КНСБ прогнозира стачки наесен

През есента в много от секторите на икономиката ще има сериозно напрежение, прогнозира днес във Варна лидерът на КНСБ Пламен Димитров, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - КНСБ прогнозира стачки наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пелтека се събужда, а краката му .... отвити!

Този Червеногушко,да не се мъчи,да си вдига рейтинга на гърба на другите,защото-накрая,ще пламне,май?!

"проблем е затъването на много от по-малките фирми в сектора, включително и на АЕЦ-а." Значи АЕЦ-а вече го броим от малките а? Друга песен пеехте кога бяхте зинали за още един АЕЦ в Белене, нещастни слуги дето като мастии сте с оня от Подкрепа, който ви подхвърля мръвката за него лаете. Кога и дали въобще някога като общество ще успеем да се отървем от тарикатлъка и посредствеността която олицетворявате?

Това недоразумение няма ли най после да се скрие някъде.Задникът му свети като маймунски червен задник отдавна.Това заекващо комсомолско отроче трябва да го издухат въобще от обществения живот на страната.

Този господинчо май е за прокурор. Още от сега се опитва да прави преврат в държавата. Кой членува в това КНСБ? Не съм срещал до сега редови член в някой синдикат. Тия са едни самозванци.

6 години не били вдигани заплатите. Заплатите е резултантана величина от икономическата дейност на който и да било и не зависи от мнението на този господин.

lв началото на прехода бях в централите и на кнсб и подкрепа ,това са структури който изпълняват политически поръчки не им вярвайте

Бе къде изчезна оня"амбреаж"Кръстьо Петков?????????????????

лигльо си остана комсомолска душа и не пропуска случай да покаже преданост на комунистите. Ееееех дебела тояго! Нямат свършване изцепките на комунистическите мекерета!

"Този" който не е комунист е мекере, което мисли лошото на народа си. Очевидно ти си типичен представител на мекеретата.

Браво,за далаверското изказване!

А докато БСП бе на власт нямаше стачки. Навярно щото животът тогава беше рай ?!

КНСБ е една паразитна, никому ненужна пасмина, която освен за чист рекет и поръчки, за нищо друго не служи. Не съм чул в последните 8 трилетки, някой работник или колектив да е получил реална помощ от тези мазни самозвани синдикалисти. Марш в неисторията!

лятото обикновено всичко е наред.есента като свършат парите става кофти.

КНСБ и Подкрепа вече нямат никакво влияние в страната. Беше каквото беше. А този на снимката не става за лидер. Желязко Христов беше и имаше ораторски заложби. Този за нищо не става.

Ей, ако няма за какво да се хванете, ще си го измислите. Явно пропаганда не ви е чужда!!!

skud

А напрежението в армията? създадено от ВАС! Кво прайм или единственният танк да го пращаме на жътите павета- ако запали де Щтооооот нема акумолатор....

Свършихме парите по почивки,и на есен трябва да напълним касата!

Колкото помогнаха на служителите на КТБ, толкова ще помогнат на енергетиците. Предварително вече са се спазарили с властта, на гърба на синдикалните членове.

тия са патова позиция. Ем са пишат защитници на работещите в предприятията, ем не дават да се правят уволнения в енергетиката. Само дето предприятията са на свободния пазар, а тия в енергетиката са на завет и цоцат ли цоцат. Се едно Пламен Димитров с дясната ръка да държи триона и сам да си одреже лявата ръка.

Профсъюзите ще стачкуват заедно с работодателите. Те не милеят за работниците, а за роботодателите, няма такива профсъюзи по света.

Това са, КНСБ и "Конфедерация Подкрепа".

Опитват се да ни убедят, че съществуват.

Sm3hurk0

На есен вместо избори - революьия !

БОВЕ, Българската Октомврийска Велика Еволюция ще започне "със залпове на урни", за разлика от залповете на "Аврора", на 25 октомври 1917 година.

Октомврийската "революция " е бутафорен театър за лумпен-пролетариата, както "превземането" на Бастилията. Както българските "партизани", непризнати от Европа, но слизали до 10-ти ноември 1989г. от Балкана като активни борци. През февруари еврейчето Керенски прави преврата на Царска Русия. Нататък е демагогия.

Каква агенция за градушките бе?! Още министър Ебем Етем я разпродаде на активисти на ДПС. За тази и дейтост, вместо бутирка я пенсионираха като полковник на,Република България. С лампазите и мурафетите.