Стесняват част от пътя за Калотина за половин година заради строежа на АМ "Европа"

От 1 декември движението в участък от пътя при разклона за село Петърч, ще е двупосочно в платното за столицата

Обратно в новината

Коментари - Стесняват част от пътя за Калотина за половин година заради строежа на АМ "Европа" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци. Идва зима те ще строят и ще стесняват важен път.

Не вярвай много, че ще е половин година. Просто ще преместят платното за Калотина по нова постоянна следа. :)

На това смешното на снимката магистрала ли му викат вече?

Това е поредната започната и недовършена от Боко Тъпото магистрала. А защо Боко Тъпото се юрна да строи магистрали? Не, не го е грижа за нас, както той каза асфалт не се яде, но от асфалт се крадат много милиони. Използват се нискокачествени смеси, отделните слоеве не отговарят на никакви стандарти за дебелина, икономисват се материали и следва прословутият ремонт на ремонта. Боко може да е прост като гумента селянин, но с вродена първична хитрост, бързо разбра, че от пътища и саниране може да се краде много яко. А прословутият път, наричан магистрала Европа е поредното българско строително чудо. Сърбите вече забравиха кога са построили магистралата си Димитровград до Суботица. Влизаш в България откъм Сърбия и изведнъш разбираш, че си попаднал в Ориента, напълно пропаднали и забравени от бога псевдоевропейци, наричани българи.

50 км в час е много - 30 за да може КАТ да глобява повече! Сигурен съм, че постояно ще виси кола ссонтролиращи скоростните режими дебели задници -България - милиционерско-прокурорска територия!

Малка корекция Асфалт не се яде го каза Станишев... Останалото е почти вярно

То не е зле да се позабързат и с ремонта на самия пункт, че такава мизерия, да не кажа нещо по-лошо няма и в Африка. А незнам защо на това двулентово пътче, му казват магистрала!

Сърбите за 3 години супер магистрала имат,турците за 3 год. Магистрала за туристите до анталия направиха. А ние европеиците зо год една неможем. ДАСЕ ЕБЕМ В ЕВРОПЕИЦИТЕ ИЗМИСЛЕНИ.

Такае защото другите си имат политици с топки,а наште са с меки китки.НО ХАЛАЛ НА БГ ПЛЕМЕТО ЩОМ СИГИ ИЗБИРА. АЗ ОДАВНА НЕСЕ ЧУСТВАМ ЦЪЛГАРИН. ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ ШИШИ И ТУЛУПА- МЕРСИ.

Но нямаш нищо против да те управлява мека китка от Канада и финансов министър без постоянно местожителство в България.

Браво! Точно по празниците! То и без това се чакаше с часове, сега ще е с дни !

С бандити управляващи толкова