Данаилов: Хареса ми, че Радев затвори устите на депутати

Хареса ми, че Румен Радев затвори устите на някои депутати, това е характер, заяви акторът и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: Хареса ми, че Радев затвори устите на депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбираме от политика. Стефчо е супер готин възпитан еродиран човек. И затова искаме да му пожелаем здраве, здраве и пак здраве.

Да другарю Данаилов от истината боли.И вас много ви боли от истината,че вашата партия е наследница на столетницата създала Лагерите в Ловеч,Белене,Скравена разстреляла хиляди хора без съд и присъда и почернила хиляди човешки съдби,а днес твоята любима партия създаде кредитните милионери,олигарси и червени капиталисти.Да от истината боли,но достойно е да се извиниш на този народ и покаеш.

Стефан беше добър актьор, но в политиката беше и си остана пълен боклук.... крепящ се само на актьорската си слава....

ГЛЕДАМ ГО ЛАМБО, И КАТО ДОБЪР ХРИСТИЯНИН, МИ Е ЖАЛ ( въпреки, че не заслужава ) ПО МЛАД Е, НО ОТ ЗЛОБА СЕ Е СРИНАЛ !!! ТАКА Е КОГАТО ЧОВЕК НЯМА МЯРКА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО, И Е ЕЖЛЬО ЦЯЛ ЖИВОТ !!!

Збогом, Ламбо!

Комуниста Данаилов отново се отнесе.Мисли си, че като едно време само артистки ще сваля и Живков ще го бута.Е сега е най мразения всред артестичната гилдия.Слава богу че всички други са честни демократи.

Бутнах в последния момент листа в ръката на генерала и мернах там: Имате още една седмица! Довършете законите и освободете шкафчетата!

Бе, обикаляме вече около Големата черкова. Ония ,народните избраници ,боклуците... дали зеха да си вадат боклуците от шкафчетата? Некоя и друга кирийка. Оти, нали Президенто им окна : - Имате още иднъ седмица!

Пак чакат "белия автобус"!?... Кирийките са под въпрос.

Серго, що си не гледаш старините,на стари години за смях стана

депутатите имат само по една уста и един гъз.

Серго, гледай си старините и не се излагай с политика да се цапаш. Водят те за носа. Целия кабинет си е на БСП. Не виждаш ли кои са му .

а вие какво лошо сте видели от бкп/бсп. По тяхно време имаше промишленост, армия, хората почиваха по два пъти в годината на планина и на море, почти без пари, здравеопазване без пари, нямаше ровещи по кофите, по селата се живееше екстра, нямаше кражби и каво ли не още.

Бъркаш приятел, вярната формула е БКП/ГЕРБ. Огледай се, проучи биографиите на ръководството на ГЕРБ, и ще ти се проясни погледа.ГЕРБ е римейк на БКП, при това в най-лошият му вариант!

Валери Симеонов си вкара автогол ,призна си пред цяла България че е неадекватен и няма място в редиците на патриотите,за пеформаторите е нормално ,те са си неадекватни

Да,който не е с БСП и напуска залата с реформаторите е неадекватен.Смешник.

ТЕЗИ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ В ПАРЛАМЕНТА ,ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ

Много културно им каза Збогом! П.С. Най-добрата ти роля в живота беше на полуидиота Кънчо в онзи новогодишен ТВ скеч с бате Николай, дето дресирахте заедно една костенурка, която ръмжеше страховито. Бате Николай тогава те представи така: Това е Кънчо, когото отгледах от парче свинско месо, а я какво говедо стана.

Щом се почна говорене на такива нелепости и явни простотии за един от най-добрите български актьори, правете сметка какво представляват защитниците на ..., всъщност не се знае на какво и на кого! И това, само защото е подкрепил избрания от народа президент! Е, това ако не е гнусна, продажна, злобна сган, няма какво друго да е!

Арангел

Danailov ako ne beshe komynist ,niamashe da bade dobar artist,ta kakvo ostava za dobar politik !!!

И този път Ламбо си свърши работата перфектно и поведе генерал Радев към изборната победа. Валерката Симеонов и соросоидите ще умрат от яд

Майор Деянов май забрави как се "срамуваше" от Столетницата като гласуваха Мамин Делян, барабар с Курнелата и останалите "нови лица"

Ланото без лимон не го едем, нали така Стефане!

Фатмакът е голяма работа-туй го разбрахме веднага щом скриха статията за пилотите дето го били предложили на 2-3 партии и после най-яките коментари под тях Един лист за колко ще му го подадат бе Деянов дано има време да го прочете поне Скрий са че вече писна от теб и вчесто червена петолъчка си си чист маймунски гъз.Толкоз по темата за майора Колко патетично-майора защитава генерала ..А тва че селянчето си се изложи от раз в парламента--е тва е мъжество!

А понеже вашият идол ББ не е фатмак и селянин! Или Цеца не е селянка? А пък Плевньо е взет директно от Бъкингамския дворец, нали! Няма да е зле, на теми на които сте много уязвими да не се мъчите да остроумничите! Ама скоро ще ви спрат парите и тогава ще ви видим "красноречието"!

Баце не знам какви пари ще спират, но ще се изненадаш колко хора ви ненавиждат БЕЗПЛАТНО! Путиноиди, родоотстъпници, безгръбначни!

Известно е, че когато казваш на някой истината, го боли и има отрицателна реакция, заяви днес в поредното имиджово телевизионно интервю свещената крава на БСП Стефан Данаилов. Любимецът на столетницата и най-вече на истинските столетнички в нея, отново претендира да му е известно. Макар да не му е известно кой и доколко суфлира на президента Румен Радев ( едва ли му докладват всички срамни истини), той категорично заявява пред БТВ от името на БСП, че такава намеса нямало.Аз ви го казвам, натърти той с присъщото си самочувствие на прям другар. Вероятно знае и по този въпрос толкова, колкото знаеше истината за причината, поради която на БСП се наложи да обърне курса за челенството на България в НАТО, допринасяйки това да стане със сълзлива реч на партиен конгрес.

Г-н 144 веднага Ви казвам. "назничиха Делян Пеевски за шеф на ДАНС" Другете "добри" неща всички ги знаят. Пак ще се осерат и много дълго някой ще чисти след тях.

Кое те влесява в думите на Борисов? Нима той не казва истината и за взривената църква,и за Белене,и за Скравена,и за спрените фондове и за лъжите на Нинова?Всичко това са неоспорими факти ,ако можеш обори ги но пак с факти а не с "една жена каза"защото всички тролове действате по този принцип.

"...истината и за взривената църква,и за Белене,и за Скравена..." Тази истина Борисов е знаел и когато беше член на БКП, ама тогава си мълчеше.

Той може да е бил член на БКП(като много други хора по неволя),но не е бил член на ЦК на БКП и номенклатура,така че не му приписвай зверствата на любимата ти партия.Опорните ти точки са много тъпи.

Е, да де,ама има и други факти. Важни и значими за България. От тях загубите за страната са колосални. 1.Спрян проект за АЕЦ"Белене" 2.Загуба на проекта "Южен поток" 3.Не състоял се проект "Бургас -Александропулис". 4.Затворени реактори от 1 до 4 И това е сметката от последните 15-20 години. А за "демократично" унищожените индустрия и селско стопанство какво да кажем. Те също са на сметката на "демократично мислещите" идиоти. Каква енергетика имаме сега? Та ние имаме проблеми с тока при положение,че нямаме работещи предприятия. А ако имахме? А какво да кажем за това,че същия този ГЕРБ и дума не дава да се издума за промяна. ТА ТЕ СА ПРОТИВ ВСИЧКО ЗА КОЕТО ГОВОРИ ТРЪМП! ТЕ СИ ИСКАТ ОБАМА! Виж Плевнелиев какви ги говори и какви писма подписва! Не искал да се свалят санкциите срещу Русия! А теб кой те пита! С тоя ГЕРБ и с тия Реформатори ще има ново начало и промени,утре сутринта. Ама малко по-раничко!

Сега да ви обясня какво е ЛАЙНАР за мене,човек ,накойто цялото семейство са били на хранилката на БКП,който е учил младежите на вечната дружба между КПСС и БКП,а сега станал пръв демократ къв е според вас.Ако си беше стоял там където му е мястото в БСП приемницата на БКП щеше да има мойто уважение,но с това меркантилно поведение ме отвращава.А хората ,които одобряват това за мене са лайнари.

а какво ще кажеш на Бойко дето беше и член на БКП и стоеше до тато, и също ползваше хранилката не по-малко

Когато прост човек защитава комунистически идеи мога да го разбера/простият го манипулират/,но винаги ми е болно когато интелигентен човек е толкова заслепен.Обяснявам си го само така: или им е много задължен, или не е в ред.Нека някой ми изброи само 2 хубави неща които БСП е направила след 1990 год. за България. Вярвайте ми тогава ще стана и аз техен член въпреки моите 65 години.

Дали е прост е спорно, но че е неграмотен е ясно...Збогом.

Ех, Стефчо, Стефчо, от кандидат за вицепрезидент, стана герой на вицове!

Цялото бюро на Нинова избрано, вижте класацията Стефан Данаилов - 160 гласа Александър Симов - 140 гласа Радослав Гайдарски - 139 гласа Костадин Паскалев - 136 гласа Валери Жаблянов - 130 гласа Илияна Йотова - 128 гласа Калоян Паргов - 127 гласа Драгомир Стойнев - 127 гласа Кирил Добрев - 126 гласа Крум Зарков - 124 гласа Весела Лечева - 120 гласа Деница Златева - 120 гласа Красимир Янков - 116 гласа Юрий Асланов - 109 гласа Георги Гергов - 109 гласа Бриго Аспарухов - 104 гласа

Прост, по-прост, най-прост, по-по-на-прозд, депутат от БСП!

Збогом Данаилоф. Збогом

На Стефчо много му харесало, че са му набутали нещо в устата, та да я запушат! Простотията ходи не само сред хората, ами и сред "елита"!

ДАНАИЛОВ, ВЕЧМЕ ВИРИШЕШ НА НАФТАЛИН И БОСИЛЕК! ЛЕТЕЦЪТ СИ ИЗГУБИ НЕРВИТЕ ОЩЕ ПРИ ПЪРВАТА ПРОВОКАЦИЯ, А МУ ПРЕДСТОЯТ МНОГО ВАЖНИ СРЕЩИ У НАС И В ЧУЖБИНА, ЩЕ СЕ СРЕЩА С ПРОТЕСТИРАЩИ! ОСТАВА КАТО ГО ПРОВОКИРАТ ДА КАЖЕ: НЕКА ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ, А МОЖЕ ДА ПОВИКА И АВИАЦИЯТА?!

Щом твърдиш така, сигурно не четеш форумите! Президентът не си изпусна нервите, а каза това, което народът говори от много време, но няма кой да го чуе. Относно изпуснатите реплики, често се случва и опитни политици да не си владеят нервите. А ББ какви ги приказва в своите "речи", дори не коментирам.

ББ е едно формено лапацало без ум и мисъл в главата. Управляв държавата като силова групировка. Не може логически да завърши една започната мисъл и е глупав като галош. Затова и Радан му извади прозвището Бай Хуй. Аз бих добавил казал Бай Хуй сплескан.

Абе лайнари смърдели,вече и един протест не можете защото парите са спряни.И вие и децата ви ще лижете лайна,умните и красивите а,почивало семейството на мистър Бийн по станциите на ЦК на БКП пък станал пръв демократ.Няма вече разкрити сте,утре и марсианци ще станете само и само да лапате,ама вече цялота семейство ще лапате х....уя.

Приятел, това, че ти лапаш нещо не значи, че всички са с твоята сексуална ориентация. И само за информация - на социални помощи няма как да постигнеш висок жизнен стандарт. А нормалните хора вече не желаят да издържат нагли комуноиди като теб.

Абе пич къв комуноид съм ти ,като никога не съм взел и стотинка от БКП,никога моето семейство не е получило нищо от БКП,никога не сме били на хранилка на БКП.Е как такива утрепки които са лизали И отпред и отзад БКП ще ми говорят за демокрация.

Ти сигурно си квартална мижитурка, дето го бият и не маже да се опълчи дори на жена си, та тук можеш да се аргументираш /ако знаеш тази дума/ само с псувни и цинизми!

Данаилов толкова може. Толкова може да осъзнава случилото се. На Данаилов му харесва, че Радев се докара до - обяснителен и оправдателен режим.

Ще ви направим 8 милиона, обаче забрави с популизма си, че сина и избяга в Щатите. Сигурно е имала предвид ромите.

Смолянският помак пак се изходи.Тва малоумните селянчета много се подкрепят и натягат да са напред. Напаст.

Интересното е, че някой се радва на изказването как президент в ПАРЛАМЕНТАРНА република бил затворил устите на ДЕПУТАТИТЕ. Чевените потъпкват всички в тая държава само и само да оправдаят насирането на Радев.

Драги Ламбо, моля не бъркай театъра с Парламента. И ако искаш да помогнеш на Радев не е зле да му дадеш няколко урока по актьорско майсторство. Само не го учете да се държи предизвикателно и неучтиво- ,все пак е президент на всички българи ,а стази реплика дето Ви хареса той само си вреди Домашното възпитание Ламбо,не обича миризмата на партенка. Мисли като професор а не като манекен

Понеже поведението на депутатите е много възпитано, академично! Ега ти простаците! Каквото повикало, такова се обадило!

Демек, съгласен си, че Радев се насра? Щото оправданието, ма и другите се насраха е несериозно...

Велик Актьор, но за съжаление промит мозък -като всички комунисти. Уви българите гласуват за тях. Погледнете кои страни са добре. Всички които по един или друг начин забраниха комунистите или са имали късмет да не са ги управлявали. Основната идея на комунистите е да разрушат на някого бизнеса и да му го откраднат, защото в главите им мозък няма.

По онова време Стефан Данаилов беше лансиран като член на БКП . Нормално е сега да не е доволен .

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ГЕНЕРАЛ ДЕСИ ДА ИМА КАБИНЕТ СЪОТВЕТНО И РАЗХОДИ ПО ТОЗИ КАБИНЕТ ???? ПО КОНСТИТУЦИЯ ПЪРВА ДАМА НЯМА. САЩ ИМАТ ПЪРВА ДАМА НО ТАМ ПРЕЗИДЕНТА ИМА ГОЛЕМИ ОТГОВОРНОСТИ А И СА БОГАТИ И МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ ПЛЕВНАЛИЕВ КАК ИЗКАРА БЕЗ РАЗХОДИ ПО ПЪРВАТА ДАМА. АВСТРИЙСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СИ ХОДИ ПО МАГАЗИНИТЕ ПАЗАРУВА И ВОДИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, НИЕ КАКВО СЕ ПРАВИМ НА ИДИОТИ, ЧЕ СПЕЦИАЛНИ ГОТВАЧИ , ПРОБВАТ МУ ХРАНАТА, ИЗСЛЕДВАТ МУ Л....НАТА И Т.Н.

Селяните като дойдат в града , винаги са били с по- големи разходи . Нали трябва да използват всичко което им се предлага безплатно . Това си е манталитет .

Защо бе Радев! Защо не ги остави да се шматкат още няколко месеца из НС??? ....айде да не са две години...ама поне до изборите? Те това чакаха....!!!

Збогом, Зтефчо - министър на културата!!!!!!!

Тъпа соросоидна сган,РАЗБЕРЕТЕ.Мистър Бийн от ДКМС го няма вече и никога българският народ няма да го допусне до власта.Обама го няма,Франция след президентските избори ще признае Крим и отмени санкциите.Настават лоши и гладни години за соросоидната измет по света,орентирайте се зачистачина кенефи докато има свободни места,защото освен да чистите лайна за друго не ставате.

Серго по добре си трай не ставай за резил на дърти години. Обичай си РР но не ни го насаждай имаме глави на рсменете си! Столетницава е вмирисана не става за реанимация.

Ех Радев Радев! Какво направи ти!!! Ако им беше казал че им остават още две години, нямаше да възникне такъв световен проблем!!!!!

Изпълзяха от нафталина старите комуняги. Един плаши с режим на тока, Ламбо тунеядеца дето в парламента е хванал паяжини като стара клюкарка се радва на интригите.

А Стефан Данаилов, беше силен министър на културата :)

Едините дюдюкат, докато новият Президент на Република България си чете речта. Другите освиркват старият Президент на Република България, докато напуска за последен път Президентството. "а вий... вий сте идиоти!"

Грозно е Ст. Данаилов на нарича български президент слаб играч. Стефане, като артист ти беше слаб артист-слаб играч, но нали беше комунист, даваха ти само роли да те харесат. Но простено ти е -склерозата не прощава.

Глупости. Беше гаф да си изпуска нервите. Но се надяваме да се "поучука". Представете си го в зала със заядливи журналисти и дипломати. Примерно от Турция, Македония, Русия и реагира така първосигнално? Ми ще стане голям проблем.

Когато някой, не те уважава (което част от депутатите показаха), тогава ти колко уважение му дължиш?

Ако искате слушайте записите. Речта беше твърде дълга и тогава той каза: "по-малко прикзаки и повече действия" (или нещо подобно). След такава (признайте излишно дълга и неговореща ре1) - това, че ще говори малко стана смешно. Не оправдавам простаците, но той не отива в среда на положително настроени към него хора. Напротив. Ако досега само са му ръкопляскали ... сега, какво? Да се научи да брои до 10.

Збогом Збогом Збогом казах ХО ХО ХО

Ееееее стига сте го възхвалявали.И аз гласувах за него ама нека да мине малко време да го видим , че да не се окаже прехвалени.

link Новата надежда на БКП сина на Анна Заркова - детето идиотче