Стокхолм привиква руския посланик заради опит за вмешателство

Дипломат №1 на Москва в Швеция заяви, че присъединяването на страната към НАТО ще я превърне в легитимна мишена на руските ответни мерки

Обратно в новината

Коментари - Стокхолм привиква руския посланик заради опит за вмешателство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еи големи Българи сме. Обичаме чуждото а нащо го мразим. С това мислене никога няма да се оправим. Мислете поне за децата. За да са близо до вас за да не се гледате само по скайпа.

Ще го гонят

И Митрофанката трябва всеки ден да я викат.

ще викат мамка ти

Митрофанката ми е майка!

А американските изроди, които навсякъде осират всичко?

Рушлямската кочина удари дъното! Никога преди не е могла с достигне толкова ниска степен на доверие и пълна загуба на респект! Пиздухин ги доведе до пълна катастрофа!

скоро ще видиш, кой всъщност ще удари дъното, но със сигурност и ти ще си там...

Няма по-нагла държава от русия.

САЩ я бие по всички параметри, молецо!

Както кажеш, вата!

Fuck U cowboy!

Всички блядове вън!

Ще е обратното, краварска подлого!

Какво "вмешателство" бе! Човекът просто ви предупреждава официално... А вие си негодувайте на воля! Вмешателство Е, когато господарите от Вашингтон заповядаха на управниците ви да влезете в НАТО!... Има голяма разлика, но явно за плиткоумниците, това не е очевидно…

И какво дава на НАТО? Че сега САЩ ще съкратят повече пари за военни поръчки? Не е изгодно да се поддържат такива държави като Финландия, Хърватия, Македония например. Това е просто изсмукване на пари от джобовете на данъкоплатците. И чии пари са НАТО?

А името ти, не е ли ДимитЪр?... Случайно. :-D

Тука мустафата ги привикваше нашите назначени предатели.

"Привикването" е специалитет на "амбасадата" на ул. Козяк, глупако! Пак си се объркал нещо....

Sorry! Помислих, че си написал Митрофанова... My mistake ;-)

Ами много точно им го е казал посланикът. И сега какво ? Ще изразят "неудовлетворение" ? А какво си мислят, че шведският народ, благоденствал 200 г. в неутралитет, няма да изрази неудовлетворение, дето го включват в най-халтавия и най-ненадеждния военен съюз - НАТО ? Дето не е никакъв "съюз", ами лагер на васални държави ?

Да, това си мислят. Благодарение на Путин, шведското и финландското общество искат да се присъединят към колективния отбранителен съюз на развития свят.

Колко да е отбранителен. В Ирак, Афганистан, Либия, Сирия?

НАТО - "отбранителен съюз"?!... Съсипа ме от смях, малоумнико!

Евалата бе, селяк недоклатен!

Станков, да тъе еба у русофила недоклатен деба

Следва привикване на шведския посланник в МИД на Русия...

Според путлеровата доктрина съседните им (и не само) държави нямат право сами да определят посоката си.

_stankow

И какво, България има ли "право да определя посоката" ? Съседи сме с Русия, по море, Севастопол е на 400 км от Варна.

Ай Ся

Има. Поискахме да я обърнем, обърнахме я. Вече сме от страната на нормалните

Бой по ватата където и да я свариш. Мамка ви азиатска!

Циганите в България обожават азиатците...

Евала, манго!

Е само това остава да се реши в Джвеция и всичко ще им е ток и жици... Това разтрели на улицата, това бомби почти всеки ден, това 12% официална инфлация, карай да върви...

Моля, гледай си руската кочина и не коментирай другите.

Забавно, коментарът е " опит за вмешателство". За кво? Шведстка тройка? за да изрази недоволството си от неговия "опит за вмешателство" . А ако направо им бръкнат ще изразят ли "задоволство"

Забавно е, когато си глупав и неграмотен, обаче! :)

То се вижда, кой е неграмотен...

Руските власти все заплашват са започнат война, която някой друг бил искал.

Всъщност специалисти по войните са САЩ и никой не може да им отнеме титлата! Исторически факт, с който явно не си запознат!

3евзек

Ало, от тролефермата, троле руски, Де го чукаш, де се пука... Естествено, че американците са специалисти. Винаги се намесват във вече съществуващ конфликт, не правят нов, понеже другият искал и винаги обявяват предварително. Затова са специалисти. Руснаците са аматьори, затова първо мишкуват край границата, надявайки се като нацисти врагът да им обърне гръб, а след това една петдневна специална военна операция за пет години не могат да я завършат. Трол!

Някой може ли да обясни дали на народа ни трябват самолети- изтребители, какво ще ни струва и за какво ще се използват? Другарки и другари! Дами и господа! Съучастници!.... Тези типове не могат да намерят 20-тина пилоти за вертолети, които все още не са определени какви да са и откъде да се " купят"... Тва е,като онзи филм, дето се казва,че таборът отива на небето......

За какво и трябваше на народна република българия такава огромна армия с толкова много безполезна техника?

Ай Ся

За да пази режима от “любовта” на народа. При първите по-сериозни протести комунистическия измекяр Младенов искаше да ги потушава с танкове. Същото се случи в Китай и Русия.

Да си го начукат чибурашките Без тях животът е песен

То и без янките е по-голяма песен живота ама ей ги не се махат!

3евзек

Янките имат предимства и недостатъци. Но най-вече имат договор с предизвестие. Могат по всяко време да се махнат по наше желание. Обаче от руснаци не можеш да се откажеш по собствено желание, само по тяхно, каквото те нямат.

Ами защо имаш фейсбук ? Нали ти е ясно ,че не е руZки ? Ползваш американски продукти и западни , а не руZкимнали ? Колко пъти си бил в Руспия ?- николко , нали ? Лицемер

А ако Колумб не беше открил Америка, щеше да е още по-добре!

Те руските умпа-лумпитени навсякъде се бутат и от всичко ги е страх. Боли ги Шведите.

Той не е вмешателствал, само им е казал да си знаят. Няма лошо.

100% заплаха. За гонене е този дипломат щом си позволява агресивна реч.

Това форма на неадекватности ли е :) Скандинавска някаква! :)

Вече и истината ли ако кажеш се обиждат западняците? Не бе, баце, няма да се превърнете в евентуална заплаха, ако открито заемете позицията на врага и затова няма да подготвят оръжия за ответна реакция в случай, че решите да прекрачите границата!

по време на ВСВ швеция е неутрална, но сега ѝ се воюва

Путин със собствената си тъпотия успя да обърне всички исторически неутрални скандинавци срещу себе си. Страшно постижение, честито.

Това е малко като в любимия на Рейган руски виц дето американеца казал, че може да критикува колкото си иска Рейган, а руснака казал и аз мога да критикувам американския президент!

Шведите след кажи-речи 300г. след битката при Полтава когато ядът бой от Петър първи - пак се бутат между шамарите...

Тая Русия, за която ревете я няма от 1917 г.

е съвкупност от Петър Велики, Екатерина велика , и Великия комунист- Сталин,нали? ха ха ха ха

Преди битката при Полтава руснаците ядат бой 20 години наред с цяла северна европа.

Грипен пак ли няма да са по НАТО-вските стандарти? Където директор на Локхийд Мартин производител на Ф-16 на въпрос дали отговарят на НАТО-вските стандарти, каза че не знае какво визират точно под това. ;) И си летят редовно Грипени с Ф-16 над Балтийско море, но Ф-22 никога не лети с Ф-35, поради несъвместимост в радари. И изпуснахме инвестиция, която можеше при добри условия, да ни носи дори милиарди от данъци. Освен че избраха поне 1.4 милиарда по-неизгодната оферта.

руските боклуци няман място във българските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракува през 2014 година.Индия замени част от тези изтребители с френски Rafale. компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

ти са майтапиш... руските щайги никой не ги иска..ха.ха.хфа ха ха А ф16 до сега няма регистриран случай да е свален от руска ракета.. а руските самальоти сами си падат..ха.ха

Тъй, тъй, теа американските най-добри, руските за нищо не стават, смешна констатация на тотален лаик.

Крайно време е политиците да започнат да защитават интереса на населението! Писна ни с чужда пита помен да правят, то Народът така или иначе все си плаща сметката, та време е да се потърси сметка и от политиците. Грешка, да се потърси сметка на правещите се на политици!

За какво гавориш, тавариш, и що искаш да кажеш. Май копейки подрънкват в джоба ти!

НАТО трябва да се саморазпусне, защото е заплаха за мира.

то и тебе трябва да те върнат в първи клас да понаучиш нещо, ама ...

трябва да се изгонят всички с руски паспорти.

А на такива, като теб да дадат по един американски и друм да ви няма.Само цапате земята и медийното пространство с вашата злоба и омраза.

аз съм си у дома в България... руските нашественици не са желани в моя дом- България. Ти си никой да ми казва къде ще ходя и какво ще правя. Ясно!!!

Щерев, Като си стоиш в България, на давай нареждания другите какво да правят в България, може да се окажеш малцинство :)