Дете загина на място, блъснато на пешеходна зона в Ст.Загора

Джип помете и уби 4-годишно дете на пешеходна зона в Стара Загора. Старозагорци излязоха на протест на мястото на инцидента.

Обратно в новината

Коментари - Дете загина на място, блъснато на пешеходна зона в Ст.Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя боклук заслуява до животен затвор. изрод с издодаму глупак каде е зяпал тапанара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

трябваше да го утрепат още тогава сега да го еВът в затвора дано и като излезе да го чакат роднините на детето.

СТАРА ЗАГОРА, АКО СЪДА НЕ ДАДЕ СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА, ЗА ТАЗИ МУТРА, НЕКА ВСИЧКИ СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ПОМОГНЕМ НА ТОВА МЛАДО ПОЧЕРНЕНО СЕМЕЙСТВО !

Жалко за детето! Една невинна душичка си е отишла пред очите на родителите си! Ужас! Господи, пази децата ни! Защо трябва да се случи най-лошото и тогава да се предприемат мерки за затваряне на улици, поставяне на знаци и подобни! ЗАЩО???

Предумишлено убийство !!! Нарочно и нагло е поведението на шофьора на джипа Мисли се за недосегаем Ако съда не го вкара ефективно за Предумишлено убийство има вероятност гражданите да поемат нещата в свои ръце и да се погрижат за справедливостта ! "45-годишният водач на автомобил "Ленд Роувър" влиза в кръстовището на ул. Кольо Ганчев с ул. Цар Симеон Велики, която е пешеходна зона, предприема забранена маневра завой наляво, и блъска 4-годишното момченце, обясни говорителят на ОД МВР Стара Загора Ваня Кръстева"

Добре че не са малоумници като тебе в прокуратурата и не повдигат чак такива измислени обвинения. Предумишлено убийство ... искал да убие момченцето и да си разсипе живота. Гениален си! И като съдията каже че не е предумишлено а давността за повдигане на на правилно формулираното обвинение е изтекла пак ще се чудиш защо няма осъдени.

Не те знам спартак ли си ахил ли си, но наистина не си наясно със ситуацията. Най- вероятно дори не си от Стара Загора и не знаеш изобщо как изглежда мястото на трагичния случай. Дъщеря ми учи в това училище и всеки ден стоя в градинката докато тя играе със съученици. Вярвай ми нагледал съм се на какви ли не кретени и състезатели които съвсем преднамерено и ежедневно нарушават правилата с огромен риск да отнемат детски живот. Няма нищо случайно и несъзнателно в действията им. Многократно съм правил забележки и дори съм получавал заплахи за бой. Информирал съм униформените служители и ефекта е нулев. Беше ми напълно ясно, че това ще престане едва когато някое дете пострада и колкото и егоистично да звучи молех се това да не е моето. Не смея да пусна детето си никъде само защото зная, че е лотария дали ще се завърне живо и зраво, а е вече на 9 години. Какви личности ще израстнат тези деца ако нямат самостоятелност на тази възраст. Питам те? Все още ли мислиш, че не е преднамерено това убийство?

Като прочетох какви си ги писал,май си роднина на този с джипа или най малко негов "адвокат".Май не си на ясно,че за българина нарушаването или заобикалянето на закона е национален спорт,породен както от тъпите разпоредби,така и от народопсихологията. Докато няма назидателни наказания няма да се въдвори ред .

Не разбрахте ли, че срещу подобни неща има само един начин на противодействие - да се наложи 100% гарантиран ефективен затвор от минимум 2 години. Независимо дали си случаен шофьор или турски тираджия. Убит = 2 години затвор (минимум). Тогава всеки ще приема шофирането като опасно занимание.

Да именно това ще спре такива инциденти. Тоя ако знаеше, че има дори минимален шанс това да се случи нямаше да се качи в колата. Мислиш ли, че наказанието има някакъв ефект. Тоя ще лежи повече от 2 и това е ясно.

Ще стане като ония грък, под гаранция и няма повече да чуем за него. В тази държава живота е евтин, не мога да разбера родители, които се опитват да гледат деца тук. И да пораснат какво ще правят? Безработица, безизходица, проституция и битов алкохолизъм.

Много черни ги изкара нещата. Та като са ти толкова черни хващай се на работа и ги подобри.

За жертвата и семейството й научихме доста, само номера на обувките са изпуснали. За убиеца научихме, че е на 45 г. Чак от коментарите се разбра, кой всъщност е той.

На бас се ловя как ще го осъдят, въпреки,че не съм юрист. Този убиец, явно по-долу един писа, че е бил сторожник на реда и тишината срещу кръчмаря от ГЕРБ,/нямам представа защо намесва ГЕРБ/, впрочем имам - нали са опозиция, ще се признае за виновен, както в много подобни случай, като че ли не е ясно, ще се направи СПОРАЗУМЕНИЕ, щото се е признал за виновен и пресъдата от няколко години ще стане условна. Бас ловя.

Това не е проблем. Ако родителите искат могат да го съдят и без прокуратурата и граждански и наказателно. Ако не са съгласни със споразумението могат да възразят. Не са толкова елементарни нещата колкото ги изкарваш.

И едно от най-тъпите неща е,че всеки си мисли- " На мен няма да ми се случи! "

ти срама нямаш ли.Прочетох няколко пъти твоето писание,щото не можех да го проумея. Какво искаш да кажеш,че този Сапунджиев-убиецът е бил защитник на реда, на тишината, особено срещу кръчмаря,член на ГЕРБ и защо намесваш партия? Да го бяха убили този побойник в това мелле, нямаше да се стигне до това убийство. Но щом е бил против ГЕРБ може и да му се размине Боже пази България. нвахъсън и то срещу кръчмаря от ГЕРБ са го били, не съм бил там може би е било обратното - да го бяха прибили,да го бяха убили

Никога,никога няма да се промени човек,никога...пълно е и ще бъде пълно с убийци по пътищата, трябва да се въведе смъртно наказание за причиняване на смърт, а само при ВСЯКО нарушение ТЛЪСТА глоба и месец-два затвор за размисъл дали пак ще караш така, без значение на кой си протеже,без право на обжалване и отнемане на книжката-не,че това би спряло народа да кара...но все пак! Аз като майка на две дечица всеки Божи ден умирам от шубе разхождайки се с тях, на всяка пешеходна пътека АЗ изчаквам да минат колите,защото никой не спира,летят, все едно са хванало Господ за шлифера и бързат за оня свят..това в София...спират като кракк от маса където им падне,така ,че да не може да минеш с количката, дреме им на шмазйера...карат като ненормални, а всъщност защо "като"...лудите са навсякъде,не си пият хапчетата или не са диагностицирани... Много сила изпращам на милите родители, нямам думи,нямам, Боже как ..защо...ад!

От това,което виждам и чувам без да имам общо с т.н.ПРАВОСЪДИЕ, направо ме избива смях в този тежък момент. Помислете си тази подигравка ПРАВО СЪДИ. Ама това у нас не съществува. Че това е по-лошо от война. При война децата са по-предпазени.Чудя се на сирийците що дирят у нас. Знаят те - искат час по-скоро да идат на Западз, но от тук за съжаление им е пътя.

Преувеличението - българина може да вземе световна запазена марка в тази дисциплина.

Бог да прости невинната душа и да се смили над родителите.Истината за причините, стоящи зад всяка подобна трагедия е чувството за безнаказаност.У едни,че ще могат да си я купят.У трети,че ще изкарат пари от нея.У други,че и този път ще минат между капките.

"... В 10 часа днес на местопроизшествието започна протест под мотото Спрете убийствата на пътя ..." Съжалявам да го кажа, но нищо не може да спре това да продължава да се случва. Защото това е показност - да влезеш с огромен джип в пешеходна зона и да демонстрираш благосъстояние, тарикатлък, тежкарлък, че си повече от останалите простосмъртни. Това е неизтребимо, както са неизтребими кухите тикви за които е присъщо такова нагло поведение. Бог да прости детенцето, а родителите му да имат сили да преживеят трагедията.

Много си прав. С/у училището има банка... много добре е знаел къде е отивал пред входа на банката, който логично е на пешеходната зона. Преди да му махнат снимките трябваше да се види какъв 45 годишен мераклия е: един такъв пухкав, със скини джийнс, ярка тениска, абе, типичен ловец на"тийн"-скарлетки!!! И детето не блъснато е прегазено много злобно и с голяма скорост!

Защо бе божееееее!! Защо милото дете! Не не ми отговаряй! Отдавна не намирам смисъл в това което правиш! Каква мъка само, колко много се разстроих , когато прочетох. Колко много ме заболя само , един къс от сърцето ми го няма ! Да си избиваме сами децата , които и без това са малко и да умират по такъв нелеп начин........ не мога да спра да плача , не искам и да мисля как ще живеят тези родители. И моят син е на тази възраст и ние всеки ден сме с колелото навън, днес няма да мога да изляза. Мило слънчице , къде и да си дай сили и кураж на родителите си , защото едва ли ще могат да те прежалят. Почивай в мир и прости, че сме такава пропаднала нация, нация която избива и неможе да запази децата си . Тя няма бъдеще............. страхотна трагедия

Решението е едно: СМЪРТ,СМЪРТ,СМЪРТ в момента , на момента. МОментално заколение за подобни водачи

Задушавам се от ужас само при мисълта за случилото се. Ако ми се случи нещо такова ще стана убийца!

Не намесвам политически ежби, а прекрасната ни правова система. Винаги на първо място нея сочат от ЕС. Колко се точи делото на двете млади жени затрупани и убити при ремонт на сграда на Алабин най-малко 8-9 години, а делото Сапард - виновниците в Германия вече си излежаха присъдата. Тук - един немец юрист се изказа нелицеприятно за нашата съдебна система, и като скочиха всички. Ние можем да я плюем, а сакън някой и то от Европата да каже лошо - скачаме всички, как може да ни дават акъл, по максимата "акъл не ща - пари ми дай", както е и в действителност.Защо уиецът уби това ангелче, защото знае,че ще мине непредумишлено убийство с условна присъда. Е, доживяхме да се даде почти веднага една политическа присъда. Сигурно не е лошо, особено да избием чивиите от загубата.

TIREX

И защо софиянци не протестираха Условната присъда на Прокурорския син убил 2ма! на тротоара /бул. България/правейки си състезание с друго синче на богопомазан??? До Кога няма да има правосъдие- справедливост???

Трябва да се промени закона! За подобно престъпление - на пешеходна пътека или пешеходна зона, минималната присъда да е 10 години затвор.

И какво, ако се промени, след като няма да се прилага?!

Ами в България глобите са смешни, а и органите на реда ги налагат селективно, а и често толкова им пука. Вероятно в съда ще вземат предвид "чистото му съдебно минало", той ще си "признае вината". Не знам какво има да признава в този случай. Ще му дадат условна и толкова.

Абе то цялата ни държава е смешна,а ти си се хванал за глобите.Кой закон се спазва у нас,особено ако си човек на човека.Убиваш и няма наказание.За това зъб за зъб,око за око.Оправяме се сами!

Съболезнования на родителите. Стара Загора е град в който шофьорите искат да се покажат колко са велики(комплексирани). Не се признават никакви закони за движение: това червен светофар, стоп , пешеходна пътека, забранено паркиране т.н. и т.н.Всеки си прави каквото си желае. Ако пък се опиташ да направиш забележка на някой, направо работата отива на бой. И ВСИЧКОТОВА Е ЗАЩОТО НЯМА КОНТРОЛ !!!!

Ако го обесят този дали ще има още такива мераклии да трепят деца ... ?

Абе сигурно ще има още 3-4 случая,но като обесят и тях тарикатите ще изчезнат!!!!!!!!!!!!!!!!

Водачът е влязъл в пешеходна зона, направил е забранена маневра и очевидно не е имал добра видимост. 3 нарушения, от които първите 2 са направени абс. съзнателно. По мои наблюдения в България "дребните" нарушения се считат за мъжество и умение. Някой решава, че може да изтарикатее на дребно (да мине по остров примерно), ала в същото време друг участник неочаквал за нарушението на първият се изправя внезапно на пътят му (примерно прави ляв завой с или без мигач и оня му връхлита отзад от острова). И дребният тарикатлък се превръща в голяма трагедия, защото големите катастрофи винаги стават след поредица от дребни нарушения. По мое мнение повечето български шофьори направо си просят трагедията ежедневно.

9050 ( нерегистриран ) 03.06.2014 10:34 Трябва не глоба, а извънреден закон за хулиганско шофиране! - Дефиниция за хулиганско шофиране (демонстративно спиране на скандално място, демонстративно нарушаване на закона). - При първо такова нарушение - 1000 лева глоба. - При второ - кофискуване на автомобила. - При трето - ЗАТВОР и конфискация на 1/2 от имуществото ! - Ограничаване на броя на автомобилите - еднин гараж/паркомясто - една кола. - Забрана за джипове в градовете. Забрана за мотори над 1000 куб.метра и нощем !

Идеята е идеална, но какво ли мисли по въпроса "държавата"... В Париж има ограничение за големи автомобили по улиците. За сметка на това велосипеди и мотопеди има в изобилие... Там има до всяко по-голямо кръстовище велосипеди под наем, но това като идея за България е абсурдно дори да се мисли, а още по-малко да се реализира.

Тъпо е това за джиповете - аз съм виждал как един тъпак с поло за 600 кинта щеше да отнесе хората на п.пътека не са виновни колите, а ИЗРОДИТЕ които ги карат !!!

И кой ще ги наложи тези закони. Може би управляващите!? Та те са най-големите нарушители. "Лъскавите калници" правят най-трагичните катастрофи, като тази. Примерите са много. ПРОСТАЦИ СМЕ ВСИЧКИ. ЗАТОВА E ТАКА!

TIREX

българското пътно говедо разбира само от конфискация! него затвор не го плаши! влиза и гъз дава само и само да запази Кинтите!

направо го оправдавайте и да не си губиме времето. този трябва да бъде осъден на доживотен за да служи за пример на всички останали. знам че няма да бъде осъден въобще обаче.

Бог да прости невинното детенце. И да прибере тази измет, не знам как попаднала в МС и НС. Защото още при Кобура М. Христов и аверката му С. Банкова четири години се опитваха безуспешно да вкарат в пленарна зала изменение в ЗДП и ППЗДП гласящо, че при ПТП с жертва(и) и пиян водач това да се счита за умишлено убийство; при заловен водач с алкохол над 0.5 промила - глоба, отнемане на свидетелството за правоуправление и спиране на автомобила от движение (при това - на наказателен паркинг), при повторно залавяне с алкохол - книжката завинаги и конфискация на МПС. И без такива идиотщини като права на човека, неприкосновеност на имуществото и прочие дивотии. Защото, както е тръгнало, ще ни оправят само бой, стригане и е..не на сухо.

Въпрос на елементарна култура и възпитание.За българина основен национален спорт е как да не спазва или заобикаля закона.В случая явно парите и конските сили са дошли в повече от мисловният капацитет на водача,което е често явление по нашите пътища.Жалко за детенцето.Това е невероятна мъка,която не пожелавам дори и на най -големия си враг.Съболезнования на родителите,макар,че това нито ще го възкреси,нито ще дисциплинира тъпанарите зад волана,нито пък държавата в лицето на институциите ще се стресне.

Адска мъка и ярост напират...но когато колата се обърне, пътища много. Нека всеки шофьор кара с ясното съзнание, че когато слезе от автомобила е пешеходец. Нека не забравя, че семейството му, близките и приятелите са на пътя, крачейки. Няма извинение за агресивното шофиране по българските улици днес! Колкото и да бързате, колкото и да сте ядосани, превишената скорост и безрасъдните маневри могат да ви закарат бързо само до две места-болницата или гробищата. Гледайте и мислете, когато сте на улицата!

малко извън темата, но искам да напомня на всички, че когато децата са навън из града, те не са само деца на родителите си, те са нашите деца,на всички. Всеги е ДЛЪЖЕН да ги държи под око и да следи за опасности, които могат да ги застрашават, да им помага, да ги пази, дори да ги възпитава с цел да ги предпази. Децата са бъдещето и от нас зависи дали ше имаме бъдеще или не.

Държава пълна с тъпунгери и егоисти. Това сме ние. На тоя дано му се връща тъпкано в Ада, че тука е вече ясно, че няма да му се върне! Съжалявам за езика си , но като прочета така новина, направо не знам какво ми става....

Господ да даде сили на тази майка и този татко! Само те и Господ си знаят ще оставят ли жив убиеца на момченцето си. Бог да прости детето.

Е то според Street View много ви е объркан града хем забранителни знаци хем места за паркиране пред това училище. Накрая да не излезе, че нито шофьорите нито пешеходците са виновни. То и в морската във Варна дереджето е същото прав е по-силния докато размажат някое дете. В морската прави впечатление, че са се появили едни моторизирани полицаи уж да всяват ред, ама и те са си една заплаха за деца и майки с колички. Гледаш го даже има каска ама яхнал едно чудовище поне 150 кг бълващо някакви газове от аспуха на нивото на детските колички. Та ужаса пак въщия

Бях в Стара Загора миналия понеделник. Там шофьорите карат направо СТРАШНО. Уплаших се.

информацията е неточна, той не го е блъснал, минал е през него най-безцеремонно.

И аз съм правил забранени маневри-и продължавам.... Не е повод за гордост-знам-но,когато човек бърза-оглупява.... В съответния случай с детето,сигурно говорим за "лошо стечение на обстоятелствата"... НО-това не оневинява шофьора!! Най тежкото наказание-ще бъде справедливо!! Така-може и на мен да ми дойде акъл,преди да е късно... Въпреки,че ако това се случи на нормален човек(да убие дете)би трябвяло да го мъчи съвестта цуял живот.....

Следните неща, могат да бъдат квалифицирани единствено като опит за предумишлено убийство : - неправоспособен зад волана - пил зад волана - нарушител на скорост и място Мир и покой за душата на загиналото дете, съболезнования на близките, а за "шофьора" (понеже и аз съм близнак, а и детето ми са блъскали на зелен светофар) предлагам като излезе от затвора да опита да погледне в очите сестричката и да й обясни защо е сама.

В нормална държава щеше да излезне целия град и да спи пред общината докато не зазидат входовете на пешеходната зона. В България само се репчим в нета и вечерта ще влезем и ние с автомобиите от същото място. Материал.

Така е човек, но не може постоянно колове, мрежи, огради, бетонни стени, телени огради.В нормалните държави хората не се заграждат и не издигат стени.Там всеки разчита на съвестта на другия и един знак е достатъчен.Ние сме пълни скапаняци.ИЗтрепахме децата, не спряхме да се псуваме по светофарите, не спряхме да се състезаваме по кварталите и магистралите, унищожихме държавата, децата, морала, скапахме удоволствието от шофирането.Тук е модарно да си хитрец, а ако спазваш правилата си глупак.Просто ми писна.

Но като не можем да се самоконтролираме, е нужно някой да ни контролира. Поне докато се научим отново.

"В нормалните държави хората не се заграждат и не издигат стени.Там всеки разчита на съвестта на другия и един знак е достатъчен.Ние сме пълни скапаняци" Това не е точно така със съзнанието. В онези държави има санкциии, които се спазват - глоби, глоби и от глобите се градят велоалеи, тротоарии пак глоби и за велосипедист на пешеходна зона. Ама солени глоби за ВСЕКИ, няма тате мама или вуйчо-владика. Ха кажете защо българина и най-дисциплинирания шофьор в Европа?!

Тези, които в нарушение на закона придобиват парите за скъпите возила, в нарушение на закона ги и карат. Правят всичко за собствен кеф, дори и да е убийство. Ако това убийство не беше извършено на площада и пред очите на всички, убиецът можеше да натопи и вкара в затвора някой невинен, за да продължи да си прави кефа.

Да сте видели жив полицай по улиците на града, ей така поне за респект?! Да сте видели полицаи да следят за реда по улиците при щофиране, паркиране, пресичане от пешеходци??? В града има един два - паяка, които обикалят улиците около центъра, а какво става в останалата част на града - никой не се интересува - нито КАТ, нито общинска полиция. На кого е задължение? Нали е по-лесно да си стоят зад бюрата, а не да контролират в града! Пълно безхаберие! Само когато стане трагедията започват да мислят, да се раздвиждат и да предлагат простотии. То и без това транспортът в града е изтикан само в кварталите. Стара Загора е с най-лошата транспортна схема, а с новия транспортен план, който предстои да бъде приложен - какво ли ще е?

Виждал съм всичко това!. Даже полицаите бяха с автомати Калашников на рамо. Но това беше в Румъния!!!

Е, ходи си в Румъния! А тук трябва по улиците да има контролиращи! И глобяващи! Контрол само чрез големи глоби и затвор!

За мен най-голяма е отговорността на държавата. Винаги за качествата на едно управление аз съдя точно по тези критерии - КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА /ДЪРЖАВАТА/! В момента полицията не е по улиците на градовете. Както не беше по улиците и през 1992-94 год., когато се зародиха групировките. Полицията единствено пази Парламента. В момента полиция може да намерите в кафенетата на бензиностанциите. По 3-4 екипа се събират. Явно там приемат и сдават дежурства. А, общественият ред и движението по пътищата е оставено на "самотек". Може ли да се въведе ред в движението по пътищата? Може, стига управляващите да поискат. За седмица може да се въведе ред. Какво е нужно за ред? Закон? Има! Правилник за прилагане на закона? Също има! Служители? Има! Техника ? Има! Какво е нужно? Воля. Има ли воля в политиците? НЯМА! А е нужно само едно телефонно обаждане от МВР министъра за да изкара служителите СИ на работните места - по улиците, пътищата и между хората. Много проблеми могат да бъдат решени само за дни, вярвайте.

е кой е държавата!? отговорността е на всички нас. Всеки един човек трябва да е наясно, че носи отговорности и тая държава е и негова и за да я промени трябва да е съвестен и да следи за нередности.

Абсолютно си прав, обаче аз и ти не можем да наредим на полицаите да отидат на работните си места, по улици, пътища и сред хората, и да си вършат работата, нали?

Няма какво Бог да прощава на това невинно ангелче. Нека Бог дава сила и кураж на родителите му - какво ще кажат на сестричката му, как ще живеят отсега нататък - не мога да си представя. Тук по-долу една баба описва много случаи на загинало дете, не от болест, а здраво и право, но това да стане пред очите ти и нищо да не можеш да сториш, това е огромно престъпление и срещу родителите. Но кой отчита това. Не съм от никоя партия, но такива безумни ефективмни присъди за глупости като на ЦЦ? Искам да дадат на същия съдия с треперещи ръце и това дело - би трябвало по аналогия да даде доживотна присъда. А защо се крие самоличноста на убиеца - даже няма и инициали - какво работи, какво му е семейството и пр.За мен това е предумишлено убиство.

Не ви ли е съвестно да намесвате политическите ежби и престъпления и в този случай!Нямате ли малко уважение към родителите-пак ЦВ.Цв.,пак партии-аман вече.Никакви човешки чувства не ни останаха.

Напишете му името и в статията - убиеца се казва Георги Сапунджиев от с. Змейово.

чъдя се как пешеходна зона не е оградена с нещо а може да влизаш с кола.

По същия начин както бул. Витоша в частта си към НДК е пешеходна, но по нея не рядко се движат всякакви джигити... , а КАТ-аджиите си чоплят в носа или гледат на другата страна...

не бих пуснал дете с колело по витошка

Убиеца се казва Георги Сапунджиев от с. Змейово.

строителен предприемач

....не позна... фотоволтаици....

НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ШФЬОРА...ПАК ЛИ Е НЯКОИ БОГОИЗБРАН НА КОИТО НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ...КАКВО ПРАВИ В ПЕШЕХОДНА ЗОНА ... ТИЯ С ДЖИПОВЕТЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ САМО ТЕ СА НА СВЕТА.. ИЗРОД...НЯМАМ ДРУГО ОПРЕДЕЛЕНИЕ.. НЕ ВИДЯЛ ,ЧЕ БЛЪСКА ДЕТЕ.. НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА СИ ТРЯБВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ.. БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО .. А НА РОДИТЕЛИТЕ НАЙ-ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ..

Прави ли ти впечатление как на снимките не се вижда номера на джипа. Едва ли е случайно.

В нета има видео, на което ясно се вижда номера на джипа - СТ 7919 КК. Можете да видите видеото на сайт "старозагорци".

Искам смъртно наказание за изверга чрез обесване. Дано тогава усети болката как умира. Изверг!