Митрополит Галактион е в болница след инсулт

Старозагорският митрополит Галактион е настанен в Университетската болница в Стара Загора, след като е получил инсулт.

Обратно в новината

Коментари - Митрополит Галактион е в болница след инсулт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната пародия на владика. И не виждам с какви очи тези хора искат да възпитават деца?!? Да си седят в църквите и да не си подават носа навън. И да хранят бедните. Въпреки, че и за това не стават.

И за тоя нищо нема да кажем....

Хораааааа!Брех,значи имало някаква сила.Атеист съм по принцип...,ама нали тоя дядка анатемосваше журналистите преди 2 седмици ли беше?Значи дето има една приказка:Направи добро,ще се върне отгоре ти.И друго: кой каквото прави на себе си го прави.Е какво излезе-началника му върна клетвите отгоре му.Иди че не вярвай!

Каква загуба за Моя страна, за моя Балгария! баба Цонка

предполагам ,че това не ти е проблем :-))

малии колко поста са изтрити ??? явно началника му го вика да се лекува в неговата болница. гадно е , но какво да каже човек ???

Който кълне.....Му се връща ...

Велико нещо е човек да предаде себе си на Божията воля. Владиката да произнесе молитвата Отче наш бавно, за около половин час, като прави паузи след всяка част. Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Амин.

Празни приказки! Особено с изкушенията всичките митрополити си имат проблем. А пловдивския определено е "докоснат от великия дух". Нашите попове повече приличат на шамани.

още ли викаш да сме проклети, а ченгенцето ми....

Ихаааа!

Като гледам какъв процент скрити от цензорите съобщения има, то излиза че Галактион чупи отрицателният рейтинг и на Плевналиев...

Май "началника" не му се кефи много а?

Когато стана ПТП-то, написах че е по взаимна вина, напраскаха ми 15 минуса и един плюс... petrovito ( регистриран ) 21.05.2015 13:42 Гледайки видеото видях знак за забранено изпреварване но в обратна посока, прекъсната линия е на кръстовището, събитието е в населено място и всичко това подсказва взаимна вина на двамата водачи

Когато излезе първата новина, написах, че е ПТП по взаимна вина. Напраскахте ми 15 минуса...и един плюс... Да видим сега... petrovito ( регистриран ) 21.05.2015 13:42 Гледайки видеото видях знак за забранено изпреварване но в обратна посока, прекъсната линия е на кръстовището, събитието е в населено място и всичко това подсказва взаимна вина на двамата водачи

си същия балък - пак минуси. Ама ти не спирай...............

Край временното му ложе, неговите Арахонти , и тайните му коконди ? Ще увехне славното минало, сега мутрите са "Техни Превъзходителства" ? леля Койка

Господ му е пратил първата телеграма още при катастрофата, но явно не са го разбрали ...

Некой много се е разбързал да си прибере вересиите!

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

Началникът си знае работата.

Дано се оправи. Правилно ли си спомням, че тоя кълнеше преди някокло седмици след катастрофа със скъп автомобил и отправени въпроси?