Станислав Балабанов: Шестимата от последния ред не предадоха ИТН, а България

Изведнъж и президентът е част от мафията, защото е свободен, независим и казва истината, заяви депутатът от "Има такъв народ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станислав чо, много!

СТАНИССЛАВЕ Я КАЖИ КАК ПЪРДИШ В ДЖАМИЯ

Ташко Маймуната скача от трибуната . Вика и крещи Дайте на СЛАВИ пари .С Уважение.

Много е добър Балабанов,прави ги хахави от .лъжците от ПП.

Не мога да разбера някои българи с промити мозъци от Киро лъжеца Как не можете да разберете че Киро лъжецът щеше да предаде България българската история и българският език тук не става въпрос за партията на Слави Трифонов добре че информираха българския народ затова и излязоха от коалицията друго не ме интересува чалгарската му партия важното че си свърши работата и той е прав че шестимата те са предатели на българския народ не на ИТН

Марш на боклука, е. бан задник!

Я кажи кой и какво точно свърши, че нещо нищо не се вижда

Всеки от останалите 20 депутата,на ИТН които подкрепят правителството ще бъдат достойни за уважение! Предатели са тези , които са им обещали да работят за БГ, а после са ги превърнали в РАЯ на един , двама човека!

ИТН приключиха с политиката. Но вина имаме и ние, че всеки който ни обещае светло бъдеще го приемаме за месия. И другия път умната, ей!!

За сега само " Възраждане " не са ни предавали.

Ако са останали още достойни хора в ИТН сега е момента да се докажат , като такива! После , кой от къде е ! Селяните на село да говори за парламентаризъм на патките!

Балабанов за теб са гласували няколко хиляди, кой ти дава право да говориш от името на всички граждани и че са предали България

Балабана всъшност няма никакво образование, няма и биография. Има един уж журналистически стаж в чалга телевизията това е Балабана

Другата му квалификация е, че е мъж на жена си - Лили Беквокалистката на Слави. С една дума - Балабан Лилин.

Разкарайте се тъпири от ИТН.Трето НС проваляте..Следващото няма да можете,защото ще го гледате само отвън.

Точно , тези шестимата имат достойнство ! Останалите като теб се държат като лумпели! Дрънкаш глупости и чакаш Славчо и Тошко да те погалят по главата, като послушно кученце!

не говори глупости! И ние сме България, но нямаме нищо общо с теб, ИТН и президента.

Когато ИТН спечели 25%, всички трябваше да козируват. Сега някой друг има 25%, а ИТН не иска да козирува. Суверена го обяснява това? Наистина, Няма Такива Идиоти.

След като Простото предаде Канада отмятайки се от нея, защо очаквате да не предаде и България??? Веднъж предател - винаги предател.

Аз го приемам обратно. Точно вие, остатъците в ИТН, предадохте България. Едно обещавате, друго вършите. Предателите сте вие.

Докато не направят така,че всски престижно заможен айдук да бъде наказван с присъда включваща и конфискация на половината имущество освен възстановяване на нанесените щети, нещата не могат да се нормализират.Промяната разчитат на КПКОНПИ, което е израз на наивинитет- там са невежи връзкари годни да служат само на господаря си.Успоредно да направят промени в НПК с които да отнемат възможността на прокуратурата да се гаври с обществото.... напр. отказа от образуване на досъдебно производство / любим трик на галошите от прокуратурата/ да подлежи на съдебен контрол, освен това да има задължителни срокове на преписките и делата- както по рано беше 2 месеца + 2 месеца в случай на обективни прицини и то с разрешение отгоре..... А не сега да влачат хората с години и да ги държат в зависимост.Ако има престъпление- да се докаже, ако не се докаже- значи няма...... ама господа другари, тези от прокуратурата имат толкова странични подмасови доходи,че дори не знаят на коя дата им се превежда заплатата, защото тя се явява допълнителен доход. Е, с това трябва да се занимават стихоплетците в НС, а не министър на заводите за пясък в пустинята.......

защо забележка бе, Симов, направо ги гонете - вън, вие поне това го можете, с Никола Петков, например - трябва да изгоните 8 души от опозицията и правителството остава, сладките заплатки си вървят. Но трябва да го правите и след това, защото опозицията ще ви проваля кворума, ще гласува против всяко предложение на правителството

Голяма работа бил Балабанчо--- Кога се изучи, кога стана " политик " ? Не усеща ли, че след новите избори, И Т Н няма да ги бъдат в Парламента ?? Тогава , що ще прави ??

Ще гледа ПОПАДИЯТА

ИМА ТОЛКОВА ПРОТИВЕН ТИП

Балабанов се взе много на сериозно. Още малко сущий Нерон-само да му дадат жезъла. Рожба на времето. И преди имаше дин който започна трудовата си книжка с "премиер". Помним Балабанчето какви "умни ъпроси задаваше по време на протестите. Лошото е че И тез и онез" са едно и също, но от двете страни на плячката.

Видимо и клавиатурата ми е за "нова", също като политиците НИ. Не излизат букви и символи. Уж не съм чак толкова неграмотен-макар че кой знае.

именно - и ПП и ИТН и ДБ и Герб са едни и същи недообразовани израстъци - гражданите не трябва да се разделят и да защитават, който и да е било - защото единствената прозрачност, която обществото получава, е когато има дразги между партиите и си вадят кирливите ризи. Аз не мога да да разбера как някои хора защитават пламенно някого, когото не познават лично и няма как да знаят кое е истина и кое не, само щото им харесва или не. Даването на гласа зя накого е договор - партията прави предложение - вие го приемате и ги избирате, но не е приятелство и лични чувства в никакъв случай... Тва го пазете за тиндер и грайндер..

Точно , тези шестимата имат достойнство ! Останалите като теб се държат като лумпели! Дрънкаш глупости и чакаш Славчо и Тошко да те погалят по главата, като послушно кученце!

Точно , тези шестимата имат достойнство ! Останалите като теб се държат като лумпели! Дрънкаш глупости и чакаш Славчо и Тошко да те погалят по главата, като послушно кученце!

Предатели са тия ,които нарушиха КЛЕТВАТА ,че ще служат на България и на своя народ.МВина времето на девиза "Винаги верни на партията ,винаги верни на Слави".Това е Народно събрание , не е селска кръчма да се надприказвата.България има реални хпроблеми за решаване.Вие от ИТН се оказахте некадърни два пъти да съставите правителство.За каокво доверие говориш.Да ви достигне родово проклятие затова ваше предатулство.Винаги верни на партията

БАХАХАХА!!

и като цената на тока днес е 242 евро на мегават как точно са послужили всички на парламента . За сравнение - зимата, когато хората казваха, че цената е непосилна на едро беше 92 ....

Чудя се, кой е по- противен, Тошко или Балабанов, а най- чудното е, че тези недоразумения са в парламента!?:

По- противен от Кирчо може да бъде само Асенчо, но то е защото Лорер е в Щатите да договаря сигурен канал за прехвърляне на мръсни пари..

Бойче, ти ли си?

Бегай при жена си! Не може да е толкова зле!

Това недоразумение се е взел много на сериозно.

Целият български народ е МАФИЯТА!

БСП + ПП + ДБ = 1000 човека. Въпреки изливането на долари, въпреки потоците пари, въпреки овладяните социални мрежи, в тази страна се намериха само 1000 олигофрена, които не виждат какво се случва и не ги интересува какво ТЕПЪРВА ще се случва. А това е най- безпринципната коалиция, създадена за кражба и злоупотреба и абсолютно нищо друго. Ако видим украински бригади в центъра на София, това ще е ВТОРАТА ВИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Симов, как спиш, бе човек? Как се гледаш в огледалото, Симов?

Пусни си некоя чалгица и се успокой! ;)

Аз ненавиждам чалга и не съм гласувал за ИТН. Ти си пусни Джорджано и си прегледай пак снимките от хомопародията...така де...прайда...

Ахаххахах и така нататъка.... ;)

Новините започват с дебат за бюджета Кви дебати, ебати, депутати-ментета. На трибуната качва се некъв педераст. Педераст, педераст, ама облечен във власт. В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба, а щом свърши поредния смешен дебат, ще отиде да го чукат в Студентския град.

Предателите на България са тези, които изпълняват нарежданията на Дългия. А те неминуемо ще доведат до предаване на България на Русия. Русия е враг на България, да ви го напомня! Русия ни обяви за "неприятелска" държава, което значи че сме им враг. Значи - и Русия е враг на България! Александър Литвиненко спомняте ли си го? Дето Путин го отрови? А знаете ли защо? Защото беше намекнал, че Айман ал-Зауахири, настоящият водач на Ал Кайда, е бил обучаван от агенти на руските тайни служби ФСБ! Сега като се замислите - до 11-ти септември, горе-долу малко след като Путин дойде на власт в Русия, животът на всички хора по света започна постепенно да се скапва! След терористичните атаки дойде ред на пандемията с коронавируса. Свърши пандемията (както някои я наричат "пландемия") и Путин нахлу в Украйна като по часовник! Случайно ли ви се струва всичко това?

Как точно ще стане предаването на България на Русия? По- безмозъчна и откровено скалъпена опорка можеш ли да си изсмучеш от изгризаните пръсти?

Ти значи си оптимист? Вярваш, че вотът на недоверие срещу правителството на Кирил Петков няма да мине? Аз не съм убеден, но да се надяваме, все пак Кирчо има всички шансове да продължи да управлява!

Тези неизвестни индивиди предали ИТН са най-долната част на едно общество - предатели готови да предадат собствената си майка и баща за 30 сребърника! КОЙ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ?

Ако депутатите на ИТН, представляваха желанията на избирателите си...но не го правят.

И това момченце си вярва. Жалко, ме един нечистоплътен журналист ни учи на кого да вярваме, и на кого не.

Долни шантонерки, сър!

Славуца Трифонова и Тошко гнусното човекоподобно, новите курви на банкянския изверг.

Бегай да го лапкаш на Прокопа!

Ще му кажа. Я кажи славуца на кого го лапа

А пък аз си мисля, че които и да са депутати, отцепили се от дадена парламентарна група, трябва да напуснат парламента. Не акцентирам върху ИНТ. По принцип споделям мнението си! Когато аз ходя да гласувам, аз давам гласа си за политическата сбирщина, на която платформата, най- малко се отдалечава от моите възгледи. И в един момент, няколко хора се отцепват и решават, че няма да правят това за което съб си дал гласа за тях, а това, за което най-много не искам. Та такива хора, ТРЯБВА да напуснат парламента.

Идиот. А ИТН като обещаваха едно, а сега правят точно обратното, те не трябва ли да си ходят?

Ако обещават едно а правят друго. То депутатите напускат групата и напускат парламента. Включват се към друга партия и на следващите избори може и да влязат отното. Обаче не го правят защото искат келепир. Да лапят. Те и затова повечето са там

Не знам защо са ти сложили минуси. По логично твърдение от това не може да има.

Да ама това не се харесва на олигархичната клептокрация, която им плаща незаслужените с нищо места в парламата наречена НС.

Ами ако дадена партия, например ДПС обяви че нейната програма е да защитава етническите турци в България, а после в Народното Събрание гласува за проекто-закон, според който имената на всички турци да бъдат сменени с български, как мислиш, кои ще бъдат предателите? Тези, които останат в парламентарната група на ДПС и се съгласи да се сменят имената им с български, или тези които не са съгласни и напуснат парламентарната група на ДПС но останат в Народното Събрание за това, за което са гласували доверие техните избиратели - а именно да им защитават правата?

Оня гологлавия лумпен-чалгаджия ще се яви в НС да изрази позиция? Да каже как НЕ ГО Ползват от Москва и от пРезидентството!!!!

Радев, ПП, ИТН(Трифонов),ДБ и БСП (плюс Манолова и триото) - ТОВА СА ЛИЦАТА НА ПРОМЯНАТА И БАЛАБАНОВ ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯ??? НАЛИ ЩЯХА ДА ИЗЧЕГЪРТВАТ ГЕРБ И ГЕШЕВ??? Равносметката - ХАОС, ХАОС, ХАОС.

каква България бе смотан я бега в 3/4 ти ТВ да баламосваш регавата си аудитория. С 15 депутата се асоциирате с цялата страна абе баси и самочувствието...

ИТН е партия тип Воля, партенка за един мандат. Квото обере това е

Тези дебили-предателите на Слави като падне правителството,какво правят,пак са на изхвъргалещето.Ако не падне-пак.Предателите никой не ги обича,само ги използва и после-шут в...

Абе в ГЕРБ ги обичат - я виж Биков и Митов докъде стигнаха. А Томито и той сороски кадър - демек десен и не е за там.

Па аз взех 500К и ми дреме на шмайзера :)

Тотално неадекватен, да бяха вкарали балерините в парламента ползите щяха да са повече Тия са брокери

В парламента е за педерасти!

Танцьорки. Балерините са на палци.

БСП е в уникално унизителна позиция. Всичките им изказвания са с един корен - оставете ни на власт, и в нито едно няма обяснение защо…

Червени помияри, сър!

Тези там в момента да - на практика изхвърлиха прогербаджийските ренегати, за да останат про ДБ ренегатите. Не разбирам бспарите - хубави хора, с идеали, защо търпят тези отрепки.

Кюфтето много на сериозно се взе,започна да пръска акъл наляво,надясно.

Бегай да го лапкаш на Прокопа!

ЦЪРВУЛ.

Браво Балабанов,абсолютно точно!!!

Точно е тъпанар.

Шестимата от последния ред просто са хора с разум и съвест!

Балабан Лилянин, хаха, да му отчетем на човека големите очи на Лили Беквокалистката и бурната политическа кариера. Иначе необразован, но завършен простак.

Малка поправка, не били само шестимата от последния ред, а онези 240 от всички редове и не са предали някоя партия, а са предали всички българи.

ПРЕДАТЕЛИ са тези, които предадоха правителството и полапнаха чypkата на банкянската Тиква и росенските сарайски стафидченца-тез, които останаха в "Има Такива Нещастници". Народът няма да ги забрави!

каква е цената на горивата днес, а на хляба ? А извинявай, ти подкрепяш това, тогава не се чуди защо юли месец ще зареждаш колата на 4.50 лева литъра, щом подкрепяш, значи ти харесва, а тези, дето им харесваше, се бяха събрали на центъра на софия в събота, сигурно и ти си бил сред тях !

Бегай да го лапкаш на Прокопа!

Никаква подкрепа за никого. Управляващите предадоха електората си и банкянската тиква си помисли, че може да се върне на бял кон, вместо да търка нара в СЦЗ. Сега работата на Кирето и Боце да си поделят една килия.

вервайте на балабанчо с баща охрана на банкер на фалирала банка и учил незнайно къде, но помагал на фамилията да продава вафли на автогара юг в Пловдив, женен за чалга певица понастоящем специалист по всичко, най-много по Македония