Стилиян Петров се връща, надява се да играе в „Астън вила“

Бившият капитан на „Астън Вила“ и на българския национален отбор Стилиян Петров обмисля сензационно завръщане в професионалния футбол, пише "Бирмингам Мейл".

Обратно в новината

Коментари - Стилиян Петров се връща, надява се да играе в „Астън вила“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз винаги правя разлика между борбеност и свръхамбициозност. Стилян е борбено момче и благодарение на Божията милост и силния си дух успя да се справи с най-страшната болест. Не бива да изпада в свръхамбициозност, обаче. Единици са професионалните футболисти на 36 години. Убеден съм, че те са по-здрави от всички останали и именно затова играят до по-късна възраст. Стилияне, Бог ти е подарил нов живот - наслади му се! Върни се във футбола, но като треньор. Как си представяш отново да почнеш с нечовешките тренировки, претоварвания, препарати, травми? Защо трябва да дърпаш дявола за опашката!

Петров е капитана на националният ни отбор. "Брокерите" в БФС, дали, ще го поканят, как мислите? По време на войните сме показвали несломим български дух. Стилян Петров е такъв.

Стилиян е полудял. Болестта от която се отърва се дължеще на страхотна преумора на организма. Иска отново да я събуди! Стилияне опомни се! Времето лети, не мож го пабеди!

Времето лети, факт. Но който си може - той си го може. Годините нямат значение. Младите тичат като катъри, зрелите футболисти се пласират. Младите футболисти влизат в конфликти - зрелите изграждат атмосфера. Младите футболисти гледат само как да се продадат по-скъпо, а зрелите вдъхновяват и сплотяват. Така че спокойно, Вила имат нужда от подобно нещо, а той от тях.

Искренно желая успех на Стенли.Но все пак 36 год да си доста, и са много малко футболистите в света които играят на макс, на тези години.Спомням си за един Джанфранко Дзола, на същите години а може и на 38 беше фурия в Челси.

Хубаво ще бъде да се върне,па макар и по 10 минути да играе на терена! Това ще даде сила на хиляди хора с различни заболявания да се борят виждайки че не е невъзможно да победиш болестта!УСПЕХ!

Само почитания за него. Това е единствения футболист който е харесван от левскари и цесекари. Успех Стенли

желязно момче! да да имаше повече такива футболисти в България! пък и не само футболисти

Пожелавам му искрено да заиграе и да има пак успехи. Браво на смелото момче!

браво на момчето, дано всеки да побеждава така болести, дано всеки има тази подкрепа, защото всеки носи живот и всички сме равнопоставени пред смъртта. Да дава бог пари на всеки че да се бори успешно с болести!

Това вече е съмнително. Нататък може да играе за здраве. По-скоро трябва да се ориентира към нещо друг, я треньор, я нещо което повече му харесва.