Стокхолм осъди „екзекуция“ на Ердоган, която предизвика скандал между Турция и Швеция (видео)

Анкара реагира гневно, а шведският премиер Улф Кристершон нарече направения от кюрди видеозапис „саботаж на кандидатурата на страната за членство в НАТО“

Обратно в новината

Коментари - Стокхолм осъди „екзекуция“ на Ердоган, която предизвика скандал между Турция и Швеция (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо съм възмутен от тази гавра с турския президент. И от антитурската кампания в Швеция. Щом аз като българин съм възмутен, мога да си представя колко ядосани и обидени се чувстват турците. Швеция май ще види НАТО през крив макарон.

това е американки театър, предупреждение за ердоган. Който янките го докараха на власт, както и религиозната върхушка в Иран, Садам в Ирак итн. Какво иначе прави 80% от армията им, която е по света и у нас?

Ако Турция си вземе опинците от НАТО то НАТО е АМЕБА!!!!

ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ НАТО ! И БЕЗ ТОВА НЕ БИ УДАРИЛА БЛЯДОВЕТЕ ! ОБЯВИЛ СЪМ БОЙКОТ НА ДОМАТИТЕ ...ЗАРАДИ ШВЕЦИЯ !

Пуйката им свали изтребител над Сирия на 5 километра от турската граница. Пуйката не си играе. Една пуешка песен за туркиш жандармерия: "Любимият ми е Чауш в Жандармерията. Тате той е малък нека не отиде. В планините насреща е жандармерията". Така като прочете човек ще си помисли че е тъжна песен но не е: https://m.youtube.com/watch?v=9k8XfbQjdMA

Армията на "пуйката" е толкова вярваща и всеотдайна че при война с Русия за един месец ще е в Масква. Путин знае това. Затова уважава Турция. Силните винаги са уважавани. Но Турция помни преврата организиран от ЦРУ. Турците не писаха по форумите а излязоха пред танковете. Защото турците са наследници на Империя властвала над три Континента в продължение на Векове. В тяхната История в учебниците няма "тези ни клаха, онези ни клаха, бяхме роби" и т.нт.

Нали само Турция спираше новите членове... пък сега се оказа че и Унгария имала възражения;)

Ердо,като рече нещо,го прави за разлика от много други

Султан, ЛГБТ-нобелов лауреат и терорист спорят за свободите в НАшТО. Е в такава 'партньорска' среда ние можем да спим спокойно и да знаем, че ако лошият Путин ни посегне за едно от хилядата предателства на народните ни представители, всички тези ще ни се отзоват на помощ и ще загърбят дребните различия. 101-ва въздъшна ще изкрещят и ще повторят подвизите на Матросов, но срещу Калибърите с чипове от китайски перални машини. След спасяването ни и смазването на Путин, Си Дзипин и Ганди, което няма да отнеме повече от 3 дни, ще останем само ние и Ердоган да ни милва по главичката и да ни завива студените краченца. Тогава ще знаем че е започнала 4тата Българска държава и ще можем да се провикнем свободно "Машала ефенди".

Хаха, били се срещали с Асен Василев, за да въвеждат разплащания с крипто. Ми много ясно, че ще се среща с такива, за да модернизира държавата. С кого да се среща, с Иван Пилето ли да се среща? :D

То доде се накумят тия с влизането им в НАТО, то ще се разпадне бре. Как е краварчета, ядете ли хурката с кюрдите? Тва е само началото.

Шефа на НАТО е САЩ другите са пълнеж/подлоги за техните интереси !!!

Турция диктува (реално пак вдига мизата и има нова разненна монера), европейска правова държава, като Швеция, а и Финландия искат да са на колене. Е, няма да паднат, защото демокрацията и образовано силно общество няма да молят на всяка цена. Да гледаме и се учим, защото тях ще приемат в НАТО преди България в Шенген. Ние сме съгласни, стига да ни плащат еврофиндове, че иначе пак ще се крадат едни други и пак ще има убийства.

На всички що годе интелигентни хора им е пределно ясно, че тази постановка е направена от путлерските негодници, за да спрат приемането на Швеция в НАТО!! Всичко ще се разбере след известно време, но важното е за момента да се забавят нещата!!! На тези путлерски фокуси могат да се вържат само наистина големи чукундури,феновен на Памперса и иЗсраждане!!!

А холандците и австрийците не играха ли руски кавали като ни спряха за Шенген? Те какво- да не са ти любимите руски кавали?

Погледна ли под леглото да не се е скрил Путин :)))

Бай Ердо да има как да захапе и холандските мошеници!!

Ердуган реши енергийният проблем на Европа. В Швеция пропикаха газ !

НАТО вън от Европа !

Що ?

НАТО в руската кочина, веднага!!!

Що бе Путоьо? Да дойдеш ти и да я направиш и нея на пустиня ли?

Ердоган стана по-важен от Мохамед

Швеция си купи криви макарони през които да гледа НАТО.

очаквам някъде на Изток да направят съд и бесило за някой западен лиер , Байден и кабинетът му би било хубаво да отговорят що разпалват войната между 2 славянски народа Клинтн трябва да бъде съден със жена си барабар за дето бастисаха Югославия

Е в САЩ даже малко ли чучела имаше на Тръмп ? Главите им рязаха , палеха ги , бесеха ги

Баси, колко си про3т!!! Да ядеш на памперса на Жужан пълнежа!!! Педал нещастен

Хайде сега, пак политически буламачи! И какво толкова му е чак толкова сериозното на някакво овесено чучело? Това си е съвсем легитимен политически протест, вярно малко грубичък. Но да овесиш някакво чучело само по себе си не вреди никому. Още повече, че напрежението между кюрди и турци е доста голямо и такъв акт даже може да се счита за умерен от някаква гледна точка.

Браво мисля такава да направя за 3 ти март . Ерджулан увисва на бесилото подпалваме го с бензин и го разрязвам на две с резачка.. Ще е супер

Ти добре ли си с акъла

Редовно си пропуска розовите хапчета :))) И представа си няма че Ердоган ни е най малкия проблем !!!

За пореден път се убеждавам , че Ердоган е голям политик и лидер ! Едно обаче не трябва да забравяме ! Никой няма да ни помогне ако Турция реши да присъедини някои наши територии !

Сериозно , Мутрафонова ли ти го каза или Костя Копейкин ?

Няма нужда някой да му го казва, вижда се в Кипър. Никой не помага на гърцие, а те са доста по-мили и звучни в Европата от нас българите.

И каква видя в Кипър , който нито е бил член на НАТО нито е бил част от Гърция ?

Трябва да си с глава забита в задника за да не съзнаваш , че България за Турция е като локум на клечка ! Ако Турция притежава територии в Европейската част на континента , тя става автоматично европейска държава !

Е Турция има територии в Европа ?!

Турция има едва 3 % от територията си в Европа , За сметка на това повече от 20 % от населението и живее в Европа . Логично е да се стреми към изравняване на процентите .

Тез много ще има да чакат да влязат в НАТО. Турчилята на никой басма не цепят

защо запада едностранно решава кой е диктатор добър или лош ...защо позволиха да бъде бъде обесен садам хюсеин да бъде убит Моамар Кадафи и преди тов а атакуваха държавите им и затриха и невинни хора разбира се докато търсят един виновек диктатор затриха Милошевич съсипаха Сърбия за да осъдят 1н който неможаха да докажат коло е виновен истината има 2 страни изслушвайте и другата , ше тсане голяма патаклама неможе вечно едните да са прави може би не е цвете нито Ердоган нито Путин ама накъде водите светъ така сами като решават кой какъв е

Защото и Саддам и Кадафи бяха дикататори , особено Саддам , който бе заплаха и за околните държави. Сърбите извършваха геноцид , а бълагрин да плаче за сърбин е израз на дълбоко малоумие и непознаване на историята ни с тях

Всички тези ,,диктатори,, са създадени от политиката на САЩ и след това се отървават от тях !!!

Мани ги тия, ще се разберат. Шарли Ебдо не е само. Вие купихте ли си сол, че е на свършване?

що па сол колко сол ще изядеш ?

Ми една силна мина вече не работи, щото е станала салон на филхармонията . И няма сол...

Шарли Ебдо е еврейско вестниче, а кюрдите са на съвсем друг полюс.

Какви са кюрдите , банда престъпници и комунисти

Най голямата военна сила в Европа да бъде изключена от НАТО хахахахаха !!! Добреее !!! И за България добре ли ще е ???? В капан сме не го ли разбирате ???

Прекрасно , тамън ще има повече бази и инвестиции у нас

Крайно време е Турция да бъде изключена от НАТО.

Айде изключи я!

Бас държа, че тебе като ученик са те изключвали поне 4-5 пъти от училище и още 4-5 пъти си повтарял един и същ клас. Затуй си толко умничък.

България има добри отношения с Турция и би могла да играе ролята на посредник! Шведите помагат за Шенген, а ние за НАТО!

Евала на Турците !!! Никакво пускане на терористи в НАТО !!!

на блядове!

Той Тайпито пичага - от сумалъка време плаши гърчолята, че щял посред нощ да им иде на гости. Смях. :-)))))

И че кво ша направи Шведистан на Турция второто е Велика сила а пръвото пръдливи гейОве

Чудесно. Тези забравят за влизане в нато. Руснаците да черпят кюрдите. Заслужиха си го.

Швеците май ще гледат НАТО през крив макарон.