Марков: Кога ще бъде оправена ул. ”Могилата”

Общинският съветник Стефан Марков пита кога ще бъде оправена ул. ”Могилата” в кв. "Витоша". Питането идва след телевизионен репортаж.

Обратно в новината

Коментари - Марков: Кога ще бъде оправена ул. ”Могилата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото улица "могила" се е появила на поредната ливада , за да може едни инвеститори да вземат едни сладки пари разбира се с благословията на Столична Община.

А аз да попитам кога ще свържат бул Тодор Каблешков с ГМ Димитров

След като улицата беше приватизирана и застроена, не виждам причина държавата да благоустройва частни имоти. Да му мислят глупаците плащали златни левчета за курниците там. Да питат инвеститора от който са купували имота, а не общината

Кой ви каза че ул. Могилата е частна? Не е. Никога не е била. Така че общината да не се ослушва.

Значи не си наясно относно "развитието" на улицата в годините. Как се "променяше" в съответствие със застояването по и около нея!

Частни улици няма. След като е включена в градоустройствения план и след като е дадено разрешение за строеж, задължение на общината е да се грижи.

Всеки ден минавам от там и положението наистина е нетърпимо. Целогодишно от някакво дере се излива вода, която никога не пресъхва. Дупките са страшни. Това тясно, криво и надупчено подобие на улица изпълнява ролята на транзитен път между бул. "Черни връх" и Симеоновско шосе с деноношен поток от коли. Здръстването е ужасно, а няма и нито една улична лампа. Кмете ?????

Вашият квартал,елате в Дървеница,дори и линейка няма достъп до нашият блок заради часни неочуждени улици,държава и столица в ЕС и от години страдаме но никой не го интересува