17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този е завършен олигофрен

И почваме да слушаме само простотиите ви :)

Браво Янев!

Защо да не се чете чужда преса? Ако е руска преса, за чужда ли да я броим? Кога ще си извадят главите от г.ъ.з.о.в.е.т.е нашите управници?

Шапкарино, никой ни няма вяра заради вас, никой нормален не ви кани

Така няма дори и да се запитате, защо България е в изолация в НАТО.

Да атакуваш русия посред зима требва да си голем идиот.До сега нищо хубаво не сме видели от Гемранци Англичани и Американци.Това праивтелство както и предните са срам За хора като Васил Левски и българите като цяло

"Стефан Янев апелира да се спре с... четенето на чужда преса" Спрете четенето на чужда преса! Четете само контролираната от диктатора Румен Радев русофилска пропагандаторска болшевишка преса и московски опорки!

савецки другар

Кой атакува руслямската федерация?

Ето как действат силните политици! “ Загреб. В случай на конфликт между Русия и Украйна хърватските власти ще изтеглят целия си военен персонал от силите на НАТО в Източна Европа. Това съобщи във вторник президентът на републиката Зоран Миланович по националната телевизия HRT. „Аз, главнокомандващият на хърватската армия, гледам изявления, според които НАТО – не отделна държава, не САЩ – увеличава присъствието си и изпраща някакви разузнавателни кораби. Ние нямаме нищо общо с това и няма да има нищо, гарантирам го“, подчерта държавният глава. „Хърватия не само няма да изпрати, но в случай на ескалация ще изтегли всички, до последния хърватски войник. До последния!“ - обеща президентът.”

Гнусна руска подлога си ти. За няколко рубли ще продадеш и жена си.

а не като теб, незавършен )))))))

Сега му отвори бира и скара.

Май се играе на доброто и лошото ченге в нашето уж българско правителство. Докато в един ден се усетим за пореден път пре...бани

Стефчо Янев е бивш чантаджия и настоящ лаладжия. От такива клоуни какво искате? Иначе, четете чужди медии, единствено от там може да се разбре, в какво ни вкарват тия теляци.

Лалугер русофилистичен! Не НАТО! Не Украйна! А Русия е тази, която е струпала 120 000 армия на границата си с Украйна! Много е трудно да не смяташ 120 000 армия на границата си за заплаха!

Поврага ! - тоя Е за Публично разжалване ! …ако изобщо е заслужаваЛ Някога да Е Български Военен !!! …колкото ЗА какво Ни Трябва - г-н ген. К.Попов бе ПределноЯсен (сутринта по БНТ) …та Да Видим в 16:30 т.нар. Съвет !

Лелеййй, пълно с геополитици в този форум!

2.5 милиона Българи са в чужбина и да не четат чужда преса.Вие комунистите май се сбъркахте напълно...Зор да прогоните народа,а сега да не чете чужда преса...

Русия просто си иска зона на влияние. И то много по малка от преди. Искат само малка част от Украйна. Дайте им я. Ще ви пуснат пак евтина газ

…като в допълнение - Вероятността за Оркестриран от КремълБесовете Пуч в Украйна - СвръхВисока.

Да се чете "Стефан Янев апелира за спиране на критичното мислене" ...

За бога братя не купувайте, пардон не четете.. абе може и двете.

Те англичаните така си мислеха и за Хитлер. Първо му дадоха Австрия, после Чехословакия, защото си викат, "Той не иска много. Ще му дадем малко и той ще е доволен."

Прав е човека-не трябва да се чете чужда/западна/ преса , а само руска /братска/преса тя ще ни информира правилно.

Колкото по малко четете мислите и изобщо си задавате въпроси толкова по-добре. бай Стефан - известен също като мунчо младши

Само вестник Дума четете.

ОЩЕ ЕДИН ПРОРОК , ДЕТО ЧУВА ГЛАСЪТ НА БОГА : МЕНЕ СЛУШАЙТЕ , И НЕ ЧЕТЕТЕ ЗАПАДНА ПРЕСА , като почнат да падат ракетите , ще обяснява че не са ракети а зрели ябълки дето ни ги пращат "братята" , стойте си в къщи със затворени очи и свалени гащи и чакайте аз ще ви оправя

Да,има и смели политици !

смешник

Да хванат да опандизят онази ТИКВА а не само да всява страх .

Това излезе преди 15 мин. по фокус.бг

Чужда преса!!! А на вас ли да вярваме? Шайка корумпирани !!

станете съветски чукчи и недейте да четете много, само драскайте тука

По-времето на комунистите се заглушаваха радио Свобона Европа, Дойче веле, Г;асът на Америка, BBC и прочие. Тези управляващи вонят на комунизъм!

Този е дълноведен, колкото баба Мара от Долно Уйно. На бас, че до 15-20 дни Путя влиза в Украйна. Ще се почне подмолно с "терористичен акт" нейде из Крим или Донецк и ще тръгне на "защита руското населние". Тия сме ги гледали, а Янев - оставка! Оставката важи и за Муня и ПростоКиро

Цялото правителство се бие в гърдите, че знае езици, че са завършили в чужбина и обикновените хора се постараха и научиха езици и сега ново 20 - да не се чете чужда преса.... Само остана да блокирате интернета-то от генерали/коне с капаци/ какво да очакваме...

Западните страни изтеглят персонала от посолствата си в Киев, а този смешник вика да не четем чужда преса. Направа да паладейш.

Янев само повтаря това което украинският президент Зеленски започна да приказва... от момента в който разбра че НАТО е нарочила Украйна за курбан, като в най-добрия случай натовците ще се правят на мажоретките които подкрепят единия отбор но при никакви обстоятелства няма да излязат на терена на бойните действия;)

От телекса : Вероятност за Оркестриран От КремълБесовете Пуч в Украйна - СвръхВисока.

като изключим стотина хиляди гласували за Възраждане останалите милиони са малоумници тъпи и прости.

стига с тия комунист де,сигурно те са ти виновни,че си мизерник.................вече 33 години! Нали си свободен,защо си недоволен ,а ?!

Русия си пази интереса и по важното интереса на своите граждани. Какво толкова? САЩ все едно не го правят. Утре Русия да сложи въоръжение в Куба или Мексико, САЩ ще полудеят.

аз чета риа новости и там пише че американците готвят провокация

не си ти който, ще каже какво да четем,понял?!

Се очаква И Оркестриран Пуч от КремълБесовете.

Хитлер е единственият дал на България територия!!!!!Мръсна болшевишка измет!!!!

Вие за олигофрени ни вземате нас, народа? А че сме толкова тъпи да не видим., че войната е само на 1 крачка разстояние! Като онова вашто момченце Асенчото дето ни каканиже, че инфлацията била само 8%! Да, ама не - до преди 5 месеца бутилка олио от 1 литър беше само 2.00 лева, а сега 4.00 лева, че и отгоре! Значи инфлацията е цели 100% - не е нужно да си от Харвард за да си го сметнеш. И хубаво помнете, вие политиците в БГ, какво им се случи на тогавашните ваши колеги за дето вкараха България във войната на страната на Хитлер!

Само не разбрах, на Борисов каква е ролята тука? Дайте да го арестуваме, пък той ще си признае!