Станимир Флоров предложен да оглави автомобилната инспекция

Министърът на транспорта Ивайло Московски е предложил бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров да оглави Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация".

Обратно в новината

Коментари - Станимир Флоров предложен да оглави автомобилната инспекция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спрете още сега тази идиотщина ,че ставате за посмешище-докога ще търпим идиотщината на Цветановза касички!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ИСКРА ФИДОСОВА ЩЕ ВЪРНАТ - ИДЕ КОЛЕДА ЧАКАЙТЕ НОВИ ЧИСТКИ И НАЗНАЧЕНИЯ - СЪБИРАМЕ ПАРИЧКИ ЗА НОВИ ИЗБОРИ

ЕТО НОВАТА КАСИЧКА ЗА ГЕРБ КАТО РАЗБРАХА ЗА ТЕЗИ 100000 ЛВ НА МЕСЕЦ РЕШИХА ДА НЕ СА В ДЖОБОВЕТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ А В ПАРТИЙНАТА КАСИЧКА ИЛИ В НЕЧИИ ДРУГ ДЖОБ - Е НА ВСИЧКИ Е ИЗВЕСТНО ПРИЯТЕЛСТВОТО НА ЦВ.ЦВ И ФЛОРОВ

...."че в ДАИ има много случаи на корупционни практики, които Флоров, като специалист, може да прекрати"..като ги отклони към себе си...наср*аните протестъри мълчат, мълчат, защото крякаха само срещу заплащане, продажници, лакеи и подмазвачи, някои се уредиха по удобни местенца във власта, други продължават да манипулират и изкривяват обшественото мнение, в полза на господарите си, по форумите..мъни толкс, мъни толкс...дърти каш ай уонт ю..

Ееее значи ни чака светло бъдеще в ДАИ! Корупцията ще спре отведнъж и ще се превърне в официална политика на инспекцията! Остава само закон да приемем.

Ще правиме ли, кой ? кой ? нищо че се знае.

Това е все едно да накажеш изнасилвач като го пратиш в харема. :-)

Ааааа, нЕма да се оплаквате . Избрахте си адаша от Банкя-сега ще му се радвате на него и на приятелчетата.И млък, да не съм чул плач и мърморене.

Все пак повечето тук не са гласували за него ! Аз нямаше как да гласувам но НФСБ ми бяха интересни, жалко че и те полегнаха на мутрата...

Сега остава и Фидосова да върнат

Едва ли, само тя се разпозна като И.Ф., което все пак й прави чест, за разлика от Б.Б. и Ц.Ц......

Едни и същи паразити! СПРЕТЕ СЕ БЕ КУХИ ГЛАВИ!

ДЕЛАТА ИМ ОЩЕ СЕ ВОДЯТ, ТЕ ГИ СЛАГАТ НА ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТТИ////КЪДЕ , В КОЯ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ГО ИМА ТОВА///ЗАЩО ЗА ГЕРБ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ????ЦВЕТАНОВ ОБИКАЛЯ ИЗ БРЮКСЕЛ...???КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ???

Държавата на тъпия герберски избирател-Гербостан

Ей, ама да им се ненарадваш на тия новите..опа...старите...обърках се вече! То бива, бива идиотщина ама това на нищо не прилича! Как така е предложен за шеф, след като е разследван за корупция?! Кой го е предложил? И не ми казвайте Московски, защото е ясно, че зад него стои някой друг! Та КОЙ? Сега да не стане голямо КОЙ2? Айде бе, управляващи, съвземете се малко! Или то...като го нямаш акъла, няма как с фуния да ти го налеят!... Какво ни чака още не знам...

Браво Другари! Браво, браво, браво!!! Със стари барманки ще правите нов бар, а ?? Честито на целия български народ, и особено на останалите в страната .....

ЯЯЯЯЯ, ДА ВИДИМ НЯКОЙ ДА НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ//// МОЛЯ ДА СЕ ОБАДИ....КАКТО ИМ ОБЕЩАЛИ ТАКА И ИЗПЪЛНИЛИ.. ВСЕ НОВИ СТАРИ СПЕЦИАЛИСТИ АМА МНОГО , МНОГО ЦЕНЕН КАДЪР...ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОКАРАТ С НОВИТЕ ,МОДЕРНИ РЕФОРМИ, ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ БИ МОГЪЛ ДА СЕ СЕТИ , КАМОЛИ ДА ИЗПЪЛНИ...ТОВА СА ХОРАТА, КОИТО МОГАТ- БЛАЗЕ НИ НА ХАЛА.

Поздравления.На такъв народ ,такива ръководители.Мачкай тая измет,щом като няма акъл и дава власт на мутри и престъпници.Браво.

Цветановщината- в действие.Нищо не се е променило нито в Тиквата,нито във всички останали ,само са станали по-лицемерни в името на личностен просперитет и оцеляване.....

Да го сложат шеф на Актавис

Предколедна приказка: Буда връща Флоров за шеф на ДАИ. Носи се мирис на мърша и фасове. От северозапад се търкаля с тътен И.Ф. Протестъри и реформатори сладко спят и сънуват постове. ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ В ХОД!!!!

Чрез Флоров Цветанов ще контролира и митниците УУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!

Два месеца след като Бойко Борисов подаде оставка през 2013 г. срещу Станимир Флоров бе образовано досъдебно производство. Срещу Флоров бяха подадени сигнали за рекет и финансови злоупотреби.

Кой 2 !!! Нагли мафиоти ГЕРБЕРУНГЕЛИ !!! Аз емигрирах, а ТИ ?

Sm3hurk0

аз стягам багажа, за да те последвам.

Сега ясно ли е за всички,защо джандара прие 20 лв от нарушителя,че удовлетворил молбата му за компромис? Тези отгоре непрекъснато им набиват в главите кое е правилното, а ние пискаме... ама що така.Е на, затова!

Ето ви новият "КОЙ?"! Къде сте сега протестъри, защо не сте на площада или пред НС?! Къде сте сега , г-н Близнашки?!

А Будимир Куйович , БДЖ-то ли ще оглави?

Страхотни примери за "правилния" начин за преуспяване в България дава нашата власт на народа си, а после се чуди защо "мат'риалът" се бил разложил. Няма нужда да си учил за нещо, няма нужда да си го работил и практикувал, важно е да си верен другар и веднага те слагаме за директор. Примери: =Сергей Станишев - министър-председател без 1 ден трудов стаж; = Божидар Лукарски - световно неизвестен адвокат, настоящ министър на икономиката; = Ген.Атанас Атанасов - извежднъж започнал да разбира от информационни технологии и станал преди време шеф-надзорник на "Информационно обслужване" АД; = Станимир Флоров - милиционер, станал изведнъж спец по транспорта и автомобилната инспекция :))) = Делян Пеевски - безценен кадър, станал зам.министър на 23 (!!!) години. Това икономика, това право, това национална сигурност - нищо не можа да му се опре :))) = Лингвистката на бай Местан - бивш спортен министър (тя поне ни правеше смешно) :))) = Драго "Лъжеца" Стойнев - и той без 1 ден реален трудов стаж, но затова пък "велик" икономист и енергетик. Сега пак бори партийни дела.

Е ,бравос! Сега Флоров (разбирай Цвъцко)ще прибира такса "спокойствие"! Нищо ново под слънцето-при ГЕРБ всичко е недостатъчно забравеното старо!

По добре е да смени Любо Пенев.

Сега е момента пак да се зададе въпроса "КОЙ"!! Каква е разликата м/у Пеевски и Флоров??Никаква. Даже смело мога да заявя,че Флоров по-неграмотен и нелицеприятен тип от Пеевски.Каква е и разликата м/у бат'Сали и Флоров...като им гледаш физиономиите??Никаква!!

съдружие с другия бандит , физкултурникът Цветанов, бяха в Перник, когато беше самоубит в къща трети бандит за да не се разприказва за убийството на момичето от същия град. Всичко се замете, изчака се известно време и сега на най-корупционната длъжност в КАТ цъвфа за да върже отново корупциииия. Ха честито! Нищо ново под слънцето. Буда си е подкара по същия бандитски начин зер вълкът козината си мени, но нрава никога.

той и козината не си смени ... боко де ... и моля не обиждайте вълците като сравнпвате боко с тях. Вълкът е умен, адаптативен и социално отговорен ( гледа си глутницата а не се опитва да я прецака) вид , не като тиквата ...

Добро е предложението- я кво строго гледа.

ЛОЛ строго ... гледа все едно са му бръкнали у гаЗОТ ... но какво да се прави -толкова може

Що го изтрихте? Човека предлагаше искрена подкрепа за Цецо и Кумецо. А всъщото време психопат Но. 21 си спами наволя...

Още един на хранилка, точно го махнаха, сега пак ни го навират. Никога няма да се оправим с подобни хора на възлови позиции. Това е срамота...

Кумчо Вълчо ще става шеф на овцефермата, защото е специалист по овчите въпроси.

Още един член на БКП, милиционер със съмнително минало и компетентност назначен от ГЕРБ.Не се учудвайте, прост прост лакей издига.Затова сме бедни.

Като си беден, защо не работиш, а виеш по форумите като койот?

Ти по себе си ли съдиш?!

Радвам се на болката на червената измет осъзнала, че има назначение което те не одобряват, но не може нищо да направят, защото са наясно, че НЯМАТ ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА. Болката на загубилите катастрофално на последните избори е моя наслада. Благодаря, че ви има!

Я обърни още едно! Ще ти стане по-добре.

по бръщолевенето да разбирам ли че ти одобряваш ? в такъв слъчай "червената измет", която и да е тя е в с нива над интелектуалните ти възможности ( насъществуващи)

ЗАЩО! Защо в тая държава престъпниците просперират? Как може управленците да се правят на циркови артисти и да продължават да хранят мутри всеизвестни и да им осигуряват държавни кресла! СРАМ за нещастния български народ! Но не се знае до кога ще Ви търпим СВИНЩИНАТА!

Защото начело на държавата ни са хора с ТЪМНО МИНАЛО.

Все се надявах, че на Борисов и ко им е увряла главата след като паднаха мандатите им, но не. За Флоров се знаят пикантни подробнисти доста, но италианския журналист главен свидетел по делата на мафията го обвини директно по телевизията, че е покровител на нарко трафика. Щом и при тези факти пак ще го слагат на хранилката... ЦЦ не търпи развитие на йота!

Е то и за Боко се знаят бая пикантни детайли, ма пак има ненормалници да гласуват за него.

цветанов ще закопае божко на края зив. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха-ха, стига простотии бе, тате! :))) А защо този "безценен" кадър не го назначите за шеф на здравната каса, нали и там имало проблеми? Никакъв проблем или област от живота или икономиката не може да е проблем за такъв разузнавач и верен другар, минал през мелницата на наш'то МВР :))) :)))

Правилно го е предложил...човека е спец по подкупите, ще "усвои" канала в ДАИ---в тази служба винаги ще има рушвети...за това е и създадена...

Съгласен. По-лесно е да се пребори корупцията в ДАЙ, от колкото в МВР. Успех.

Само се чудя, пак ли се почва или изобщо спирало ли е партийното назначение на компромитирани фейсове?

Че той и началник на медицината може да стане.

Долу ГЕРБ! ГЕРБ-МАФИЯ! Доказано по безспоред начин!

Разликата м/у Пеевски и Флоров е в това, че народът изгони Пеевски и няма нищо против Флоров. Ако народът бе против предложението на Московски, центърът на София щеше да е блокиран. Знае ли някоя червена отрепка, защо няма протестиращи против Флоров?

Е па дрънкай си "на воля", демокрация е.......

Шило

Защото няма да е само срещу Флоров. Но пък има и нещо друго- колко време четворната коалиция ще изкара? Проблеми с АБВ, проблеми с ПФ, РБ се самоизяжда. Май този път и до първият февруари няма да го докара това управление.

Колкото изкара - толкова. Важното е, че вече се знае кой предлага и кой назначава. А не както бе при управлението на БСП/Евророма и ДПС/Атака.

Тва гньовските тролчета много рано прекалявате с пърцуцата и здраво излагате работотдателите си.

МОЛЯ ВИ СМЕНЕТЕ СНИМКАТА ,ЧЕ МЕ Е СРАМ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ НА ФОНА НА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ!!! АКО ПЪК ТОВА Е НОВИЯ МОРАЛ ДА ВЪРШИШ МИЗЕРИИ И ПОСЛЕ ДА СЕ СНИМАШ СЪС ЗНАМЕТО ОСТАВЕТЕ Я !!!НО НА ВАША ОТГОВОРНОСТ!!

С бавни, плахи крачки герб отново се качва на влака за ада.

За 14ти пореден път!

В страната на пулевците най-пульото е цар.

Продължават назначенията и шуробаджанащината,няма никаква промяна! Все стари лисици във властта,все едни и същи,как да се оправи държавата?!?!? Ами няма да се оправи,те до сега са крали и сега ще си крадат!!!

А къде са умните и красивите? А да част от протестърите са вече в топлите министерски кресла... Да им е честито!

Който плаща, ТОЙ поръчва музиката. сега явно няма кой да плаща за музика по площадите, а музикантите вече са министри и зам. министри.