Ставаш войник и на 40 години?

В момента ограничението във възрастта е 28 години

Обратно в новината

Коментари - Ставаш войник и на 40 години? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВА АРМИЯ,БЕ ...ДА ПАЗИ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ПО СВЕТА ЛИ? ЗАЩО НЕ СИ Т ТАКОВАТЕ МАЙКАТА...

Това е скрита социална политика! Всичките безработни в армията, а женските армейки -бременни! Само дето здраво семейство не остана в армията, ама карай.. Важното е, че от скука от време на време и деца правят.

Възмозноста АПЗ - тата да служат още три години да отпадне!!! Това е от заключителните разпоредби...

АПЗ?

пазачи и шофьори вероятно няма и явно трябва да са военнослужещи, та заради туй.

Преди време като встъпваме в армията ни препоръчваха да си носим партенки няколко чифта ,бръснарски принадлежности игла конец.Сега сигурно след време както е тръгнало ще изискват и памперси.Тогава постъпваме на 18 години.Сега можело на 40г.Утре на 60 и нагоре.Ай честито

А коремите? Тях къде ще ги оставят, когато тренират?

Айде, хаирлия да е, таз година на 40, догодина на 50!

Te на 25 вече люлеят шкембета, върви ги направи войници

Населението застарява, младите - джендъри... Ако може някой да носи пушка, тоще са тези над 40...

След дъжд качулка!

Дали на 40 годивни можеш да си войник. Да! В Турция и Гърция има наборна армия, служиш в казармата и на 60г, ако на младини не си служил. Като се върне казармата и наборната армия ще служат в казармата и хитреците на 50 и 60г, които се освобождаваха на 19 г. Щом не си служил на младини, ще служиш и в пенсионна възраст-така е и в турция и в Гърция-няма горна граница.

Сакън! Докторите от Военна болница направиха милиони от бележки за НГВС :)

А Шкембе Войвода кога?!

НЕ ставам войник по никаква причина и на никаква възраст - Който си има война да си води да си взема пушката и да заминава - АЗ за ПРОСТАШКИ интереси НЯМА да се жертвам каквото и да сйава !!!!

О, ставаш и ще и връщането на казармата ще отидеш. То и аз като бях в казармата имаше такива, които ревяха,че не стават, точно за 7 дни е периодът да те пречупят и да свикнеш и се примириш. По цял свят има мирис на барут, третата световна война е видима-на хоризонта и почти неизбежна(за съжаление) връщането на казармата е въпрос на 2-3 години време. първоначално наборите ще са малки-само 3-4000 наборни войници, постепенно ще нарастват, с отремонтирането на казармите. А между другото-не всички казарми са раграбени, поделението в горна Баня е в изрядно състояние, и там служиха над 1000 войника-там поделението е опазено, и веднага може да посрешне наборници.

Сега внасяте камериерки по морето , че не можете да намерите , а после ще внасяте и мъже , понеже сте много "умни " !!!!

Аз защо си мисля , че натовците имат по-модерни противогази - Тези не са ли от ПСВ ?!

Като нямя достатъчно желаещи ще набират за войници старци с памперси,пандизчии и пияници.

На 40 не си старец моето момче. Между другото в чуждестранният легион набират от 17 до 40. Стига да си добре физически и психически, а друг е въпроса с БГ армията, че няма кадри и прочие.

Аз съм славянин и в натовска армия няма да участвам, пък ако щат и дезертьор да ме пишат.

Не си славянин,а заблуден и тъп русофилистик. Ставаш не за войник,а за теляк на Пьотр Толстой,който открито се закани че ще ни изкупят като стадо.

Значи проблемите са ми решени - Нямам нищо против стига да са Руснаците !!!

Кой дебил ще се запише в армия, която ще използват като пушечно место за да мре за интересите на кочината Америка в Иран и Ирак! Да ходят да мрат козяцките фекалоиди, нали те лапат на лудите говеда за няколко жълти цента, сега просто ще мрат изкалтени до смърт от ислямистите в името на тяхната любима кочина Америка!

Заминавай зе руската кочина да ближеш задника на любимия ти Путкин. Който направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била...македонска.

Вижда се с прото око че "коментарите" тук не са репрезентативна извадка за настроенията сред българския народ . Тук не е форум за изява на мнения а се води война срещу България като се насажда нихилизъм и поражество от тролве на чужда служба разлайващи полезни идиоти ... всеки да си отговри от кого след като се знае в кой лагер в света сме... Тук ще останеш с убеждение че идва революция докато след 1 година ще преизберем Бойко и ГЕРБ със всичките им трески за дялане , защото алтернативата е просто антидържавно зло.... Време е да се затварят интернет портали, от както света стана интересен ...

Отсега ти ЧЕСТИТЯ преизбирането на ГЕРБ след 1 година !!! Тогава ще си останал НЕ само без лекари , а и без един млад човек , и в армията ще Ви вземат и на 80г. , така че можеш спокойно да се запишеш да браниш ''демокрацията '' , аз ще се въздържа !!!!!

Трябва да вдигнат и възраста за доброволци че май света стана интерес пак, а като гледам какъв нихилистичен пораженски-божикравов и русофилски боклук е отгледала България (от всички възрасти млади стари и средни) ще и са нужни всички читави независмо от годините ...

педоджендъри дето освен чепове друго не са виждали, а казарма изобщо!

Предлагам цялото население да се зачисли към армията и всеки да има военен чин. Ако ще да се измисли ново звание подредник за да се отличават тия които са минали военна подготовка от останалите. Пък като стане война набързо ще мобилизират всички, ще им пуснат един военен оркестър и няколко патриотични речи за дълга пред отечеството и ще ги им бият един шут към предните редици. Който се самонавие още по-добре, който не отзад ще го дебнат наказателните ескадрони. Така ще се сдобием с най-голямата армия в света и всички ще треперят от нас.

Ако вместо на чевермета, министърът наблягаше наистина на армията, щеше да привлече поне половин милион пенсионери, които са готови и за без заплата да служат по 24 часа всекидневно на Майка България, стига някой да ги облече, нахрани и ги пусне вечер да спят на топло. Ще забравят и дископатии, и високо кръвно, ще захвърлят бастуни, ще стиснат здраво калашниците и и ще запеят дружно славните натовски химни - режимът, движението и здравословния начин на живот ще ги направят дълголетници, докато младите хъшлаци ще щурат и разгилдисват из чужбините.

Мм да и ще ти работят още 100г за тая неблагодарна държава.. тъпанар... кой иска да е в БГ ?????

а ма да бе, даже 1млн ще привлече, как не се е сетил ти да му даваш акъл, кой глупако ще работи за тая смотанта държва, а?

Каракачанов, викай "ВАГНЕРИТЕ"!По-евтино ще ни излезе.А, вместо Ф16, за тези пари да бехте заупили дронове.Целото българско небе, щеше да е покрито от дронове за защита!

И дроновете идват ( ама там под статията ревете защо пръскаме пари и за тях ... ) ама внимавайте много русофилите че дроновете пускат прецизни бонби вурху чебурашки с ушанки и рубашки ...

Кого ще браним.? Майка България ...или богатствата на някои?!

от собствените си безумия и безобразия които направихте "в годините на прехода" с армията и личният й състав и всячески се опитвате да наберете някакъв, макър и минимален, личен състав стига само да можете да кажете че имате "армия"! Ами вземете та гласувайте за обратното връщане в редовете на армията на всички принудително изхвърлени от нея чрез вашите реформи и ще имате направо подготвен личен състав! Платете неустойка на изхвърлените от армията офицери и сержанти, които бяха "реформирани" чрез измислени щкатове и "структурни" промени "с цел оперативна съвместимост с НАТО" и ги върнете обратно на служба! Какво се тюхкате и продължавате да правите глупости, само и само да закърпите положението?! Нали изхвърлихте на улицата и не спазихте договарите с цял випуск на военно-учевните заведения и пребихте съдбата на хилади млади хора и на семействата им, независимо от това че те се бяха обрекли на военна служба в името на родината си и всеотдайно изпълв.няваха войнските си задължения, уважаеми мерзавци?!

То армия няма, ама десетки генерали и адмирали да си пълнят гушите си. Нещастници крадливи

Чакайте бе хора!Пасито 1990г., разправяше, че влезем ли в НАТО, край с армията, НАТО ще ни пази.А, сега - войници нема, свирете сбор на пенсионерите.И аз съм убеден, че при един марш на скок с газ, чорапи, наметало, ще оцелеят само 60 и нагоре годишните.Просто знаят как се носи служба!

Те американците не искат да стават войници, ще си наберат от колониите Колониите приличат на държава ,но са политически несамостоятелни Ключовите длъжности в колонията се утвърждават от метрополията .Иначе цялата мафия щеше да е по затвори Американците на терен никой не може да пипне с пръст както и военните им бази..Колонията бива включена в общ военен съюз с метрополията и се задължава да участва. във всички военни конфликти на страната на метрополията и др .чужденци.През 2019 год статистиката показва ,че 51% от обработваемите земи в България са собственост на чужденци.Единственият изход е народът да мине в режим на антиколониална политика.

Тези, които ще влезат на 40 г. - какво реално ще получат? Нищо! Няма да могат да се пенсионират, ще загубят опита от цивилния живот и накрая шут и навън. От друга страна представете си войник на 50 години да тича с пълно бойно снаражение. Пълно безумие. Друго велико предложение - ще се увеличи пределната възраст на пенсионираните офицери. Защо? Защото получават по 4000 лв месечно и са пълни послушковци. Безумие!!!! Това е съвременната армия, която гълта толкова много пари на данъкоплатеца. Жалко за армията, която се беше запазила толкова дълго време. Жалко за всичко, което се случва. Вече невярвам, че нещо може да се промени в тази държава. Всичко се прави за определени хора (НАШИте), а другите си отиват.

Ама аз съм на 43 г. специалност кашик. Могат да ме хванат за Калашников -а да ме викат за някакви чужди каузи. Сам отивам, ако става въпрос или за България или за благото на сънародниците ми. Ама всички сте овце, следователно няма за какво да мра за вас. ДГД

Сега аз ,на 40 години като си подам документите и ме приемат за войник,кога ще се пенсионирам и ще мога ли но 60 години с калашник и противогаз да ходя на тактически занятия и да тичам.

ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ АРМИЯТА Е В КОЛАПС,КУЦО САКАТО,ШАПКАР....

Тези войници чии интереси ще защитават? Във всеки случай няма да са интересите на народа Властимащите да пращат техните деца да стават войници Няма смисъл другите да им пазят интересите.

Ако карат така - по добре опълчение, а не армия

който и чуждестранен окупатор да дойде, стандарта на живот ,БВП и инвестицийте ще се повиши а престъпността може да се сведе до минимум. Единствено властта няма изгода от това,но и те бързо ще се преориентират и ще служат вярно. При сегашната разруха няма кандидат окупатори и освен склад за боклуци и фронтова територия май за друго перспектива не се очаква .

Ако пуснат нашите шофьори във война със сигурност ще имаме по-добри резултати и поражения.

Бай мангал ще получи военна подготовка. Ха, честито!

Предлагаме войникът да се пенсионира на 71г.,достолепна възраст.

Не се наврещя ей.

При война правителството на ГЕРБ ще напусне страната с правителствения самолет. Народа и аскера да се оправят .

Не бе, Боко ще хване маркуча и ще пръска противника с вода, да го простуди и да настине :)

Най-много да уплаши противника с чертежите на Ф-16

А на 50 може ли и да съм полковник направо.

Вече имаме и генерали на по 45г. Полковници на по 40 и майори на по 30г. Все доблестни мъже. Възрастта не е от значение!

генерал не се става заради възраст, а заради постижения на бойното поле. Справка ген. Галуша Пенипакър /Galusha Pennypacker/ , бил е на 20 г, когато придобива звание генерал.

Усилено караме трошките на Баба Европа, а сега пък и войскари на 40. Добре е.

Скоро няма вече да караме. Много скъпо ще стане и ... коли само за богатите, а и почти без данък!?

само путлер може да спаси задниците не местните разбойници, които си треперят за имАнето, събирано с толкова много гребеж на матряла за тези 30 години

И пенсионери да назначите за войници, няма кой да тръгне да воюва за Америка! Капути долни, нещастни и мизерни......................

Еххххххх Шкембе Войвода и Тиквунята ще бъдат отлични лидери на нашия роден и обичан ФОЛКштурм! истински бойни водачи на чревните батальони!

бе ,, айде и на 60!

Опълченците вече ..дори не и на Шипка!?

държавата умря реално, а някои идиоти още за армия мислят! Какъв войник на 40 вие лудили сте? те на 20 не стават в съвременния свят!

Трагедия. Докато не колабират и унищожат територията,няма да мирясат. България се управлява от много прости ,неуки и примитивни хора. Ама много и управлението им ще се нарече деградация,упадък,безпътица и колапс. Тежко и горко на българската младеж.

За нас зор невиждам , ама на Америка й трябват войници ...за по света. Стига са мрели само американчета.

Набутахме се сами в кошера, без да имаме алтернатива. Никоя държава не си е бастисвала армията до такава степен, като нас! Сега ще гоним Михаля. 80% от младите могат да "стрелят" само с мишката на компютъра в ЦС и никога не са виждали АК-47 на живо!

никога не са виждали АК-47 на живо! --- арменския поп има по-ефективно оръжие - стреля всеки месец на определена дата.... вечно!

А тия от гей парада ще ходят ли войници ....

тях ще ги пускат на ръкопашен бой

Армия от пенсионери???