Станислав Балабанов: Потвърдиха се подозренията, че премиерът е поел ангажимент за РСМ

Не може с лека ръка 1300 години история да я преместиш някъде там в ъгъла, в името на какво - да остане доволен някой европейски чиновник, че има едно зелено тикче на Балканите, заяви депутатът от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повторението от "Царя " ли не чака?!

Абе, Веселка и Теди майче пак не си говорят.

Киро тъпото ще продаде БЪЛГАРИЯ

Прави че помага Тябва да го свалим защото ще продаде България. Радва се че фашизма процъфтява и не разбира защо голяма част от народа не иска в България украинските фашисти,а подържат Русия.

....избор. Продава България-пътува за Канада, отказва и потвърждава ветото-заминава за Канада..... FOREVER.....

вие сте по-прости и от простака Киро канадеца !

Не само е поел ангажимент, но и мотивираща комисионна.

Кирчо ще бъде бит с камъни ако продаде България!

С други думи , излъгал е целия народ , включително и вас . И какво правите все още в това правителство на лъжци ? И вие ли сте такива , или просто за пари ? Сега Слави би трябвало просто да събори правителството Народът ще го оцени на следващите избори.

Ти и американската Кир трябва да четете историята на България и да не се правите кинжали срещу българският народ.Май само за украински сте говорили когато бяхте там.Жалки сте.

У панделата.

ИТН сега се сетили, че простото киро продава България на парче. И кой участва в правителството, което прави това- ИТН !!!! Но хората помнят и с това ще ги запомнят- партията, която подкрепи и участваше в правителството, което "закри" България.

Славчо отдавна е клекнал на ДПС и само мъти водата с онзи гея Каримански ,дето като му чуя фалцета и ми става ясно, че пак ще плюе по уж коалиционните си авери. Казвал съм и ще потретя, и най лошия кабинет на Петков е по добре от всички нулата на ДС и КГБ, които опоскаха България за 30 години. Война да имаше, пак с 1 милион нямаше да намалее м запоследните десетина години.

На избори...и никакви канадци и "учени"простаци.

Аз ли съм в коалиция с просто Киро? Аз ли крада(усвоявам)заедно с Киро европарите и изтеглените милиарди ,както 12 милиарда останали от Бочко? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ УУУУУУУУУ ИЗРУДИ,ВЪН ВАШАТА МАМА БОКЛУЦИИ

В случая е прав...но вие ИТН ни натресохте тези самозванци...давай да се разпадат ме не се трае

Този е абсолютен педерас и фурнаджийска лопата. Не виждате ли че копира и има маниерите на главния чалгар?

Абе това кюфте като обикаляше протестите на отровеното трио не на ИТН, стана депутат. Много селска пръчка.

Това че е просто - то човек като чете ще придобие знания Ама ЛЪЖЛИВО -ТО ТОВА Е В ПРИРОДАТА НА ЧОВЕКА-ВСЕ ТАКА ЩЕ Е

Хахаха ИТН ще изтече в канала на българската политическа идеология и хората бегло ще си спомнят как Слави (уникално просто същество) събра от кол и въже някакви хора, направи 2 "безплатни" концерта и стадото се юрна да гласува за него. После той обяснява, че не е депутат и ше остави "експертите" в партията да водят политиката, същевременно оставяйки Тошко-африкански (още по-просто от него същество) да определя "по-правилната" политика по вкуса ма Слави. Който от време на време се появява с гадната си физиономията, също като Бойко от джипа, казвайки какво ще праеи партията му. Няма Такава Партия, но пък Има Толкова прост народ. Радвам се че преди години взех трудното решение да се махна и да гледам цялата тази трагикомедия отдалеч, защото ако трябва да живея там не бих си представял как щях да изтрая.

плюете по ИТН, Слави, Балабанов не мога да разбера?! Не са те тези, които искат да продадат историята ни! А един, дето доскоро беше канадски гражданин!

Каква история, какви 5 лв?!?! Още ли си мислиш, че има нещо останало непродадено та най-големия интелектуален капацитет Слави Трифонов и аверчето му Тошко да го защитава?!?!! Много бързо трябва да се съвземете и да осъзнаете реалността, че вие самите сте вече продадени, и че всичко което се приказва я от трибуната на НС, я от накой някъде си е просто за рейтинг и реклама. За да можеш да идеш и да гласуваш за него, така че по някакъв начин да му бъде що-годе "узаконено" мястото там. На никого не му пука нито за хората, нито за държавата, камоли за историята.

А ти като си там, защо не си коментираш там, а тук?

Тоест ако се пише нещо, което не ти харесва по-добре да не го пиша? Вие малко като ония принцип за умрелите или хубаво или нищо... Да ти кажа не се опитвам отдавна да убеждавам никого в нищо, така си ви харесва да живеете, да ви лъжат, и да се подиграват с вас, а вие да питате за още. Въпреки че може от 10 години да не живея в България, а от 3 да не съм гражданин за тия 10 години съм направил много повече за България от политиците ви и от вас самите. При това съвсем безвъзмездно, защото макар и 90% от вас да не стават за нищо, има и едни 10%, които заслужават повече от това.

Изхода е един Терминал 2, еднопосочен.

Га яде кифтетата ни рева! А сега ревеш.

Това момче трябва да побачка 5-10 г.и тогава да стане ЛАКЕЙ на Слави и Радев !!

Само простия Киро може да става американски и, по подразбиране, брюкселскозелски лакей без никакви условия! Достатъчно е, че е абсолютно невменяем, но има голяма уста!

Скоро ще стане ясно защо Кирил иска свикване на комисията, до тогава само ще гадаем причината.

Е,мой човек-дупе и гащи сте с тях.Заедно развяхте задници по Украйната,заедно бистрите политиката,заедно ще духате кашата!Или-плъховете първи бягат да се спасяват!!!!!

Външната министърка е от ИТН. Какви подозрения имаш, бе? Не можеш ли да я попиташ? Май зорлем се правите на луди.

Причината да бъде искан нов КСНС не е в "напредък" на ангажиментите на РСМ, а в разпалване на война, която може да промени геостратегически Европа и света. Така че ходът на Петков е много правилен. С него той иска да покаже, че българското правителство споделя опасенията на евроатлантическата общност, но инициираните от него усилия по въпроса не получават обществена, коалиционна и парламентарна подкрепа, тъй като РСМ не предприема усилия да скъса с ЮгоКоминтерновската й ксенофобска идеология на омраза, недобросъседство и погазване на човешки права.

Дано да е така, защото от самолет се вижда неадекватното поведение на Скопските политичари.

Сигурно точно заради това иска свикване на КСНС тоя неадекватник! Пак ще дрънка каквото са му написали на листчето от брюксел!

Киро Тъпото ако беше чел малко история и по-точно за Иван Михайлов, щеше да знае че на предателите на Македонско им носят цветя даже и в чужбина!

Можете да напуснете коалицията и така ще докажете че не сте съгласни с Кирчо-истината и Кокорчо . Истината е че ви е страх ,че няма повече да стъпите в в парламента за това че искахте да се даде оръжие на Украйна (със въпросното оръжие се избиват и ограбват мирни руснаци .ЧАО чао ИТН .ТИК ТАК, ТИК, ТАКККК

Балабанов.....бързо усвояваш материала !? Кога влезе в бардака,кога стана курва !? И ти ходи с К.Петков в Украйна ,и ти пра- веше "сърцераздирателни" изявления,и ти "авторитетно"поклащаше глава ....уж ,че разбираш какво става.....и ти...и ти...!!!!!!! "Колкото повече се увърташ,толкова пове че ,си го нахулваш".....!!!!!!!

Какъв безмозъчно тъп тулуп е този Балъкбанов. Тоя цървул не в в състояния дори да прочете Винету. Това недоразумение ИТН е трагикомедия за парламентарния живот в България. И къде е поставена изсушената мумия на Слави ?

безмозъчното?! Всички вече разбраха, че Киро е обещал на зелките в Брюксел да пусне на макетата! Кво го интересува него българската история и неадекватните щения на РСМ?! Гърците 10 г. ги правиха луди жаби, никакъв фандък не им пуснаха, ама наш прост Киро бърза като пърле пред майка си! Явно оставането му на власт зависи от това - да пуснем македонците в ЕС, дори това да ни струва историята!

Никакво напускане на коалицията преди да гласуват ЗА продължаване на ветото.Докато не се изпълнят всички точки по договора -никакъв ЕС!После може пак на избори...

Никой да не напуска коалицията сега!Гласува се продължаване на ветото,докато не изпълнят всички точки от договора!След това може вече нови избори...

Киро си е лъжец и това беше доказано преди една година с гражданството. Нооо много хора въпреки това гласуваха за него. Сега- олелеле. Тъпите сте вие, погледнете се в огледалото и се вижте! Друг не ви е виновен

Това, че ПростоКиро се кани да ни предаде е факт. Голямата дилема тук е от кого повече ще се уплаши - от краварския и еврогейски натиск, или от гнева на собствения си народ!!! Дано не е първото, че ще трябва моментално да де изпари от БГ.

Гледай ти! За пръв път да съм съгласна с навъсения чалгарски чукундур Балабански!

Крайната цена на газта ще е равна или по евтина от на монополиста Газпром. Това не е проблем. Проблем е че нашите пари дадени на Газпром отиват за войни разрушения убийства извършвани от една фашизирана русия. Тези пари са и свързани с подкупи и политическо влияние в България, с диверсии и шпионаж, с убийства на български граждани, с взривяване на наши складове. Относно Скопие, пропуските са фатални. Те започнаха още преди 30 години, когато Гърция ни предложи заедно да поставим своите изисквания. Тогава отказахме и през цялото време бяхме на страната на Скопие. Гърция си свърши работата сама. Сега, ние сме абсолютно сами и колкото си знаем народностния характер на лицемерие страхливост и нагаждачество, нямаме шанс.

Казваш, че като ги даваме на американците нашите пари, те не се харчат за войни ? Та колко пари отпуснаха аюериканците на Украйна за войната до момента? На още колко места, непрекъснато американците правят войни? Само глупости пишеш.

Това с решетките ми харесва, значи се канят да царуват дълго. Обичам оптимистично гледащите на света началници.

Какво те изненадва? Точно Кирил Петков е марионетката, която изпълнява безпрекословно всякакви американски команди и много не се интересува от българския интерес. Дай боже Президента и останалите здравомислещи да не допуснат подобни безумия и да почнат да се навеждат и те. Макар че от "Демократична България" и ГЕРБ всичко може да се очаква. ДПС не ги броим; те са ясни.

Станислав Балабанов Педала долен който казваше че няма ковид и се заяждаже със ген. Мутафчийски е как Балабанов човек да ви вярва като сте педали от най долното ниво

Няма никакъв смисъл от нови обсъждания. Севермаците НИЩО не са изпълнили и нищо не е променено. Следователно нашата позиция си остава - ВЕТО.

Ми що не разваляте седянката, бре? Всички коалиционери от Петорната(!!!) клоака постоянно си плюете в зурлите, а иначе не пускате кокала! Ми хак им е на Барба Ганьосите, дето все търсят кой да ги оправи и тънат в нищета! За вас народа(?) е "какво тук значи някаква си личност"! А честито на печелившите...

ИТН и ДБ доказано са креатури на БСП. Нинова не им е наредила да вдигат седянката.

Какви подозрения? Киро е ясен от самото начало. Вие до кога ще го крепите?

Интересно , не беше ли ти един от тези с премиера които посетиха Украйна и правиха изявления от Буча?? И как така ти мекере долно сега изведнжъ започна да осъзнаваш че Протият Киро е найстина прост и некомпетентен??

Словоблудник!

ИТН не бяха ли тези, които налагаха на партньорите си готови кандидатури, за които Слави “бил обещал”? А сега ПП не координирали с тях…

Изменението в позицията на Кирил Петков за Украйна и Северна Македония стана след посещенията му в Киев и Вашингтон. Дали от там не са му налели нещо в главата?

Много ясно че е поел ангажименти Киро канадския педераз и тЪпир

Аз ли съм в коалиция с просто Киро? Аз ли крада(усвоявам)заедно с Киро европарите и изтеглените милиарди ,както 12 милиарда останали от Бочко? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ УУУУУУУУУ ИЗРУДИ,ВЪН ВАШАТА МАМА БОКЛУЦИИ

За всяко едно решение тези мижитурки трябва да носят отговорност. Да започнем с решетките. Нека идиотите, които са взели решението да си платят. После може да продължим и към по-сериозните решение. Примерно трите ракети да им бъдат завряни на подходящо място.

простак, решетките бяха сложени лично от ген. Решетников, я трай там!

А какво ли ще сложи адмирал Путляев??!

Аз прочетих становището на ЕК и мога да кажа, че напротив, нашата позиция е напълно разбрана и защитена в документа. Който не вярва да провери сам. Но българина му е по-лесно да чуе от някой дето уж го е чел и вярва този някой да му каже истината вместо да провери сам. Тъп народ, вярващ на дезинформация.

Там пише ли, че Цар Самуил е български цар?

Пише го във визнтийксите летописи, че Самуил е български цар, пише и на Битолския камен надпис на Самуиловия племенник Иван Владислав че е от български род. А Василий II с прозвище Македонец (понеже е роден в Одринско, което то това време е било тема (област) Македония), влиза в историята като Българоубиец. Самуил, син на комит Никола, управител на София, очевидно е българин след като баща му е българин. Но който НЕ иска да чете или е пропит с отровата на Коминтерна, той на бялото казва черно и се присъединява към сърбоманската и УДБА пропаганда на самозванците от РеСеМе.

Съгласен съм с теб, но се чудя каква е връзката между УДБА и ЕС и САЩ, та не искат да заемат позиция и да кажат ясно на РСМ, че Цар Самуил е български цар. Защо трябва да преговаряме с години за подобни очевидни истини.

Нали? За това трябва бързо да махнем ветото. Киро ти ли си. А колко ти платих да махнеш ветото