Станишев, Пирински и още социалисти с политическа резолюция за конгреса на БСП

Документът чертае конкретни ходове и проекторешения, сред тях са смяна на Нинова и задължаване на партията да не участва в правителства на ГЕРБ, ПП или ДБ

Обратно в новината

Коментари - Станишев, Пирински и още социалисти с политическа резолюция за конгреса на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова е агент на ГЕРБ и Борисов.

станишев и пирински - двама чифути!

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика . А публични изказвания, като това на Костадин Паскалев, са недопустими за една организация с правилник и избор на ръководството! Нито Бойко Борисов, нито Кирил Петков, нито Карадайъ и т. н. не са критикувани публично от съпартийците си! Недоволните от нещо да се изказват само на вътрешните форуми, в противен случай - вън!

Тия найстина са садо мазохисти..колкото ги ебът по хубаво им става..тия що не поработя нещо истинско ами само седянки правят..

Тия по трупоядство надминаха и СДС...

Този Полу евреи от Къде се появиха ?

Другари, първо прескочете 4%, пък тогава планирайте. Ако Нинчето остане сте "чао бамбино, сорри".

ти да видиш! искат да задължат партията да не участва в правителства на герб, пп, или дб!???? а бе кретени, ми нъл до вчера бяхте в правителство с пп и дб бе?? а за герб не му мислете! герб е първа политическа сила, а бсп .......пета! за сега!!!

бахмааамубах! накой комундел заспал по времето на априлския пленум се е събудил сега и ми е писал минус!?? тъпако, бсп беше коалиционен партньор в правителство съставено от пп, дб итн и бсп! от 13 декември 2021 до 2 август 2022 г! кратко, но изключително вредно за държавата правителство!

Нинова се опитва да очисти бсп от най-гнусната част в нея от твърдолинейните идиотски мафиотски структури които искат да подкрепят герб на изборите браво че ги чистих

Ураа БСП отива при Техноимпекс-умна Курнелката-фен съм и

Браво на Корнелия и социалистите. Такъв саморазпад и най-лошият враг не може да им причини. Страхотно е да наблюдаваме разпада на социално-комунистическата партия от милионери. Удоволствие. Наздраве! Жива и здрава да е корнелия още дълги години начело!

Хубаво са изредили с кого няма да се коалира БСП. А ние сами ще се досетим,че може да се коалира само с...Възраждане . Мърши!

С "ВЪЗРАЖДАНЕ"?! За изненада, Корнелия е ПРОТИВ "Възраждане".

Бой по руските мърши на Радю!

Станишевци и компания, т.н. ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ, РАБОТИ срещу БСП. А електоратът на БСП НЕ СПАДА заради Корнелия, а заради НОВОВЪЗНИКВАЩИТЕ ЛЕВИ партии - ПП и "ВЪЗРАЖДАНЕ".

Тегав е жизнь на социалиста любещ краднела , а скъпа ?

Скъпи, Корнелия НЕ Е ВИНОВНА, че е ЗАОБИКОЛЕНА от КАРИЕРИСТИ/ ПРОДАЖНИЦИ. :) Откакто въведе МАНДАТНОСТТА при БСП-арите, ГЛУТНИЦАТА срещу нея СЕ ЗАФОРМИ.

Лайнарите, които съсипаха БСП , сега искат да дойдат наготово за да я "спасяват".

Активиране на СерГея & Co !

Когато и да умре БСП ще е късно... Нищожества.

Оставете Нинова, тя добре се справя.

Старата олигархия срещу новата олигархия за сърцето на Партията.