"Сто години путинизъм" в Русия предрича президентски помощник

Споменал в статия Владимир Путин наред с Ленин и Петър Велики, пишат руски издания

Обратно в новината

Коментари - "Сто години путинизъм" в Русия предрича президентски помощник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главен плонжьор на федерацията...

Дълъг ще е списъка с лъжите по повод на тази статия, като се почнес напълно формални например, че "Росийская газета" не е никакъв московски официоз и се свърши с нещата по същество. Няма смисъл това да се прави. Който иска, може да намери статията в Интернет - въпреки, че "новото поколение" възпитано във "западни ценности" се прави че не разбира руски, за българи със средна интелигентност текста е разбираем. И посланието също - Русия избира друг път на развитие, не към Запада и неговите "ценности". А Путин е изразител на тенденция, а не е някакъв индивид, който ако се отстрани, всичко ще тръгне другояче. Накрая на статията се казва, че ще е добре да се разбере този простичък факт.

Ех, мечти, мечти! :)))) Вече не заслужавате и да се спори с вас бетонните рублофилски глави.

С Путин или без, Русия трябва да бъде силна и влиятелна държава, защото иначе ни чака тоталният концлагер на Щатите.

Русия си има Вожд когото всички слушат и обичат,в България си имаме мишка ,която слуша и изпълнява всичко и която никой не обича

Толкова го 'слушат и обичат' че след новогодишното обръщение към поданиците му трябваше незабавно да заключат коментарите на видео страницата - просто преливаха от 'обич'.

Лъжеш,троле... Лъжеш!!!

След 100 години Русия ще я има ,за Бъллгария не е сигурно,или ако още я има парламента ще е 80% цигани и 15% турци и 5 % българи до там я докарахте вие ЕВРО ЛИБЕРАСТО ХОМО СОРОСОИДИТЕ

още по байтошово време българите имаха по едно максимум две деца /аз съм едно дете и съм ходил на училище, а имам и познати,все още работя/, ромите по 5-6 деца. Последните поколения с 4-5 деца са от царско време /т.е. до 1944 година, пример родителите ми/. Псевдодемокрацията ти е виновна за стопяването на българите и размножаването на братята ц....., ама друг път

Чакай бе, има статистика - при бай ти Тодор сме най-много, почти 9 млн. Сега няма и 7. След освобождението сме били 3 млн. Колко да сме станали за 60-тина години?

а ние си избираме мишоци,от които после ни е срам

Русия е на 114 място в Света (от 137 държави) по качеството на пътищата, но... на 2ро (!!) по притежания на супер-яхти. Бодро запутинско УРЯЯЯЯЯЯЯЯ

За трагедията на Русия са виновни Горбачов и Елцин,ако тези двама още бяха на чело ,Русия вече нямаше да съществува

а милионите комунисти и фуражки къде бляха когато демонтираха скъпоценния им СССР? Елцин (ако не знаеш) също печелеше избори ,а ОСНОВНАТА разлика между неговия и путинския олигархат беше цената на нефта - 100$/барел обаче не създаде нова индустриална база а само увеличи чиновническата класа с 1-2 милиона, както и разбира се - мащабите на корупцията.

Ние на кое място сме? И кой я прави тази класация? Сигурно Бангладеш е преди Русия? Или Непал?

Че 100 г ще има ли изобщо Русия..ха.ха.ха.ха руска култ-ураааааааааааааааааааа

Много си прост драги ми Щерев.Света няма да го има,ако изчезнат Русия и Америка.

Хапчетата... Бързо!!!

Путинизма нахлува в България. Пред Портата на Султана. Право към Белград Будапеща и Виена. Нахлува мощно и към Италия и Германия. Скоро Путин ще обяви и лидер на "жълтите жилетки" за ВРИД Президент на Петата република. Той назначи Дони, та Европа ще му се опре...

ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ,НА ТВОЕ МЯСТО БИХ СЕ СПАСИЛ В НЯКОЯ ДЖЕНДАРСКА ДЪРЖАВА

Третополовите джендъри да плакнат халките и на ГЕЙпарада...!

Много, много са напред с матриала! Татаро-монголски модел диктатура съчетан с войстващ дебилизъм, АКА 'духовност' - въскресиха древноруска традиция: пиене на 'сок от мощи' - вода в която е киснал продължително гнилия крак на 'светец'. Мислите че е майтап??

Сурков подчертава, че в Русия може да има успех само такъв модел на властта, при който управлява върховен вожд, спечелил доверието на народа. Прессекретарят на Путин Дмитрий Песков нарече статията "лично мнение" на автора й, но отбеляза, че тя е "съдържателна и дълбока", пише вестникът. Е ТО БИВА "ШПАКЛОВКИ, ама чак толкоз не бива. Разбира се ,че Путин е поредният диктатор/Цар самодържец/, но да го изправиш редом с Петър Велики е малко прекалено. Виж до Ленин и Сталин добре ще стои.

100 години кретенизация.. кой ще го помни тоя сатрап, повелител на олигарсите след 10 години...

PEYTSCH

Факт е, че можем и без Русия. Факт е, че Русия не може без Европа. А Путин няма да е в мавзолей.

PEYTSCH

Е-е, преди Петър Първи е.. Исус Христос, нали? Или руската история почва едва с дървената крепост Кремъл ?

Първо да погледнем себе си! 10 години управление на Бойко и Цецо. Това не е ли Бойковизъм? Демокрация с чували и купени медии. Върха на сладоледа.

1. бас държа, че никой тук не е чел оригиналната статия на Сурков. 2. тук не се привежда грам аргументация, а само подбрани общи фрази, защото описанието на западната демокрация, което прави Сурков, е убийствено вярна и неудобна за еврогейците.

да не би да дава алтернативата? Боже, опази

Ако трябва да обобщим в Стил "русофобска-прапаганда": Западната демокрация е декорация! Западната демокрация е илюзия за избор. В нея уж демокр.интитуции и механизми са декорация за управлението на т.нар. "Дълбинна държава" (deep state), тази същата тайна държава, която води война срещу Тръмп например. Вече никой не вярва на тази "демокрация" - вижте жълтите жилетки, Брекзит, и т.н

алтернативата е когато Путин прави 4 часово изслушване на народа с преки въпроси. Кой западен политик има смелостта да излезе и да говори пряко с гражданите си? КЪДЕ СИ ВИДЯЛ МАКРОН ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПИТА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ КАКВО ГИ БОЛИ И КАК ДА ИМ РЕШИ ПРОБЛЕМИ. ИЛИ МЕРКЕЛ ДА ГОВОРИ С НЕДОВОЛНИТЕ ОТ МИГРАНТИТЕ НЕМЦИ? Те просто ги замерват камъни или домати!

Не се търси малко в замяна на друго малко. Търси се много. Но, никой не дава много на другите, всеки иска много само за себе си. Приятен ден.

Българските блюдолизци на америка за бълхаря още преди 6 години разпространяваха фишкиите как Сибир вече е китайски. Ето за пример една "статия" преведена на български и пусната от такава американска подлога в България: Готова ли е Русия да продаде Сибир? Якуб Корейба 13 април 2013 сп. Нова Еуропа Всходня А кой е тоя велик "политолог" с еврейско име и откъде е - можете да проверите само в нета.

Якуб Корейба е поляк

Неразумно е становището, че Россия била държава от нов тип. Със сенат от петър Велики и знамето на империята все ми е на ума, че е много, ама много модерно за република...

Абе чудя се дали знаеш "сената" на дребнобритания откога е? И как всъщност се нарича...

Ей това регистрираните няма ръка днес. :)) как ти го е набил до сливиците... аз ако бях, щях да си направя нова регистрация! Честно!

Борбата за демокрация в Русия е тежка, защото потомците на злокобното КГБ са могъщи, но един ден жаждата на руският народ за демокрация ще бъде удовлетворена, защото тя е непобедима. Тогава този изстрадал народ ще се присъедини към нас прогресивното човечество и заедно с нас ще се отправи към светлото бъдеще по пътят огрян от евроатлантическите ценности

Демократе, най лесният начин да си изкараш боят в Русия е да произнесеш тази патосна реч, пред някой преживял деветдесетте , когато страната беше обхваната от вълната на демокрацията

90те бяха директно последствие от 80те. И в България бяха тежки, но дори ние не мрънкахме колкото руснаците (дето били преживели блокади и нам' к'во). И вместо собствената си глупост обвиниха разбира се 'демокрацията'.

Криво колело, стоте години путинизъм които следват са пряко следствие от демократичните времена през деветдесетте. Средите които представлява Путин спряха неуправляемото падане на страната и повишиха жизненото равнище на населението с което спечелиха на своя страна мнозинството жители на руската федерация.

За същите 20 год Китай направи огромна икономика без да има нито руските ресурси, нито руските арогантност, претенции и самочувствие.

И са хванаил бай Дончо и американското правителство за семенните торбички и последните вият на фалцет. А ФЕД се чуди какво да прави, че хем трябва да пуска нови банкноти, хем от 1година насам му карат купища от същите с искане за замяна. А и едни дългови книжа са се задали в падеж... Виждам как преди да се нанесат в Сибир китайците ще сложат ръка на целия транспорт и пристанища във фащ. С тоя над трилион в ценни книжа китайците са собственици на по-голямата част от щатските коптори.

Кой кого е хванал не си много наясно - тарифите за Китай стават двойни през март, бързането и фалцетните оплаквания са от азиатска страна, но нещо се отплесна от темата за Русия - там 'растежът' е само в бодрите репорти на РосСтат.

Ти сериозно ли? Китай направил скок за 20 години? Сам? Я по-добре ми обясни как след тоталното ембарго заради събитията на площад Тянънмън Китай един ден осъмна като световната работилница? Как западните демокрации през глава се втурнаха да аутсорсват в комунистически Китай? Без са се сетят нито за санкции, нито за идеологии. При това Китай не внася стоки, както правим ние, послушковците, и си даваме без бой пазарите - Китай внася капитали. Просто нямам думи колко е плоска антируската пропаганда. Старайте се повече, де!

Да и гледаме себе си. Че сме тръгнали към 100 години бойковизъм...

Не се коси, ше свърши доста по-рано. Той вече мина 60-така при това качество на живот - не повече от 5-7 години. А как лапа като изоглавен и суджуци... още по-скоро!

Щенията на наглосаксите за несметните природни богатства на матушка Русь се отлагат с няколко века... ще продължават да подсмърчат и да се облизват.

запутинската 'каманда' ще продължи да 'клейми' запада където обаче пак ще праща децата си и окраденото. Яхтите ще са все по-големи, а опашките от пенсионери пред контейнерите с просрочен боклук все по-дълги. За тебе и себеподобните ти пък пропагандата ще пуска рояци от тлъсти зелени мухи - да ви е сладко!

Какви мухи бе братчед?! Аз купувам нещата 2 пъти по-евтино, отколкото ти в България в "немските" вериги. За качеството да не говорим. Лапай муИИте там и пий тракийско пиво с радиоактивни изотопи във водата. Аре у лево. Ограмоти се малко.

Мерси, радваме се за тебе. Аз имам колежка рускиня и също чувам това-онова, но ..какво разбира тя..

Величаенето на Сталин е просто върха на русофобията и чиста проба мизантропия. Индустриализацията на СССР през през 20те и 30те е без американска помощ е била немислима, победата във ВОВ е не благодарение на- а въпреки Сталин. Негова заслуга са чудовищния брой жертви гладът преди войната и гладът през 1946 (когато американските помощи спират). Репресиите са отделна тема - с отрицателната селекция и трайната повреда на генетичния фонд, последиците от които са очевидни и днес.

за Стакин, бе бозаджия!

горд потомъко на засталински каскет, и му благодари за Желязната завеса..

Е, така им се иска на управляващите- обаче, настроенията в самата Русия съвсем не са такива. Хората си искат държавата от силоваците. Искат нов обществен модел. И това се казва вече съвсем открито по медиите. Факт.

Има един велик имперски модел за Русия и той е на Й. В. Сталин. За 20 години от разбита, гладна и обезлюдена страна СССР се превръща в световна суперсила с космическа програма и ядрен щит (впрочем именно последното попречи за пълното ликвидиране на Русия по време на демокрацията там). И до днес днешен руснаците кълнат държавата и корумпираните чиновници с "Няма ли Сталин за вас!" ("Сталина на вас нет!).

Това са диктаторски, и не само ПутинаА, а и другите, съседите да не обидя, че и те без разлика

Кога видим децата на левите комунисти в Русия, а хитри са, замогнаха се по време на Тато и пак те да пратят народа си в Сибир

Колкото по-големи са мераците, толкова по-къс е срока на действие....... Сто години , може да не са , ама сто хиляди със сигурност........

Винаги може по-ефективно,но трябва да дойде Сталин.

А Берия, А Ежов?

Не ги слагай двамата в един куп. Това са много различни хора изиграли много различна роля в историята на Русия

Тоя лизач на гъзове запитвал ли се е някой път Путин ако падне от власт дали ще остане жив? Ето това е въпросът при диктаторите. Обичан си докато си на власт, като паднеш от власт изчезваш...това е. Освен ако не избягаш с парите на държавата в някоя друга държава, както се готви да направи мъдестия....

Русия.Внуче пита дядо си. - Дядо ,Брежнев добър ли е? -Не знам, като умре ще се разбере.

Ще го оплюят почти веднага. Това при тях е традиция. 1-2 годинки като минат от бляскавото погребение и изведнъж света ще научи, какъв бандит, педофил и мафиот е др. Путин. И да - същият този Сурков ще е един от най-яросните му критици!

То и тук в началото в администрацията държали календари с лика на Бойко. ;)

Не 100, 200 години ще са :-)

Путизъм или комунизъм?????????

Тоя Сурков е голям оптимист! Не се знае дали Русия ще ссъществува след 10 години, ама..........

Както е тръгнало,то за никой не се знае.

Чукча не Президент, чукча - Глобален мислител...

Стига сте ни занимавали с тия маргинали

Петър Велики е Бойко Борисов. А Екатерина Велика е Цецо

Лошооо Дотогава никой няма да помни Боко, Цвоко, Чехлю и Паси. Даже и в учебниците няма да пише за тях. Това си е тревожно