Стефан Янев разкри: Готвим се за три сценария при война в Украйна

Военният министър повтори мнението си, че чужди войски на НАТО у нас ще засилят напрежението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четвърти вариант- затваряме се със заместничката в убежището, е..не до дупка , докато не и замирише на барут, та да се разбере че сме на война.

Как мислите,защо нашите правителства са все против народа си ?!?? Нашия народ няма причина да воюва ли да иска война с Русия ! Защо тогава продажното ни правителство се пъне да слугува на Америка и на НАТО ?!?? Ааааа разбрах.. Щото видите ли американците решили,че всеки момент Русия щяла да нападне Украйна ....?!?? Ами на нас защо ни е да се бутаме между шамарите ?!?? Аааа ами защото Америка иска да си решава проблемите на чужда територия и с чужди войници ,не с американски ! Затова !

И, ти да снанеш мин.председател, и ти ще бъдеш срещу народа!!! Български народ, е имало само в Първата българска държава! След радането и, велможите преминават на Византийска служба, а народа, отново духа супата.....

Ленче, зачакай малко, и дорде чакаш помисли - Никой не се е хвърлил да напада Русия. Всички действия на НАТО са в отговор на заплашителни действия от тяхна страна. Американците ще разставят 5 хиляди военни по цялата натовска граница, Холандците пращат няколко самолета, Испанците кораб.... Това сериозно ли е според теб за атакуване дори на страна от мащаба на Албания???????

до всички проруски умници...! някой беше казал, че договор с Русия не струва колкото похабеното мастило!!! Много е бил прав, Отто фон Бисмарк мисля!

Трай бе "памперс" !!!

Война в Украйна има и ще има само в главите на много "умните и демократичните" лидери в Европа.В Англия Борис Джонсън му е през кура и за войната и за Ковидс-19 стига бира да има за сбирките му:))))

... война в Украйна има и се води и в момента и по официални руски данни, там има руски военослужещи.

Г-н Янев,желая Ви успех да можете това да го предадете на новият Ви министър председател.Той е момче дори и служил войник (а аз много се съмнявам,че е служил),че трябва да е българофил и не американофил!

и не русофил.. щото това е силно извратено понятие. До степен на русоробия!

Така и с добро не схвана този Путан Първи - Къси, да не си мери пишката с батковците, ще те боли пак дупето

Където и да го сложат Янев и чеп за зеле не става от него. Безхарактерен, безволеви, послушко и марионетка. Фигурант като Радев. И двамата са шутове на олигарсите! Всеки олигарх си има шут!

Има много малък нюанс,всички олигарсите са американски,но не всички български генерали са такива!

Прочетете повече за берлинския конгрес.Да Русия освобождава българските територии това е факт,но на конгреса не иска бъгарска държава а Руски протекторат 16 губерния.Сега сме държава благодарение на Англия която не иска Русия пряко да контролира проливите, Прочетете и какво казва Стамболов за руското робство. Държава сме защото Александър трети се съгласява и Фердинанд обявява независимост от Русия.Причината пак е Англия и нейните интереси.Това не се учеше заради българо съветската дружба

много е прав Янев,не искаме да трупат нови войски и да сме цел на руските ракети.Който иска война да си я прави на негова територия,за да произвежда оръжия.Където се появят САЩ започват война и Нюланд го каза,че ни правят фронтова държава-кой иска война?

Този Янев е ясен! Ще продаде Родината за жълти стотинки. Ще посрешне с хляб и сол малките зелени човечета с Калашников в центъра на Варна и ще твърди, че са руски туристи!

Ти какво би избрал-с хляб и сол или като неговите предшественици-срещнаха американците със смъкнати гащи и с тубичка вазелин в ръка????

А при война в България-сценарии няма

Току що в холандската преса бе съобщено, че Нидернандия ще предостави два изтребители F-35 по желание на НАТО и те ще бъдат разположени в България!! България се превръща във фронтова зона.

Да не стане като по време на Втората световна война: официално да сме НАТО, но в действителност да подкрепяме Русия. Е при всички случаи сме от грешната страна, но така е, когато една държава се управлява от продажници.

ГОТВИТЕ ЛИ СЕ, ГОТВИТЕ ЛИ СЕ?! АМА В СИНЕРГИЯ С ФАЩ И ХЕРОТО ИЛИ ДА?! НИЩО НЕ ГОТВИТЕ, ЧАКАТЕ ЗАПОВЕДИ ОТ МЕТРОПОЛИЯТА!

Какво ще правим с идващата от Испания военна техника и бомбандировачи в България

Няма да има война. Не е в стила на Путин. Все пак е боец на тихия фронт, не на горещия. Ще има контра-майдан. Военен преврат. Военните в Украйна ще вземат властта и ще изметат досегашната антируска и пронатовска върхушка. И ще се обърнат към Русия. Направо ще си я поканят, както в Казахстан. Т.е не чехословашкия, а полския сценарий. Както Ярузелски въведе военно положение през 1981-ва. Ще бъде добре за всички. Никой няма да загине, нищо няма да бъде разрушено. Няма да има санкции притив Русия. Няма да има и против нова, Федеративна Република Украйна. Как ще ѝ наложат санкции, когато вече ще държи тръбата към Европа. Немците ще пуснат СП-2. Нататък нещата ще се наредят. Путин е играч.

Никой няма да загине, освен 400-500 като в казах-стан-а, те за толкова не го броят за нещо.

_stankow

И повече. Но не от руска ръка. И не мирни граждани. А главно американски подлоги.

ех, няма да се научиш да обичаш България. Пак ще си поговорим като продадете родината за 30 сребърника на господарите ви в Москва. Да видим тогава какви оправдания ще си намерите.

Няма да има война в Украйна. Дъртия Байдън плаши гарите.

цървул и Мунчо имат ясни задачи 1 изваждане на Бг. от НАТО 2 изв. ЕС 3 Сетете се сами

По-правилно е да се каже: Готвим три сценария за война.

Путин иска да си възстанови СССР.Влиянието му в Беларус,Казахстан е много голямо,а Украйна му е много важна.

Това не е верно. Путин иска да се спазват подписаните споразумения за буферните зони.

Това е нагла руска лъжа !!! Кой е Путан, че ще определя на българи, румънци, поляци, украинци, чехи и т.н., в какви съюзи да членуват ??? Кой е Путан, че ще си въобразява как българи, румънци, поляци, украинци, чехи и т.н., му принадлежат ??? Нагло племе са това руслямците !

_stankow

Кои са пък американците, та да определят в кои съюзи ще членуват българите ? Соломон Паси да си членува индивидуално в НАТО, защо ни натресе и нас ?

Оберон

Путин не определя на нас, а на НАТО. Има това право, както те самоволно се разчиряват. Тива е. Нас никой не ни брои за играч.

Затова ли държиш седемдесетгодишни пенсионери в надпенсионна възраст в армията-над 5500души,да ни пазят от война?

Винаги с Германия, никога против Русия......Втората част трябва да е А и Б на Бг политиката . Доводите: 1. България е държава само и само, и само благодарение на Руско-Турската война, т.е. благодарение на Русия. 2 . Колкото и да набират сила двуполовите, триполовите и Н-половите теории за всеобятна световна джендърска любов, Бг народът и руският народ са много близки като душевност. 3.Дори Хитлер , съвършен психопат , се е съобразил с тези фактии не е изпратил Бг армия на Източния фронт.

Хитлер е притискал постоянно царя да изпрати български войски на Източния фронт,но той е удържал и не го е направил,затова и беше премахнат от Хитлер

България е държава благодарение на Лондонския протокол и решението на великите сили за уреждане на Източната криза с мирни средства след въстанията на покорените народи в Османската империя.

Руско турска война е имало само защото руснаците са се изплашили от разрастването на османската империя , не че някой е искал да освобождава българите ...

Тоя Путин не е нормален човек ... Толкова болести, толкова природни явления и какво ли не още убиват толкова хора, той ще започва война ...... ПФУУУУУУУУУ ....

Путин ли ти каза, че ще започва война??? Или си малко промитичък и вярваш на тези на които им трябва война?

Майтапите се, но ако стане патакламата ние с ромънците сме най близо и руския ботуш ще ни сгази. Никой няма да ни помогне, всеки ще си пази кожата. Ще дигаме отново паметници на непобедимата червена армия и ще гледаме задължително руска телевизия не само в петък, а всеки ден, хубавото е, че ще се отебем на рускини.

Тогава бяхме по-свободни отколкото сега !

За теб не знам, но българите НЕ бяха свободни. Ако решиш да напуснеш нелегално държавната граница, те застрелваха като куче, а на войника му даваха отпуска затова че е УБИЛ ЧОВЕК !!! Това ли ти е свободата бе руски цъpвулe ….

_stankow

Който е решил да напусне нелегално - не му е чиста работата. И сега янките застрелват по 1900 души годишно на тяхната граница с Мексико. Израелците - също, само дето не казват колко. Та добре са правили нашите граничари ! Теззи приказки, дето били тръгнали към "капиталистическия рай", към "свободата" и т.н. - не на нас ! Само отрепките бягаха. Дето имаха проблеми с образованието, работата и най-вече със закона.

Ква война бе. Малумници. Ще ни изтрепят кат кучета

Където и да го сложат Янев и чеп за зеле не става от него. Безхарактерен, безволеви, послушко и марионетка. Фигурант като Радев. И двамата са шутове на олигарсите! Всеки олигарх си има шут!

Този Янев е ясен! Ще продаде Родината за жълти стотинки. Ще посрешне с хляб и сол малките зелени човечета с Калашников в центъра на Варна и ще твърди, че са руски туристи!

Путин да прати една рота да освободи и българското черноморие от българите.

Има един стар български лаф: когато атовете се ритат, магаретата (като нас) по-добре да стоят настрана. Сериозно, хора: наистина ли ви се мре заради украинците? Въпросът не е риторичен; позамислете се.

Не искаме да мрем за украинците, а за свободата на България. Теябва да сме единни с Украйна, за да защитим себе си. Съединението прави силата. Само НАТО е гарант за мира ба човечеството!

:)))))Ти си ебати комсомолеца-и ти като бившият ни президент Плевнелиев-пазиш си записките от комсомолските школи и заменяш само Социалистическа солидарност ,с натовска.Думичката социализъм с евопеизъм и всичко си е едно към едно:))))Същите цености ,същите стремежи,само с други думички:))))

На американците пак им се воюва само и само да няма мир!

Москва подписа и будапещенския договор за териториалната цялост на Украйна и и прибра ядрените ракети!

Да припомня, че Нато първо не спази договора за неразширение на изток, после направи преврат в Украйна и искаше да разположи база в Севастопол.

Никъде в договора няма такива ангажименти.

да уведоми шефовете си в Москва.

При положение ,че сами трябва да се справяме ако Русия ни нападне изобщо не ми се мисли какво ще стане.без помощ отвън сме си загинали.А руските декларации че няма да ни нападнат не им вярвам на 100%.Много пишещи тук нали знаят че Русия е страна по договор с Украйна гарантиращ териториалната и цялост когато си нарязаха ракетите украинците?Междудържавен договор подписан.пък те ги нападат,отнеха им Крим Донбас Луганск.Тъй че...

Подли са руснаците!

Путкин си е направил сметката, ще прилапа Украйна то стой та гледай, нито Америка, нито НАТО ще се намесят, защото това би отворило Световна война…ще наложат икономически санкции на Русия и толкоз.

Путан си е направил сметката без кръчмар

Като чуя за обещания на висши руски държавници...

Бедна ви е фантазията какво може да ви се случи съвсем скоро, ще забравите за вируса и цените, ще посрещате тройните “освободители”

Ако обещаят да избият такива като тебе и да разтикат "демокрацията",ще ги посрещна с водка и сельодка.

Майкати прати да ги посреща! Та да ти станат пак Братушки!

ги посрещнеш с отворена уста, мойто продажно кученце...

народа е гладен те подводници ще купуват.Не сме виждали по-големе крадли от тез

Всичко е руско, от Тихия океан до Атлатическия и от Северния полюс до Южния, какво да е друго?

Не е верно. Македонско е.

Днес пристигат и Испански самолети ? / ще ни цапат въздуха / А една " армада " се отправя за Черно море ? / да ни плаши рибата / ХОРА БДЕТЕ !

Абе аланколу, и ти си руска балалайка, министър на армия, каквато нямаме, не може да седим на два стола, хем да сме в НАТО и ЕС, хем да сме русофили…така ще ядем бой и от едните и от другите. Никой не обича лъжците и предателите, стига комунистически курвалък.

Научете се да четете преди да си давате малоумните мнения

И те са в НАТО... Но знаят как да кажат НЕ!!! А НИЕ ЗНАЕХМЕ КАК ДА ЖЕЛУВАМЕ ГЪЗОВЕ...ОСОБЕННО ПРИ БОРИСОВ

е пхлно с руски трол. . що не си драскат в техните форуми

В Турция

говореше друго!

бавноразвиващ

Ако няма войски на Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО в Булгаристан, Русия НИКОГА няма да ни нападне !!! Защо то знаят, че ще ги посрещнем с музика и песни !!!

НЕ ДО СЕГА НЕ СА НИ НАПАДАЛИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ..ХА.ХА

Като бивш офицер да кажа че по времето на соца чужда армия в България нямаше. Сега имаме американци нямаме военни сили. И питам ти ли ще воюваш?

под" чужди войски" има в предвид руските окупатори. А САЩ,Германия, Франция и останалите от НАТО са наши и свой.

гей нещастен при военен конфликт такива евроатлантически джендъри като теб първи ще бъдат бити и ебани от българите

Стига глупости... Петък е, правете любов а не война!

С мъже ! Истинската любов е мъжката любов !

Тъй де....

Хуйо Янев, само да ти кажа едно- България с цялата си армия в момента не може да се брани срещу оркестъра на Руската армия. Ще ни бият само с трумпети, алти и акердеони. Така че, слагайте НАТО да ни брани на границата, че фатмака и ти ще ни заровите “во век и веков”.

ЗА многая лета ..и оркестъра да свири.

tonk11

От какво да я пази бе? Кой ни напада?

Българите сме с Украйна, НАТО и Крим не е руски!!

а какъв да е с 1.5 милиона руснаци ? ?

еврогейски

И Богдан Филов беше някакъв "-фил", дори и в името му го има. Макар и блестящ археолог, за малко да ни вкара в патакламата ако не беше хитрото царче да шикалкави и единственият, който е изпързалял Хитлер успешно. Така че има прецедент и да се поучим най-сетне от историята, за да имаме бъдеще, щом така и така е видно, че настояще нямаме.

На някой от гнусните русофили, пука ли му изобщо за България?

Ако им пукаше, нямаше да са русофили! Едното изключва другото!

Прав е човека чужди войски за чужди войни на нас не са ни нужни и още война против Русия.

под" чужди" има в предвид руските окупатори.