17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и Елена беше "исторически компромис" , но всяка лъжа е до време другарю СерГей !

Нашите патриотари националисти така са се ПОКРИЛИ, че даже нямат дъх да отговорят на социал-комунистическите брътвежи на Станишев. Няма го това охранено пр..е Каракачанов агент на ДС да каже нещо по въпроса на името. Названието Северна Македония е по географско от Македония. защо названието Македония за гърците се тълкува като претенция към цяла Македония, а Северна Македония да не се тълкува по същия начин спрямо България? Къде сте бе партиотари???????

На Станишев майка му е участвала ви измислянето и НАЛАГАНЕТО на тъй наречения македноски език! СТАНИШЕВ е от семейство на вредни за България и БЪЛГАРЩИНАТА семейство! Кой е той (с майка опитала и даже прецакала България) че да говори?

Ми те гърчолята имат: западна, централна и източна. Макитата им клекнаха на северна. Ние за ко се радваме обаче не ми е ясно. Остана да чакаме среща на Тръм който да обяви присъединяване на северна към останалите части.

И за какво се радваме? Това е буре с барут на западната граница

Северна Макдония е и Пиринска Македония спрямо Гърция! На всичко отгоре се говори за народност македонска, език македонски и като цяло макеоднска идентичност. Нито има македонска нация, нито език македонски. Нашите шушумиги защо мълчат. Това може да е Вардарска Македония с което ясно се определя региона и нищо повече. Преди 98 години, с политиката си коминтерна създаде тази "нация" и много години "наливаха" че са отделен народ. Сега техните потомци искрено си вярват, че са нещо различно от преди всичко българи. Най-обидното е, че направиха и правят всичко възможно да се отрекат от българския си корен. А нашите политици се държат като глупаци.

Затова говорят само техните политици ! Вземи си поговори с един обикновен македонец и ще видиш какво говорят хората ! Освен това вече май им се загуби бройката на макетата с български паспорти !

Всеки един комунист( БСП 120 годишна партия, според тях самите ) предал народа си, създал от българи "македонци", трябва да мълчи поне 120 години. Всички останали дето последните 30 г. на направиха нищо да защитят рода си също.

Нека служим роду моему, ако е и за крива Бога. Не е честно мене Болгарину да отчаявам и да вракям зло за зло. Болгарин прави и верни и благородни човек, Болгарин е любитель всякое добро, Болгарин е срамота да се отричува от своя род и язык, той Болгарин, който родо свой си хули името му е ни ден ни нощ. Аз сам Болгарин, плачем за нашите изгубени болгаре, които са во Долна Мисия, затова сдолжни сме да ся жертвуваме за бракята наши пресладкии болгари. многоревностнии Юрдан х. Константинов[6]

Да исторически компромис е спрямо правилното Югозападна България...

Точно левите сили забъркаха тази каша преди повече от 70 години... А сега се надуват, че са постигнали нещо...

Статишев, Заев каза още, че "това потвърждава македонската идентичност"! На какво да се радват българите. Това, че САЩ ще имат още една военна база в Източна Европа, в славянския свят, против Русия. Ти си евреин, майка ти, украинската еврейка Мухина участва в съставянето на " македонски език". Явно очакваш награда от Нетаняху.

Шило

Остава открит въпроса- къде са Западна, Южна и Източна Македония и няма ли в бъдеще да има проблеми с това.

И аз това запитах вчера. Да видим.

Ако има компромис, то той ще е между Гърция и Македония. Но България губи. А Станишев е евреин и България не го интресува. За него е важен интереса на ционистката англо-саксонска мафия.

МОЖЕ и ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ДА Е СЕВЕРНА. ЗА НАС Е ДОБРЕ името ЗАПАДНА МАКЕДОНИЯ

Ако Гърция донякъде се пребори да запази с компромис името Македония за себе като отпраща другите мераклии на Север, то България трябваше поне да се пребори за езика като се договаря за Западнобългарски език в БЮРМ. Защото сега България е големият губещ не само в БЮРМ, но и в самата България, където поради слабост и дебилност на централната мутренска власт веднага ще се засили движение за Пиринска Македония.

след като ще има Северна, защо да няма и Южна? или Западна и Източна??? може и Северозападна, Югоизточна, Северноюжна, или Западноизточна.... гърците-като развито демократично общество НИКОГА няма да се съгласят с това име. референдума ще го покаже на всички идиоти!

Стани-шеф, това с македонците не е никакъв исторически компромис. Вие-комунистите, начело с Георги Димитров направихте от тези древни Българи - Македонци, за да угодите на КОМИНТЕРН-а и н Югославия, така както и в момента продавате България и народа си, угаждайки на така наречените Евро-Социалисти. Преоблякъл се Илия - пак в тия . . . !

Из протокол от Х разширен пленум на ЦК на БРП/к/ с решение по македонския въпрос 9-10 август 1946 г. 1. Българската Работническа Партия /комунисти/ счита, че основната част на македонския народ се е организирала държавно и национално в рамките на федеративната народна република Югославия като народна република Македония. Обединението на останалите части на македонския народ предстои да се извърши на базата на македонската народна република и в рамките на федеративната югославянска народна република. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 6. Българската Работническа Партия /комунисти/ задължава всички партийни членове и, преди всичко, членовете от Пиринския край, най-строго да съблюдават и практически да провеждат тая директива на партията по македонския въпрос, и настоятелно препоръчва на македонската емиграция в България всячески да съдействува за укрепването на братската нам македонска народна република, както и за подготовката на обединението с нея на македонското население от Пиринския край на базата на съюза между отечественофронтовска България и федеративната народна република Югославия. (2) ЦДА, ф. 1 б, оп. 5, а.е. 7, л. 1б-2. Копие. Машинопис.