Станишев: Историческа грешка е спирането на Северна Македония и Албания за ЕС

Знакът, който Европейският съвет даде на двете страни, е негативен и не само за тях, а и за Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе как всеки говори глупости. Ако по някакъв начин се пробута втори референдум по същия въпрос това ще е края на гражданскоо общество. Как така тези които загубиха ще казват какво да правят на тези които спечелиха референдума ?!? По тази логика ако се направи втори референдум какво ще пречи да се прави и трети и четвърти и в края на крайщата нищо да не се решава. Олигофренска работа. Опитват се да промият мозъците на хората. МОЖЕ ДА ИМА САМО ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ И ТОЙ МИНА. ПРИЕМЕТЕ ГО

Македония да, Албания не.

Докато макетата не престанат да крадат нашата история няма да видят ЕС.

Да по божия промисъл.

За България не е в интерес мк.да е в ЕС престанете с родоотстъпните си действия ще отговаряте след време с главите си

Jaxon

Не могат да казват Източна Европа вместо западни балкани.

Заев е грешката! Специалното подразделение на прокуратурата се оказа инструмент за изнудване на бизнесмени за милионни евро. Шефката му Янева сега е обвиняема по случая че даже и настоящ депутат от управляваштите Фросина Ременски която ако не се лъжа беше и министър. Този на здравеопазването Венко Филипче и шефа на ФЗОМ Ден Дончев са също замесени с един от обвиняемите за това че са кодошили пред шведска компания да не инвестира в една мк компания защото щяло да има съдебно преследване срещу нея. Оказа се че всичко е за да може да се измъкнат 6 милионни евро от собственичката на мк компанията. Заев пък въпреки че го снимаха как търси подкуп го оневиниха. Да не говорим че Груевски го осъдиха в пародия от съдебен процес за нещо от което нито той не се е облажил нито пък държавата е била ощетена финансово. МВР министерката беше осъдена за същия смешен случай на 4-години!!! А за злоупотребата с фонда за иновации и това как само на албанци се разпределяха парите от мин. на културата пък е съвсем друга приказка. И ако трябва да продължавам ще се наложи да напиша цял роман. Та не е грешката в Франция и ЕС а грешката си е Заев и сърбо-комунистите от СДСМ.

Станишка, ти еничарите ли жалиш?

Ами г-н Станишев поредно доказателство че само взимате заплатата а за братятя македонци нищо не правите. И моля без оправдания.

Тези тримата защо толкова ми приличат на тримата глупаци на Доньо Донев ?!

когато в смесените райони българите се възпротивиха срещу непоследователната ни политика спрямо българомохамеданите и турците(смяна на имената - връщане на имената), колега от Благоевград ми каза, че негови роднини от Македония му казали : "Вие може и да се оправите с вашите турци, но ние с нашите албанци никога !)...

Тоя взе да заприличва на Горбачов - никой не го брои за слива, презрян е дори от собствената си партия, но продължава да се прави на фактор, на който някой обръща внимание.

Кое точно е престъпното? Че няма да пуснат Албанската мафия да се разхожда свободно ли? То не, че я е спрял някой, но поне се правят на чужденци в момента.

....бе да предложиш Пеевски за шеф на ДАНС,толкова ли си малоумен?

Така сеа е засмял на снимката, че си казваш: "На този хич не му дреме за народа..."

защото така му разпореди философът хидро-инженер Ахмед Доган, като и досега и той и оня ръб Орешарски не смеят да го признаят.

Станишка, ти самият си историческа грешка.

Стаанишев е извън реалността от дете. Винаги привилегирован, покрай баща си, той няма връзка с процесите в световен мащаб. И това ми било представляващ европейските социалисти. И Албания и БЮРСМ не отговарят на никакви критерии за членство в общността, пък и Москва чрез агентурата си има прекалено голямо въздействие върху ЕК. Путин защо се срещна с Макрон и премиерите на Белгия и Холандия. Просто за кеф, а....

мафията ЕС дано и тях не съсипе както България

бЬЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ

Историческа грешка беше приемането на България и Румъния!

СерГейчо! Иди си прави парадите и си пиши листовките и не се бъркай там, където не те питат!

Холандия никога няма да приеме С.М. и Албания в Е.С. , защото албанците в тези две страни са им конкуренти в бизнеса с дрога .

нашата родина БЬЛГАРИЯ е с над 1300 годишна история а МАКЕДОНИЯ краде история да живее БЬЛГАРИЯ

подкрепете Станишев,иначе ще ви изтрият

Нормален човек не би се засилил да живее в България. Това чумяво място изгони и своите нормални хора. То е добро само да олигофрени и дебели, които за рушвет или заплата от 50 - 100 лв на ден ще ближат дебелия селски газ на Борисов до второто пришествие, като дават такъв пример и на дебелите си деца. Ще с борят и пречат боклука на Европа и ще са крайпътен кенеф. Защото са безполезни, безволеви отрепки.

ако ми идват европейски пари 20хил еврака месечно по сметката ше си живея в България бе

Ама КАРАКАЧАНОВ е с Макрон, т.е. българското правителство няма единна позиция. Борисов иска Македония в ЕС, но Каракачанов не е съгласен и подкрепя Макрон.

Каракачанов е същия тъпанар като началника си, сега хвърля праха в очите заради изборите. Толкова беше ясно, че след тъпия договор мошеника Заев ще ни се изплюе в лицето, само шкембо не успя да го проумее и по-точно не искаше да го проумее.

Така се получава винаги когато една малка държава се втурне напред с империите и то с политици от рода на "аз прост и вие прости та затова се разбираме".

Сатанишко КОЙ те отказа от шеф на ЕС?

Груев казва каквото мисли ,а Заю лъже ...та се къса

Груев беше и си остана маша на белград и москва! Затова избяга при Орбанутлер! Заев е откровен и прям и направи всичко възможно за да вкара Македония в ЕС

Вчера Боко и Соломон Паси, днес Станишев -напрат да вкакрат албаниците в Европа и....да ни залеят и да ни довършат. Те го искат(приемането им) повече от самите албанци изглежда, или по-скоро такава е повелята на кукловодите им на чиято хранилка са. Дано хората се пробудят и разберат на къде е тласкана България, каква е крайната цел и кой стои зад всичко това и кои са онези сред нас който служат на чужди интереси с цел....досещате се какква е спрямо българският народ. За какво беше Руско-Турската Освоботиелна война, Шипка....саможертвата на предците ни - изглежда всичко е било напразн. А що се отнася до Албния, Македония(с не малко албанци) и Турция, споко. Просто трябва да се изчака да излезе Англия от ЕС и да си сложи контрол на границите. В момента в който това стане тези страни ще бъдат приети в ЕС, за да ни залеят и заличат (крайната цел) - именно за това Англия излиза.

Кой нормален човек ще се 8асели в България. Албанците са нормални и отиват на допяд от Унгария. Борисов превърна България в една крайпътна тоалетна и сметище на Европа. Но за това са виновни 80% дебели, които го избират.

Европа не иска повече да се разширява. Доиде разбиране, че бързо обединяване с бедни държави доведе до икономически и други проблеми на стари европейски държави (Германия влиза в икономическа криза, Англия не иска да дели благополучието си с бедните - причина за Брексит ). БГ получила европейски пари от общ котел, но резултатът е почти нулев или с незначителен плюс. Излиза, че Европа дава пари на вятъра, подхранва корупция и разбира безсилието си да реши проблем. Открити граници допринасят неприятности (български и румънски цигани с тяхната престъпност, евентуално и албанските). Мигранти отвън - отделен проблем.

Малко хора ще те разберат :)

Е Каракачанов други ги плещи!

С напъните всички да са в Евросъюза ще доведат до неговият разпад!!!!

е верен в частта му за Брекзит....обаче за С. Македония не е. Франция си има своите съображения и своите интереси. Никой не прави нищо на инат. Това че могат да шамаросат и нас....е друга тема. Никой не е длъжен да приема нови членове докато не си оправи къщата. Достатъчно промени са на дневен ред с Брекзит ,с новия парламент и ЕК. Айде стига !

не е така- сега е моментът да бъдат приети. то е все едно да си поканил и да чакаш гости отдалеч и , като ти потропат на вратата, да кажеш- елате утре, не съм почистил вкъщи, нямах време...

напълно прав е. веднъж и аз да се съглася с него.

моля те за сетен път не използвай ника ми, съвсем сама си го измислих, не е приятно това от твоя страна и някак съвсем не е честно

Историческата грешка е направена много отдавна и то от СДС !

PEYTSCH

А решението на някакъв коминтерн за „македонска нация“ не е ли баш ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА ? Ако не беше Москва сега нямаше да е тощ батак със северо-западните-южни българи...

Защо да е грешка? Новите началници напълно потвърдиха решенията на коминтерна.

По принцип е илюзия това че македонците ще станат бълари и прочее. Повечето хора които познавам от там чистосърдечно се смятат македонци и като доойдат някави натрпанци да им обясняват те кои са още повече се ндъхват. Единствения начин да се изглдят нещата с историята е да има повече връзки между двете страни тоест макетата да са В ес. Кокото повече са отделени и озлирани толкова повечче ще строят безумните си паметнициц Александър Мкедноски ..

PEYTSCH

Ти наистина ли си съгласен „македонския“ език да стане официален език на ЕС ? Без да го има...

Добре искаш да какжеш че те говорят на Български? Аз знам български обаче в техния има и някой думи които не разбирам освен това в има и латински букви в азбуката . Каквъв език е това ?

Има думи, които и в трънския дилакет не разбираш , както и в шопския и тн. :) Латинските букви имат своето обянение , просто ти е нужно малко усилие в нета

Промити са им мозъците от сръбските и съветските служби.Преди 2 седмици бях в Гърция за риба.Заговорихме се с един млад северомакедонец за риболов и тн и стана много приятен и чисто приятелски разговор.Каза че чу харесва в България и не е ставал и намек замнякакви дрязги кой е бългатин кой северомакедонец.Беше там с баща си имцвлата им рода.На другия ден вечерта отидохме с колегата за малко нощен риболов.Същите северомакедонци бяха там.Дъртия, баща му на момчето явно беше се понаквасил.Нов точномвадехме въдиците и тоя идва при нас и вика: Българии, българска работа.Започвайте и се изсмя подигравателно.Разбира се след вчерашния разгово със сина му Ми дойде малко неадекватно поведението на стария, а след секунд сина му мина покрай нас и изпбщо нито ни поздрави нито погледна към нас.Това което казвам е че там десетки години наред са им промивали лейките колко са велики и уникални.Колко сме били лоши и скапани ние българите.А те са си българи, говорещи български диалект., възпитани в омраза към сънародниците си.Жалка държавичка с маселение от 50 процента албанци.Смешна работа !

Реално погледнато, за нас е по добре Македония да влезе... Въпреки че крадат от Историята... След като влязат, няма да могат да спрат българското влияние и в икономиката и в други сфери..

Един път да съм съгласен със Станишев.

всъщност не би трябвало решенията в една голяма организация да могат да се блокират от единици или от малцинство. би трябвало всички решеиния да се взимат с квалифицирано мнозинство. защо не се променят законите на ес в това отношение? същото би трбявало да се отнася и за оон и пр. институции.

От нас само акъл да искат. Но не сме пример за подражание за никого.

вие-не, но ние-да. малка разлика, но съществена.

Станишев, говори с твоя човек Заю да се пишат българи всичките и са вътре!

В Македония да се върне на власт Грую?