Арестуваха Сако, Катерицата, Кубинеца при операция ”Чук”

Седем души от организирана престъпна група за разпространение на наркотици са задържани при операция „Чук” на столичната полиция. Единият от арестуваните е известният ромски бос Стефан Бонев - Сако.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Сако, Катерицата, Кубинеца при операция ”Чук” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавие от вестник на 13.02.2012 "Пуснаха Сако,Катерицата,Кубинеца задържани при операция "Чук"

Е,и? Сега можем да очакваме информация, че отново са освободени, но няма да научим на кого и колко са кешнали.

Е и ,кво от тва? Сеа слествийто че се влачи и че се точи като свински черва и накрая съдъ че ги усвубуди.

пиши грамотно.Призовавам ДИР.бГ да не публикува такива неграмотно написани коментари.

Кога ще започне полицейската акция"депутати"

Много добър въпрос!

Аз предлагам да ги съди съдийката им Мирослава Тодорова. Проституцията върви с престъпноста...после Цветанов им крив.

Тая държава е пълна с отрепки.

Само мрънкала коментират в тоя сайт! Като се прави нещо защо се прави, като не се прави защо не се прави... Аз лично подкрепям всякакъв вид тормоз над такива индивиди от страна на МВР (понеже е ясно, че каквито и доказателства да се съберат съдът все ще си намери вратичка да ги пусне) нека ги прибират даже и за хвърлен фас само и само да имат някакъв респект към държавата (обществото) И не ми говорете за човешки права, това са хора които цял живот са мамили, крали и убивали!

+1

"Задържани са още Стефан Бонев -Сако, на 48 години, регистриран за измама и кражба на наркотични вещества.." Интересно ми е да разбера, кой е този на когото са му откраднали наркотичните вещества и е подал жалба за това и са арестували въпросния Сако?

Браво на редакторите, осъзнаха простотията която са написали много своевременно.

Съдия Тодорова ли ще ги съди?!

Отново се дига шум, нарича се някой някак си, ние като не го знаем остава да вярваме или да не вярваме. Специализирания съд "Ушев" след онази смешна присъда едва ли ще спомогне на невярващите да повярват и с какво оставаме накрая? Всичко е малко като лъжливото овчарче - дига се шум, правят се глупости, а дори и нещо да е истина никой разумен човек вече не може да вярва на дилетантските изказвания на великия МВРеец - до там се докарахте с Румен Петков и достойния му наследник Цецо господа полицаи, сега ние просто не знаем дали не се базикате с нас шум да става или наистина сте свършили нещо смислено. Не е случайно, че съдебната и изпълнителната власт са замислени като комбинация даваща шанс на истината и справедливостта, една без друга нито съда е източник на справедливост, нито полицията оръжие на закона. Продължавайте да се плюете и вижте докъде ще я докарате.

Арестували... Е, какво от това? Каква е новината?

Във Франция такива ги наблюдават и записват по няколко месеца,за да не се появи някоя съдийка иили съдия да съди министърът за клевета в телевизията.

като от три години пишете ромския бос Сако. Човека е раждан в Лозенец, там живяха и майка му и баща му, лека им пръст, там живеят и децата му. Ние толкова години сме учили в едно училище и никой в него ю, а и в махалата не е знаел, че Стефчо, така наречения Сако е ром. Не знам от баща и майка българи, как се ражда ромски бос. Това ми показва колко знаят за него.

"Кобрата" предстои да се срещне с мангустата, ко ши праи тогаз? Ще излови записното устройство на камерата и ще провери записките?

Очакваме незабавни такива акции във всички градове.Както и "Автоджамбазите"!

Ще повярвам, че Полицията работи в интерес на гражданите, когато извърши операция по задържане и отстраняване от престъпната организирана престъпност на Апартаментаджията!

Регистрирани крадци, убийци и наркотрафиканти от години въртят бизнеса си на свобода. Сега ще ги регистрират за пореден път и ще им накривят шапките. Да им се чуди човек на шенгенци - какво не харесват на симпатягата от снимката?

Е това е! Мъжете от моето поколение са бабаити, наркотрфиканти, биячи, крадци и даже убийци! Останаите са мухльовци и тарикат-далавераджии! Затова тая държава е на това дередже, имаме катастрофална раждаемост, младите хора бягат, станали сме измекяри на цяла Европа, 90% мизерстват! Мъже в разцвета на силите си - вместо да се вземат в ръце и да си употребят усилията да помогнат на държата и народа си, по най-лесния начин - с измами и престъпления! Срам и позор!

НЕ ЩЕМ операция " чук " ! Искаме операция " Електричарите " ! Че нещо самоубийствата напоследък станаха жизнено необходими за някои хора във властта ...

Аз нямам нищо против всички тези да се самоубият, а и ти не е зле също да ги последваш!

Сега следа съдийски "чук" по обществото. Защото отчасти и полицейския "чук" само е тропал без да събира доказателства. Пoсле следва електорален "чук" по управляващите. Same old story.

Остава, съдът да признае за доказателства тези "компютри, записващи устройства за камери, документи, които самите лица са си водили", адвокатите да се явяват редовно и подсъдимите да не хванат хрема.

Жалки показни акции без събрани доказателства, да се чудиш после що няма присъди. Целта е да замажат очите на ЕК и гражданите за безбройните гафове на Цветанов и хората му..

Цветан Цветанов решил да провери коя от трите служби - ДАНС, ГДБОП или Полицията, си вършат по-добре работата. Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа. След два часа ДАНС излезли със становище, че такова животно като "катеричка" няма. След още два часа ГДБОП избили всички катерички в Борисовата градина под предлог че били криминално проявени и организирана престъпна група. След още два часа Полицията донесла на Цветанов един пребит плъх, който крещял: - Катеричка съм, катеричка съм..

+++

госпожичке гражданке, пожелавам ми на вас да ви дойдат на гости без покана такива катерички и саковци ,и тогава госпожа обидената тодорова ли беше не помня ,щото хора без морал не си правя труда да помня, да ги защитава от вашето оплакване в шравораздаващия ни СЪД ЧЕСТИТО ДА СА ВИ НА СВОБОДА ...

е кога сако ще тръгне по кошари като твоята бе.добре че дават матерял иначе...

ха-ха - ама пропусна поне още дузина служби...

Съдийката дето съди Цветанов да им стане адвокат веднага или да ги премести в своя съд да ги освободи.

съдийката е завършила право в софийският университет с отличие,а Цветаноов е завършил за учител по физкултура до 8 клас .Благодарение на ДС и баща си е започнал работа там където не му е мястото,таванът на възможностите му е да е учител по фискултура до 8 клас.

тъи като не е работил по престижната професия физкултуник повече от 25 години,тои е загубил форма и трябва да иде на опреснителни курсове в карлуково.

Това, че е завършила с отличие гаранция ли е, че в момента не защитава интересите на крадците от БСП, които са я назначили там, а и най-вероятно някой от бившите комунистически величия и е някакъв роднина - на такива позиции случайни отличници няма. Да го духате всички крадливи БСПари - ще ви забравим лека-полека, мамка ви некадърна и крадлива.

До гуша ми дойде да слушам и чета за безсмислени операции със страшни имена. Днеска "чук" утре са на свобода. Цветанов да вземе да се занимава с поезия щом толкова му се твори, а на негово място да дойде е някой, който да доведе нещата до операция доказателства, съд и затвор.

Ако сина ти посегне към наркотиците заради такива като тези тогава пак кажи, че ти е дошло до гуша.

Вчера гледам един кубинец със сако, хванал един чук и гони катерица.

МВР-пикчърс представя поредното шоу на Цецко смешника.

+1 :D :D :D :D :D

Това е "полицейщина"! "Оставка" за Цветанов! Интересно от групата дали има помилвани от Марин?

Айде сега е ред на съдийската паплач да обяснипред народа защо са пуснали тези престъпници на свобода....

++++

+1

Аз ще ти обясня мн бързо и лесно защо , и то без да съм част от това което ти наричаш съдийска паплач - ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! В никоя държава не стига да се арестува някой ... трябва и да се съберат валидни доказателства и то да се съберат спазвайки собствените процедури на полицията !!! Но Цеко и подчинените му (95% от тях) не могат да препишят правилно едно име от личната карта на човек, камо ли да си научат собствените процедури и правила и да ги спазват, за да има валидни доказателства !!!!!

Сега адвокатите им ще пледират, че наркотика, записващите камери, документите и др. намерени неща са "подхвърлени" в къщите им и те нямат "нищо общо с това"... Остава някой да им повярва, нали?!

всяка година се събирам с една дузина адвокати и съдии по наш повод.Всеки път водим люти спорове и те само това ми казват-не ни дават доказателства.А не казват,че 90% от доказателствата не ги признават защото може да си ги тълкуват както искат-има ли тълкуване е като четенето на евангелето от дявола и така ще е докато съдиите не са на избирателен принцип но като им го кажа скачат като ужилени.

Искам да попитам.Кой е този който решава доказателствата дали стават или не?

ДО BGH - значи не приемате 95% от доказателствата. Не ги събирали правилно. Как пък в другите държави ги приемат доказателствата. Дано някой ден някой постъпи по същия начин с вас както вие постъпвате с всички жертви на престъпления в България

Ама той защо е навън?.....Кога са го пуснали ?.........Как нямат и капка свян тия мерзавци съдиите