БСП призна най-тежкото си поражение в декларация

Няма други кандидати за лидерския пост в БСП, заяви говорителят на партията Корнелия Нинова, след заседание на Националния съвет на левицата.

Обратно в новината

Коментари - БСП призна най-тежкото си поражение в декларация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше да ги разстреляме веднага след 10 ноември!!!

А ти кога ще осъзнаеш,че докато се гласува против това или онова,а не ЗА България ще сме на това дередже.Докога ще си заравяте главата в пясъка и не искате да видите,че няма за кого да гласувате вече,и няма на кого да вярвате?Четете повече,а не се мушкайте като овцете.Мислете с главите си.

Никой(абсолютно никой) от досегауправлявалите и сега управляващите нямат никакво намерение(ама никакво)не само да връщат заграбеното,а даже и да се споменава за това.Следете изявите на нашите политикани и ще се убедите.

Abe to che mnogo ot horata mrazat komunistite ,ili BeSeParite,taka e ,ma tia novite leketa kakvo praviat,s kakvo pokazvat che im e zor za toia narod za da go specheliat?BB se dueshe predi izborite che shte gi vkarva v zatvora,sega samo obviniava bez da ima posledstvia i v sushtoto vreme ministura mu nedonosen vdiga danutzi i aktzizi.Rabotni mesta trebvat za tozi narod ot tam shte dodat i danuchnite prihodi za durjavata,a ne povishenie na danutzite.Diankov e edin finansov ministur da si go udari chvek ot huia,ne che Oreha beshe po-dobur de!Atoia suglumin ot snimkata mu trebva edin v desetkata!

Няма спацение, бабите продължават да гласуват за тях. Някои даже мислят, че ще върнат бай Тошо. С милион и половина пенсионери 20% от гласовете им са в кърпа вързани.

чудя се, тия нагли ко-лета изобщо интересуват ли се колко ги мрази народа?

Аз съм 4лен на тази партия, оба4е, дет се вика, да ги наклата целите хмери дето съсипаха и съсипват Държавата - поне малко достойнство да им беше останало, та да се гръмнат у-леко - у-лево - у-слепоочието - смърт за предателите на България

Докато има такава партия с такива чугунени глави Булгаристан нищо добро не я чака, хубав пример за морал дадоха през последните 20 години, затова сега сме турки клозет.

Станишев, Овчаров и Петков е светата троица ,която ще спаси България от напастта на червените. Ако продължават да лазят по нервите на всички ни и на другите избори няма да минат и 4 % . Спомнете си, какво се случи на изборите след изказването на пияния Ахмет, че той дърпал конците............. дошли в историята ,другари :))

Тичаш на грешен стадион драги. Съсредоточи се кой и как е правен и възпитаван в любимата ти партия, която толкова години прави зулумите, а не навиквай обикновените хора, които са и жертви. Не всеки е толкова промит, че да твърди за любимата партия че е права, дори, когато греши!

Хайде взимай 10 - те лева които ти дават партйи като БСП за коментари в интернет пространството и бягай там където х.... са достатъчно дебели за да направят с г.... ти пълен тунинг (ако думата те затруднява) може и аз да ти я обесня.

некадърници,най некадърната и същестевременно най корумпираната,вредна и упадачна партия.Комунисти,д ас емахат от България,45 години стигат...

Haidi idi i si vsemi sega hap4enzata,4e nesto si se rasvalnuval. a kato se srestnem ste ti resna glavi4kata pedel4e nasrano

ТъпотиЯтА в БСП РАСТЕ И ВИЙ СНАГА КОСМАТА,засланя всичко в небесата,милост няма.О,Боже спри ,недей,от Станишев отърви ни ,той е мръсен ГЕЙ,партията дърта пожалей!

Тия от БСП са истински идиоти. Каква наглост и антикомунизъм пробутват по медиите! Тоя изваден от ръкава на Гоце хамстер няма умора, ама то лудия няма умора. А ние истинските комунисти - спим ли спим!

Крадоха като на световно,после хората им нямали доверие. И как ще им имат на тези изроди. Дано повече не се докопат до властта, НЯМА да им позволим.

Брей 800 дни и Симеон си окраде каквото му хареса, сега 800 делегати и БСП си окраде каквото си хареса. Тези 800 делегати всеки може да се досети че не са малко разходи... 800 стана числото на корупцията за последните години. Нищо чудно че в БСП се краде толкова, просто има много които крадат там.

ха да видим на герберите колко време ще им е нужно да си признаят на народа колко им е било трудно да го издоят след управлението на тройката...

ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ,ТИЯ БАНДИТИ , СЪС ЗАКОН. И БЕЗ ТОВА СА НАСЛЕДНИЦИ НА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ. И ТЯХ ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА ГИ ОБЯВЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ГИ ЗАБРАНЯТ.КРАДЦИ ДОЛНИ. ПЛЮЯ ВИ НА ДЕКЛАРАЦИИТЕ,ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ ! СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ. ЗАБРАНА ЗА ВАС .ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА НАРОДА.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА КРАДЕТЕ.СЕГА И ТУРЦИЯ ЩЕ ВКАРВАТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД НЕ ПРИЗНАВАТЕ, И ОТ НАРОДА ЗАД ТУРЦИТЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ,БОКЛУЦИ НИЕДНИ. ГОТОВИ СТЕ С ДЯВОЛА ДА СТЕ В СЪЮЗ САМО И САМО ДА ГРАБИТЕ НАРОДА.

Това е само поредната игра на победители и победени между ГЕРБ и БСП. Забрави ли ГЕРБу че получи подарък към 1 милион мъртви души, подарени от тандема БСП и ДПС? БСП само е мимикрирала в партии интриги през прехода. Тя е най -разклоняващата се партия и най- успяваща да манипулира прехода и да нарежда и пренарежда пешките на шахматната дъска в Парламента. В замяна на това БСП получи уверението от ГЕРб -олигархия, че няма да пипат нейните акули. Да сте чули нещо за Доган? А в съседната статия става въпрос, че НАП е погнало Масларова? да паднеш от смях! Няма ли прокуратура, няма ли следствено, че НАП иззе тези функции? Както винаги ще изпишат вежди!! ideyazabulgaria.org

leka vi prast drugari

На инат съмпатизирам на БСП. От там трябва да си отидат веднага разни Овч., Румбата на Петко, онази Адвокатка на мутрите, дето устата и е като тоалетна чиния и още много.Не им знам имената. Който е за Какамангата, да отива там .Но така фриволно вие да коментирате нещата, просто е лошо и показател за простотия. Вече споменах за вашето слагало и битие. Гледайте да имате все пак някакво житие, поне малко за пред внуците и внучките. Къде я гоните тази партия бе абдали. Сега и панелите, в които живеете не може да си ги купите отново нещастници. Голям срам сте ей.

И още нещо. Към мажествената част тук. Защо си мислите, че сте мъже бе пуТ.и. Може би днес ви се е разминало жената да не ви натика в куче дупе, както го прави редовно. От време на време го прави екстремно, защото на ебача/не вие, другия/ му се е случил лош ден. Дето ви хранят. И сега умни мисли ръсите, несретници. То много си личи мъжлета. Комплексари по семейна линия. Ставате само за партийни секретари.

Да минат в кръгова отбрана - врагът е навсякъде: у дома, под кревата, в гардероба, зад завесата, в банята, под бюрото, в хладилника.....Тия всичките са тесногръди промити маниаци и маниячки...Пък другарките са ми едни красавици-и-и-и. Нещо им липсва на тези хорица - нещо като при Стивън Кинг в неговата Мъртва зона......Иначе изглеждат като нас на пръв поглед, даже се движат, правят нещо като усмивка дори, мърдат, могат да дадат и интервю.......Но ...само на пръв поглед! Въпрос на лоша генетика!

БСП /БКП/ замина в небитието благодарение на няколко свой лидери. Но най заслужил е последният Станишев. За него нулева толерантност за всички човешки добродетели. Как се е родил такъв ?

Четем соц - лъжи и глупости на търкалета, господа! Никакво поражение БСП не е претърпяла, тъй като никога не се е сражавала. Главната причина за загубата на доверие към БСП не е впечатлението, което коалиционното управление е създало у избирателите, че се обслужват предимно интересите на тесен кръг лица, а че избирателите са разбрали тази неоспорима истина. Доверието в БСП спада отдавна - от 20 години, непрекъснато и необратимо. Няма как да се скрие от избирателите, че БСП се бори за ръководно място сред слугите на грабителите на страната ни и за нищо друго. Не е вярно и, че в условия на криза БСП не е откроила ясно облика си, който да защити лявата алтернатива, която да отстоява интересите на хората на труда и десетките хиляди опитващи се да развиват малък и среден бизнес. Как облик (външен вид) защитава алтернатива (друга възможност) ще оставим да разяснят социалистическите словоблудци. Истините са други. За народа социалистическият облик ясно се открои при кражбите на европейските фондове. Малкият и средният бизнес бяха със социалистическа подкрепа смазани още от докараният на власт от социалистите Симеон Самозванец. Твърдението Не гарантирахме достъпно и качествено здравеопазване, недостатъчно защитихме интересите на земеделските производители. замазва действителността. Замисленото и създадено от социалистите здравеопазване не е целяло да бъде достъпно за повечето българи, и никога не е било здравеопазване, а предимно данъчна система и система за принудителна продажба на лекарства и стоки на медицинско занаятчийство, наречени кой знае защо услуги. Земеделието пък, беше разсипано от социалистите още с Лукановските реформи. Но тук четем и явни езикови лъжи. Ксенофобската партия Атака? Не че в Атака се е събрал умът на народността ни, нито е разумен политически субект, но срещу кои чужденци е Атака, та да е ксенофобска? Срещу Симеон Самозванец ли? Срещу социалистите? Срещу Ахмед Доган? Те не са чужденци, а тукашни негодяи. Националистическа и това е вредно за българите - да, но ксенофобска? Пак лъжи! Не особено грамотните социалисти се опитват да ни преметнат с чуждици. И Тато така правеше...

Вижте педали от форума. След, като ви дават безплатни сандвичи и газирана напитка от мизерното качество, не трябва да се престаравате много. няма да ви дадат повече и похубаво. Даже нямате речник и пишете едни и същи глупости. Ако бях на мястото на вашите чорбаджии, щях да ви изритам моментално. Но слуга не се изритва, той се смачква и тогава ,като ненужен парцал се изхвърля. Извърлянето на парцала/това сте вие/ го правят пак слуги. И така циклично работата става. Ако сте по-млади се питам, кои ви направиха, за да приличате и ги задминете по акъл?Шлаката на комунизма и началото на икомунизма. Направо сте за оплакване - родители лумпени и деградирали мисловно и са ви правили след някой митинг на СДС. Така са ви опоскали още като са ви правили. Правили не е правилната дума. Като са ви натаковали. И сега без вина носите този белег - натаковани . Умствено, битово и интелектуално. Вижте и погледнете тези дето са ви изфабрикували, помислете какво детство сте имали и какви интереси. все някакви неудачници, дето строя и партията са им виновни. В действителност са някаква човешка грешка дето прави грешка, като прави деца. Помислете малко, сигурно сте го направили.Но има хорски срам. Това поне да ви е останало. Не казвам, че сте нещастници. Ви сте хора, дето са ви правили след купони с лош алкохол.

Тва е всички причини са извън партията... Гейчето е Света вода ненапита Айде добавете към полтическите трупове и Президента и катафалката е пълна ... Адио

Съвсем са се оакали! Даже само един клакьор на статия е останал! Няма вече 'добра организация'... умира ли болшевизмът в България? Дай Боже да оставят Сергей, че поне окончателно да си отидат на мястото. Мястото им е да са една малка миришеща партийка, която да обедини няколко луди - нещо като политическа екзотика. Така са комунистическите партии в нормалните държави. Нека и ние станем нормални!

ВИНАГИ КОГАТО УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИТЕ СЛЕД ТЯХ Е ПОТОП. ДАНО ТОВА Е ЗА ПОСЛЕДНО И НИКОГА ПОВЕЧЕ БГ НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

Да вярно е, че са крали, затова ще си платят. Но Дянков не ви ли напомня на Станишев? Той е над всичко. ББ да освободи всички министри и само дянков да остане. Той може всичко. Ще надмине БСП

АКО НЕ СЕ СМЕНИ ГЕЙ-А, ПАРТИЯТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ГОЛЯМ ОТЛИВ. ВЪТРЕ ЯВНО Е СЕРИОЗНА ДИКТАТУРА...

Промени ще има , когато БСПто върнат парите на народа!!!

ЗАКОПАХТЕ НИ СЕГА ТАЗИ ЗИМА ЩЕ БЪДЕ НАЙ ТЕЖКАТА,НЕЩАСТНИЦИ.

tova porajenie e volqta na naroda

Тия, дали са сигурни, че знаят за какво иде реч?

Има напредък,най после си признаха,че не стават за нищо...Понятието соцпартия няма нищо общо с тия другари...

не че съм комуняга, но тези не приличат дори на комунисти.

КРАДЛИВИ КРИМИНАЛНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ К-ТА ! АКО БЯХ ЖИВ,ЩЯХТЕ ДА СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА ДО СТЕНАТА НА ПЛАЧА!

И вижте на тоя конгрес за следващите избори от къде ще си внасяте избиратели може да обмените опит с братското ДПС

Марш в историята, бе , изроди, крадливо- безродни , нагло- шумкарски! На следващите избори , ще се молите за 4- процента , лицемери подли!

Partia na oligofreni i bokluci

То явно няма мъже, ами да идва Дончева да ви оправи.

А бе , смешници , кой го интересуват тъпите ви декларации и конгреси ?! ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ - САМО ТОВА НИ КАСАЕ !

НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ -ПЪРВО- КАТО НА КОНГРЕСИТЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ БРАВО НА ДРУГАРИТЕ И ДРУГАРКИТЕ. НУ ЗДАВАЙ ВПЕРИОД ТАВАРИЩИ.ХА-ХА-ХА.ТИ ГО ПЛЮЕШ ТО ВИКА ДЪЖД ВАЛИ.

БСП призна най-тежкото си поражение в декларация. По- добре да го признае в показания.