Рахмат Акилов окървавил Стокхолм по заповед на ИДИЛ

Узбекът Рахмат Акилов, основен заподозрян за терористичния акт в Стокхолм на 7 април, е изпълнявал заповед на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Рахмат Акилов окървавил Стокхолм по заповед на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бостън руски терористи, в Петербург руски терористи, В Стокхолм руски терористи, В Норвегия руски терористи. В Испания руски хакери.

Тоя е получил заповед от КГБ, само дето си е мислил че заповедта идва от ИДИЛ. В интернет не знаеш с кого реално контактуваш.

Тези са хора на Путин. Бившите СССР републики са под контрола на Кремъл.

А седемте хиляди тунезиеца в ИДИЛ на кой са хора в такъв случай?

Путин е толкова тъп, че лично го е пратил за да го разбере цял свят...

деер

1 прост въпрос - защо не го е направил 2 часа по-късно????? Всичко е цирк....

Ислямът е първата най-разпространена основна религия в Русия. След нея е Юдаизма. Чаааак след векове идва християнството от Киев със стария български черковек език като лингва франка, за да обедини степните диваци в това, коет днес е Москалска Русия, но не без помощта на Монголите.

в Швеция чалма уби 4-ма. В Египет чалмите избиха 44 християни. И какво прави америка и нейните клакьорки? бомбардират армията на Асад...

Русия, какво направи? Прати 3200 руски граждани в редиците на ИД. Миналата година са били 2500. Според официални руски данни.

Ами виж общо колко са от цял свят. И от Франция са толкова дето е поне с два пъти по малко население.

Русия не е пратила никой. Те са терористите-мюсюлмани, които взривяваха училища в Русия са поканени от ИДЛ. Русия има ресурса и куража да трепе подобни гаджали.

Нали, Путин е толкова тъп, че лично го е пратил та цял свят да го разбере...

Тоя сега да го оставят една година на християнски песнопения и да го хранят със свинско...

Стандартен случай... В Германия има над 500.000 без право на пребиваване, които "силната" германска държава просто не може да депортира и ги оставя да живеят нелегално. С полседната имигрантска вълна и с очакваното масово нашествие на украинци скоро броят може да надхвърли милион... В Белгия преди години държавният секретар по иниграцията каза: "Така и така не бива да си правим илюзии, че можем да депортираме тези хора, по-добре да им дадем документи, за да могат да работят!". Това е Европа в момента...

Със сигурност е така ако ИДИЛ е партизанското име на Путлер.

Луд, необразован и (или) доста малоумен си. Спирай спаменето.

Възпитаните от комунизма азиатски джелати плъзнаха по света д мъстят за краха на СеСеСеРе, обосрали все. В туалете Венского Аеропорта бьiло написано на стене, "здесь срал Ваня из Астаньi"

Е АКИЛОВ! ЗАЩО СЕ СРАМУВАТЕ ДА ГО НАПИШЕТЕ?

бургаския атентатор е австралиец и какво от това?

Защо сега от ДИР крият информацията!

..."не са депортирали навреме ислямиста".... щом не ги пращате в затвора, а ги връщате обратно, те пак ще дойдат при вас...

SS-Nebel

"пхрестъплениеот си" A? Ko?

Много забавно ! Само го наблюдавали за да не му пречат

за всяка власт страхът е добро основание за контрол над масите.

Неолиберализма минава границите на търпимимостта. Всеки който не харесват му измислят епитети. Така сепаратиститие в Донбас от борци за национално освобождение станаха терористи, българския Патриотичен фронт от патриоти станаха националисти, а според Дойче веле - фашисти, а тази партия за ислямаска независимост от свободна партия за борба за утвърждаване на ислямските ценности наричат терористична организация. Всъщност тази партия няма ислямистки характер и никога не е била забранена. И ми писна от "предполагаем". Без доказателства - обвинения.

Донбаските освободители са толкова народни борци, а не мафиоти, колкото Гошо и Васко Илиеви, ако бяха обявили в Кюстендил ВИСка Народна Республика.

години ей такива узбеки от град Ош, който е в южната част на Киргизия, организирали бунтове, искали да направят преврат в Киргизия, ама не им стигнал акъла. Още тогава личеше, че някой ги обучава, финансира и насъсква. Радикален ислам бил посят в благодатна почва сред тези узбеки, дето сега взривяват навсякъде

Узбекистанец е този, атипичен руснак. В Узбекистан са тъпички мнозина и лесно се поддават на манипулации. Говорят развален руски и религията им е исляма...

А защо въобще е бил "импортиран"? Тоя се е ядосал, заради депортацията. Ще дойде време да се сетят белите хора, че трябва да се стреля без предупреждение, но ще е късно.

"Шведският в. "Експресен" съобщи, че предполагаемият извършител"... Нещо напоследък всичко стана ПРЕДПОЛАГАЕМО - химически атаки, корейски крилати ракети, руски хакери, сега вече и атентаторите.

Не всичко което си изброил е истина ,а не предполагаемо!И ти си руски трол на заплата!

Вината се доказва в съда. Докато не приключи делото извършителят е предполагаем.

рашън! типичен индивид от любимата необятна россия! да здравствует православната руска федерация!

те гони? Когато български цигани се излагат в Европа ти първи квичиш, че те не са българи, а цигани, нали така? В Раша има над 200 националности, и един в маслинене кожа и дръпнати очи НИКОГА няма да бъде руснак.

SS-Nebel

Да бе брат... типичен руснак! Духа на Алах и взривява хора! Ти чуваш ли се? Малоумен ли си? Или просто си яростен русофоб, готов да приеме/направи всеки неверен довод, щом е критичен към Русия?

шойгу?? или кадиров

За всеки терорист питателна, тлъста свинска пържола и наденица и да го видим къде ще се възкачи!

Типично руско име.

Не депортация, а екстерминация, като на хлебарките, Крайно време е Европа да затвори границите си за ислямисти, комунисти, руснаци и ОНДаци, които са плъзнали като хлебарките

В такъв случай, първо за тебе трябва да затворят вратите. За тебе и за цялата ти рода от комунисти, комсомолци и активни борци.

Поредният Джохар Царнаев - храни куче, да те ухапе.

Така ще е като им разрешават да стоят по 2 години да обжалват депортациите.Преди няколко години депортираха на моя позната дъщерята и зетя от Германия-идват,дават им документа,един час да си съберат багажа.Един полицай стои в стаята,един на вратата.После ги качват в автобус, с други като тях,карат ги в затворен лагер,на другия ден на влака и дома.Значи има такива закони,никакъв шанс да избягаш.Защо тези закони не важат за гостите на Меркел по цяла Европа?

За този атентат някой от КГБ/ФСБ в Русия ще получи звездичка на пагона и медал

Веднага някой умник се явява в коментарите и почва да пише глупости

да ги трепят да им доди акъла! Бой и сръбско иначе нема управия те чалмите от друго не отбират!

Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2015 г. (след някакви си 6 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на 500-годишнината от това събитие столицата на Русия да не бъде Москва, а Бахчесарай - някогашната столица на Кримското ханство. А Русия вече да не се нарича Русия.

се превръща в терорист за 2 месеца, само защото искат да го депортират?! или просто е решил да си отмъсти и да остане по дълго в Швеция, па макар и в затвора.

Какво да се очаква от руснаци.

как издържаш да пишеш по 24 часа в денонощието и все простотии? съмнявам се в клонинг, защото до сега клонират само овци, но кой знае, може да са клонирали и овни вече.

АМИ ТОВА СА ЗАГЛАВИЯ САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧАСОВЕ!!!!: Барселона задържаха руски хакер Руски гражданин е арестуван заради бомбата, открита в Осло 1000 лв. глоба за руснак, убил 3 кози със самурайски меч

Г-н Щерев, понятието "руски гражданин" изобщо не означава, че е етнически руснак. Би трябвало да сте наясно с това! НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ СА ТЕРОРИСТИ, НО ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МЮСЮЛМАНИ!

Е, добре де, как пък един път няма един терорист да е с англо-саксонско потекло и през целия си живот да е живял в примерно в Есекс и да произхожда от добре възпитано традиционно английско семейство? Как все са някакви такива странни ориенталски субекти?

А западните политици и военни какви са?

Има,има,но явно ти не знаеш.ИРА според теб от какви хора се състоеше?

Саманта Лютуейт, примерно... отговорна за над 400 жертви. Примери много...

То няма и шейх или петролен магнат който да се самовзривява, нищо ,че е мюсюлманин. Иначе има и бели западни граждани които отидоха в ИДИЛ, даже и жени. Просто човек трябва да чете не само Дир.