Днес се ”затваря кръгът” на старата година

Православната църква почита днес паметта на Свети Стефан - първият християнски мъченик и първи служител (архидякон) в устройващата се Йерусалимска община-църква.

Обратно в новината

Коментари - Днес се ”затваря кръгът” на старата година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит Имен Ден на именниците! Преди да издъхне от ръцете на предателите на Исуса, Св. Стефан рекъл жертвоготовно към небето: Господи, не им зачитай този грях!, сякаш те не са имали, а и нямат никакви други грехове. Завистта и клеветата до ден днешен се поддържат живи за да може несправедливостта да продължи да управлява и до днес.

Човек се ражда на света със снежно бяла чистота. Той има своя собствен лик. С това животът е велик. Живее всеки в таен мир в пространството на лична шир, където диша личността от раждането до смъртта. Цари в света един закон. Човекът ще умре, пардон! Тук всичко тленно е нали? За смърт по-лека се моли! Умираш с твоя личен свят и си отиваш без възврат, изчезваш тихо яко дим с живота си неповторим. И друг повтаря твоя път... Играта на живот и смърт. Парче отчупена мечта от кръговрата на света.

Какви безмислени и глупави коментари.Честит празник на всички именици.

образува се голям кръг всички из ( около нас)

на стефанов ден падна голяма бомба преди шест хиляди години и нещо образува се голям кръг всички изтреби малко останаха поне почваха остана и част от въздуха

Човече, пий една кана зелева чорба, удари хладен душ, изяж една пържола и седни отново пред компютъра. Тогава със сигурност ще се изразиш смислено. :-) Честит празник на всички!