Станишев: Конгресът на БСП да се занимава с проблемите на хората, а не с партията

"Тъжната реалност е, че не ни припознават като алтернатива", отбеляза бившият президент на ПЕС преди форума, организиран от българските социалисти в ЕП, посветен на новата селскостопанска политика на ЕС и възможностите на стратегията "От фермата до трапезата".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Конгресът на БСП да се занимава с проблемите на хората, а не с партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишко ,Гоце Първанов приятеля на Бойко тръгна срещу БСП защото не стана председател на партията след президенстването си ,а ти също нанесе удар на БСП с целувките си с Местан и последващото падане на правителството на Орешарски -един знаещ и можещ българин.Та Станишко вятър те вее на Бяла кобила не ставаш и за чеп на каца с кисело зеле. P.S. Заради приятелството и политическите услуги между Гоце и Буда Борисов , Гоце се сдоби с помоща на Борисов с два хотела ( бивши почивни станции на профсъюзите ) единия в Кюстендил а другия в Белчин баня т.е. днес Спа хотели с минерална вода.Е тива е братството между комунодоиди на които не им пука за БСП а само са използвали хората с леви идеи за лична облага.

Това същество продаде ЕРП,и от там тръгна катастрофа в енергетиката, под предлог че тока ще поевтинее.До сега съм отчел поне 13 пъти, почване на тока може и да са повече БСП партия на мафията, на задкулисието,на номенклатурата,на ДС.

Не лъжи! ЕРП тата ги продаде правителството на Симеон 2- ри.

Така ли Ви лъжат на партийните конгреси.Тройната коалиция в края на мандата, под ръководството на БСП и това лице.

ееех, то е лесно да ходиш и да размахваш нравоучително пръст. По-трудното е да действави. Та и ти така, добър в прказките , ама да вземеш да се напънеш да реформираш практиките и приоритетите на партията си , за да ви разпознааме като алтернатива, май никой няма полза , а ?

Конгресите на комунистите винаги са се занимавали с проблемите на човека. Даже винаги знаем и кой е човекът. С днешна дата човекът е корнелия нинова.

Грешка това не е конгрес на комунистите.Чети и ще разбереш колко си политизиран и неадекватен.

Хахахахах Сатанаиле че кога в БСП са се занимавали с проблемите на хората ? По важно е да се оправят проблемите на госпожа Нинова

тъкмо обратното другарю станишев, тъкмо обратното... с проблемите на хората партията трябва да се занимава ежедневно, а не само по конгресно време.

Още еди се сети че че има избори....

Именно нинова продаде тонове оръжия на украйна. Да не ти дърпат ушичките от руското посолство:)))

Си се загрижил за народа?!

БСП с Нинова направи чудеса за нормалните българи, не богаташите като теб Съгел долен!

И какво направи за обикновените хора партията на червените милионери?

14 12 ze 23g ooxx

Станишев, Станишев! ОбъркАл си се! Партийните конгреси се занимават с партийни дела, моето момче, ама ти откъде да ги знаеш тия работи-цял живот си на партийна хранилка и за теб партия и държава се сливат в едно!!!

Днес БСП е Нинова и Нинова е БСП.

Kато чуя че комунисти ще се занимават с проблемите на хората, ми се изправя косата.

Ти и твоята олигархия си оправихте положението, сега "хората".

поне не коментирайте Украйна г-н Станишев. Роден сте в Херсон. И да не те пита Радев , кой е майчиния ти език

И този нищоправец и балалайка само бълбука. Да ходи на полето да копае картофи, вместо да ръси акъл... Цял живот на партийна служба безсрамник жалък

Съсел, бъди последователен и кажи с проблемите на кои точно хора трябва да се занимава конгреса! Щото като вееше ти байрака на тая партия знаехме кои хора обслужваха заменките, плоския данък, .......

Г-н Станишев какво направи за да обясни на европейските лидери и институции за проблемите на българите със Северна Македония ?

Станишев, БСП не е вече общонародна партия. По времето на баща ти, БКП се опитваше да стане общонародна и почти успя. Това не народен конкрес, а на БСП.

Този господин наскоро се беше изказал, че в България трябва да се наложи политика "С ПОМОЩ ОТВЪН", ако българите поискат сами да взимат решения за бъдещето си, различни от полит-коректния евроатлантизъм. По делата им ще ги познаете, са казали мъдрите хора.

Хем: "Предстоящият конгрес на БСП трябва да се занимава с проблемите на гражданите, а не с вътрешнопартийни въпроси" Хем: "БСП трябва да отстоява свои ясни политики, не да прави безпринципни споразумения само и само да се закачим за властта, което ще ни струва изключително скъпо" Типичните "надълго и нашироко" коментари на Станишев. След които си нямаш понятие какво реално иска да каже! Единствената тъжна реалност е че ако социалистите продължават за падат накрая няма да има кой да избира Станишев за евродепутат. "Станишев не очаква изборите драматично да променят състава на парламента и пропорциите на партиите, защото не вижда някой да предлага нещо коренно различно и ново, което да създаде енергия" Нещо различно? Нещо ново? Когато имаш преоритети като Инфлацията и високите цени не може да излезеш и да заявиш как няма да се занимаваш с тези въпроси, а че с нещо изцяло друго ще се занимаваш!!! Каквато и политическа идеология да имаш и да представляваш накрая крайният проблем няма как да решаваш по коренно различен начин от опонентите си!?!

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

Партиите са токсични организации. Събират се хора от всички видове професии, които само търсят как да сумкнат от бюджета. Ако случайно попадне някой нормален веднага го отлюспват. Това крадене трябва да се спре иначе системата няма да оцелее.