Коментари - Мая Манолова стигна до ЕП за двойния стандарт при храните | dnes.dir.bg
назад

Мая Манолова стигна до ЕП за двойния стандарт при храните

Мая Манолова призова всички активни потребители с позиция срещу „Европа на два стандарта“ да подкрепят петицията на специален линк, който ще бъде обявен.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова стигна до ЕП за двойния стандарт при храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към източна Европа и в частност България се препращат труднопродаваемите стоки от западна Европа, които са с по-лошо качество. При това се продават на идентични цени. По-качествените стоки, които вървят добре на запад тук се продават често по-скъпо, но най-фрапиращото е, че на запад се намират качествени български стоки на цени, по-ниски отколкото в Б-я. Купувам редовно в Германия българско сирене в кутии 800гр. За 4,49€ и наистина е най-хубавото саламурено сирене, което може да се намери там. И това ако не е дискриминация и двоен стандарт? Но двойния стандарт е навсякъде, той е в основата на ЕС и на манталитета на западняците и на него те дължат високия си стандарт. А двойният стандарт е по-лош от липсата на стандарт.

Малко си в грешка. Некачествените стоки се произвеждат за източна Европа. Дори не се предлагат на запад.

Повечето марки имат по-малко качествени и по-качествените варианти на своите продукти. Примерно млечен шоколад с 30%какао и с 50%какао, което се усеща във вкуса, но малцина четат съдържанието, за да знаят разликата, а тя е основно в цената. Тези продукти се произвеждат и предлагат навсякъде, но в източна Европа се предлагат основно продукти с по-ниско качество.

Живея в Ирландия. От Молдавски магазин си купих българска луканка на "ОРЕХИТЕ". Освен говеждо, свинско и подправки съдържаше още 9 други съставки!

"Орехите" пак е песен, я ела да видиш салам "Народен" какво съдържа :)

Чест и прави на Мая Манолова това, което прави за всеки един от нас. Но тя трябва да си даде сметка, че олигархията от Европейския Съюз няма да допусне никога равенство - не и в правата. В задълженията може... Няма да се очудя, ако последва отказ на молбата и под предлог, че не е попълнена с определен цвят химикал (образно казано).

Чакаме линка!

трябва,да и отнемат метлата,май?

Пие ти се Кока Кола подсладена с царевична фруктоза ли?

Работи жената за хората,а не против тях.Когато я сложиха,мислех,че Пенчев е добър,а то се оказа ,,празни приказки от него,,а Мая показва и дела.Тя единствена защити днес шивачки от Дупница,а КС са против хората да си получат заработените заплати.На никой досега не му ,,пука за бедните,,

Без Паника

Работи жената за работодателя си. Ако беше в БСП както преди, щеше да работи за тях.

Оглушително е мълчанието по казусът Пирин на Мая Манолова, Корнелия Нинова и Румен Радев. Толкова по темата за истинската опозиция. Управлява само и единствено КОЙ.

Оглушително е писането на платени тролове в този сайт.

Обудсмана ще се осмели ли да заведе дело срещу ЕС , както за храните , така и за визите за САЩ на българите. Дискриминацията е налична и изцяло са нарушени чл.20 и чл.21 от Хартата за основните права на ЕС и по двата проблема на българите.

Що не, ако ще паднат кинти за новите й сводници..!?

По принцип съм за това което прави като цяло Манолова а /някой дали помни Пенчев преди нея да е направил нещо /?Но въпроса пак опира до ЦК на ЕК !!! А Мая как мисли дали западните джендъри ще се стреснат и ще подобрят рязко качеството на стоките си специално за нас ? Да де, но къде ще си продават боклуците че на запад не може ,още и в Украйна не може /а може е да може те за това и ги лъжат с членство в ЕС /!!!

Ще се стреснат след няколко дела за дискриминация на етнически признак чл.21 от Хартата за основните права в ЕС . Същата е историята и с визите за САЩ. От ЕС не ги натискат защото те са без визи и в този случай не прилагат Договора за ЕС за реципрочност на мерките. Българите ни дискриминират и ЕС не реагира. Липсата не реакция при наличие на правни норми за защита и реакция от ЕС е форма на дискриминация на етнически признак.

Само с ядене не става. Ако се огледаш малко в магазина, ще видиш вече измислено решение. Вече има разлика между "сирене" и "млечен продукт с растителни мазнини". Когато една небезивестна фирма за безалкохолни започне да произвежда и продава "газирана напитка с вкус на кока-кола", тогава нещата ще си дойдат на мястото.