Свикват национален протест пред парламента на 28 януари

Протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме" е обявен за утре в 15 ч. пред парламента. Готви се повторение на февруарските протести, заявиха от кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Свикват национален протест пред парламента на 28 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм виждал от 89-та насам...

да пукнете да един ,вашата мама, боклуци долни! То не тяха Бойковци, Орешарковци, Станишевци и всякаква долна сган! Измрете до един!

Е велик/когато е стъпал на масата/,нали?!

На всеки който му харесва България към днешна дата си седи у дома.

Много от Вас питат: - Какви са Исканията? Искания няма да има. Започваме национално Обединение за Промяна на България към по-добро! Какво да искаме от познатите лица? Наясно сме точно какво ще получим - едно голямо Нищо! Това ми звучи като Ода на Глупостта! Даже не ми се коментира. Явно майсторите на късата мисъл днес са на мода.

Мурзилажа, дето е на издръжка от късокракото жужи яко се е надъхал "да оправя" отношенията с най-агресивната страна за момента - РуФия! Рубли има, пари нема - действайте!

Мафиоти, инджев, сугарев, костов , станишев и останалите от герб, опоскали държавата, доказани платени анти Българи Ви чака проклиятието на самозапалилите се Българи, а екипа на дира да организират гей парад, тези проблеми не са техни!

Така и не се разбра кой ги самозапали. Като недовършена кримка. Нали се сещаш? "Вземи пари, да си оправиш живота. Палиш се, снимаме, после имаме хора да те гасят." Ама нещо "случайните минувачи" забравиха гасенето. Роднини и приятели на УБИТОТО момче от Варна още питат "Кой го запали?"

За пореден път доказахме,че не сме народ.Ако всичката тази мръсотия беше в Гърция или в Турция,а да не говорим за други държави народа щеше да се вдигне като един и никой не може да ги спре докато не убият октопода,но ние за това сме били 5 века под чуждо иго защото сме педераска нация и сме страхливи и подкупни.Нищо не става от нас.

Сега е момента да свалим ГЕРБ и всички други от парламента!!! Давайте хора! Борете се за по хубаво бъдеще БЕЗ Комунисти, Мафиоти и Диктатори!!!!

Доообре!

Трябва да се направи в 18,00 часа за да имат хората възможност да отидат в следващите дни

Е много айлякчии !За протести може,а за работа няма желаещи! Интервю за работа!С големи компромиси от документи и образование 17 души.За 1000лв. -Седнете на компютъра--Не разбирам! --Другата работа е копане!-Боли ме кръста! Е как да стане-пак друг е виновен!

Мафията пак се показа. Огладняха и заедно с враговете на България искат да ни дестабилизират. Последният път Една банка и един банкер си отидоха а за награда Бареков стана Евродепутат а Мишо фалита захлеби и отиде къде ? В Америка.

Пак ли соросойдите ще "свалят" ББ???

Що ви е страх от протеста! Той си е мирен и исканията са съвсем нормални- искаме да живеем достойно, а не боковци, цоковци, Пеевски и други местни изроди да ни крадат, убиват и малтретират безнаказано! И ние сме хора! Не! Ние сме човеци, а вие сте убийци и престъпници!

Да не готвят Майдан на Бойко ? Наскоро тук се появи мис Fuck oт САЩ. Обикновено, след това стават нежни революции и цветни пролети ...

Борисов няма изкаран до края, нито един пълен мандат. Все нещо му се случва и му се налага да подава оставка. Главен секретар, кмет, премиер ...

много, мераклии да ги развъртят - малко ! УБЕДЕТЕ, изведете на улицата 1/4 от българите и им дайте метлите. Тогава няма да има нужда да "митингувате" често и ...платено !

След 30 минути ще разберем,че протест няма да има поради липса на протестиращи.Във форумите всички сте много силни.

ГЕРБ търсят начин за предсрочни избори и да заличават следи.

"...организирането му е от хора, които нямат ясно политическо представителство..." Тая, вътрешната министърка, продължава да е неадекватна и в безтегловност! Ами, калинке, заблудена! Нали хората протестират именно срещу статуквото на сегашното "политическо представителство", което ни вкара за последните 26 години в Трета национална катастрофа! Нали точно това искат хората - всички, участвали подобно "политическо преставителство" през последните 26 години да бъдат осъдени и да не участват повече под никаква форма във властта! Абе, къде я намериха тая, бе! Да бяха нарочно я търсили толкова тъпа, нямаше как да ударят такъв джакпот!

Лустрация на всички досегашни депутати! Лустрацията на партийните ръководители беше обявена за погазване на човешките права, и като такава за противоконституционна! Пълни абсурди.

ВЕЧЕ Е 13.37 ЧАСА.ИМА ЛИ ВЕЧЕ ХОРА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА?АКО ИМА ДА ИЗЛИЗАМЕ И НИЕ!

Престъпността ескалира, крадците са като озверели. В нашия квартал не остана необран апартамент и неразбита кола, въпреки, че крадците са добре известни и на полицията. Но на нея основните и приоритети май са други.

Не е ясно защо ,,умните и красивите" днес ще протестират, след като господарите на Борисов само да кажат и той ще си подаде оставката. Вероятно на сащ им трябват нови заслужили хора избрани от тази родоотстъпническа банда, която е финасирана от тях. От тях ще изберът новите лица за министри в сформирането на ново правителство. Поне така постъпваха до сега /служебното правителсво на Близнашки, и настоящето на Борисов/.

Мъдро!!!

Точно днес ,,умните и красивите" ще са по ниски от тревата, защото ще бъдат бити! Протеста няма нищо общо с тях!

Много сте смели и силни! Само не разбрах, вие как го разбрахте това!

"умните и красивите" няма да протестират за подобряване на отношенията с Русия... защото са умни...

Ако ще да влязат вътре и да изколят всичките депутати, изобщо не ми дреме, даже ще се радвам. От метежи се страхуват тия дето спират реформи крадат угояват олигарси разсипват бизнеси и назначават некадърни необразовани калинки като спонсориран от раята данъкоплатци електорат. Мястото на тия е по затворите и да ровят в кофите, аман от агресивна некадърност и посредственост в тази държава. По този показател ГЕРБ размазаха дори БСП.

Единственото смислено искане е следното допълнение към Чл.1, ал.2 от Конституцията: Да се включи в Конституцията към Член 1, Ал. 2 следният допълнителен текст: Това право на СУВЕРЕНА се осигурява чрез Единна национална организация на избирателите, която осъществява избирането на представители във всички органи на властта и контрол върху тяхната дейност, има законодателна инициатива и право за становища по подготвяни и приемани закони и нормативни актове и тяхното оспорване по установен законов ред. Членството на всеки избирател в тази организация е неотменно негово право и се осъществява в първичната организация на неговата избирателна секция. Организацията има и други функции и пълномощия, които се определат със специален закон

И аз подкрепям. Заеми които усвоява правителството и олигарсите, а плащаме всички ние, цени на винетки, определно по-голяма корупция и престъпност откакто Борисов управлява сигурно е вярно, че е бивш бос от подземния свят.

Подкрепям протеста! Желая им успех на неизвестните за мен организатори! Необходима е политическа партия за организирането и ръководенето на такива мероприятия. Засега такава липсва. И 100 души в Парламента са много - 80 стигат. Имунитет трябва да имат, но трябва да има бърза процедура за отзоваването им от Парламента. Лустрация за всички досегашни парламентаристи е задължителна.

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ И ТЯ ДА СЕ КАЗВА:"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"СЪКРАТЕНО- СПС

Добра идея, и го пише на НС. Досега не се е случвало в българската история. Пък и дали вече не сме надкласово общество?

Отива си нашата тъжна страна. Печалната наша страна си отива. Потресена, смазана, болна жена - тя иска да знае защо я убиват. Но отговор няма. Отвъд и отсам. Присъда, издадена някъде в мрака. Ще минем без памет. Без слово. Без храм. Ще минем дори и без себе си някак. А после ще свикнем със лудост и смърт, ще заживеем накрая с мотива: Навеждай главата, че хлябът е кът. Печалната моя страна си отива. Смалява се. Гасне. Изтича без звук. Методий и Кирил били са шпиони. Бездарен бил Вазов, а Ботев - хайдук и хаймана, който вятъра гонел. А Левски бил просто един терорист. Батак пък - измислица на патриотари. И смерч се извива в небесната вис, помита, премазва, изтрива България. Зурните ехтят и кючекът гърми. Нетолерантни не можем да бъдем. В земята, щом трябва, ще легнем сами. Казано иначе, ще заменим днешната смърт със живота отвъден. Георги Ангелов

Дончо Дудев с пуснатия ляв мигач,ще присъства ли?!

БРАВО! СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРОТЕСТИ, СЕ ЗАРАЖДАТ НОВИ, ПО-ЯСНИ. ЯСНО Е, ЧЕ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИ СЕ СЪБУЖДА. СЪМНЯВАМ, СЕ ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ ЩЕ СЕ РЕШАТ НА УЛИЦАТА. ЩЕ СТАНЕ ОНОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013. ТОГАВА ЦВЕТАНОВ ОРГАНИЗИРА ЦЯЛАТА ИЗМЕТ НА БЪЛГАРИЯ /НАРКОДИЛЪРИ, КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕН И СПЕЦИАЛНИ ОТРЯДИ/, КОИТО ОКЪРВАВИХА ГНЕВА НА НАРОДА. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ДНЕС НЕЩО В ТОВА ОТНОШЕНИЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО? И ДО ДЕН ДНЕШЕН МВР ДЪРЖИ БЛИЗО ДО СЕБЕ СЪЩАТА ТАЗИ СГАН И Я ИЗПОЛВА В СВОЯ ПОЛЗА В ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ. НАПРОТИВ НАД ВСИЧКИТЕ ТЯХ Е ИЗДИГНАТ НЕПРОБИВАЕМ ЩИТ, НЯМА АРЕСТИ, НЯМА СЪД, ПРАВИ СЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПРАВОСЪИЕТО. ВСЕ ОЩЕ МВР Е ЛЮПИЛНЯ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ. ЯВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА Е ОНЕПРАВДАВАНЕТО ОТ СЪДА НА БИВШИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА СЕ Е ПРОМЕНИЛО НЕЩО? ТАКА,ЧЕ СМЕЛО НАПРЕД, ПРОТИВНИКА Е ИЗВЕСТЕН, МЕТОДИТЕ МУ СЪЩО. НИЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ, НО ТЕ МНОГО - ВЛАСТ, МНОГО ПАРИ, НО НАКРАЯ ЩЕ ПОПАДНАТ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО. ЗАТВОРА. ДНЕС БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОНОВА КОЕТО БЕШЕ 2013!! СПОЛАЙТЕ. УСПЕХА Е НАШ. БОРБА ДО ДУПКА!

Цветанов организира окървавяването на протестите преди 2 години за да паднат по-лесно от власт ли ? Ти атакист ли си само ми кажи, че като гледам какви ги плещиш и пишеш с големи букви само - май-май си от пуделския контингент.

Трябва да се пазим от провокаторите, продажните дребни душички , които за 20 лв са готови да продават душата си.Трябва да станем единни, сплотени, да си потърсиме прават и да си върнем всичко открадното и загубен през тези 25 години от тези наши "избранници", които като доиде време за предизборни кампании ни лъжат и обещават светло бъдеще , а през цялото време ни крадоха и ни докараха до просешка тояга, не се срамуват да са всеки ден по телевизионните екрани, да не се крият вече със зулумите си и го правят вече открито и нагло, набутаха ни с нови заеми , които ние ще им плащаме , а те да има какво да крадат, онова олигофренче Горанов, ще решава съдбатан и , като предшественика си Дянков, които щом пак се появи на екрана-нищо добро не ни чака.Седем години се въведоха масаглупости , понеже този народ крадял и благоденствал и да се чудят как да му доизпразват джоба с данъци и какви ли не неща, а те през това време крадат нагло и безогледно.Повече не трябва да ги търпим, и трябва да се премахне всичко което малоумника Дянков сътвори.Всички да се изправим и събере не само днес но дотогава докато не се нормализират нещата в държават-тя е наша , а не Бойко и на всички които я съсипаха и окрадоха.

Няма да има безреди;ци и провокации. Просто отиваме пред парламента и изтрепваме всичко живо вътре в парламента и след това си отиваме по живо по здраво.

"""Освен това искат стопляне на отношенията със съседните ни страни и Русия""" Аха ясно! Айде у лево шумкари!

шумкар е боико трътката защото е роден комунист

За троловете: "Ние от БНС-НД като неправителствена организация и в частност аз и Веселин Христов отговаращи за административната част от протеста днес пуснахме заявление в общината. Получихме този входящ номер от там с което протеста е законово уреден. Бяхме в СДВР където също получихме одобрение. Като хора които ще охраняват протеста ще помоля останалите съвестни хора които ще присъстват на протеста ако забележат провокатори или парламентарно представени лица да уведомят веднага хората от охраната които ще бъдат с ленти на лявата ръка за да се избегнат провокации и да не бъде опорочен протеста. Благодаря предварително. Да живее България" За България, българи!

ще участват ли съмишлениците и сподвижниците ви от ПП Атака, ПП ВМРО Българско национално движение (ВМРО-БНД) и структурите на международното неонацистко движение Кръв и чест"?! Имате ли подкрепата и разрешението от Европейския национален фронт в който членувате?! Всичко което пишете и заявявате щеше да е чудасна навина за българският народ, но зад всичко започва да прозира опита за политически реванш от неуспешното ви представяне на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври 2014 г. и подготовка за предстоящите президентски избори. Ако не е така опровергайте ме с факти, а не с форумно празнословие!

Ще участва ВСЕКИ, който се чувства българин и ВСЕКИ, който иска да живее в България при нормални човешки,законови и икономически условия. По-точно казано - на никоя партия или нейни привърженици НЯМА да бъде позволено да "яхне" протеста. Това е протест на българският народ, който сваля сегашните "управници" поради неспособността и нежеланието им да подобрят условията за живот в страната. Хората,които дойдат след сегашните, трябва да го направят с ясната цел и идея за добруването на същият този народ, който им е гласувал доверие. Ако и те не се справят и те ще бъдат сменени.Това е! Ако искаш да бъдеш Личност и твоето мнение да бъде чуто - заповядай! Това е демокрацията - Демос -народ.

+++++++++ Аз подкрепям Боян Расате, но никъде не се каза, че БНС-НД организират протеста, нито, че Расате ще участва. Сигурни ли сте какво пишете? Освен това откровено подозирам провокация. Това не звучи като просто протест.

Това са хората, които са взели разрешение за законен протест и те нямат общо с Расате. Протеста няма да има политически отенък и всеки, който дръзне да отправя политически апели ще бъде "любезно" помолен да намери друго време и място за своята политическа агитация.

"Гумата", предварително, моля да ме извиниш, но видно от постъпките му (Пребития възрастен човек наскоро в центъра на София), да те разбирам ли, че подкрепяш една личност изтъкана от комплекси и мания за власт!?

А сте барнали някой утре а сме ви изринали с паветата!!! За една седмица мишоците екзекутираха Балканджи Йово и премахна турското робство! само заради това заслужавате да бъдете удавени в плюнки!

Сега ви е широко около врата-БМБ осигурява стабилността на държавата! Ами, като си бий камшика, кой сутрин ще ви включва и вечер изключва слънцето?

Това му е редовният репертоар! Ами в Белгия и Испания как карат без правителство? Една държава, като си е в ред и без правителство може да кара известно време. Това естествено, ао преди това разни предатели не са ос*али законите и процесите за функционирането на тази държава. Да попитам, ако пръста на едната ръка загнива, трябва ли да го оставим защото ще ни некомфортно без него?!? Да се маха и да не сме го видели повече!!!Всички ВЪН!!!!

Трябва да призная, че лесно го подхлъзнахме с тази идея...но интелектуалните способности на г-н Борисов са доста....скромни, да не кажа посредствени. Не че има и голям избор де освен да сложи въжето което услужливо му връчихме. Ние затова си го издигнахме навремето, грешката която допуснахме с Костов никога няма да се повтори. Но и на г-н Костов сметките излязоха без кръчмар. Както споменах наскоро, ние нямаме конкуренция на практика, никога не сме имали. Такива палета като това момче Раданчо и тези превзети моралистчета които му пригласят, ще ги сдъвчем с парцалите и ще ги изплюем. Те дори не знаят с кого си имат работа.

цецо яко е задействал агентите от младежките организации ама тяхната е вече изпята - дали утре или другият месец едно е ясно - ВРЕМЕ Е ДА СЕ УМИТАТЕ ДА НЕ ВИСНЕТЕ! Капиш?!?

Всенароден протест наистина е време да се извърши !!! Искания ЛИ , Да , това което е написано и доста изгодно за нацията и народа , но ПЪК май не е за политиците ни... ТАКА , ЧЕ за Съществуващата сега Политическата Мафия много ме съмнява дали партиите няма да провалят всичко . Засега , успяват , ЗАЩОТО на скрития фронт , в Онлайн пространството са впрегнали доста от своите тролове да хулят идеята за ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ. Сценариите ще са 2 : -или хората за пореден път ще се скрият и няма да излязат от страх и незнание какво точно искат... -или хитреците на Мафията ще "яхнат" протеста и ще се опорочи всичко . Трябват неколцина умни , честни и смели , жертвеготовни хора / 10-15/ да си сложат главата в торбата и да поведат всички "останали" .... А , , ЧЕ СА МНОГО ТЕЗИ "ОСТАНАЛИ" .. МНОГО СА , И ТЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАТ НА ЛИДЕРИТЕ СИ СЛЯПО И БЕЗРЕЗЕРВНО ДОКРАЙ !!!!! ДА СА ЗАД ТЯХ АКО ТРЯБВА ДА МИНАТ ДОРИ И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА !!!!!!! Но , за да има ефент от всичко , най-важното е , ПЪРВИТЕ ДВЕ НЕЩА КОИТО ТЕЗИ 10-15 ЧОВЕКА ЩЕ ПРАВЯТ Е НЕ ДА ИМА "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ" , А ДА СЕ ПРИЕМАТ ДВА НЕОТЛОЖНИ ЗАКОНА : 1. ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ В ПОЛИТИКАТА И СЪЗДАВАНЕ НА ПАРТИИ , НА ВСИЧКИ ОНИЯ ДОСЕГА УЧАВСТВАЛИ В ПОЛИТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА НИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ 2. ПЪЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ !!! ТАМ Е КОРЕНА НА ЗЛОТО !!!!!!!!! ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ ..КАКВИТО И ДА СА ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ "ХОДОВЕ"..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ама нема да го напраите оти сами не знаете кое како да сторите и за тоа па ке рипате и рикате као мулиня и ке слугувате на ония що ви дръпат конците. Тоа да го си знайте от деда ви Йована дека е на 87 године.

Преди ДЕкомунизацията, ще трябва да реши въпроса с ДЕмасонИЗАЦИЯТА. Проблемите на Цоциализма и демонИЗАЦИЯТА са поставени от мекерето, 33-та степен масон, цицко Ленин. Негова далечна реплика, е шефът на Цацоратурата. Същият този шеф заяви, че оценъчния доклад на ЕК не е чак толкова убийствен за България, от колкото разграбването на КТБ и харченето на заемите от 16 милиарда лева. Но иде ден, скръбен ден в който ще се леят сълзи и ще има скърцане със зъби. Останалото, ще е като в Кьолн, в началото на този месец.

бре целокупния трол и тролки са са изсипали тцтцтцтц. Колко долари давате убитаци и аз да дода утре.

Конюнктурата е такава другарю, разберете рублите нямат стойност. Не само ние, но и колегите в Русия използват американски долари

за смяна на съществуващото статукво в държавното управление на който няма конкретни искания и издигане на социална и политико-икономическа платформа чрез която да се привлече вниманието и участието на по-голямата част от народа не е нищо друго освен нечия акция за издигане на собствения имидж или чист опит за метеж и създаване на безредици в страната!

Господине, съветвам ви да не се опитвате да мислите и анализирате, това е наш прерогатив. Вие просто си плащайте данъците и гласувайте за който ви предложим.

та чак до мозък на костите си съм драги! За да поведеш хората трябва да им предложиш идея и социална платформа с които да звладееш умовете им и да ги спечелиш за каузата за промяна в държавното управление, ясно!? Знай, че рано или късно отново ще цъфне кой наистина стои зад всичко това и ако отново ще се обслужват целите на чужда държава, още от сега да си го знаете - тогава ще е жална ви майчица! А това че трябва да се изрине целия натрупан от 1989 година до сега политически боклук е повече от ясно и неотложно!

можете да предложите на българския народ е ясно от това, че сами си слагате плюсчетата!

нещо много ми червенее този протест

По броя на коментарите се разбира че всички тихо и спокойно спим върху вулкан. Или буре с барут. Много е стабилно обществото на пръв поглед. Цацаров и той е спокоен, от ЕС едва ли не го хвалят.

Съжителството ни с екипа на БиБи вече е невъзможно. Оставка!

Напълно съгласен. Ще ви отървем от Борисов, този път завинаги. И се надявам че вие съответно като данъкоплатци и електорални единици ще го оцените.

Бг правителството е шайка мафиози,та викам требва да бъде изметена веднага,ок бат Бойч?схвана ли ти тъпата мафиотска мутра?да дойдем ли да ти изясним ситуацията бе мутро?

Ами елате де, елате да ви видим много ли сте!

Всичко сме уредили

Тъп, червен г*з!

Ще ти навра метлата - сещаш се, къде ...

Акция на КГБ за дестабилизация на България !!! Прокарва се и тезата за лустрация на ДС , за да може да се хване някой друг шаран на въдицата !Това е Опит за преврат по Съветски,7 души избрани от агентите на КГБ , ще взимат власта дадена от нас гражданите на свободни избори.Трябва да се вдигнем и ако полицията не ги пребие ,ние трябва да го направим.

Какво може да се очаква от бунта на лудистите! Йоло Делевци не могат да направят нищо! Виж че нямат искания.

Господине, инерцията невинаги е полезна, особено когато са ви засилили в грешната посока, води до застой - умствен, морален и финансов. КГБ не съществува отдавна господине, а отношенията ни с тяхните наследници съвсем не са такива, каквито си мислите вие. Вярно, преследваме общи цели, но си спазваме препиканите територии така да се каже.

Утре съм на площада пред Народното Събрание. Бях там на 19.12.1989 година когато трябваше да сваляме комунистите. Сега дойде времето да излизаме отново. Борисов е много по опасен от Тодор Живков. Да изметем боклуците утре. Ясно е че някои хитреци в сянка ще се опитат да яхнат протестите и да се възползват. Но въпреки това се налага да излезем. Демокрацията в България е заплашена от Диктатора Борисов и неговата шайка.

Ще изметеш , дедовият ми ...

Пич, чувал ли си за онези, които протестират срещу себе си, за да обират социалното напрежение, а появи ли се бързат да яхнат протеста? Търсят ни за масовка за грантове, докато те стават милионери, а после ни вдигат данъци такси и ни държат безработни и в бедност. Идеята е да се видят като голи охлюви без народна подкрепа. Без гласоподаватели- сами! Бойкотирайте системата по всякакъв начин и игнорирайте всичките тези помияри. Иначе ако ти се ходи, това си е твой избор. Погледни новините по телевизията! Не ти ли е обидно да виждаш как подценяват интелекта на всички нас и как ни лъжат?

Йоло Делев щял да превзема натовска държава!