Станишев: Нидерландия и Австрия действат антиевропейски по отношение на България

"Това ще има отражение върху двустранните отношения", коментира евродепутатът от "Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите". Той заяви, че не одобрява изключването на Явор Божанков от БСП

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Нидерландия и Австрия действат антиевропейски по отношение на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗБИРАТЕЛКИТЕ НА ТОЯ НИЩОПРАВЕЦ! ДАНО МУ СЕ НАЛОЖИ ДА РАБОТИ НА ДЪРТИ ГОДИНИ И ЕДВАМ ДА БРОИ ЗА ЧЕРЕН ХЛЯБ ТОЯ ХИТРЕЦ! КОЛКО ХОРА ЩЕ ЗАРАДВА САМО!

Понеже такива като този и дружките му в ЕП толкова години голямо ''европейско'' отношение създадоха в България, изпълнявайки всякакви глупости разпоредени от менторите им независимо, че са в ущърб на България.

Не ни занимавайте над тука с глупости....

В Румъния е революция- никой не зарежда в синьо зелената бензиностанция и в червено оранжевата мида! Махан си сметките от австрийски банки и никой няма да ходи в Австрия на ски! Румънците са в подем и не им пука от австрийските расисти! Надигнал се е народа! Тук нищо отново! Барем спрете да им влизате в жълтия супермаркет да им купувате вносните боклуци! и не зареждайте гориво!

Убедили се , че педерасите не могат да направят света по добър и по хубав... Могат само войни да правят....

Единствено и само Русия разбира българските партийни лидери и депутати,защото ги е купила отдавна със бизнес зависимости!Какво е България без Русия !България е сирак във Европа и се оглежда на изток или на запад,евро или рубли,газ и петрол!Трудна работа за Радев,БойкоДоган,Пеевски,Коста Копейката,Пеевски,Гешев!

За брюкселските зелки Европа свършва там, където свършвал Рим, т.е. източната граница на Хърватия. От там нататък били ВАРВАРИТЕ = скити, славяни, печенеги и даки! Много наши сънародници искат да бъдат англосаксонци, ама НЕ СА, поради което не ни пускат в люксембургското село Шенген. Ама голям праз, боли ме фара и дреме ми на *уро!

Румънското общество може да се организира за бойкот, но криминалните групировки които управляват БЪлгария толкова са смазали и депресирали народа че няма дори минимални наченки на организирано гражданско общество.... Има един австрийски мобилен оператор и сигурно 100 хиляди жалби от него изпратени в комисия за потебители и какво прави държавата по никакъв начин не иска да защити българските граждани а предпочита да е слуга на австрийска компания....дотам докара държавата прогнилия тиквоч от банкя....да предпочита да обслужи чужда корпорация отколкото българските граждани....

Ако нарисуваме на челото на Серго едно петно, голямо колкото 2 метални лева, няма да може да го различим от Горбачов. А и характерът му е такъв- на предател.

ме шибат в гъза Станишевски когато си искат.

Всички холандски и австрийки компании и стоки. Wienberger, omv. Rajfaisen, ing bank i t.n

Държавите в ЕС отстояват собствените си виждания и позиции, само нашите уж-държавници се научиха да "усвояват" и да "слушат и се подчиняват", на всичко, без значение дали е полезно или вредно за България.

е една шепа земя под водата... пазаът се ората...

не искат руски лайнари как да ти го кажат по просто.. а защо директно не казват да ви зиритаме... си знаете вие... ВИСШИТЕ есесери...

Вратата към Русия.Виж руснаците как коментират ,че българския президент е подписал указ да се даде оръжие и жива сила на Украйна С Русия не върви,Западна Европа ни подритва като пълни боклуци,каквито сме.

холандците са го казали ясно, да се подобри настаняването и регистрацията. Демек мигрантите да седят при нас. Да станем буферна зона. Който може, да го опровергае.

Но няма кой да им даде и минимален отпор.Нашите управници дори не могат да водят диалог. Единственото което правят е да оплюват България пред света и се надяват някой от вън да смаже политическия им опонент .Цялата дейност на политиците ни се свежда до една говорилня,за да се задържат по-дълго на власт А ние трябва да престанем да вярваме на популисти,които МНОГО ЛЕСНО ЩЕ ОПРАВЯТ ВСИЧКО,ЗАЩОТО ТОНА СА ПРОСТО ЕДНИ ИЗМАМНИЦИ

Немаше такива работи.

ТАМАН УКРАИНСКИЯ ЕВРЕЙ СЕРЕ-ГЕЙ СТАНИ-ШЕФИЧ .... ДА ПОСЕГНЕ И БАРНЕ ОТНОВО СТОЛЕТНИЦАТА ПО ГЪЗА .... И АВСТРИЯ И ХОЛАНДИЯ ОПЪНАХА ЕДНИ ЯКИ ПИШКИ НА ЦЯЛОТО МУ " ЛИДЕРСТВО" В ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПОЛИТИЧЕСКОТО МУ НАСЛЕДСТВОТ ... ГЛЕДАМЕ ТИПИЧЕН БОЙ МЕЖДУ ПИДЕРАСТИ , ДРУГАРИ ГОСПОДА БАЛКАНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ :)

А какво точно работи и каква точно професия има товарищ Сергей Дмитриевич Станишевский??? И колко точно трудов стаж има през целия си живот? Благодаря.

Бялата Златка,кво бачка?

Много ме радва ветото на ЕС за Шенген изразено чрез Холандия и Австрия. Дори хора с напълно изплетени кошници като Съсела са обезпокоени. За пишман генералите Румен и Боку да не говорим. Румбата се беше помислил за нещо, но. Добре е за България и българите да се замислим дали ни трябват Шенген, Эвро, Украйна и РСМ... Станах на половин век и цял живот видях България под чужд диктат. Първо беше СССР, после САЩ около Югославските конфликти, после ЕС15. Добре, че избягах от България да не живея в този срам.

Какви подлизурко евродепутат сме им пратили които друго освен иес друго не знаят. Крайно време е да се научат да казват не.

Трябва да ги сменим с други, с партии които не са управлявали.

А родните евроатлантици мълчат като женски полови органи.

Защо мълчи като бутка видният евроатлантик Соломон Паси ???

По всякакъв начин спират развитието ни.

Си го спираме

Нидерландия и Австрия действат превантивно срещу червената чума от която ти си болен бе съсел

Шилo

От този боклук и крадливата гнойна коалиция нещата тръгнаха назад, а ДПС получи неограничена власт в съда и прокуратурата. Сега другите му виновни! Мръсен руски комунист!!!

ФРЕНСКИЯ ЕВРЕИН , ГЕНЕРАЛ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН МИШЕЛ ЯКОВЛЕФФ ... ДНЕС ПОИСКА ДА СЕ БОМБАНДИРАТ ПАРАДИТЕ В РУСИЯ НА 9-ТИ МАЙ :))

на предатели никой не вярва

почвам да си мисля че двете страни имат някакво право.... Или е обикновено лицемерие...

Време е г-н Станишев отново да направи БСП силна, истински лява партия! Най-добрият политик който някога сме имали, при него влязохме в ЕС и цял свят ни уважаваше

Върнете се в БСП, г-н Станишев! България има нужда от Вас като изключително опитен политик! Все пак вашето правителство е най-доброто след 89-та насам, при Вас влязохме в ЕС и цял свят ни уважаваше, но дойде Боко Комунягата и всичко се развали.

Тоя съсел още ли се показва?

Тъпите краварски подлоги първо ще приемат укрите а след това ще ги обявят за световни шампиони във всички категории и видове класации

Начело на Нидерландия и Австрия са най-долнопробните американски подлоги, така че там търсете заровеното куче.

Специално за Австрия са руски подлоги. Четете малко повече преди да пишете глупости.

Само за протокола: Божанков не е член на БСП, от независимата квота е.

Това прави ли го по-малко педераст?

Тоя наглец още ли се показва?Скапанак,ти разсипа партията! 3/5/8 и кой колкото открадне от неговите проценти.Нямаше на кого да се оплачеш. Махни се от хоризонта

Станишев е куче на каишка на Путин, руски агент е.

Сергей, смешен си. ЕС имал правила. Днес ЕС не отчете ветото на Унгария. Това да не би да е според правилата. А ние сме тръгнали да приемаме еврото.

И НИЕ КАТО МАЗОХИСТИ СЕ ЗАНИМАВЕМА С ТОВА ЗАЩОТО???????????????? Знаем защо ти го праявиш - интереси и пари. Ама защо нъродът требва да бъде занимаван и унижаван ОЩЕ? Там, където не те цаньят, нуе се доказвай. като не ни искат - ми да си стоят оттатък шенген. не ни пречи.

Бацо ще ги такова с двеста, холандеца и астриеца. Ще им покаже на прости хора какво се набива.

Тоя по-добре да мълчи, че заради неговото корумприрано правителство, хората гласуваха за Борисов през 2009.

Не е вярно. Бойко мафиота стана премиер заради това, че се правеше на антикомунист

в грешка си . потърси и виж ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2009 Програма на ПП ГЕРБ 16 юни 2009 10:05 Хората бяха отвратени от безчиствата на тройната колалиция и герб яхна този протестен вот. Естествено за всички проблеми обивняваше БСП като предишна управляваща партия( а то имаше и за какво). Може и затова да си се заблудил , че е заявил че е антикомунист

"ще се ангажира много повече с процесите в левицата под каква точно форма обаче не е решил." Той не е решил, пък всички знаят че драпа да седне на мястото на Нинова.

като гледам съсела и си давам сметка ,че в европарламента пращат само боклука от боклука...

Ние не сме въшна шенгенска граница, защо не си пазят шенгенската граница. Утре ще сме отговорни и за мексиканската граница бе ?

Много точно. Тези мигранти в Австрия и другаде са влезли през Шенгенската граница. Ние не сме отговорни как те си пазят границите.

Направихме турски поток на загуба само за да угодим на Путлер, за да нападне Украйна. През нас вободно влизат в Европа всякакви киеци - сирийци, афганци, рашистки агенти. Вероятно всякакви канали за дрога,оръжие и проститутки се развиват спокойно у нас. Какъв шенген какви пет лева?

Ами те мигрантите влизат през натовска държава-Турция. От какво се оплакваш? За турския поток същото. Турция е натовска държава, а аз не разбирам защо кранчето за нашия газ трябва да бъде в Украйна. Която не е доставчика, а само транспортьора. И когато кранчето за газ е в нея ще ни спира газа когато си реши. И ние да се радваме на това? Какъв ни е интереса газа ни да минава през една нестабилна държава, ето на, война се води там. Какви редовни доставки, кви пет лева?

Вместо да драпа за мястото на Нинова, която си е на мястото.

Нискоземците нещо са ни намразили. Не ни щат в Европа. Навремето държавата им се казваше Холандия, а сега Нидерландия, тоест ниска земя, ниска страна..

Станишев,Божанков и лорд Евгени Минчев да си на правят своя партия . Партията на потиснатите петеласти . Христо Иванов и Асен Василев ще гласуват за тях .

Bulexit!!!!!

Само ще загубим от това. Държава като Великобритания я направиха на маймуна, а те са ядрена държава член СС на ООН. Представи си нас какво ще ни направят.

Когато влезем в Шенген, Капитан Андреево става най-важната граница на ЕС! Предвид ситуацията в Русия и Украйна, всички стоки. Повтарям всички стоки по направлението Азия- Европа ще минават през нас. Най-важния сухопътен коридор на ЕС. Огромна отговорност и огромна власт. Влезеш ли веднъж в България, пътя от Свиленград до Амстердам е отворен за теб! Разбирате ли сега какъв е залога!

Благодаря им на австрийците и дъчонките , не ми се ще България да се напълни с маймуни за да мога да спестя пет минути на границата , ако са така добри и за еврото да ни спрат някак мое и да се почерпим даже .

Австрийците, като са толкова тарикати, да им национализираме А1 и ОМВ.

Забравих ЕВН.

Пробите се манипулират, Стоян Киркович Стара Загора