Коментари - Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души | Днес.dir.bg

Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души

До края на деня или най-късно в понеделник ще бъде внесена искова молба в съда за незаконност на стачката в БДЖ, която ще бъде предявена лично към стачкуващите. При положителен отговор от съда, протестиращите служители носят имуществена и дисциплинарна отговорност за действията си.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души | Днес.dir.bg

Коментари

хейтъри само 367 коментара ли успяхте за излюпите бре. Слабо, много слабо, я се постарайте малко повечко.......

Е точно сега е момента да си тръгнат всички излишни 5 000 нахлебници, които висят на държавната ясла на БДЖ чрез бюджета - реформа тип полска шокова терапия! И с доказан положителен ефект - днес въпреки кризата, Полша просперира с икономическои ръст от над 6 %! А крадците мафиоти окрали над 815 млн. лева от БДЖ, незабавно в затвора и с еквивалентни конфискации на краденото! Това са върхушките на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то - и не да бяга от съд СерГЕЙ, при гейовете от ПЕС, а да отиде в български затвор! Там може и да бъде удовлетворен от колеги цигани или турци...

Вие сте като онези от Топлофикация-та! Крадецът вика, дръжте крадеца! Вместо да се излагате да приказвате безмислици, 'що не вземете да разсъждавате в/у това , защо БДЖ беше умишлено докарана до този хал от ръководствата й през последните 22 год?!

Като слушат синдикатите кой им е виновен.Ония клатикурци от синдикатите са си добре ,нищо не работят,взимат си заплатките,а тези хора им се вьрзаха и после ще плачат.

За да си клатикурец трябва да има кво да клатиш. Според мен са патки заспали, като буквата А трябва да се смени с У!

Как ще вземат работата на хората,които наистина си я вършат и затова им се плаща?Защо не съкратят администрацията?Докога обикновенте хора ще страдат,за да може управляващите да си пълнят гушите?Наистина е време правителството на г-н Борисов да си ходи!Защото това правителство няма ни най-малка идея как да се справи със проблемите на страната ни.Трябва да ни управляват хора,които са можещи и знаещи! Не се чувствам хейтър,защото иска държавата ни да върви само напред.Всички го искаме това,но докато избираме хората,които нямат нужната компетенция,ще е така.Отворете си очите,хора!Изборът е ваш!

Ася. спри се малко и помисли. 1. Кои ти е казал ,че няма да се съкращава администрация? 2.Как точно управляващите си пълнят гушата от фалирала компания? За да крадеш , трябва да има КАКВО да крадеш. Сигурно на Дянков парното му е на нафта и ходи за източва локомотив. 3. Правителството добро или лошо всеки си има мнение. Защо обаче няма вотове на недоверие? Защо Станишев отиде да става кучкар т.е. шеф на ПЕС вместо да вземе властта. Защо си трае Костов и другите? Ами защото всички виждат какъв батак е и на никои не му стиска да вземе властта. Е Тогава къде са знаещите и можещите дето ще сменят ГЕРБ. Далеч съм от мисълта ,че са най-добрите. Квото има на пазара това пазаруваме!

БДЖ няма да се оправи защото такава е политиката на олигархията. Докато бг народ си избира комунисти, глобализатори, седерасти и прочее крадлива измет няма да има оправия. Призовавам работниците от БДЖ до един да се включат в стачката. Ясно е, че няма да го бъде, поне да си тръгнат като достойни хора, а не като кремиковчани да вегетират до неизбежния край. Само координирани стачки в множество сектори могат да доведат до криза управлението на мутрите. В този ред на мисли да попитаме синдикатите ЗАЩО НЯМА СИНДИКАТИ В ГОЛЕМИТЕ ЧАСТНИ ФИРМИ ? Отговорът е неприятен...ръководствата на синдикатите са в кюпа, в заговора на "елита" срещу народа.

Защото НЯМА кои да им разреши на синдикатите да са в частния бизнес. Направо си представям как ще има синдикати в моята фирма. Една минута след като разбера ще бъдат изритани с шутове на улицата. и като падне правителството кво ще стане? Както виждаш на никого не му стиска да управлява. Затова всички партии си траят. Кво теб ли да сложим на чело на държавата. Малоумкик!

време е правителството да си ходи. на изборите вотът бе подменен и това, ще рефлектира в народната "любов" . Фалита е умишлен за да могът новите приватизатори от ГЕРБ да изкупят БДЖ на безценица. Според съюза на работодателите, работниците трябва да работят без пари и сами да си внасят вноските. ВРЕМЕ Е ДА ТЕГЛИМ ЕДНА И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ. ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ КРИМИНАЛЕН ГРАБЕЖ КАДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТА

с една дума - ХЕЙТЪР!

Хората нямат ли право да си изразяват мнението ? Как може така да се сплашват хората ?

Никои не им пречи да мрънкат, но да си гледат работата не да се мотаят по пътищата.

Тази момченца,като не могат да се справят с управлението естествено искат съкращения и ликвидации.Защо не смениха само тях.По-лесно щеше да е смяната на 4-5 човека вместо на 2000 или 5000. Като не умеят им остава само да измислят глупости.

Ти като си толкова отворен що не покажеш една твоя ПОДРОБНА програма как точно да се направи така ,че БДЖ да се изправи и хората да не се пипат. Ако може със сметки и разчети. Министъра ясно каза, които има такава програма да я представи за обсъждане, Нито синдикати нито партиите извадиха такава. Лесно е да критикуваш без да предлагаш решение.

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.

Данчо данчооо, ако баща ми се беше явил само един път на работа с такъв мътен поглед и брада на семинарист, не в БДЖ, и клисар нямяше да го тьрпят !

Ако няма строго определено в длъжностната характеристика опреден модел на обличане , човек може да си ходи както иска. Аз съм отказвал работа при това не лошо платена защото искаха всеки ден да ходя с костюм.

КЪДЕ МИ Е КОМЕНТАРА ПОДКУПНИ ДИРАДЖИИ.ЗАЩО ГО ИЗТРИХТЕ.НЯМА ФАЛИРАЛИ ЖЕЛЕЗНИЦИ В СВЕТА.В БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС БДЖ ДА ФАЛИРА И ДА ГО КУПЯТ ЗА 1 ЛВ,ХОРА ДОКОГА АНОНИМНО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ В НЕТА.КОГА ЩЕ СТАНЕМ КАТО ПОНЕ ГЪРЦИТЕ*.ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ ГЛАСНО И ВИДИМО А НЕ ПРЕД КОМПА.

Ние да излезем? А ти през това време на топло до полата на жена си ли ще стоиш. Ми не няма да излезем просто щото не ги подкрепяме. Други някакви УМНИ идеи? Аман от комсомолски агитаторчета!

да излезем всички на улицата и да пометем ГЕРБаджийската измет ведно със съд и прокуратура!!!

и после кои ще доиде?? този които до вчера крадеше и докара бдж то това положение??????

Като погледнем назад към 1990г. минаха доста партии които ни докараха до този хал. Не се самонавивай само срещу гербаджии , те не са изкупителна жертва. Просто народа е много търпелив и вярва в някаква реформа ,но и това си има някаква граница. Много си прав, че трябва да се започне от съда и прокуратурата с това съм много съгласен.

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.наистина трябва даима и съд.не може една електрическа мотриса да струва на БДЖ 12 000 000 лева.койтоги е закупил за толкова да бъде изправен пред съда в опит за източване на компанията.

г-н недев- НЕ Е ВАЖНО КОЛКО щЕ СИ ОТИДАТ - а кои ще си идат,или по-тоЧно кои трябва да си идат... От луксозното кресло не ти отива да се правиш страшен за народа- както си там днес-утре може да НЕ СИ-КАКВО КАТО СИ ПЛАщАЛ КУПИщА ПАРИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОСТА... пОГЛЕДНИ ДОКЪДЕ ДОВЕДЕ ФИРМАТА И СЕ ЗАМИСЛИ МАЛКО КАКВО ДА направиш за да я спасиш-не се прави на велик... Хората вече ти нямат страх-ако сега проумеят че виновният за дереджето на БдЖ си ТОЧНО ТИ,А НЕ Бойко Борисов,и ти поискат оставката преди всичко- КЪДЕ ОТИВАШ????? Помисли колко от ЗАМ-ДИРЕКТОРИТЕ ТИ СА КРАЛИ ЗАД ГЪРБА ТИ- И ПОЗАКЪРПИ НЕщАТА ЧЕ ''ГОЛЕМИЯ'' НАКРАЯ щЕ Е ЗА ТЕБ!!! Не ми триийте пОста моля ви-уважавам много всичко в ТОЗИ сайт досега....

Симпатичният Ал, който ядеше котки ли! Не взимай отношение по Земни въпроси, не ти отива на физиономията...

Страната е във фалит! Това, че някой не го обявава не означава, че го няма - фалита де?! Извод - пари нема, работете, но защо никой не може да ви отговори. Най - добре си отговорете сами и ще ви стане ясно, чак до тъмно!

Този брадат боклук се заканва на хората, които му изкарват хляба! Такива обикновено свършват като Садам или Кадафито ...

ти по кво позна по брадата ли? Ми той и Тренчев с брада ;-)

КЪДЕ БЯХА УЯЛИТЕ СЕ СИНДИКАТИ,КОГАТО ИМАШЕ УЧИТЕЛСКА СТАЧКА,КЪДЕ СА ДА ВИДЯТ В ЧАСТНИТЕ ЦЕХОВЕ КАК СЕ РАБОТИ ПО12 ЧАСА И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ СИНДИКАТИ ИСКАТ ДА ЯХНАТ БДЖ-ТО.ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ САМО ТЕЗИ КОИТО СИ ВЗЕХА ПО 6-НЕТНИ ЗАПЛАТИ, А СТАЧКУВАЩИТЕ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА И ТО ЗА КОЛЕДА.ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ИМА СЪКРАЩЕНИЯ.И ДВАТА СИНДИКАТА СА ЧЕРВЕНИ.ЕДИНИАТ ГО НАГРАДИХА СЪС СТАРА ПЛАНИНА НО НЕ ЛУКАНКАТА ,А ОРДЕНА МУ ВРЪЧИ ГОЦЕ.

ако съкратите 5000, вместо 2000 - тогава ти на кой ще си директор-трябва и теб да те съкратят

Аман от платени слагачи във форумите, коментарите и т.н. Само железниците останаха и тръбите под земята и на тях посегнаха! Като ще се руши да се руши мащабно!Няма спасение за предателите на България и служители на чужди интереси /които отдавна не са българи/ Те вече са пътници! Няма фалирало БДЖ по Света и този транспорт навсякъде е бърз и евтин!Не опитните и доверчивите можете да ги излъжете, но те стават все по-малко!Когато започне чистката сред вас тогава ще ви питам!Хората са герои че ви търпяха толкова дълго!

Точно така няма по света такова нещо като БДЖ. затова трябва да се закрие и да се направи нормална компания като другите по света. Ама не им отърва на синдикатите , щото вместо от 27000 членски внос ще взимат само от 3-4000. ЕВЕНТУАЛНО!

И тръбите ще се изкопат щото има 60% загуби на вода. Няма такава разсипия като БДЖ и Софийска вода. Едно по едно и тая ще стане!

Та , то е унизително да пътуваш с такива влакове-чувстваш се като добитък!Вие искате да пътувате като бели хора или вие хубаво да сте ,като овце... та те и овцете са по-добре ,защото е по-добре да се изпикаеш на зелената полянка отколкото в тоалетната на вагона.Каква е тази любов към тези стари боклуци , как не ви се иска да се разделите с тези вехтории ...

Ти хубаво виждаш,но видяното се нуждае и от АНАЛИЗ ! ... НО ТИ ЯВНО НЕ ГО МОЖЕШ !?

Явно за БДЖ-пътнически превози трябва да се обяви процедура за приватизация.Като се обяви търга,тогава ще стане ясно колко е цената.Вероятно няма да има кандидати,защото никога една превозна ЖП компания не може да бъде на нула,камо ли на печалба.Тя е със социални функции навсякъде по света.За това държавата трябва да я субсидира и да не мрънка.

Да си тръгнат 5000 - само че от администрацията. Я сравнете колко администрация спрямо работници като процент има БДЖ и структурите й с една нормална европейска железница. Никаква финансова помощ - трябва им фалит за да стане по-добре. Иначе сегашните проблеми ще продължат и ще продължат да смучат и пари...

Един ден, когато вече всички разберат къкво представлява комунистическата партия, сами ще се смеят на наивноста си ! До тогава дано се намират хора да обясняват що за партия е това. И за да бъде най лесно, би трябвало да се започне от нивото на престъпна организация и натам всичко си идва по местата. Ето сега, вземете двата профсъюза ! За кого работят ? Ако е за хората от БДЖ, защо изобщо стачкуват, след като е очевадно, че там няма приходи ? Значи се работи за смяната на двамата министри, а от там и ако може да се бутне правителството ! Впрочем, ако се разровите да проверите как са създадени точно тези организации, ще се уверите, че са абсолютно престъпни ! Те трябва да се разпуснат, къквото и да означава това за някои работници !

Имаше едно време виц на Мирча Кришан за краставичката. Изглежда Солаков от друго, освен от "комунизъм", не разбира, или пък са го изтървали от някъде ...?!

От БДЖ скоро може да си тръгнат некадърното ръководство а не да плашат хората. Иван Недев на Кадафи ли се прави да не го последва

На първо място да се съкратът 3000 човека които нищо не работят а само чакт заплати и пенсии. После да се купят нови машини и вагони които да имат климатици и интернет , даима деистващи бързи влакове за които ние пътуващитеси плащаме а спират навсека спирка и слиза един човек а не секачва никои и разтояние от 150км се взима за повече от 4 часа . Само по този начин ще се върнат пътниците а следователно тогав ще има едно печелившо БДЖ

Интересно колко получават тия 3000 . Даже по 100 000 да са им заплатите , пак не стигат да се купи и половината от това което си изброил . Други някакви идеи за финансиране ? ;-)

Нека да кажат къде са отишли тия 800 мил.Защо са теглени тия заеми с неизгодни лихви.А тия пари дали са влизали В БДЖ въбще.

против стачката съм!!! но тя ще докаже че можем и без пътническите превози и спокойно може да се съкратят всички там!!!

Във Франция СНЦФ с 10 пъти повече персонал вози 40 пъти повече пътници...

Ох, дано един да не остане там, че се смляха да източват нафта в промишлени количества и кой после плаща за това? Е, ние плащаме!

Знаете ли как ги виждам тези стачки, в тази изтърбушена фалирала страна. Представете си, че при всеки един от вас дойдат 3-4 души и ви кажат: Ей дай ми работа или по цял ден ще стоя пред вас и ще стачкувам и ще те тормозя, Не ме интересува имаш ли пари или не. Какво ще направите вие с големите уста?

От БДЖ трябва да си тръгнат всички.Боко и Дянков и без това управляват влака , сами ще се справят с железниците.Кеф им дизеларка кеф им електричка.Ама и никой с опит да няма желание да се връща там докато те управляват.

като гледам или повечето са с промити мозъци или са подлоги и близки на шибани комуняги! питам за втори път! как в една бяла страна с 40-60 милиона население и с 3-4 пъти повече км линии жп служителите са колкото нашите в момента?

Ти бияча на Тодор Живков ли защитаваш, по кърваво червени от вас няма !

И аз се чудя как полицията в Лондон (който между другото е колко цяла България) се справи с бунтовете, като бройката и бе в ПЪТИ по-ниска от тази на нашата полиция, но никой не ми отговаря?

Този нещастник май започна да го тресе треската . винаги ми е правило впечатление, че когато някой обикновен човек го уволняват си тръгва с достойнство, а когато има опасност за няко шеф - оревава целия свят, като че ли е най голямата ценност .

На шибаните пък гербери вече им е упряло в задника

Опрял им е ама като гледам езика ти. ;-)

С действаща и функционираща съвременна повтарям СЪВРЕМЕННА потретвам СЪВРЕМЕННА система за управление на движението. При нас системата е от 60-та години. И никой от тогава до сега не си е мръднал пръста за да я модернизира. Впрочем системата си е добра, но има недостатъка да изисква по-голяма работна ръка която да я обслужва. За това имаме повече персонал от западно европейски държави с повече км жп линии.

а този небрежник на снимката кадете не може дори да се обрасне наи после изплю камаче то сега гонон 2000 след година още з000 и да обясни пред сада каде са вагоните ипосле 2000 год затвор

Не разбирате ли, че няма пари, че държавата е пред фалит, че в НОИ не достигат над 3 000 000 000 лв. годишно, за да се платят пенсии и помощи. Имаме само една финансова стабилност, заради правилната политика на Дянков, която ако разрушим със стачки, ще бутнем валутния борд и се връщаме в 1977 с пенсии 10 долара и 1$- кой знае колко. Европа си има свои проблеми и въобще не и е до нас да ни спасява. Без тези реформи, а и много следващи, които и без това са много забавени ФАЛИРАМЕ , гарантирам на 100%

Как дори при крадливата 3-на ламя имаше излишък, с който целия външен дълг можеше да се плати, а за 2 години всичко изчезна !!! Не не трябва да сме мишки като вас гербави !

Реформата е наистина няма алтернатива - а именно да ви изритаме мръсни герберски копелета

И после да сложим теб за Цар ;-) Ами аиде пробвайте се бе. Кво чакате. Нали щеше да има стачка на 30 елате да ни изритате ;-) мамини дупенца ;-)

Смешко, каква политика на Дянков. Предните какъв резерв му оставиха. Всичко прахоса. С неговите мерки буквално ликвидира средния и дребен бизнес. А точно те пълнеха хазната. А сега се оплаква, че няма пари. В една държава винаги има области, които не са на плюс, а се дотират от държавата , защото имат и социални функции. А Дянков е един болен мозък, за този всичко живо е пари и в главата му са само пари. А държавата се състои основно от хора. Да не говорим, какви външни поръчения изпълнява.

Аз лично съм ЗА фалит на държавата с 2 ръце и два крака вирнати във въздуха. Нека станем като гърците. Но уви...

ти си болен мозък, аз не виждам нещо печелившо за момента

Подкрепям стачкуващите. Но се чудя при това състояние на БДЖ защо имат толкова привелегии - да пътуват безплатно семействата им, да ползват намаления и разни други подобни. Това вярно е капка в морето, но ...

Такива привилегии няма. Само децата до 18 години пътуват (или пътуваха, не знам вече как е) с безплатни билети, които са ограничени до еди каква си бройка. Поне преди години беше така, сега сигурно вече и тези "привилегии" ги нямат.

Стига празнодумие на 30.11.всички пред народното събрание.

объркал си се нещо ;-)

zosha_@

наистина са много боси - при поредност на вземанията, трудовите възнаграждения са едни от първите по предпочитание. да се смееш или да се маеш- това е въпроса!

Ръководството на БДЖ са елементарни мутри и бандити! Особено този на снимката.

+1

Точно!

Няма ли да напишете какви заплати и, премиални и бонуси получават Директорите, началниците . Какви проценити получават съдружниците , комисионни и т.н ! за да разберем всички за какво става дума . Аз съм циганин , прост съм и разбирам само от ясно написани цифри , защото ако плучава котото сто човека е ясно кои трябва да си отиде .

няма как да бъде незаконна предвид ниските заплати,с които не може да се осигури нормален стандарт на живот -дом,кола,почивка ...,като това е така за средните заплати в Б-я ,и в този основен сектор от транспорта в държават,и освен това явното лошо управление на ресурсите ,допускането на източмаве на огромни ресурси за ремонти на гари от роми,които източват милиони за палати,а други -вагони -пак за милиони,релси ....

герб нещо почнаха да се отварят,което не е добре за тях.повече избори няма да печелят

абе стига само сте плщли бе цървули маанати,все ви е виновен някой,и все който е на власт,абе заспали курабии,откога се краде в бдж бе,а?сигурно от герб а?толкова години не ревахте сега се насрахте .така ще бъде и трябва да бъде,съкращения,намаление на доходи,докато жви дойде акъла в тъпите кратуни ,да се дигате когато трябва а не да си траете,и да ревете като вдовици от вкъщи,само на копчетата и голяма работа сте,99 процента от отворковците тук,не биха си показали задниците навън за протести и то протести които да променят нещо,виж от вкъщи е супер,тоз виновен оня,айде оправихме се.Ахмаци!!!

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.наистина трябва даима и съд.не може една електрическа мотриса да струва на БДЖ 12 000 000 лева.койтоги е закупил за толкова да бъде изправен пред съда в опит за източване на компанията.от къде се вмирисва рибата?

Герб НЕ спечелиха тези избори. Те ги ФАЛШИФИЦИРАХА !

Мутрите са на власт!!!Те са фашисти!!!Само грабят-на други не дават!!!ЕВала на жепейците-всички българи трябва да скочат!!!Вижте Португалия,Гърция.....и др.-които са ококорени!!!Стотици хиляди излизат-правителства падат....И тия мутри требе да се изгонят-да им се вземе всичкото имущество-което е за милиарди-тогава ще се оправим!!!!!!!!!!

АКО ПИТАТЕ МЕН, НЕ 2, НЕ 5, 25 000 СА ЗА ГОНЕНЕ ОТ БДЖ. ТАМ Е КОТИЛО НА МЪРЗЕЛИВЦИ. ЧУДЯТ СЕ САМО КАКВО ДА ОТКРАДНАТ И КАК ДА ДОБУТАТ ДО ПЕНСИЯ С МИЗЕРНИТЕ СИ ЗАПЛАТКИ, КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ. ВПРОЧЕМ, КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 900 (ДЕВЕТСТОТИН) ВАГОНА? ТОВА ДА НЕ СА КОПЧЕТА, БЕ?

Същото се отнася за полицаите и военните. А за вагоните ... питай бившите ръководители, които си отвориха частни превозвачи. Питай ги откъде са им вагоните!

Не само полиция и военни. Учители, лекари, държавна администрация, социални служби, народно събрание, правителство - за нищо не стават. Всички те трябва да се разпуснат и парите от тях да се прехвърлят на БДЖ, за да не се съкращават хората там и да си стоят на заплати, нищо че фирмата е на загуба и няма работа за толкова много хора.

То на вас гербавите, на крива ракета космоса и крив, докога ще ревете че някой ви е виновен за провалите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Откраднаха ги разбира се мутрите, управляващи БДЖ-то. Колитко ти вече си смръкна линийка и се появи мойто момченце. Но нещо си много нервен, да не би вече да ти икономисват порцийката - Дянков икономисва дори за помиярите си, лоша работа.

А бе, тоя Владко Владимиров ми е познат като студент в Техническия университет - момчето беше абсолютно зле, но иначе активистче в студентския съвет и така си уреждаше изпитите - тъпо, че се не трае, а и маниерите му твърде приличаха на тези като на обратен. Нищо чудно, че сега е станал директор и да не си мислете, че е завършил специалност "транспортна техника" - няма нищо общо. Колкото до каратисчето от снимката, мутрата му говори красноречиво. Така, че от такива боклуци, какво може да се очаква.

И аз си мислех, че е някакво помиярче (уволнено поради некадърност IP-специалистче)! Който е завършил "Електроника", независимо, къде, не може да е безработен и по цял ден да трови с глупостите си, сайтовете! За него РКС, PLC, АСУ, АСУТП и т.н., са непонятни неща, но дано поне се оправи с правописа!

Автоматични Системи за Управление на Технологичните процеси? :) Павка, ти да не си учил при Сапунджиев? :))

Адашче тия шумкарски номера не минават. Не може да бъркаш хората така. Ако искаш да си ги мерим ... дипломи, знания, IQ няма проблем само кажи, но пред независима комисия , и ако се окаже ,че съм по-добър ще ти стопля врата а ако ти победиш кажи кво искаш да направя ;-)

абе на това унищожение реформа ли му казваш,да контрабандата процъфтява,докторите чакат пари на ръка не дадеш ли гушкаш букета,нагло и тиранично отношение към обикновения човек за сметка на ласкавото отношение към мафиотите и тези дето поддаржат сивата икомомика,ебати и реформите

ТОВАРНИТЕ ПРЕВОЗИ са приоритет само на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ- Другарки и Другари !!! И не го забравяйте !!!!!!!

даржава без железници не е даржава. бaлгаря над всичко!

Клакьорите вън от форума !

режи възможността за някои лев! Това могат, това правят хората:)

Коментари - Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души | Днес.dir.bg

Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души

До края на деня или най-късно в понеделник ще бъде внесена искова молба в съда за незаконност на стачката в БДЖ, която ще бъде предявена лично към стачкуващите. При положителен отговор от съда, протестиращите служители носят имуществена и дисциплинарна отговорност за действията си.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха стачката на съд, от БДЖ може да си тръгнат не 2000, а 5000 души | Днес.dir.bg

Коментари

хейтъри само 367 коментара ли успяхте за излюпите бре. Слабо, много слабо, я се постарайте малко повечко.......

Е точно сега е момента да си тръгнат всички излишни 5 000 нахлебници, които висят на държавната ясла на БДЖ чрез бюджета - реформа тип полска шокова терапия! И с доказан положителен ефект - днес въпреки кризата, Полша просперира с икономическои ръст от над 6 %! А крадците мафиоти окрали над 815 млн. лева от БДЖ, незабавно в затвора и с еквивалентни конфискации на краденото! Това са върхушките на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то - и не да бяга от съд СерГЕЙ, при гейовете от ПЕС, а да отиде в български затвор! Там може и да бъде удовлетворен от колеги цигани или турци...

Вие сте като онези от Топлофикация-та! Крадецът вика, дръжте крадеца! Вместо да се излагате да приказвате безмислици, 'що не вземете да разсъждавате в/у това , защо БДЖ беше умишлено докарана до този хал от ръководствата й през последните 22 год?!

Като слушат синдикатите кой им е виновен.Ония клатикурци от синдикатите са си добре ,нищо не работят,взимат си заплатките,а тези хора им се вьрзаха и после ще плачат.

За да си клатикурец трябва да има кво да клатиш. Според мен са патки заспали, като буквата А трябва да се смени с У!

Как ще вземат работата на хората,които наистина си я вършат и затова им се плаща?Защо не съкратят администрацията?Докога обикновенте хора ще страдат,за да може управляващите да си пълнят гушите?Наистина е време правителството на г-н Борисов да си ходи!Защото това правителство няма ни най-малка идея как да се справи със проблемите на страната ни.Трябва да ни управляват хора,които са можещи и знаещи! Не се чувствам хейтър,защото иска държавата ни да върви само напред.Всички го искаме това,но докато избираме хората,които нямат нужната компетенция,ще е така.Отворете си очите,хора!Изборът е ваш!

Ася. спри се малко и помисли. 1. Кои ти е казал ,че няма да се съкращава администрация? 2.Как точно управляващите си пълнят гушата от фалирала компания? За да крадеш , трябва да има КАКВО да крадеш. Сигурно на Дянков парното му е на нафта и ходи за източва локомотив. 3. Правителството добро или лошо всеки си има мнение. Защо обаче няма вотове на недоверие? Защо Станишев отиде да става кучкар т.е. шеф на ПЕС вместо да вземе властта. Защо си трае Костов и другите? Ами защото всички виждат какъв батак е и на никои не му стиска да вземе властта. Е Тогава къде са знаещите и можещите дето ще сменят ГЕРБ. Далеч съм от мисълта ,че са най-добрите. Квото има на пазара това пазаруваме!

БДЖ няма да се оправи защото такава е политиката на олигархията. Докато бг народ си избира комунисти, глобализатори, седерасти и прочее крадлива измет няма да има оправия. Призовавам работниците от БДЖ до един да се включат в стачката. Ясно е, че няма да го бъде, поне да си тръгнат като достойни хора, а не като кремиковчани да вегетират до неизбежния край. Само координирани стачки в множество сектори могат да доведат до криза управлението на мутрите. В този ред на мисли да попитаме синдикатите ЗАЩО НЯМА СИНДИКАТИ В ГОЛЕМИТЕ ЧАСТНИ ФИРМИ ? Отговорът е неприятен...ръководствата на синдикатите са в кюпа, в заговора на "елита" срещу народа.

Защото НЯМА кои да им разреши на синдикатите да са в частния бизнес. Направо си представям как ще има синдикати в моята фирма. Една минута след като разбера ще бъдат изритани с шутове на улицата. и като падне правителството кво ще стане? Както виждаш на никого не му стиска да управлява. Затова всички партии си траят. Кво теб ли да сложим на чело на държавата. Малоумкик!

време е правителството да си ходи. на изборите вотът бе подменен и това, ще рефлектира в народната "любов" . Фалита е умишлен за да могът новите приватизатори от ГЕРБ да изкупят БДЖ на безценица. Според съюза на работодателите, работниците трябва да работят без пари и сами да си внасят вноските. ВРЕМЕ Е ДА ТЕГЛИМ ЕДНА И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ. ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ КРИМИНАЛЕН ГРАБЕЖ КАДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТА

с една дума - ХЕЙТЪР!

Хората нямат ли право да си изразяват мнението ? Как може така да се сплашват хората ?

Никои не им пречи да мрънкат, но да си гледат работата не да се мотаят по пътищата.

Тази момченца,като не могат да се справят с управлението естествено искат съкращения и ликвидации.Защо не смениха само тях.По-лесно щеше да е смяната на 4-5 човека вместо на 2000 или 5000. Като не умеят им остава само да измислят глупости.

Ти като си толкова отворен що не покажеш една твоя ПОДРОБНА програма как точно да се направи така ,че БДЖ да се изправи и хората да не се пипат. Ако може със сметки и разчети. Министъра ясно каза, които има такава програма да я представи за обсъждане, Нито синдикати нито партиите извадиха такава. Лесно е да критикуваш без да предлагаш решение.

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.

Данчо данчооо, ако баща ми се беше явил само един път на работа с такъв мътен поглед и брада на семинарист, не в БДЖ, и клисар нямяше да го тьрпят !

Ако няма строго определено в длъжностната характеристика опреден модел на обличане , човек може да си ходи както иска. Аз съм отказвал работа при това не лошо платена защото искаха всеки ден да ходя с костюм.

КЪДЕ МИ Е КОМЕНТАРА ПОДКУПНИ ДИРАДЖИИ.ЗАЩО ГО ИЗТРИХТЕ.НЯМА ФАЛИРАЛИ ЖЕЛЕЗНИЦИ В СВЕТА.В БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС БДЖ ДА ФАЛИРА И ДА ГО КУПЯТ ЗА 1 ЛВ,ХОРА ДОКОГА АНОНИМНО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ В НЕТА.КОГА ЩЕ СТАНЕМ КАТО ПОНЕ ГЪРЦИТЕ*.ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ ГЛАСНО И ВИДИМО А НЕ ПРЕД КОМПА.

Ние да излезем? А ти през това време на топло до полата на жена си ли ще стоиш. Ми не няма да излезем просто щото не ги подкрепяме. Други някакви УМНИ идеи? Аман от комсомолски агитаторчета!

да излезем всички на улицата и да пометем ГЕРБаджийската измет ведно със съд и прокуратура!!!

и после кои ще доиде?? този които до вчера крадеше и докара бдж то това положение??????

Като погледнем назад към 1990г. минаха доста партии които ни докараха до този хал. Не се самонавивай само срещу гербаджии , те не са изкупителна жертва. Просто народа е много търпелив и вярва в някаква реформа ,но и това си има някаква граница. Много си прав, че трябва да се започне от съда и прокуратурата с това съм много съгласен.

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.наистина трябва даима и съд.не може една електрическа мотриса да струва на БДЖ 12 000 000 лева.койтоги е закупил за толкова да бъде изправен пред съда в опит за източване на компанията.

г-н недев- НЕ Е ВАЖНО КОЛКО щЕ СИ ОТИДАТ - а кои ще си идат,или по-тоЧно кои трябва да си идат... От луксозното кресло не ти отива да се правиш страшен за народа- както си там днес-утре може да НЕ СИ-КАКВО КАТО СИ ПЛАщАЛ КУПИщА ПАРИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОСТА... пОГЛЕДНИ ДОКЪДЕ ДОВЕДЕ ФИРМАТА И СЕ ЗАМИСЛИ МАЛКО КАКВО ДА направиш за да я спасиш-не се прави на велик... Хората вече ти нямат страх-ако сега проумеят че виновният за дереджето на БдЖ си ТОЧНО ТИ,А НЕ Бойко Борисов,и ти поискат оставката преди всичко- КЪДЕ ОТИВАШ????? Помисли колко от ЗАМ-ДИРЕКТОРИТЕ ТИ СА КРАЛИ ЗАД ГЪРБА ТИ- И ПОЗАКЪРПИ НЕщАТА ЧЕ ''ГОЛЕМИЯ'' НАКРАЯ щЕ Е ЗА ТЕБ!!! Не ми триийте пОста моля ви-уважавам много всичко в ТОЗИ сайт досега....

Симпатичният Ал, който ядеше котки ли! Не взимай отношение по Земни въпроси, не ти отива на физиономията...

Страната е във фалит! Това, че някой не го обявава не означава, че го няма - фалита де?! Извод - пари нема, работете, но защо никой не може да ви отговори. Най - добре си отговорете сами и ще ви стане ясно, чак до тъмно!

Този брадат боклук се заканва на хората, които му изкарват хляба! Такива обикновено свършват като Садам или Кадафито ...

ти по кво позна по брадата ли? Ми той и Тренчев с брада ;-)

КЪДЕ БЯХА УЯЛИТЕ СЕ СИНДИКАТИ,КОГАТО ИМАШЕ УЧИТЕЛСКА СТАЧКА,КЪДЕ СА ДА ВИДЯТ В ЧАСТНИТЕ ЦЕХОВЕ КАК СЕ РАБОТИ ПО12 ЧАСА И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ СИНДИКАТИ ИСКАТ ДА ЯХНАТ БДЖ-ТО.ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ САМО ТЕЗИ КОИТО СИ ВЗЕХА ПО 6-НЕТНИ ЗАПЛАТИ, А СТАЧКУВАЩИТЕ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА И ТО ЗА КОЛЕДА.ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ИМА СЪКРАЩЕНИЯ.И ДВАТА СИНДИКАТА СА ЧЕРВЕНИ.ЕДИНИАТ ГО НАГРАДИХА СЪС СТАРА ПЛАНИНА НО НЕ ЛУКАНКАТА ,А ОРДЕНА МУ ВРЪЧИ ГОЦЕ.

ако съкратите 5000, вместо 2000 - тогава ти на кой ще си директор-трябва и теб да те съкратят

Аман от платени слагачи във форумите, коментарите и т.н. Само железниците останаха и тръбите под земята и на тях посегнаха! Като ще се руши да се руши мащабно!Няма спасение за предателите на България и служители на чужди интереси /които отдавна не са българи/ Те вече са пътници! Няма фалирало БДЖ по Света и този транспорт навсякъде е бърз и евтин!Не опитните и доверчивите можете да ги излъжете, но те стават все по-малко!Когато започне чистката сред вас тогава ще ви питам!Хората са герои че ви търпяха толкова дълго!

Точно така няма по света такова нещо като БДЖ. затова трябва да се закрие и да се направи нормална компания като другите по света. Ама не им отърва на синдикатите , щото вместо от 27000 членски внос ще взимат само от 3-4000. ЕВЕНТУАЛНО!

И тръбите ще се изкопат щото има 60% загуби на вода. Няма такава разсипия като БДЖ и Софийска вода. Едно по едно и тая ще стане!

Та , то е унизително да пътуваш с такива влакове-чувстваш се като добитък!Вие искате да пътувате като бели хора или вие хубаво да сте ,като овце... та те и овцете са по-добре ,защото е по-добре да се изпикаеш на зелената полянка отколкото в тоалетната на вагона.Каква е тази любов към тези стари боклуци , как не ви се иска да се разделите с тези вехтории ...

Ти хубаво виждаш,но видяното се нуждае и от АНАЛИЗ ! ... НО ТИ ЯВНО НЕ ГО МОЖЕШ !?

Явно за БДЖ-пътнически превози трябва да се обяви процедура за приватизация.Като се обяви търга,тогава ще стане ясно колко е цената.Вероятно няма да има кандидати,защото никога една превозна ЖП компания не може да бъде на нула,камо ли на печалба.Тя е със социални функции навсякъде по света.За това държавата трябва да я субсидира и да не мрънка.

Да си тръгнат 5000 - само че от администрацията. Я сравнете колко администрация спрямо работници като процент има БДЖ и структурите й с една нормална европейска железница. Никаква финансова помощ - трябва им фалит за да стане по-добре. Иначе сегашните проблеми ще продължат и ще продължат да смучат и пари...

Един ден, когато вече всички разберат къкво представлява комунистическата партия, сами ще се смеят на наивноста си ! До тогава дано се намират хора да обясняват що за партия е това. И за да бъде най лесно, би трябвало да се започне от нивото на престъпна организация и натам всичко си идва по местата. Ето сега, вземете двата профсъюза ! За кого работят ? Ако е за хората от БДЖ, защо изобщо стачкуват, след като е очевадно, че там няма приходи ? Значи се работи за смяната на двамата министри, а от там и ако може да се бутне правителството ! Впрочем, ако се разровите да проверите как са създадени точно тези организации, ще се уверите, че са абсолютно престъпни ! Те трябва да се разпуснат, къквото и да означава това за някои работници !

Имаше едно време виц на Мирча Кришан за краставичката. Изглежда Солаков от друго, освен от "комунизъм", не разбира, или пък са го изтървали от някъде ...?!

От БДЖ скоро може да си тръгнат некадърното ръководство а не да плашат хората. Иван Недев на Кадафи ли се прави да не го последва

На първо място да се съкратът 3000 човека които нищо не работят а само чакт заплати и пенсии. После да се купят нови машини и вагони които да имат климатици и интернет , даима деистващи бързи влакове за които ние пътуващитеси плащаме а спират навсека спирка и слиза един човек а не секачва никои и разтояние от 150км се взима за повече от 4 часа . Само по този начин ще се върнат пътниците а следователно тогав ще има едно печелившо БДЖ

Интересно колко получават тия 3000 . Даже по 100 000 да са им заплатите , пак не стигат да се купи и половината от това което си изброил . Други някакви идеи за финансиране ? ;-)

Нека да кажат къде са отишли тия 800 мил.Защо са теглени тия заеми с неизгодни лихви.А тия пари дали са влизали В БДЖ въбще.

против стачката съм!!! но тя ще докаже че можем и без пътническите превози и спокойно може да се съкратят всички там!!!

Във Франция СНЦФ с 10 пъти повече персонал вози 40 пъти повече пътници...

Ох, дано един да не остане там, че се смляха да източват нафта в промишлени количества и кой после плаща за това? Е, ние плащаме!

Знаете ли как ги виждам тези стачки, в тази изтърбушена фалирала страна. Представете си, че при всеки един от вас дойдат 3-4 души и ви кажат: Ей дай ми работа или по цял ден ще стоя пред вас и ще стачкувам и ще те тормозя, Не ме интересува имаш ли пари или не. Какво ще направите вие с големите уста?

От БДЖ трябва да си тръгнат всички.Боко и Дянков и без това управляват влака , сами ще се справят с железниците.Кеф им дизеларка кеф им електричка.Ама и никой с опит да няма желание да се връща там докато те управляват.

като гледам или повечето са с промити мозъци или са подлоги и близки на шибани комуняги! питам за втори път! как в една бяла страна с 40-60 милиона население и с 3-4 пъти повече км линии жп служителите са колкото нашите в момента?

Ти бияча на Тодор Живков ли защитаваш, по кърваво червени от вас няма !

И аз се чудя как полицията в Лондон (който между другото е колко цяла България) се справи с бунтовете, като бройката и бе в ПЪТИ по-ниска от тази на нашата полиция, но никой не ми отговаря?

Този нещастник май започна да го тресе треската . винаги ми е правило впечатление, че когато някой обикновен човек го уволняват си тръгва с достойнство, а когато има опасност за няко шеф - оревава целия свят, като че ли е най голямата ценност .

На шибаните пък гербери вече им е упряло в задника

Опрял им е ама като гледам езика ти. ;-)

С действаща и функционираща съвременна повтарям СЪВРЕМЕННА потретвам СЪВРЕМЕННА система за управление на движението. При нас системата е от 60-та години. И никой от тогава до сега не си е мръднал пръста за да я модернизира. Впрочем системата си е добра, но има недостатъка да изисква по-голяма работна ръка която да я обслужва. За това имаме повече персонал от западно европейски държави с повече км жп линии.

а този небрежник на снимката кадете не може дори да се обрасне наи после изплю камаче то сега гонон 2000 след година още з000 и да обясни пред сада каде са вагоните ипосле 2000 год затвор

Не разбирате ли, че няма пари, че държавата е пред фалит, че в НОИ не достигат над 3 000 000 000 лв. годишно, за да се платят пенсии и помощи. Имаме само една финансова стабилност, заради правилната политика на Дянков, която ако разрушим със стачки, ще бутнем валутния борд и се връщаме в 1977 с пенсии 10 долара и 1$- кой знае колко. Европа си има свои проблеми и въобще не и е до нас да ни спасява. Без тези реформи, а и много следващи, които и без това са много забавени ФАЛИРАМЕ , гарантирам на 100%

Как дори при крадливата 3-на ламя имаше излишък, с който целия външен дълг можеше да се плати, а за 2 години всичко изчезна !!! Не не трябва да сме мишки като вас гербави !

Реформата е наистина няма алтернатива - а именно да ви изритаме мръсни герберски копелета

И после да сложим теб за Цар ;-) Ами аиде пробвайте се бе. Кво чакате. Нали щеше да има стачка на 30 елате да ни изритате ;-) мамини дупенца ;-)

Смешко, каква политика на Дянков. Предните какъв резерв му оставиха. Всичко прахоса. С неговите мерки буквално ликвидира средния и дребен бизнес. А точно те пълнеха хазната. А сега се оплаква, че няма пари. В една държава винаги има области, които не са на плюс, а се дотират от държавата , защото имат и социални функции. А Дянков е един болен мозък, за този всичко живо е пари и в главата му са само пари. А държавата се състои основно от хора. Да не говорим, какви външни поръчения изпълнява.

Аз лично съм ЗА фалит на държавата с 2 ръце и два крака вирнати във въздуха. Нека станем като гърците. Но уви...

ти си болен мозък, аз не виждам нещо печелившо за момента

Подкрепям стачкуващите. Но се чудя при това състояние на БДЖ защо имат толкова привелегии - да пътуват безплатно семействата им, да ползват намаления и разни други подобни. Това вярно е капка в морето, но ...

Такива привилегии няма. Само децата до 18 години пътуват (или пътуваха, не знам вече как е) с безплатни билети, които са ограничени до еди каква си бройка. Поне преди години беше така, сега сигурно вече и тези "привилегии" ги нямат.

Стига празнодумие на 30.11.всички пред народното събрание.

объркал си се нещо ;-)

zosha_@

наистина са много боси - при поредност на вземанията, трудовите възнаграждения са едни от първите по предпочитание. да се смееш или да се маеш- това е въпроса!

Ръководството на БДЖ са елементарни мутри и бандити! Особено този на снимката.

+1

Точно!

Няма ли да напишете какви заплати и, премиални и бонуси получават Директорите, началниците . Какви проценити получават съдружниците , комисионни и т.н ! за да разберем всички за какво става дума . Аз съм циганин , прост съм и разбирам само от ясно написани цифри , защото ако плучава котото сто човека е ясно кои трябва да си отиде .

няма как да бъде незаконна предвид ниските заплати,с които не може да се осигури нормален стандарт на живот -дом,кола,почивка ...,като това е така за средните заплати в Б-я ,и в този основен сектор от транспорта в държават,и освен това явното лошо управление на ресурсите ,допускането на източмаве на огромни ресурси за ремонти на гари от роми,които източват милиони за палати,а други -вагони -пак за милиони,релси ....

герб нещо почнаха да се отварят,което не е добре за тях.повече избори няма да печелят

абе стига само сте плщли бе цървули маанати,все ви е виновен някой,и все който е на власт,абе заспали курабии,откога се краде в бдж бе,а?сигурно от герб а?толкова години не ревахте сега се насрахте .така ще бъде и трябва да бъде,съкращения,намаление на доходи,докато жви дойде акъла в тъпите кратуни ,да се дигате когато трябва а не да си траете,и да ревете като вдовици от вкъщи,само на копчетата и голяма работа сте,99 процента от отворковците тук,не биха си показали задниците навън за протести и то протести които да променят нещо,виж от вкъщи е супер,тоз виновен оня,айде оправихме се.Ахмаци!!!

има.създава се друга фирма,със същата администрация,но мого по малко работници в тази фирма.наистина трябва даима и съд.не може една електрическа мотриса да струва на БДЖ 12 000 000 лева.койтоги е закупил за толкова да бъде изправен пред съда в опит за източване на компанията.от къде се вмирисва рибата?

Герб НЕ спечелиха тези избори. Те ги ФАЛШИФИЦИРАХА !

Мутрите са на власт!!!Те са фашисти!!!Само грабят-на други не дават!!!ЕВала на жепейците-всички българи трябва да скочат!!!Вижте Португалия,Гърция.....и др.-които са ококорени!!!Стотици хиляди излизат-правителства падат....И тия мутри требе да се изгонят-да им се вземе всичкото имущество-което е за милиарди-тогава ще се оправим!!!!!!!!!!

АКО ПИТАТЕ МЕН, НЕ 2, НЕ 5, 25 000 СА ЗА ГОНЕНЕ ОТ БДЖ. ТАМ Е КОТИЛО НА МЪРЗЕЛИВЦИ. ЧУДЯТ СЕ САМО КАКВО ДА ОТКРАДНАТ И КАК ДА ДОБУТАТ ДО ПЕНСИЯ С МИЗЕРНИТЕ СИ ЗАПЛАТКИ, КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ. ВПРОЧЕМ, КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 900 (ДЕВЕТСТОТИН) ВАГОНА? ТОВА ДА НЕ СА КОПЧЕТА, БЕ?

Същото се отнася за полицаите и военните. А за вагоните ... питай бившите ръководители, които си отвориха частни превозвачи. Питай ги откъде са им вагоните!

Не само полиция и военни. Учители, лекари, държавна администрация, социални служби, народно събрание, правителство - за нищо не стават. Всички те трябва да се разпуснат и парите от тях да се прехвърлят на БДЖ, за да не се съкращават хората там и да си стоят на заплати, нищо че фирмата е на загуба и няма работа за толкова много хора.

То на вас гербавите, на крива ракета космоса и крив, докога ще ревете че някой ви е виновен за провалите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Откраднаха ги разбира се мутрите, управляващи БДЖ-то. Колитко ти вече си смръкна линийка и се появи мойто момченце. Но нещо си много нервен, да не би вече да ти икономисват порцийката - Дянков икономисва дори за помиярите си, лоша работа.

А бе, тоя Владко Владимиров ми е познат като студент в Техническия университет - момчето беше абсолютно зле, но иначе активистче в студентския съвет и така си уреждаше изпитите - тъпо, че се не трае, а и маниерите му твърде приличаха на тези като на обратен. Нищо чудно, че сега е станал директор и да не си мислете, че е завършил специалност "транспортна техника" - няма нищо общо. Колкото до каратисчето от снимката, мутрата му говори красноречиво. Така, че от такива боклуци, какво може да се очаква.

И аз си мислех, че е някакво помиярче (уволнено поради некадърност IP-специалистче)! Който е завършил "Електроника", независимо, къде, не може да е безработен и по цял ден да трови с глупостите си, сайтовете! За него РКС, PLC, АСУ, АСУТП и т.н., са непонятни неща, но дано поне се оправи с правописа!

Автоматични Системи за Управление на Технологичните процеси? :) Павка, ти да не си учил при Сапунджиев? :))

Адашче тия шумкарски номера не минават. Не може да бъркаш хората така. Ако искаш да си ги мерим ... дипломи, знания, IQ няма проблем само кажи, но пред независима комисия , и ако се окаже ,че съм по-добър ще ти стопля врата а ако ти победиш кажи кво искаш да направя ;-)

абе на това унищожение реформа ли му казваш,да контрабандата процъфтява,докторите чакат пари на ръка не дадеш ли гушкаш букета,нагло и тиранично отношение към обикновения човек за сметка на ласкавото отношение към мафиотите и тези дето поддаржат сивата икомомика,ебати и реформите

ТОВАРНИТЕ ПРЕВОЗИ са приоритет само на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ- Другарки и Другари !!! И не го забравяйте !!!!!!!

даржава без железници не е даржава. бaлгаря над всичко!

Клакьорите вън от форума !

режи възможността за някои лев! Това могат, това правят хората:)