Арестуваха внук на Кирил Рашков заради фалшива диплома

Внукът на Кирил Рашков - Ангел Рашков е задържан от полицията в Стара Загора заради фалшивата си диплома за основно образование, с която успял да си извади шофьорска книжка, съобщиха Дарик радио и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха внук на Кирил Рашков заради фалшива диплома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе бате, и тоя директор на училището, дето е издало дипломата без да му е виждало очите - и той ли е циганин бе бате? май много лесно се купуват българе с ромски парички, а?

Ти с фенер ли светеше на директора, че си сигурен, че той собственоръчно е направил фалшификата?

Ходил да си иска книжката?! Добре е че са го арестували! Само не разбирам Пловдивския корумпиран съд защо му е отменил санкцията! Ясно е че са подкупили съдиите но не виждам с какво измислено основание! Е такива хора стават най-големите боклуци!

повече полиция- по малко закони- повече рушвети- повече мафия- по малко демокрация- по високи данъци за по бедни- по малко конкуренция- повече безработица - по малък износ- по малки пенсии- повече депутати- по малко деца - повече омраза- ... и винаги бсп по богато.

какво ще е наказанието за съдията отменил санкцията???? що не му /и/ пишете името - нека го знаем -такива "герои" са за медал !!! "Той обаче оспорил наказанието в Пловдивския районен съд, който отменил санкцията."

Сега прибраха и внучето на Царя на сигурно място, да го пази държавата за известно време,че то в Либия и Ливан какво стана.

Сара я хванало. Сигурно има право, но за такова объркано обяснение се иска сериозно пиене. Преди да пишете нещо, помислете или изтрезнейте. Или поне се запишете на вечерно училище.

И алкохолната проба била не + а -1,25, та се наложило чавето да гаврътне 3 водки, за да го докара до нулата. Водките ги платил съдията.

Още веднъж - при тая цигания няма нищо ама НИЩО законно. Каквото и да бутнеш е незаконно, и са и убийци на това отгоре !!!

Към USER : Не вярвам съучастниците да се продават за жълти стотинки!И то с цар Киро-всичко е балканска далавера, файдааа...колкото и малка да е тя! С една дума - келепир-(все български думи)?!?!

Колко пъти сте виждали ром в учебен автомобил? Колко пъти сте виждали ром абитурент - завършил средно образование? Успешното завършване на средно образование (макар и с успех 3.00) е признак за наличие на някаква интелигентност. Време е да се възстанови критерия за завършено средно образование при шофьорски курсове. Така и ние и децата ни имаме по-големи шансове да преминем по пешеходната пътека живи и здрави :) ром е алкохолна напитка ;)

Ще понесе ли отговорност този, който е издал нередовната книжка? Ще понесе ли отговорност някой който е трябвало да провери дали е истинска дипломата на този .........нин. Щото като видиш .........нин с диплома 50 на 50 е фалшива. Многократно са повече жертвите на шофьорските книжки отколкото жертвите на разрешителните за огнестрелно оръжие. Автомобилите са по-опасни оръжия от автоматичните огнестрелни оръжия.

Аз лично видях веднъж един ....нин да си купува вестник. Онемях. Но радостта ми не продължи дълго. Беше го купил за да опакова нещо, явно наскоро сменило притежателя си.

Ами този като гледам е луд по целата глава. Сега да каже,че страда от радвоение на личноста и не той, а другият е взел парите. Нали е доктор, ще се оправи.

Браво, че са го изловили в крачка, но никои нищо не споменава за самосезиране на прокуратурата и разнищване на следниат парадокс: Ангел Рашков бил заловен да кара с алкохол до 1,2 промила в кръвта от пловдивски пътни полицаи и бил глобен с 1300 лева, а книжката му била отнета. Той обаче оспорил наказанието в Пловдивския районен съд, който отменил санкцията.

Прах в очите на хората - фалшива диплома ли е най-голямото престъпление, което откриха милиционерите ? Сигурен съм, че сред полицаите има много съвестни и морални хора, но те са малцинство и не са началници ! А тези които досега криха боклуци като рашков и подобните му са за разстрел, защото са съучастници и се продават за жълти стотинки !

Това е истината!

А някои хора във властта даже не им се наложи да си плащат - дадоха им дипломи

ДА МИЗЕРСТВА ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ !

Гонка до дупка!!!!!!

С тия фалшиви дипломи и шофьорски книжки, доста хора забогатяха(тези които ги дават) и доста места топли заеха, дори общинари станаха, поддържани от цялата циганска избирателна агитка!И КОЙ ДОПУСНА, ДА СЕ ДОПУСНЕ ТОВА?Не е бай Пенчо от някое си село, нали?

да се проверят всички дипломи ! Сигурен съм , че резултатите ще са плачевно-смешни. Най-малко 10% процента от всички дипломи са фалшиви. Отделно - НЕ ИСКАМ, да ме управляват хора завършили със зор с тройки(от петия път). .... а повечето от управата са такива (познавам лично поне 20 такива звезди) ... не мож до вчера си бил тъп, а от днеска умен ....(с връзки в ГЕРБ)

Не е много по темата, но като стана дума за КАТ се сетих... Скоро срещнах следната мисъл в нета - "Кучетата, които гонят коли са преродените души на катаджиите."

А Калинката що не е арестувана. Той с тая кола най-много себе си да утрепе, а тя затрили цялото земеделие с некадърността си. Според мен и тя трябва да е в сливенския.

И като ни полазиха Калинки,та цяла година.

Хе хе че някой виждал ли е циганин в учебна кола

сина на цветелин кънчев има диплома за висше образование от англия нещо многа танаха нагли циганите

Стига бе!Ами Калинка с диплома за висше от Берлинския университет,с която стана директор на ФЗемеделие и палучаваше хиляди заплата,нея какво ще я правим?Защо тя не е арестувана?Ето това вече ми мирише на етническа омраза и дескриминация.Съди ги,Ангеле, в Страсбург!

Викаш, като е циганин, нямат право да го арестуват, нищо че е извършил престъпление :)))))))) Ареее, още един недооценен капацитет се опита да изкаже мнение :)))))))))

това трябва да направи полицията с всички цигани. 99%от тях нямат основно образивание.

Ама КАТ освен от банкноти разбирали и от дипломи.Мамини златни.Явно могат и работа да вършат,стига да е за ден-два и не по-често от 1 път годишно.

До кога ще чакаме делото срещу Рашкови за заплахи за убийство и убийство!? Съдията в пловдивския районен съд да сподели, защо (срещу колко) е отменил санкцията! Кои са замесени в издаването на фалшивата диплома и ще обяснят ли пред съда, как се правят тези неща?! Аз гласувам безплатно.

Какви скелети бре, те като влязат във властта и ВСИЧКИТЕ заприличват на Искра Фидосова.

а защо калинка е на свобода? хи-хи скапани неграмотни м утри *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешно ми е , четеики писанията , съжденията . Да има ,порочна система в България . А това че системно се пише ,говори колко е пуснала корени системата . А колко хора си плащат като студенти за изпити , дали всички са в час като специалисти. Колко института а колко работни места има- кои прави прогноза този които завършва къде ще е - на пазара , в чужбина или... Да вярно е , да вървим напред , но резултат нулев. За фамилията на Рашков - не се правете изненадани господа управляващи , всички опирате до ромите за подкрепа а сега очернихте фамилията и ние ви вярваме , не пак има сделка ,

Много си смотан. Толкова си смотан, че чак не си се усетил каксам си се кръстил НЕГРАМОТНИК. Гребенясал тупан.

Абе ти имаш ли връзка с главния мозък? Как успявате всички хейтъри герберски да поддържате темпото на изливана злъч?

Че е проЗ, такъв е - негова си работа. Че е циганин, такъв е - не виновен, такъв се е родил. Че екарал пиян - виновен. Че регистриран вСт.Загора - не е виновен. Ами съдията от Пловдирвм кой е??? Как е решил да отмени вината??? Кой и как е фабрикувал фалшивата диплома??? Тя, единствена ли е такава в България??? Те, циганите с образование са 50-100 човека. Останалите са без дипломни. Много се чудя на акъла на тез дето искат от мангал диплома, култура, спазване на закони, дисциплина, ред, работливост и т.н. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ! НЯМА! Ей затова не ни взема Европа. Щото знае, че тук и в Румъния са много и тук е калпаво. Те веднага ще плъзнат като скакалци и ще осерат целия континент!

А кога тая фамилия ще бъде съдена за основното и най-тежко деяние - убийството на две млади момчета в Катуница миналия месец?! Стига с тия дребни далаверки - книжки, данъци някакви, фалшиви дипломки ... То е ясно, че всички цигани, които карат коли, са с фалшиви книжки и дипломи, а с убийството какво става?!

Много ми е интересно всички тия дето ги гледам постоянно по телевизора властимащи всякакви откъде са им дипломите от СУ, ВТУ, УНСС, ТУ и други утвърдени училища или от разна там измислени югозападни университети от североизточна България.

Що не проверят купените дипломи на кметовете от дпс????? И никак не са малко! На ход сте............

Колко трябва да си глупав, че дори диплома за основно да трябва да си купиш. Все пак важните въпроси тук са два - КОЙ е съдията от Пловдивски районен съд, който е отменил наказанието и ЗАЩО чак сега е установено, че е фалшива дипломата и КОЙ е отговорен това да не се случи навреме?!

Това, че СЛУЧАЙНО полицията е открила фалшивата диплома на един ром въобще не ме интересува!- Да са я проверили, когато са му давали шофьорска книжка!По - интересен ми се струва въпросът кой е съдията от Пловдивски Районен Съд, който е отменил наказанието на този неграмотен рецидивист, с какъв мотив и срещу каква сума? Разследващите журналисти, вие сте!

Няма ги Много отдавна са нахранени - след прословутия призив на Надка ако си спомняте

ма как е отишъл да си иска да му върнат книжката, като е в ареста..

си тъпа. Що не четеш?!...

Помислете и за всички таксита в София, карани от хората с тен!

Ами нали се оказа ,че Л.Мозъка нямал книжка за гинеколог.

Книжките за гениколог се свършиха. Сега имам само жълти и за глупаци. Специално за Жорко и двете са без пари с бонус една за гИнЕколог.

...ма нали трЕбва да има диплом за Мерчо.. Не е необходимо да знае български. После може и депутаД да стане от нЕкоя мургава сила...

Да проучат защо съда е отменил акта? В съда е целия проблем на Българския преход.

Няма ли наказание за представяне на лъжливи документи? Няма ли да има наказание на съда, който е отменил глобата?! На какво основание? КАТ Стара Загора защо не е проверил дипломата? Каква е санкцията за тях?!!

ПРЕДИЗБОРНО !!! След изборите ще ги пуснат всичките, БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ !!!

не,не ми се вярва,ама знае ли човек,може да стане,краино време е вече,почти всички цигани не могат да си напишат молба за работа,не знаят азбуката но имат свидетелства за управление на м.п.с.,дори има с по големи категории.

стари песни на "нов глас"! а и отново "добро утро"!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голям цирк !?! Голямо чудо! Големи смешници са управляващите тези и предишните! Като ,че ли сценарият е един исъщ! Да ама вече на нас не ни е интересно !

А Калинка кога ще я арестувате за фалшивата немска диплома?????????????????????????????

Ама как ще я арестуват?! Та тя е наше момиче, гербаджийче. Нещастни циркаджии! Сега като се върне от отпуска и маестрото на бутафорните акцийки - цвъ цвъ ще се нагледаме на идиотщини.

Калинка си е грижа на прокуратурата. Иначе май от Герб я уволниха. Но нали сте свикнали под вола теле да търсите внимавайте да не попаднете на бик.

Сега ще му се скарат и след изборите ще му я върнат.

Брей, че новина. Ами те ВСИЧКИ цигани тотално карат с купени книжки, респективно са представили фалшиви дипломи. Ама те са неграмотни, не могат да четат и пишат, как са взели книжки на всички е ясно. Предлагам да се въведе като правило, когато циганин бъде спрян за проверка, катаджиите да го карат да прочете два реда от правилника за движение, голям смях ще падне....

Мечо, да си виждал циганин в учебна кола? Имам повече от 20 години шофьорски стаж и такова животно като циганин курсист НЯМАААААААААААААА.

мургав млад курсант в учебна кола -само веднъж в живота ми

Как са почнали май, трябва цялата фамилия РАШКОВИ да задържат. . .хе-хе-хе!

Наскоро в един провинциален градец,4- ма полицаи ми писаха акт около1 час./карах с 10 км/ч,без колан/Явно никой от тях не знаеше цялата азбука.

Още от времето,когато бяха милиционери,полицаите ходят по двама,защото единият не знае да чете,а другият не може да пише.