НИКОЙ НЕ НИ УВАЖАВА, ВСИЧКО СИ ИДВА ОТГОРЕ.

Никои сме, защото такива като теб гледат какво правят другите, та и ние да го правим. Защо? Ние си имаме решения и държим на тях. Престани с тези съпоставки, от тях сме на това дереже.

Ами нали точно това правим - гледаме от другите и такива решения вземаме! Затова ни е такова дереджето, заради такива като ТЕБЕ! Някъде забранявали, забраняваме и ние нещо, което досега не беше забранено. Ама гей паради не забраняваме, а? Абе ти да не си гейче, а?

Холокост не, ционизъм - да!

Радвам се,че няма да има факелни брожения в България. Фашагите трябва да се заличат-така както е направил вожда им-гръмнал се е в кухавелника.

Тези които пишат, а и ДИР ги извежда като забележителни - напр. този в розово, да вземат да научат поне основните правила на българската граматика.Излагат се. Не автора, а АВТОРЪТ, защото е подлог м.р.Какъвто му правописа, такива са му и разсъжденията - грешни.

Пиши по същество, а не се хващай за членовете ;)

Това е възмутително- скръцнаха със зъби турските ДС ченгета и евреите комунисти и посредствената кметица взе да се консултира с МВР и Цацаров! Кое е противозаконното в мирното шествие?! И КОМУНИЗМЪТ Е ПРОТИВОЗАКОНЕН ,И ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИЙ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, НО ИМАМЕ КОМ.ПАРТИЯ И ЦИГАНСКА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА / В КОАЛИЦИЯ ЗА Б-ИЯ/, КАКТО И ТУРСКА ТАКАВА- ДПС. По Коминтерновски критерий поне половината от бълг. възрожденци , бунтовници и революционери са фашисти.

ДИР, защо триете коментари, които съдържат исторически факти. Ако са ви купили евре, пишете си официално, че сте еврейски новинарски сайт и да си кажем довиждане. Да се преместим българите на друг сайт тогава. Каква е тази цензура срещу всичко българско. Какви сте. Няма ли да напишете какво е нетолерантното в историческите факти, които показват Какво са направили евреите за България. Да не би да е лъжа. Искате да спрете Истината, не ви разбирам.

те са платени от евреите да промиват мозаци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунизма и Фашизма са като братя, които не могат да разделят Бащино имане... Припомнете си Сталин и Хитлер - преговори, договори и накрая война. Евреите ги разбирам, ама БСП - не! Просто си "припикават" територията... Кои мислите са ликвидирали повече и по-ценни за нацията българи?!

с какво генералът е ценен за нацията? Искал е да хвърли България в авантюра,изходът на която вече е бил ясен. Даже царят си получи инфаркта, отстоявайки интересите на държавата си. Порицавам всякакъв вид терор. Но да се ходи и да чества фашистки генерал с факли - НИКОГА.

Генерала е символ на истинското родолюбие. Не знам какви глупости говориш, че щял да ни хвърля в някаква война. Той да не е цар или министър председател. Когато го убиват комунистическо-еврейските изроди пред очите на 13-годишната му дъщеря той отдавна е пенсионер. Нито е имал охрана нито нищо. Затова жалките изчадия го избират за лесна мишена. Това е истината. Ясно е, че днес чифутите искат да оправдаят своите разбойници защото знаем, че се поддържат. Не мога да разбера обаче т.нар. Българи, които плюят по ген. Луков, а после хленчат, че сме нямали правителство, което да се води от интересите на България. Ами комунистическо-еврейската сган не от вчера ликвидира достойните Българи.

Тогава да се забрани и честването на всички годишнини на ДПС,визирав примерно -20 май -убийството на Каязим Паша в с.Бял извор. И него са го застреляли кумунисти и там честването е силно провокативно на етническа и религиозна основа.

"...тъй като той омаловажавал усилията на управата на София за популяризиране на толерантността, уважението и търпимостта към различията." А забраната не е ли НЕТЪРПИМОСТ КЪМ РАЗЛИЧИЯТА?!

Позор за всички политически партии в територията България. Позор и за безличната учителка по "любимия руски" език. Но възниква въпроса къде са българите и имат ли национално чувство. Аз и моето семейство напълно подкрепяме "Луков марш Всички политически продажници от политическите партии в територията България ги е страх от патриотите от рода на ген. Луков. Но кога комунистите не са били национални предатели, независимо от техните преобразования. За съжаление ние българите сме зомбирани от комунизма до 1989 г. и неокомунизма до сега. Аз и моето семейство напълно подкрепяме "Луков марш" и срам за селската даскалица по руски език. Езика на любимата и партия.

Потърсете в гугъл Луковмарш 2014 и ще се уверите, че марш ще има, преди да триете коментари, защото са пропаганда според вас, драги ми дирници!

Адмирации този път за Кмета Фандъкова!

Ти си от гей парада явно :) Муци!

И аз те обичам!

Дир, дори да ми триете коментарите или направо да изчезват коментари от темата, както споделиха други дискутиращи, пак ще има Луковмарш. Това ваше слагачество на политиците е като да си хвърляте камъните у вашата си градина. Може да не ви харесва написаното от мен, че народът е работодател на политиците и те съответно трябва да си уважават народа, но това е истината, а това, че тази истина вам не се нрави, то се вижда от цензурата. Хубав ден на всички, аз нямам намерение да си развалям настроението с двойните стандарти в този сайт!

Дира, това, което правите е жалко. Защо сменяте важната тема за Луков марш със съдбата на някакъв си жираф някъде си. Точно това ли интерсува българите сега. Тая тема трябва да бъде на първа страница, до като има интерес към нея. Хайде сега да я търсим на девета глуха. Унизително е.

Ти остави скриването на темата, ами цензурата, която се прилага мен не ми се нрави. Трият се масово коментари, не просто се крият, ами направо изчезват. Политически подлоги само има тука.

Ген.Луков наистина е спорна личност/от това ,което прочетох в "Гугъл"/. Но нека тези ,които забраняват отдаването на почит към него ,направят за България толкова /или поне 10% от това ,което той е направил/ ,и тогава може да се съглася с техните забрани. Младостта ми премина в годините на социализма и /както и всички около мен/ съм учен да смятам всички офицери и министри от преди девети за фашисти и престъпници, но все пак човек трябва и да може да МИСЛИ. И като чета и мисля ,смятам ,че този човек е допринесъл за Родината ни повече от всички тези, които сега определят правилата на живота ни и живота на нашите деца. А ако прочетем изказванията на Византийските писачи, ще видим ,че хан Крум страшни е най-опасния канибал,а Василий втори/Българоубиец/ най-достойният човек на планетата.

А бе, "патриоти", патриотизъм не се доказва с носене на факли, бръснати гласи и кожени якета. Беше ви интересна една вчерашна статия за задължителната военна служба. Същите тези, дето днес се правят на "патриоти", деца на по 18-20 години, вчера бяха против. А патриотизмът не е празно говорене и показни демонстрации, патриот е този, които поради любов към Отечеството дава нещо от себе си, без да търси облага, без да мисли, че е загубил. От генералите повече патриоти са били тези обикновени хорица, които сами, доброволно са изоставяли ниви, семейства, домове, и са отишли на фронта, отишли са в окопите за защита на Отечеството, повече патриоти са онези младежи и девойки, които сами, доброволно за прокарвали проходите и тунелите в Стара планина, повече патриоти са били и са книжовниците, просветителите, които пазят и предават духовността. Тези хора заслужават поход, а не хора като тен. Луков!

Аз не съм с бръсната глава. Майка съм на две деца-българчета, които рецитират Ботев и Вазов от детската градина. Ходим на марша с други хора от всякакви възрасти. Това, че репортерите предпочитат да снимат само няколко момчета с голи глави, това си е техен проблем. Луковмарш няма за цел показност и при провеждането му до сега никога не е имало абсолютно никакви инциденти. Няма и основания да се правят опити да бъде забраняван.

Поклон пред Вас, скъпа майко! Вярвам, че правилно възпитаваш децата си. Аз съм повече съгласен със становището, че на генерала може да се отдаде почит, но с тази демонстрация се реставрира нещо, отречено от цивилизования свят.

хъм- зомби си. За ген. Луков- не споря, защото не съм наясно, но определено имаш повърхностни и пропагандни разсъждения, та от това съдя, че си достоен слугинаж на путинова Русия. Казвам путинива, защото уважавам руската литература и изкуство.

Зомби си ти, защото виждаш едно и също- руснаци и комунисти навсякъде. Къде съм споменал Путин, Русия, комунизъм? Говоря за обикновените хора, тези които срещаме всеки ден, и на които името "България" значи нещо. За каква пропаганда говорите. Стига сте препускали от тема в тема, емоциите от предишната се пренасят и в настоящата.

Какво се оказва. Половин година еврейските соросоди правят золуми и мизерии. Хвърлят боклуци по Български парламент. Правят гаден живота на хиляди в центъра на столицата с мизериите си. И това им се позволява, защото било демократично. Сега, когато се почита един български патриот и националист. Същите евреи надигат вой до небето. И български кмет се подчинява. Явно е взел рушвет за това. Да не забравяме в коя държава се намираме. Евреите да не забравят че са дошли на гости и е редно да си налягат парцалите. Както и да не забравят, че си имат държава. Тук никак не държим на присъствието им. Напротив.

то не бяха соросоиди, то не беше тотално оплюване на всеки, който работи, начуени от соца само да крадат и на привилегии. Да и като видят нещо хубаво, толкова им са затормозени горките мозъчета от предрасъдаци и комплекси, ч едокато не намерят недостатъци не могат да спят. Иначе как ще живеят с мисълта за собствената си посредственост и незначителност. Посредственият човек все лошото търси в хубавото и като намери някаква дреболия- прави от нея слон. Слугинаж!

Нека на следващите местни избори в София не забравяме следните неща: 1. Разрешаване на Гей паради въпреки протеста на нормалните софиянци. 2. Безпомошноста за ограничаване на блокиране на кръстовища и погроми в центъра на София от "ОКУПАТОРИ" и оставкаджии. 3. Некадърноста за справяне с бездомните кучета убили професор. 4. Некадърността да се реши проблема с детските градини. (Един МОЛ се построява за 2г, а една детска градина неможе) 5.За капак не може Луков марш защото не дава Шалом. Ако искате това да продължава да си изберем пак Фандък. Аз лично неискам такъв мекушав кмет! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Според Ангел Джамбазки ген. Христо Луков е български национален герой, който трябва да бъде помнен и честван, а твърденията за връзките му с нацизма се разпространяват от човеци с хормонални проблеми, които не четат и не познават историята.

Ама как трият коментари тука, просто не е истина, няма "коментара е скрит защото...", просто изчезва. Машшала на Дира