Парична гаранция на обвинения за смъртта на Паоло

Окръжният съд в Стара Загора даде ход на делото срещу Георги Сапунджиев, който прегази 4-годишния Паоло в пешеходна зона. Мъжът бе пуснат под парична гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Парична гаранция на обвинения за смъртта на Паоло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бре заспало племе, бре. сладко ли ви беше кафето днес граждани на стара загора? кои чакаме да ни оправи системата, 500 години ли пак? педофила го пуснали, на този ще му вращат книжката. а ние си пием кафенцето на центара

сада ни е пална пародя. какво и гражданското ни общество. вчера пуснали педофила гаврил се с деца. на този ще му варнат книжката след затвора. а родителите в бг спят! никаква солидарност

Пуснете, човека, все ще се намери някой свестен баща да го префасонира така, че майка му да не може да отвори ковчега от срам.

Уважаеми госпожи майки, убиецът си е убиец - да си носи последствията. Виждал съм обаче много от вас да си приказват (или по телефона или с някоя друга кифла) НА РЪБА НА ТРОТОАРА, НА САМИЯ БОРДЮР, и то не в пешеходна или полупешеходна зона, а досами улицата, а детенцата спосойно шетат по плочките - ОЧИТЕ НА ТЕЗИ МАЙКИ СА ПО-СКОРО В ПРИЧЕСКАТА И АКСЕСОАРА НА ДРУГИТЕ, но не и към ДЕЦАТА!!! ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ!!! Някой да ме репликира, а?

Говориш като нагъл адвокат. Споменаваш някакви истини за да отклониш вниманието на хората от основната тема.

Не съм адвокат! Просто имам необходимото чувство за отговорност!! Вие го нямате, щом мислите по такъв начин! Апропо, пропуснах и бабите също...

Прав си, но това е друга тема. Разглеждания случай не е такъв!

Гери, и да си смениш ника, глупостта ти избива отвсякъде!!! Това не е полупешеходна зона или някаква пресечка или някакви други твои малоумия, а улица забранена за коли, даже имаше и саксии по едно време там да не минават такива нагляри! И ако четеш малко новини - постоянно някакви такива като тоя бутат хората по спирки, пак ли майките са виновни, че не си държат децата? Когато карат такива като този, дали ще си на спирка, в парка или на пешеходна, забранена за коли зона голяма разлика няма - те си мислят, че света е техен и не ги интересува нищо друго!

Не съм ти никакъв Гери... Относно това, дали улицата е забранена за автомобили - то е щото полицаите вместо да го осапунят още като влиза в такава улица, предпочитат да мачкат банкноти или да пазят на границата за бежанци...

Грозната истина е, че Петко Славейков е прав. "Не сме народ, а мърша" Не е вярно, че пред съдебната палата в Стара Загора днес се бяха събрали много хора. Журналистите бяха повече от подкрепящите семейство Иванови. Медийния интерес беше изключително голям, но за съжаление старозагорци ги нямаше за да покажат, че са наистина загрижени за своите деца. Оказа се, че сме много силни на приказки и много слаби на деяния. Повече от 700 души бяха заявили намерение за участие в митинга пред съда във фейсбук, а в крайна сметка дойдоха едва десетки. Не разбирам защо винаги чакаме някой друг да ни свърши работата, а ние само мърморим и критикуваме. Явно с нищо не сме се променили от времето на Ботев.

Кой го измисли и вкара в закона това оневиняване с 1/3 от присъдата след признаване на вината и ЗАЩО??? Пак престъпниците са помилване, а трудещите се хора са погазени по най-варварски. Нима е нужно неговото признание след като това се е случило пред погледа на около стотина хора. Ето как съдията и прокурора са измислили начин да намалят присъдата на този убиец на деца. Ако съда и неговите слуги на Темида са отговорни пред народа и произнасят присъда от името на народа то тогава щяха да сметнат за "НИЩОЖНО" признанието на подсъдимия. При явни факти и свидетели кому е нужно да се търси признание от подсъдим.

Единственото, на което исках да обърна внимание, е че трябва всички да са безкрайно, безкрайно предпазливи, че на всеки може да се случи, никъде не съм споменала, че оневинявам по някакъв начин господина, напротив. Просто живота на децата е нещо крехко, което за секунди изчезва, за това трябва да си предпазлив и внимателен ежесекундно. Не ми харесваше просто животнксото и първосигнално отношение. Благодаря и хубав и безопасен уикенд.

С присъди и действия като на Максим Ставийски ни направиха да сме по-груби. Всеки трябва да си носи кръста, но не с двойния аршин на българското правосъдие. Нека да сме груби, за да знаят онези, които си мислят, че са недосегаеми. Ако някой смачка някого има много причини, за да се случи това, но едва ли при маневра за паркиране може да се убие дете или по-голям човек. За фрактура или други последици да ама смърт при паркиране да убиеш дете, което кара колело е много малко вероятно. Не е било при маневра за паркиране ами при завиване с висока скорост.

Абе този докога ще шава..?!

засто е позволено на подсадимите да се явяват пред сада с анзуг има ли правила за елементарно уважение вида на подсадимия е на говедо такива са добри за донори нека го разфасот за ресервни части

Народът отдавна е казал, че всяко лайно с пари е "личност", а всяка личност без пари е лайно и какво значи за тези съдии животът на едно дете когато има пари и те може да станат "личности"!?!?

Уважаеми съдници, преди да изгоритен на клада подсъдимия, ще ви предложа следната аналогия - Карате по Солунска, пресичате Витошка (вече сте на пешеходна зона); намирате място за паркиране, започвате да правите маневра, (прилика N2); детенце се изскубва от майка си с колелото и се набива в задната ви гума(прилика N3). Останалото е история. Е, закълнете се, че НИКОГА не може да ви се случи! Ситуацията в Стара Загора е била идентична, с ралзиката, че шофьорът е маневрирал, за да си вземе децата от училище, и улицата не е еднопосочна като Солунска, а двупосочна - от там идва и обратния завой.

Ако детето беше твое, пак ли щеше да ми обясняваш тези глупости? Карал е в Пешеходна зона, виновен е и трябва да умре !

Ако беше мое, нямаше да кара колело в полу-пешеходна зона, а в парка, където коли няма.

Там където е "маневрирал" Е ЗАБРАНЕНО влизането, камо ли маневри! Я не казвай, че на всеки може да се случи, като СПАЗВАШ правилата!

Не е забранено влизането, за това дадох и пример, там е забранено точно толкова, колкото и на кръстовището на Виотшка и Солунска! Това е една голяма, пешеходна улица, която се пресича от няколко перпендикулярни, на които е позволено влизането.

Гери, търсим доброволец да застане вместо подсъдимия на кладата.

Това, че си го написал(а) разбирам. Не мога да разбера, как така някой ти е писал плюсове. Тази нация е страхотно болна!

АБЕ, ГЕРИ ЛИ СИ КАКЪВ ИЛИ КАКВА СИ НЕЗНАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА ОБАЧЕ, ТИ СИ ЕБАТИ ТЪПАКА....

Да започнем от това, че тази трагедия е станала в пешеходна зона. Затова всякакви аналогии са безсмислени.

Ти малоумна ли си??? Какви двупосочни улици те гонят, какви пресичания, че и аналогии взела да прави, явно и предсатва си нямаш за ситуацият??? Има една улица без изход, забранена за паркиране, дето е спрял тоя и една пешеходна зона, дето коли не трябва да стъпват!!! Понеже тоя го е мързяло да дава назад и да маневрира в уличката, щото е пълна с паркирали коли, е изскочил на забранената за коли пешеходна зона и като всяка мутра без да се оглежда, щото е голям и другите ще бягат от него е тръгнал да си кара! Естествено, че ако имаш поне малко акъл в главата и не си супернагъл това не може да ти се случи!!!

Гери, от казаното от теб личи, че не си жител на Стара Загора и явно никога не си била там, за това моля не изказвай мнения, които звучат отвратително и потресаващо! Зоната не е полу- пешеходна, нито е Солунска, нито е Витошка! Думите ти звучат като някакъв вид защита на този убиец. Стават убийства по непредпазливост, но влизайки в пешеходната зона, за да маневрираш с колата си, се превръщаш в поредния комплексиран човечец със скъпа кола, който погазва деца и закони и се мисли за богопомазан.

Поредното доказателство за неработеща "съдебна система". Много е жалко , ЖАЛКИ СТЕ ГОСПОДА СЪДИИИ, а и много подкупни. Делата свързани с убиството на дете трябва да се гледат при специален режим, какво е това 6 месеца събират доказателства, откъде....???

Ами заралиите да излизат на протест тогава ! Не е лошо да намерят този, който го е пуснал и да му искат обяснение. Ножът е опрял в кокала. Няма за кога да се отлага.

Утре ще е вашето дете. Мълчете българи.

Илитерати загубени, Научете най-накрая, че понятие непредумишлено убийство НЯМА! Има убийство по непредпазливост, където извършителят не е целял смъртта. Има умишлено убийство, където двама се сбиват на улицата и единият наръгва другия във врата. Има предумишлено убийство, където си планирал предварително да убиеш някъде.

Както един съфорумец вече отбеляза: Бъркате ПРИСЪДА с МЯРКА за неотклонение!

Ако сега не скочат хората на Стара Загора и ПРИСЪДАТА ще е такава. Боклукът трябва да е на топло още сега.

до всички разбирачи юристи: подобно престъпление се решава в рамките на максимум 5работни дни и завършва с 30г. присъда без право на обжалване - с толкова свидетели и явно доказателство - самият факт че делото се гледа 6месеца след деянието е признак за неработеща съдебна система - тази система ще доведе до директно правораздаване или казано по нашу му ОКО за ОКО ЗЪБ за ЗЪБ

наи-големя наш проблем са съдиите. защо не скочим срещу тях. аиде на маидана

За да стане съдия или прокурор такъв, трябва да е приближен на човек от политическа партия и голям връзкар. Слагат го да им върши ряабота. Конкурси от простосмъртни не се печелят.

Този е за разстрел!

Тази присъда е поощрение за престъпниците. Твърде много станаха тези поощрения, подплатени от пликове с рушвети за съдиите. През 1989г писах, че най-голямата опасност за демокрацията е правната система на България, съставена от алчни, зли и напълно изхабени морално типове. На които е дадена огромна власт, което води пряко до народно недоволство. Тези прависти са мразени още от татово време, не им е сефте хората да ги псуват, а те да пряват демонстрации и да се продават като курви. Когато пускат на свобода убийци на деца, това вече е фашизъм. Заедно с другите престъпни антизаконни антидемократични антизападни актове на лидерите на България, това е нов факт за фашизацията на висшата ни класа. И това е естественно - кражбите, корупцията, ниския морал са първата стъпка към кафявия терор.

Къде пише "присъда"?

Съдийският състав е подбран така: сред тях ДА НЯМА магистрат, в чието семейство е пострадало дете или роднина, жертва на шофьор-убиец!!!Лично аз съм втрещен от подобни съдии.Изумен съм и от дебелоочието на тоя Сапунджиев - нямам представа как спи, как подава хляб на децата си, как ще им купува подаръци за рождения ден и за Коледа!А как ще минава по улиците на града и покрай хората, чието дете е убил?Дали знае китайската мъдрост, че когато Господ реши да накаже някого, той го наказва , чрез децата му? Сапунджиев, страхувай се за децата си, когато гледаш мъките им и не можеш да им помогнеш - това ще е твоето наказание и твоят затвор!

Признал си бил,1/3 и т.н.,вички четем за какво става дума! Не дай боже ,да се случи такова нещо,-АК-47 въздава най-доброто правосъдие....Ебах ти съдията....

Може ли някой да ми обясни с кои точно думи съм "призовавал към противообществени прояви"??? С това, че съм изразил мнение, че карането на моторно превозно средство в пияно състояние или при друго особено тежко нарушение на правилника за движение по пътищата според мен се равнява на стреляне с огнестрелно оръжие ли??? Направих сравнение, а не съм призовавал да стреляме, точно обратното е, и изглежда съм разбран неправилно, ако е така се извинявам! Въпреки че има случаи и то не малко, от това което ми е известно да стрелят с бойни оръжия, но това е друга тема - използването на такива оръжия, дори с халостни патрони също е противозаконно доколкото знам! Както и газенето на хора с кола!

Предлагам публично публикуване имената на съдията ,както и на състава които е взел това решение. утре те пак ще го повторят за пари - нека се знаят кой са !

Bell

Пияна кука гази дете и го убива на место, излиза на свобода под гаранция. Гордея се, че съм българин.

Без да познавам лично хората, този анцуг някакси не струва и 10 минути от живота на детето което е убил!

Толкова ли струва живота на едно малко невинно дете. Жалко за съдебната ни система .

Жалко за гражданките, на които не им е ясно как работи въпросната съдебна система и смесват "мярка за неотклонение" с "присъда".

Парична гаранция на обвинения за смъртта на Паоло ---------- 1 г. затвор при първоначален строг режим ще търпи Максим Сандов затова, че е нападнал с метален шиш бургазлия и се заканил да го убие.

да излезеш в пешеходната зона на стара загора , където е пълно с хора по всяко време, с висока скорост и да направиш обратен завой и да сгазиш дете -къде е видял съдията непредпазливост.това са серия от последователни действия водещи към убийство на човек

тоя, след като жена му е в Германия... няма кой да го върне на границата.

всъщност жена му е в тях а това са откровени медийни лъжи

Дано си прав. Макар че, ако този живее в Германия и направи и там подобно нещо, няма да му се размине.

За пореден път се убеждавам, че най-големият проблем на правосъдната система в България са съдиите. Трябва да се почне да се реже от там !

Чета всякакви глупости и не мога да се стърпя. Не си ли давате сметка че утре може да сте на мястото на тоя малоумник. че вина има и общината която заради кръчмата на зам. кмета е махнала кашпите и не е затворила улицата, и родителите които са си пили кафето на 100 метра от местото на инцидента и са оставили децата на произвола на съдбата. В т.н. нормални демокрации и те щяха да са подсъдими. А тоя щеше вече да изтърпява наказанието си. Като пишете мислете и за вашата кожица върху която утре някой може да словоблудства.

Страхотна логика! Спрете да пишете, че не се знае, един ден можете да станете като Хитлер!

Давам си сметка, че спазвам законите и правилника за движение и по моя вина никога няма да съм на мястото на този малоумник. Тези малоумници са престъпници и заради тях страдат и не-малоумници.

Ако си честен ще признаеш, че колкото и да спазваш закона, все някъде ще ти се наложи да го нарушиш.

Има ли знак, че това е пешеходна зона, значи влизането с кола е забранено. Какво повече да умуваме? Стена ли трябва да се изгради, за да не могат наглите шофьори да паркират където им скимне?

Всъщност там няма занак за пешеходна зона и десетки родители правеха това нарушение когато си прибираха децата.

Щом си е признал вината как смяташ, че е невинен??? Що за луда психика, що за побъркана логика??? В затвора се лежи и за назидание - ефективно, а не условно!!! Виновен е не, ами отвсякъде е виновен и трябва да го осъдят на втора инстанция да си излежи годинките ЕФЕКТИВНО!!! А относно "невнимателните" родители - ей това Богу ме вбеси най-много!!! Повече от убеден съм, че са се грижили над детето си, особено след като прочетох подробностите около случая!!! Дано започват такива... създания да ги вкарват в затвора и то за дълго!!!

Булгаристан........ око за око, зъб за зъб- Така трябва да се действа.

Значи правиш квото правиш признаваш си и си чист,ЕВАЛАТА НА БГ ПРАВОСЪДИЕТО!Имам намерение да прегаза колкото се може повече съдии,прокурори,адвокати...

Деянието ти обаче тогава няма да е по непредпазливост. Те това съсловие, когато стане въпрос за тях, стават особено чувствителни и почват да прилагат закона така, както е написан. Нас обикновените- кучета ни яли.... и да се молим да не ни сполети нещо такова .....Мир на праха на Паоло...

Баф мааму!!! Значи аз убивам някой, признавам си в съда: "Моля другарко аз изядох вафлата на Иванчо, признавам си, виновен съм, няма повече да правя така!" И другарката съдия ме наказва с "издърпване на ушите" и ме пуска да си ходя (условно)??? Абе това да не ви е детска градина, или училище??? Това да не е подрастващ младеж, тийнейджър, дето е на снимката??? Абе има ли в България пълнолетни граждани със свидетелство за управление на МПС издадено от МВР, които да не знаят че е лошо да караш пиян, че е лошо да надвишаваш ограниченията за скорост, и че превозните средства които (им е разрешено от МВР) да карат са оръжие за убийство на невинни хора ако не ги карат според правилата за които са изпитани???

Да навлезеш с висока скорост в пешеходна зона и да отнемеш детски живот - това според закона и съдията е "причиняване на смърт по непредпазливост". Болните и недъгави закони и корумпираната съдебна система ще опразнят не една, а много класни стаи! Безнаказаност за едни и доживотно страдание за други! Къде сте господа законотворци? за други!

Да бе, така си е, човекът сигурно по непредпазливост е навлязъл с колата си в пешеходна зона с висока скорост (пак по непредпазливост)! Значи какво излиза - един път е бил непредпазлив защото е навлязъл в пешеходна зона, втори път е бил непредпазлив, защото е карал с висока скорост... кой знае още колко непредпазливости е имало!

Убитите - убити, ограбените - ограбени! Що да го наказват и още едно семейство да страда - оставете го, че така ще страдат повече! Той съжалява, не е искал да убие детето, но след година пак ще кара из пешеходна зона. Има и нещо друго - малко са хората с пари, а този има и не е добре да се създава прецедент такъв да го наказват строго. Мъмрене, глоба ...

Най-лесно в България е до убиеш някой и да получиш поздравления с една условна. ЕВАЛА !

Сега е момента...

Бананова република.

ей за това, у нас " бизнесмен " е лоша , мръсна дума

Няма ли кой да озапти тия изроди - СЪДИИТЕ???

СЪДистите е по-правилно...!!!

Нищо ново в България!Между другото осъдиха тоя дето стрелял по куче на 3г.Така,че не сме дивеч,а мърша за тия дето са на власт!Лошото е,че на много от тоя народ това им харесва!Или ги мързи да направят нещо по въпроса нещо да се промени!Роби сме се родили и такива ще си умрем,ако останеме в България!

Някой прочете ли това: Защитниците на семейството на загиналия Паоло не възразиха пред съда.

Да, но не разбрах, защо не възразиха. Да не би да са на страната на убиеца, вместо да защитават интересите на клиентите си?

И аз не разбрах! Ама защо всички скачат на съдията, след като защитата не прави процедура. Съдията да наруши закона ли искат? И това не става ясно...

отвратително!остава сега да му изплатят обезщетение за причинени морални и имуществени вреди! СМЪРТ за тоя боклук!!!

Който го е пуснал, няма нито съвест, нито морал. Срам за съдията. Ясно е, че този убиец няма да влезе в затвора, нали е бизнесмен, недосегаем. Отврат.

Възмутен съм от съдията. Убиеца се признава за виновен за извършеното престъпление - факт. Какво трябва да направи съдията??? Да го му присъди наказанието и да го огведат в затвор. Какво прави българския съдия - отменя марката домашен арест с по-лека. Така ли щеше да постъпи съдията ако този гамен беше размазал неговото дете???

Напишете името на съдията, има ли някой който да го знае?

Не те разбрах - какво извън закона е присъдил съдията? Ще обясниш ли?

ама каква условна за убито дете? Миналата събота или неделя в предаването Ничия земия ставаше въпрос за две ромки-млади майки, които са родили в затвора и там отглеждат децата си. Аз а какво? Хванали ги да крадат желязо и бакър. Е това нормално ли е за кражба в затвора а за човешки живот - условно?