Стефан Янев: Готови сме да вземем третия мандат

Трима от четиримата кандидати за председател на НС са подходящи, заяви лидерът на "Български възход"

Обратно в новината

Коментари - Стефан Янев: Готови сме да вземем третия мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ми вземете средния крак за тъпанарка :))) така ставали за да не триете ???

Мястото на руските агенти е в затвора, а не в министерския съвет!

Да се разберат с ДБ кой е по-готов да вземе третият мандат :) Отрепки.

Този ли национален предател ще защитава българските интереси? Мозъкът му ако го има е командван само от руски интереси, че и мандат иска!

хлъзгав и нищо конкретно освен добруването на народа. Качествен представител на статуквото.

Това комунистическо недоразумение какво прави в НС, там е да яде кюфтета ли ?

келеме изпълзя по случайност в НС и сега всеки ден заявява, че е “готов” за нещо. А, това нещо е да щипка от баницата, да си вземе порциона. Типична крадлива подлога.

Л.йно

Надяваме се ген. Янев да не страда от тежка форма на мъжки акъл ("Немъ дъ се пУашиш, скачай смело, морето е до колене!") и да е преценил рисковете, които поема. Гледам, че почти всички други се дърпат, а той смело се бута на топа на устата! Надявам се да знае какво прави!

че ще помогне на ГРЕБ.

И този като кака мая- готов да управлява с 10 депутата !

Що да не вземе трети, пети, десети мандат? Нали Радев го гушка? Янев с мириз на мангал! Ууууууууууу

Тоя е готов на всичко, само и само да е във властта. Нека да погледне колко хора са зад него, при положение че близо две трети от хората не са гласували.

борисов отново действа по принципа "и магаре да ви предложа ...", показва абсолютна инфантилност

Този накъде е тръгнал?

Видяла жабата, че подковават коня…

Какво стана Бе еврогейци, опашки за гориво, режим на тока, космически цени, невъзможност за плащане на ипотеки и заеми, АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА??? Ами нека и мИриканците вкусят от тяхната си демокрация, дето я налагат на другите държави !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН !!!

Я марш на фронта на хубуто бе, предател. Бегай си русията да те могилизират бързичко, че там всичко цъфти и връзва, особено пушечното месо.

Резултатите от допитването са НАЙ – ЯРКОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО за отношението на МАТ‘РЯЛЪТ към „Народното събрание“ !!! 98 % ПРОТИВ !!! Не, това не е прецедент, това е наглост, хората навън изнемогват, а те се бият за постове. Да помисли МАТ‘РЯЛЪТ какво ГО чака !!! Опашки за гориво, режим на тока, космически цени, невъзможност за плащане на ипотеки и заеми, АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА???

Къфто матряла, такива и управниците му! Създадени са по негов образ и подобие! Прост народ(мърша) - слаба държава! Престанете да мрънкате...