Станишев: Изправени сме пред избора дали да спасяваме лидера, или БСП

България е напът да остане без голяма лява партия, отбеляза президентът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спасявай лидера, тая партия и без това кучета я яли

а моя избор е и ти и бсепето да ви няма

Днес, Сергей спасяват България от БСП!!! Да ни е честито!! На следващите избори БСП ще се бори за влизане в парламента..

дрисльо оди си у брукселя! Не си ни нужен тук!

Дилемата е дали да ни управлява жена с топки или педераси без топки?

...ха-ха-ха

Тази партия беше на аристократи- с по три - четири поколения социалисти, а сега неква врачанка, объркана седесарка ги финтира като измамник и им превзе партията! Как да не го е яд Станишев?

Защо бедните в БГ не гласуват за БСП? Когато Станишев си отговори на този въпрос, тогава ще вземат властта.

Свръхбогати социалисти, които са едри капиталисти, топ-енергетици с частни ВЕИ, бивши приватизатори, експлоататори на работническата класа и по презумпция едновременно с това защитаващи правата на наемния труд. Е, няма такова животно. Няма Социалистическа БСП. В България социалистическа партия няма.

Колко комуняги натрупаха капитали в тази партия, а Курнела почти я унищожи.

Всички други са капиталистически катафалки

В недрата на капитализма се роди социалистическата идея. В дълбините на приватизацията се роди новия социалистически лидер Корнелия Нинова.

Корнела ще изчегърта Гей Геич.

Унищожи тях бе гьотверен

Какви аристократи са тези крадливи комуняги, бе ?

Скоро ще прати столетницата там където й е мястото.

Цела България да сере на тази крава в устата! Подаваш оставка- заминаваш в забвение, ма, тетко! Мамицата ти корумпирана!

Къде видя топки бе, другарю? Нинова колко пъти подава фиктивни оставки?

След многогодишни машинации Корнелия Нинова се издигна до министър на икономиката в четворна коалиция насред световна пандемия.

"Станишев е категоричен, че България има нужда от силна лява партия, която е европейска. "Тази линия, която доминираше през последните години, ПАТРИОТАРСКИЯТ подход, антиевропейската риторика помогнаха на други политически субекти, а не на БСП." ЗАЩО всички ЕВРОАТЛАНТИЦИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ПАТРИОТИЗМА и ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности?! Когато изгря звездата на Цветелина Петкова, евродепутатката от БСП, ме втрещи с признанието си, че ПЪРВО СЕ ЧУВСТВУЛА ЕВРОПЕЙКА и след това БЪЛГАРКА... Пази боже, сляпо да прогледа!

гласуват за десни богаташки партии. Ега ти и народа,ега ти и тъпите дебили

Един евро депотати свързан със Камората проговори..боклук кажи съ какво глосове стана шеф на европейските социалисти..гад мръсна масонска.

Костов отново ще победи !

Мснгасарска

Станишев като не ти харесва вън. Направи и ти сделка с ония в Лозенец и ти ще си на власт. Аз се чудя кой ненормален пенсионер ти е гласувал ивродепутатското място гей нещастен.

Що не разкажеш за връзките си със Лука Джели шеф на Италианската мафия .благодарение на него си шеф на ПЕС..масонски боклук..

Ха-ха-ха-ха! Бързо, но сигурно сте тръгнали по пътя на ... не, даже не и на ГЕРБ (никога не сте били и няма да бъдете на висотата дори на ГЕРБ), а на БЗНС. Някой да е чувал за тях в последните 10 години? Е, след още 5-10 години и БСП-БКП ще отиде в историята. Нормално е който се влачи след една свиня, да потъне в калта.

Съсел усещаш ли как си аут скоро. Ти имаш точно нулева подкрепа в партията си. Олигархично наследствено бкп некадърно типче без ден трудов стаж.

Прочее, голямото изчегъртване на БКП (БСП) продължава и скоро ще празнуваме естествения край на бабишкерата, потънала в собствените си лайна

По..скоро другите еднодневки ще изчезнат дядо.

Серж, защо не проумявате че опозиция е само за онези които са останали извън избирателната бариера и не са в НС. Опозиция е ОПТИМАЛНА ПОЗИЦИЯ. У нас БКП не е опозиция защото не я допуснаха до изборите доста време. Членовете на бившата ЛКП/живков/ бяха подмамени от Александър Лилов да се учредят като БСП само защото по този начин той виждаше нормална регистрация на партията която тя нямаше до тогава. Сами си вкараха автогол с факта, че поддържаха искова молба с прилагане на фашистки закон по който са яли бой нявга. Ни си живял в нелегалност за да прозреш какво означава това. Ужасно непоносимо е. И така нямам друго становище освен да се разпуснат всички партии и се преучредят по експертен критерий. Иначе са сбирщина от кол и въже както казва народът ни.

Станишев уж е голям демократ а плюе демокрацията в БСП. Ами 415 от 500 делегати гласуват за Нинова. От 80 хил. членове на БСП...82% лично избраха Нинова. Не харесват Станишев,харесват Нинова.

И не може да има.

Дадо, не мисли така Те си имат резервна армия-БКП в която веднага ще се влеят щом БсП се разпадне. Лошото е, че е БКП -заради кръсника им от 09 Септември. 1944 г.

Хамстер, свърши ли храната

Курнелчето ще затрие столетницата! :)

От новите скороговорки: - Джендър, джентълмен, джандармерист по джапанки джанки и джинджифил купува!

Сатанишевия напъна ама не можа да ликвидира бсп-то. Корнела е по-яка и ще ги ИЗЧЕГЪРТА окончателно. Мдаа...

Явно Бойко й е учителят!

Не са я избрали - тя просто не си е подала писмено оставката. Само циркове! Също като Джипко Бибитков - казах мъ съ отказах!

Тя да разкаже за връзките си с Боко Тиквата! Явно личи негония мурафет!

Корнелия иска да превърне грешната столетна вещица в модерна лява партия, усмихната секси девойка, която всички да пожелаят.

Какво ще спасяваш твоите далавери

Станишев защо не излезе между хората , че да си провери авторитета ? Говедо недоклатено !