Главният прокурор: Роман Василев ме подведе за подслушването

Зам.-градският прокурор на София Роман Василев ме е подвел при искането за използване на СРС по делото за подкуп срещу бившия военен министър Николай Цонев, призна главният прокурор Сотир Цацаров. Той съобщи, че 10 прокурори работят по сигнала, че са подслушвани политици и бизнесмени.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор: Роман Василев ме подведе за подслушването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Цацаров,стига вече:По адвокатски се замаза информацията на ББ за Доган Цял народ видя изявлението му.За ерепетата обяснението ви звучи неубедително.Покрива се икономическия министър Делян Добрев за слабия и некомпетентен контрол в енергетиката:"не знаел,не можал да прочете 400 стр". в резултат на което 600 млн лв пропуснати ползи. Сега очакваме така да бъдат отразени резултатите от проверката на големия брой прокурори за подслушванията.

Много поръчки по европроекти се изпълняват от фирми приближени до Роман Василев , страшна мафия !

Цацаров знаеш ли, с какви средства и имоти разполага Романчо Василев . Юридически кръжочник за измитане. За Цонев е прав, че е престъпник. Още като ротен в армията си беше далавераджия. Младо момче изрини обора - наречен прокуратура. Иначе бумеранга ще се върне при тебе. Покажи класи над над онзи плювчо Велчев. Тя крушата не пада по- далеч от .....

Г-н Цацаров не разбрахтели,че Романчо Василев е увреден ,но награден от вифаджията и бивш шев на МВР Цветанов за вярната му служба в "Герб" с пистолетче.Вземете на Романчо пистолета вкл.и служебният, че ще стане беля заради психическата му лабилност.

ЦАЦАРОВ , КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НАКАЖЕШ ТОЯ "БАСТУН" РОМАН ВАСИЛЕВ ВЗЕМИ ЧЕ ГО Н А Г Р А Д И ... Я ПИСТОЛЕТ Я НЯКОИ ТАКА ДЕ ДА НЕ ЕКАПО!!!!!!!!ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ МРЪСНИ СМЕШНИЦИ АМА ТРЯБВА И ВАС НАРОДА ДА ВИ ИЗМЕТЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА

Не само Роман Василев те подвежда. И Цветан Цветанов и Бойко Борисов постоянно те подвеждат...

А на този Мунчо на снимката не му ли се събраха много на брой "случайни" издънки и все в една посока - в услуга на ГЕРБ? Не случайно се говори, че е приятел на Цвъц. И това не е ли гавра с правото в България, ама много явна гавра. И сега същият тоя ще събира доказателства дали пак Цвъц е издавал разпореждания за подлсушване ???!!! Абе, Цацаров, ти ли не си на ред, нас ли правиш на идиоти или ти играеш умишлено ролята на идиот?

Роман Василев няма място в прокуратурата, камо ли в комисия която проверява незаконните подслушвания, и ако Цацаров иска малко от малко да възвърне вярата в правосъдието, трябва да бие шут на Василев, и да го прати на борсата, то за такива затвор няма, ама нейсе, тях най ги боли като им измъкнат кокала.

Цацаров, цялата съдебна система смърди на корупция - за милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

И точно честният Цацаров, дето беше рекламиран от Боко и Цоко, ще пребори корупцията :) Майтап ти казвам

Съдиите работят на доверие-егати правосъдната система

Е.......и и цирка, който наблюдаваме! И това в най-отговорните институции и индивиди на висши постове, от които зависи правовата ни държава! Че това си е висша форма на признание за извършване на незаконни действия от органи на МВР, прокуратура и всички по тази верига! И....?

Какво правим след като те е подвел?

Скачате със зъби и нокти да защитавате Николай Цонев и мазния му адвокат. Но не го питате от къде взе хилядарките които раздаваше наляво и надясно без отчет на предишните избори в Сливен.

Айде бе, ти намаза ли от хилядарките? Или така са ти написали на листчето да постваш?

Всички са слуги на Тиквата

Не бълвоч а тиквоч?!???!

Добре го даваш, майна! Продължавай в същия дух и гледай да вкараш в правия път поне НЯКОИ от нашите корумпирани прокурори и съдии! Че съдебната система копнее за това, както и целия български народ!

"Не си мислете, че проверката е в ръцете на Роман Василев. Всяка сутрин и всяка вечер резултатите от проверките се докладват на мен", увери Цацаров" Ами ако отново те подведе?! И защото ти ще си подведен, няма да предприемеш нищо, за установяване на истината?!?! Аман от "безпристрастната" прокуратура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

абе , цацаров или там какъв, да не би герб да те купиха с тяхните олигарси , та сега се измъкваш!?????????????????????? ей, гнидо българска стига си игра с истината пред народа! АБЕ НЯМЯТЕ ЛИ СРАМ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ТА НЕПРЕКЪСНАТО ГО ИГРАЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ! ПО-ГОЛЕМИ МРЪСНИЦИ ОТ БОКО ПРЪДНЯТА И ЦВЪКИ-ЦВЪКИ ЛЪЖАТА НЯМА В БЪЛГАРИЯ! СТИГА СИ ИГРАХТЕ НА ИСТИНИ!

А защо прекрати "Мишо бирата" СРАМ - нямало престъпление. Ти учил ли си за допълнителна разкриваемост бееееее?!???! Чети за българското възраждане, то вече се повтаря...

Е как нема да прекратят случая?Ами, то, първо "прекратиха"Мишо бирата, няма и месец - "прекратиха" и жена му.За кой да гоо, таковата, разследват?Като случаят е неудобен, той просто бива "прекратен".Кво толко?

Всичката работа на Цветанов е такава. Некомпетентна. Сложил и подкрепя къде открито, къде тайно Роман Василев и Цацаров. С такива МВР министри и прокурори, няма да дочакаме правораздаване в нашата държава. Всички са така омешени, всеки прави услуги, а народът и законът кучета го яли.

това не е типично за герберите А ЗА станишковците който взеха всички пари на хората и ги сложиха в овшорки .до средата на 2009г 40милярда кралиса кото за последно.ДОНО НА 12 МАЙ ДА Е КРАЙ ЗАВИНАГИ. те не засложават да дишат въздоха защото и него ЗАМАРСЯВАТ

Айдее, дадоха на заден, сега някакъв велик гербераст ще се окаже лош, а останалите ще са света вода ненапита. Ама вие сте всички за пандиза бе!!

Каква пумия , какво безобразие !!! ТАКА Е КОГАТО ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МУТРИ , МАСОНИ И ПРОСТИТУТКИТЕ ИМ !! Въпроса - ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ИЗОБЩО остава открит !!!! Предстои голямото пролетно почистване от ВЛАСТТА !!!!

И за това назначи Прокурора на МВР Роман Василев да разследва злоупотребите със СРС-та в МВР. Какъв ли ще е резултата? Дали може да познае някой? Едно време имаше прокурор на СИК - Нестор, сега имаме прокурор на МВР - Роман. Правосъдие - няма нито тогава, нито сега. Политикът, който успее да докара съдебен борд (съдии, прокурори и разлседване от Европа) ще спечели сърцата на всички българи за мнооого дълъг период.

Abu Talib

По чл.9 от НК престъпление има, когато има нанесени щети.

това, което сте написали, не е вярно? Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.

деер

Аз предлагам след 10 дни всичките отчети в интернет и да знаем как се харчат нашите пари или как се прикриват мошениците в България!!!А защо не и всички разговори на политиците в интернет!!! Аз не знам да има насила станал депутат или министър!! А Вие?

Абе,на тоя Роман не му ли стана много !? Защо още търпите този аругант ? Кой стои зад него? Още след изцепката с Николай Цонев, трябваше да му се постави срок от 3 минути, за да си вземе личните вещи от бюрото и да се измете от прокуратурата!

Абсолютно съгласен, не може човек без елементарно познаване и спазване на законите да бъде на този пост. По-добре да отива във ВИТИЗ или както там му е името, щом иска да е филмова звезда.

Значи в случая с журналиста е по- важно кой му е дал информацията, а не това дали е вярна. Вярно е, че сме си полицейска държава. Действа се като преди 90-та година. А, че онзи интригант Цветанов си е слагал СРС-та в много по- голями количества си го казаха и по медиите. Но не ми се вярва да си го признаят. И пак ще се измъкне този плазмодий.

Това нее полицейска държава а ГЛАДНА държава. От глада хората се страхуват и си натискат партенките!

ДОБРЕ ДЕ 10 ПРОКУРАРА РАБОТЯТ,ЗА НАША СМЕТКА! АКО СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ НЯМА НИЩО,СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ ПЛАТИ ЛИ ЦЕЛИЯ МАСРАФ????

ще го плати разбира се:) само че на 12 май

това не е типично за герберите А ЗА станишковците който взеха всички пари на хората и ги сложиха в овшорки .до средата на 2009г 40милярда кралиса кото за последно.ДОНО НА 12 МАЙ ДА Е КРАЙ ЗАВИНАГИ. те не засложават да дишат въздоха защото и него ЗАМАРСЯВАТ

Българския уотъргейт се оказа гола уотър. Също като другаря Дмитриевич. :-)

Гола уотър е в ЗОМБИРАНАТА ТИ АСФАЛТОВА КРАТУНА

ГРОБ пак на власт!

Нищо няма да излезе от цялата тази работа. Просто ще изчакат да мине време и да забравиме и кервана продължава да си върви, а кучето дали ще лае......

Каква воня се носи по върховете на Прокуратурата! Да видим до къде ще я докараме?Само да не са предизборни кьорфишеци!

Типично по герберски, все някой друг им е виновен:)

Важното е само осъдени да няма! 23 години устискахме, дай Боже още толкова да опазим съдебната система непорочна!

Комунетата са непорочни девици сравнени с герберастията. Ако не бяхме в ЕС, досега "подкрепата" за ГЕРБ да е 99.99%, а на колите и магазините щяхме да сме върнали стикерите СИК и ВИС.

това не е типично за герберите А ЗА станишковците който взеха всички пари на хората и ги сложиха в овшорки .до средата на 2009г 40милярда кралиса кото за последно.ДОНО НА 12 МАЙ ДА Е КРАЙ ЗАВИНАГИ. те не засложават да дишат въздоха защото и него ЗАМАРСЯВАТ

забелязватели че БСП дадели презконференция след тях излизат ДПС зада ного боли станишката