Бисеров: Къде са ”екзактните” мотиви на Плевнелиев за СРС

Председателят на Комисията по правни въпроси Христо Бисеров остро критикува намерението на Росен Плевневлиев да даде на съда част от Закона за СРС и обясни, че е едно е да си президент на фирма, друго – на държава.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров: Къде са ”екзактните” мотиви на Плевнелиев за СРС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ври в простащина цяла държава и плюнки хвърчат от всеки олигофрен. Никой не помни дали е нещо научил от училището и за какво с пяна на уста "обсъжда"... Президентът на Р.България е политически некадърник. Той е избран по волята на САЩ и Германия, по предложение на Бойко Борисов. Президентът демонстрира политическо противопоставяне и не знае на какво е Президент, на фирма или на държава. Него го подвежда квалификацията "Държавен глава"... Поради липса на правна и политическа култура / оставете неговите правни съветници, те казват "може да ..", защото правния текст допуска и такова четене, но това е когато едно законово решение на НС може да бъде върнато към още дебати в пленарната зала./, той се издава в слугинството на "своите" ментори. Умопомрачен съм от незнанието, че България е "ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА"! Хр. Бисеров е много добър юрист, с истинско юридическо образование. Той не е с купена диплома от Благоевград, Русе, Варна и и другите "правни курсове". Това, че е в ДПС е негов избор. Простащината на нечии бълвоч въобще не прави впечатление на образования човек. Българските граждани с турска етническа принадлежност са истинска част от населението на нашата държава. Те са най-работните и не лъжат и рядко крадът. Питайте в Германия, Холандия, въобще в Зап. Европа - "Кои са предпочитаните гастарбайтери" и те ще ви кажат- турците!" Кой е по-добрия социален министър от Хасан Адем? Да, може би Иван или Кръстьо, но те не желаят. Затворете си устата и се хванете на работа. Протестите,с цел назначаване на този или онзи, които се харесват, не е познато в "демократичния" свят. Дали е мафия, дали е олигарх, дали е впечатляващ бандит, ТОВА КВАЛИФИЦИРА СЪДЪТ, не улицата и нейните купонджии! "ОКУПИРАЙ УОЛСТРИЙТ" ОТДАВНА Е РАЗГОНЕН ПРОТЕСТ... ИМА ИЗБОРИ И НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ НЕ 50 %, а 80 % и това е РЕШЕНИЕТО И ИЗЧИСТВАНЕ НА ГЛУПОСТТА НИ. Съжалявам ако не съм разбран. Да бъдем български граждани заедно, макар и различни.

"екзактни"- dakik - агрументи са намеса в съдебната власт противоречи на конституцията.

Наглостта човешка е безгранична и Бисеров е един от най-ярко позорните примери за това. Как въобще имат очи да се изказват такива като него е просто потресаващо. Това дважди нечистоплътно същество - духовно (чий го дири в ДПС?) и физически (хич не се свени да си бърка по всички телесни отверстия на обществени места и при включени камери) не е достойно да чисти кенефите на НС, камо ли да се изказва от трибуната.

Единственото "екзактно", което мога да кажа за БСП и ДПС е, че са най-долното нещо, което съм виждал в живота си. Равнявам ги с убийци, понеже заради комунистическите им перверзии България обеднява за пореден път и не може да спасява болните деца и старци на България. Това са срам, гнойна пъпка на лицето на държавата ни.

НЕ ОБИЖДАЙТЕ ЕНИЧЕРИТЕ, ТЯХ НАСИЛА СА ГИ ВЗЕМАЛИ, А ТЕЗИ МЕКЕРЕТА СЕ ПРОДАВАТ ЗА ТРИДЕСЕТ СРЕБЪРНИКА. ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ.

Аааа, Бончук ефенди, не с тия западняшки неологизми. Я, давай направо на турски - трябва да си го научил вече - че да те разбере и електората в Столипиново.

Когато чуя Бисеров или Цонев да се гневят, значи яко са настъпени интересите на ДПС!А всяко решение, което ги прави гневни, значи е правилно!

Слушах аргументите на президента на днешната пресконференция. Бяха напълно изчерпателни и съвсем ясно обясняваха мотивите му, така че най-добре ще е турското мекере Бисеров да си затваря лайняната уста.Точно заради такива продажни копелета България е на хала на който е сега.

Бисеров,вземи си тези екзактни мотиви и си ги заври отзад.

Др.Хасан Бисеров,ти си един от най гнусните предатели в най новата българска история!

Съгласна!А другото е Йордан Цонев!

Бисеров, я да видим зъбките моето момче. Аууу.., ми те всичките са за вадене!

МРЪСНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ В БГ ,..КОГА ЩЕ СВЪРШАТ ?

спрете ги тези комунисти че се самозабравиха от 1944 година само те искат да живеят всички други сме им роби да работим за тях а те да плюскат докато се пръснат от преяждане изроди долни

Айде да го правим Боко Тиквата президент на РБ,президент на БФС,старши тренъор на националния отбор по футбол,че вече ни става жал от това говедо-реве по цял ден,че не управлява държавата...хахахахх

Къде са --ЕКЗАКТНИТЕ....? -------------------- На Станишев при:''ПРОГРАМНАТА ЧИСТКА С ЕКСПЕРТНИ МЕТОДИ ''! ТАМ СА И ЕКЗАКТНИТЕ МОТИВИ ,...ДРУГАРЮ ---ЕНИЧАР ! БИСЕРОВ ---Бг-ПРОДАЖНИК !

ни демонстрират крайното морално падение не само на всеки политик, а на всеки чивешки индивид. Тези пропаднали типове са срам за човешкия род. Боже, още си мисля, че всичко е един лош сън. Не мога да повярвам, че това е истина....

Какъв президент може да бъде човек които в услуга на една партия работи за разединяване на нацията? Да отива да си ремонтира прехвалените МАГИСТРАЛИ........

Вашето мекере Гоце какъв беше 8 г.

БИСЕРОВ, АЙДЕ В ПЕНСИЯч

ТОВА ТУРСКО МЕКЕРЕ ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕ, БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ ВЗЕМА ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ.

Хи-хи, тоя, с червендалестата клоунска муцуна, с кучешката гримаса, употреби непозната за него дума екзактни. Хо-хо, квазимодото се прави на ентелйектуалец. Така е, когато на държавнически места поставяме и търпим много, ама много семпли хорица, мисловни и морални джуджета, махленци, които нищо друго не знаят и не могат освен да се замерят с фъшкиите си. Не им е трудно те до нос са затънали в собствените си фъшкии 24 години ги произвеждат, а немалка част от тях са правили това 68 години. И се възроизвеждат и смърдят като саламандрите. Прочетете Карел Чапек Войната на саламандрите

Това не е моят президент!Това е една оплескана подлога, която да я хвърлиш и начупиш и е малко!Гнус, позор и помиярщина! Близалката на Бокича! Ама на него "бизнесменчето" винаги ще му е леко, а за нас дърво!!!!!!!

Такива шарани винаги сте дърво защото лесно лапате кукичката на БСП - повтаряте до безкрай Боко Цвъцко контрабанда и всичко чуто от червените лъжци а през това време ти изтеглят паричките от задният джоб:)

Къф президент е тоя жалък капут????

Това е Президента с главно П .Първият истински Президент който имаме - нищо общо с намесеният с олигарси Първанов или безгласният Желев.Президент който се е доказал в живота като добър бизнесмен а не като твоя шев Станишев който на 40 и нещо почна първата си работа като мин. председател!

Е извинявам се ама тоя е друго с главно П,прави само каквото му кажат(Боко и Цоко)

Хей,червени боклуци пишещи във форума,не плюйте президента,който единствен защитава българските интереси,интересите на най-бедните ,които ще получат жълтите стотинки,а а лъвският пай ще е за червените олигарси.Браво Плевнелиев,с теб сме !!!

ТОЯ КРАДЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ!ДА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТОТО И ДА ХВАЩА КЪМ АНАДОЛА!

Няма никакво значение какво мисли един бивш българин.

Първо да кажа браво на президента че има смелост да дръпне баницата от крадливите червени ДеПеСари.И второ - като един наистина умен човек Плевнелиев е преценил че не може поне за момента контрола върху подслушването в държавата да се повери на хора коато Бат Сали и Болен Лидеров или пък Пеевски....По принцип парламентарният контрол върху подобен род служби е практика по света но в България за момента и като се има в предвид какви хора вкара БСП и ДПС в парламента е крайно неудачен

Абе Бисерков, много си тъп човече, ама много си умрел

Гаси смеха. Плевнелиев може да е всякакъв, но е избран пряко от хората. Бисеров какъв е? Кой го е избрал за нещо, та да дава акъл?

Всякакъв? Плевнелиев има един недостатък, който съм чул и то от комунистите: че не ги слушка. Това обаче за мен е предимство. Наред с останалите предимства. Във всичко е ок. Правилен е. Браво отвсякъде. Толкова точен не сме имали. Стоянов беше добър.

я в Анадола

Ветото е факт! Браво!!!

Пет легендарни фигури от силните годни на СДС държат милионите на партията, пише Всеки ден. Независимо от ненавистта, която изпитват един към друг, Иван Костов, Надежда Михайлова, Петър Стоянов и Христо Бисеров още имат общо юридическо сдружение, което не е закрито и развива активна дейност.

Това е червено-депесарската фидоска. А преди май беше синя

Бисеров а нещо за зъбите да кажеш,нали беше сведущ зъболекар?

но не вижда от пещерния си антикомунизъм

къде видя натиск дядка ?? Това че еди кой си коментира напъните на "институцията " ?! президент не е никакъв натиск. Прочети малко и ще видиш за какво е милиарда .... Да покрие 800млн плащане по дълга емитиран от гения с пицата миналия март и предварително разплащане с фермерите от 1млрд което направи бб след подаване на оставката с идеята - след мен и потоп ... но май става сложно на закърнелия ти мозък .. сполай

бисер-ibne и данчо-bok са най-големите боклуци в парламента.постоянно лижат г.за на местан-амджик.

Ако беше вярно, че БСП е демократична партия, както нейните говорители упорито я хвалят на медийната сергия, тя трябваше да има демократичен механизъм за излъчване на типичните за нея лица на върха си, а не да си слага пудри, като Вигенин например.

Точно "политическия хамелеон" Бисеров,най-малко има правото да се обажда.Ако има класация по "гьонсуратлък" в политиката - той и оная "Мента" биха се вписали като безспорни лидери във вечната класация.Безспорно заедно със сегашния си ментор-"почетния" лидер на ДПС те биха могли да се нарекат "май-мръсните типажи" в плитиката.Така ще е докато не се въздаде справедливосъ за всички "мутри на прехода" независимо от партийната им принадлежност защто са с общ произход - школата на ДС и "партията майка".Докато има такива във властта България няма да я бъде.

Противяга!

Имам доверие на президента и го подкрепям. А разните помияри стават все по-жалки.

Ще пострада, какво? Икономиката? Коя? Българската, която я няма! Или вашата мутро икономика. Всички сте за затвора без право на обжалване! Преди това конфискация на имоти, банкови сметки и т.н.

Ехе каква институция е този МОШЕНИК И БОКЛУК Плевнелиев , хайде господинчо запази си тъпото мнение за себе си и не занимавай аудиторията с ТЪПОТИЙТЕ СИ

Бисеров,хората ви искат оставката,хората искат да ви линчуват,хората ви мразят ! Как може да сте толкова нагли и да искате заем за 1 милиард ?! На какво основание го искате????

еи тоя парламент се напулни с боклуци. а тоя индивид е наи-големият от тях.

Много ми е интересно дали г-н Бисеров е готов да обяви пред всички своите "екзактни" мотиви да се вре в парламента. Сиреч, какъв чеп дири там?

Ами избрали са го например ... ?!достатъчно ЕКЗАКТЕН ли е този мотив ??? Ти би ли ми дал мотивите си да плещиш глупости ? предлагам два - или си ниско интелигентен /проЗ/ или си платен ...

а ти можеш ли да кажеш кой е избрал лично Бисеров..., той няма шанс да стане кмет и на една паланка, ако трябва лично него да избират..., наистина е отвратителен мазник...

Избрали са го ама друг път. Вкараха го с партийна листа. Никой не би избрал продажник. Колкото до моя мотив, той е следния: "Даваш ли, даваш Балканджи Йово хубава Яна на .... Апропо на теб колко ти плащат?

По-умен и обективен е Г-н Пеевски. Затова е предложен за ДАНС! Да ви е честито на Депесарите за такива умни и интелегентни крадци и разбойници.

Проблемите на България са два: БСП и ДПС. И докато съществуват под каквато и да е форма, България ще е под болшевишко-турско робство. Време е за ново Априлско въстание!!!

VASKO много си елементари!

ДО КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТРАДА ОТ МАЛОУМНИ УПРАВНИЦИ , ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН . НО ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО - ОЛИГОФРЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ . ТАКЪВ СМЕШЕН , НЕАДЕКВАТЕН ПОПУЛИСТ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДАЖЕ СЕЛЯНИНА ЖЕЛЪО ЖЕЛЕВ БЕШЕ В ПЪТИ ПО КАЧЕСТВЕН ОТ ТОЗИ

ооо колко си прост, има ли смисъл със теб да говоря ... тра ла ла лала