Станишев в Шумен: ГЕРБ са изчерпани, непростимо е да изпуснем шанса за историческа мисия

Президентът на ПЕС продължава обиколката в подкрепа на червените кандидати за кметове

Обратно в новината

Коментари - Станишев в Шумен: ГЕРБ са изчерпани, непростимо е да изпуснем шанса за историческа мисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

партия герб е регистрирана 2006г! и от тогава е спечелила 14 поредни избори! и били изчерпани? а столетницата, загубила 14 пъти изборите била с историческа мисия???

Честита загуба на БСП в цяла България

защо да им е честита? това при тях вече си е рутина и традиция!

едните изчерпани другите за пореден път загубили все едно и също

Борисов харесва Станишев ,защото знае че той може да направи толкова злини на БСП ,колкото даже Герб не може

Сер-Гей е анти реклама и той го знае ,затова е тръгнал да съботира БСП ,та дано измести Нинова....

сергейчо поне се напъва да излъже някой и друг избирател да гласува за бсп! а къде е водачката на листата на бсп за евроизборите, дрОгарката елена йончевна??

Всеоще в БСП има глупаци ,които не разбраха че дори на снимка със Сергей ,си правят анти реклама,този неадекватник съсипва всичко до което се докосне

По лошо от управлението на Герб... може да бъде само управлението на Бсп... Исторически и икономочески доказано.

ГЕРБ са изчерпани, а БСП - тотално ктомпрометирани.... Изборът е ваш!

Сергей е много по - добре от Нинова. Дошъл е да й помага да спасява партийката, въпреки че тя така го извъртя на Евро вота.

Той попадна в листите но и без друго си беше шеф на неговата левица, която не мога да разбера защо подкрепи фондерлайнерката.

БСП срещу ДПС в Шумен-мисията невъзможна.ФАКТ.

Тоя от къде испълзя бе.

Станишев въведе плоския данък, въпреки опозиция от свои и чужди! Безкрайно съм благодарен за тази дясна политика, защото преди това плащах 24 процента, а сега 10! Това е най-доброто решение заедно с валутния борд за работещите хора.

ГЕРБ са изчерпани, а БКП/БСП за последните 45+35 г. сте компрометирани, особено в последните 2-3 години начело с Нинова!

Станишев, я закривай седянката и се връщай в Брюксел.

е, там ДПС ще преде.....

Много е прав Станишев. Герб не само са изчерпани, заплаха за оцеляване на държавата.

Тц, само за събора на Бузлуджа!

Били изчерпани ГЕРБ.Иска ви се но на вас ви се ичерпаха хората които гласувахапереди за вас.Поне си го признайте нямяте вече никакъвшанс май.Неззнам кой е изчепан но вие сте на свършване.

Този системно работи за Герб. Заради този БСП ще потъне още повече. Между този и Герб всеки би избрал Герб...

Не всеки, само тъпите

използвай ник който не е твой това е гадно да се присвоява така

Атентати като този в катедралата Света Неделя, терор, концентрационни лагери като този в Белене, кражби, червени куфарчета, хиперинфлация, заменки на гори, афери кат Хохегер, енергийни мафии, организирана престъпност... НЕ, БКП не са изчерпани. Те има какво още да предложат!

БСП са в тотален АМОК , както и Европейските Социалисти

Биволицата се скри, защото осъзна, че с всяка своя проява работи за ГЕРБ и Съселът зае веднага свободната ниша по медиите... Но докато на Нея просто й се смеят, Него откроврно го мразят за сътвореното през годините...

PEYTSCH

Това е. Бузлуджа=Жабокрек+атентата 1925+преврата 1844...Лабаво няма - искат пак от същото...

Тоя нещо е спал на течение ми се струва. Все едно скандалите не се разпалват от Позитано 20. То видите ли правели заслон на ГЕРБ.

Тоя акъла му е изхвърчал чува ли се какво говори

Серго,ползвай тоалетна хартия бе човек...изби чак през панталона...

сако, разкопчано, елече с пет закопчани копчета напънати до стъсване, разгърдена риза без вратовръзка,и надоло ...дънки и лъскави скъпарски чепици! пролетарскобанкерскоселска визия

Това с минуса трябва да е лорд Евгени Минчев.

Видях го да се мотае из Брюксел през работно време

да се разкара по далеч от бг и бсп,ако не иска да загубят избори...

Колкото повече се появява Станишев, толкова повече хора ще гласуват против БСП. Той е антилидер. За мен няма лошо - подлеци като него и партията му трябва да се натикат в миша дупка. На неговия фон дори ББ става все по-симпатичен.

Та БКП, извинете, БСП се е изчерпала още преди 40-50, защо не и 60 години... Много, много преди повечето от нас да са родени... За това време, само след 10.11.1989 е успяла бая пакости да направи - национални банкрути, фалирали банки, гладни зими, режим на тока... И продължава да се домогва до власта или по-точно до кокала... В интерес на истината трябва да признаем на БСП, че и бая хубави работи направи - много милионери, че и няколко милиардери създаде - Герговци, Бенчовци, Батковци, Братковци и т.н. Кой фирми приватизирал т.е. краднал, кой хотелче построил, кой заменка направил или тлъста държавна поръчка получил... И не се е изчерпала БСП... Има какво да се научи от нея...

И понеже ГЕРБ са изчерпани,затова на срещата му с шуменци присъстваха само 10 човека и то все партийци! Същото се случва и с Манолова в София и сега от яд,че няма да докопат властта говорят небивалици...

Този като се появи и осира всичко! Ако малко милее за БСП трябва 2 месеца преди избори да се крие в дън земя!

Ей, червени боклуци, та вие сте изчерпани още когато сте се родили! На земното кълбо, такъв боклук е в повече!

снимката е готина и символична! станишевич и явно кандидата за кмет на бсп ,на фона на "мъпет маг- дрехи втора употреба"!!

Това е открита атака на Станишев срещу Нинова. Един вид ГЕРБ са изчерпани и ако Нинова не спечели изборите за нищо не става.

Този опосум щом се включи в изборите, значи ГЕРБ пак ще спечелят убедително. Предполагам Бте Бойко му плаща, че да срива рейтинга на БСП! Корнелио, що спиш ма!

Корнелия търка миндера у дома .... Станишев води кампанията .... поне човека му пука за партията. С годините ми става все по симпатичен. Оная уруспия няма въобще какво да я гледате. Намерете си лидер социалист по възможност без връзки с мафията. Нинова и Манолова са тартори на мафията в България....

наистина е непростимо! вероятно ще си направят групово харакири след 14 тата поредна загуба!

Какъвто и да е резултатът, те ще се издокарат победители.

бе то, като ...си е вярно, ама поне треньора ще сменят хли, или пак само ще се ритат по кокалчетата?

абе с 2 думи.. че тиквата е тиква..така е .. ама никой не ви иска на власт.. последно свинята избрахте..

Какво е общото между Станишев и нац.отбор по футбол? Ами и двамата нямат победа в последните 10 мача :) )))