Нови съдии ще решават незаконно ли е спрял СРС-та Цветанов

Делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов започна днес за втори път в Софийския апелативен съд, а следващото заседание бе насрочено за септември.

Обратно в новината

Коментари - Нови съдии ще решават незаконно ли е спрял СРС-та Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zna4i sudut 6te opredel9 Cvetanov dali e tr9bvalo da podpi6e ili ne?Ami togava sudut da stne 6ef na sledstvieto i prokuraurata,a ministyra da si vzema zaplatata i da si klati krakata.Edinstvenata otgovornost ot ministri,ko9to se nosi e politi4eskata!

а бре тоя що не е в дрехи на рае и у кауша?

"Мястото на престъпниците е в затвора. "

Е сега тоя хубавец почва реформата на съдебната система. Всъщност, като се замисля, не е нещо ново. След като, пациенти реформират здравната система, следва циганите да реформират социалната и т.н.

Мисля, че обвинението е за това,че той не е позволил на прокуратурата да предприеме действия по доказването на престъпления извършени от орлин тодоров.Ако подчинен на ЦЦ беше поискал СРС то тогава ЦЦ има право да му откаже по купчина причини.Но тук искането е от прокуратурата и той не е овластен да й пречи.Ако НРС,НСО,ДАНС или още не знам кой си искат СРС,дали ЦЦ има право да им откаже.В края на краищата той със своето Да или Не, всъщност разрешава или не разрешава на подчинените му тогава подслушвачи да започнат работа

Значи ЦвЦв, който всички твърдяха, че масово подслушвал всички, намериха да го съдят само за това, че отказал подслушване по препоръка на прокуратурата?!?!?!?! Янева пък я свалиха за това, че подписала подслушване по препоръка на прокуратурата. Сега е ебахти прецедента - идва ти препоръка от прокуратурата за СРС-та и почваш да се чешеш: - И да подпиша и да не подпиша ще ме съдят

Нощя блЯнувам, Бойко да дочкам, на един нар с Него да легна и, да умра, под мощните му, топарлаци

ТОВА Е ПЪЛЕН ФАРС!!! Имаме си готов комедиен сериал!!!

"По другите две дела срещу него Цветан Цветанов до момента беше оправдан." ... Да-а-а сега целта е и по това дело да бъде!

иии ,тоя човек не го оставиха на мира тия съдии.до кога бе алчни съдии,прокурори и ..знаете ли ,че една елементарна консултация при адвокат струва 200 лева.представяте ли си какви пари се въртят в пракуратурата.

Коя елементарна консултация струва 200 лева, аман от еФтини глупости

... отърва кожата !!! ... ама докога ли ?!?!?!??!?!!?!??!??

Цецоооо,.....не те ли е срам?Поне от съпругата ти,и децата.

Съдя Хайван Златоуйсти, Цв.Цв, от затвора спаси !

- друга съдийка - Надежда Трифонова, си направи отвод. Причината е, че нейната сестра - съдия от Пловдивския районен съд, преди време оправда Цветано - . . Дядото старо ченге комуняга, бащата и той старо ченге от ДС, дъщерите съдии и прокурори, истински семеен бизнес в България с традиции !!

В Бг всичко е политизирано ,затова нищо не върви ,.....има два аршина ,единият е за НЕДОСЕГАЕМИТЕ.

И какво стана ,със 6-те години затвор ,за Цв.Цветанов? Нови ,и нови,и нови СЪДИИ ,докато не го оправдаят. Каква е тази държава? В Бразилия ,АКО обжалваш съдийско решение ,ТИ ЛЕПВАТ ОЩЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЗАТВОР,КОЛКОТО СА ТИ ОТСЪДИЛИ ПРЕДИ ТОВА .

ВЪПРОС: ОТ КОГО ВИ Е СТРАХ Г-ДА/ЖИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ??? ОТ Б.Б. ОТ Ц.Ц. ИЛИ ..???

дали пък съдийте не са се наредили на опашка по това дело и пълнят гуши?

pompai

При престъпление ,дознателя е най-важен и после прокурора. Ако доказателствата не издържат е виновен дознателя и прокурора а ако ни осъдят в Брюксел е виновна България

pompai

Съда в БГ е България а не което и да е правителство.

Така БИ трябвало да е,....НО!

КОЙ плати на маймуните с "цецомобила" ? КОЙ плати на боклуците от автобусите да подкрепят пламен ошалварски ? КОЙ изкяри от костинбродската диария, която сътвориха галевата и дудук7 ? КОЙ ????

Какво толкова му мислят!? Въпросът е ясен и прост! Обвиняемият имал ли е право или не да не разреши изпълнението на прокурорското указание. Следва да е записано в някой от законите. Логично е да се помисли, че след като се иска неговото съгласие, би трябвало той да има право на самостоятелно решение което включва и отказ. Ако няма право на самостоятелно решение, тогава защо се иска съгласието на министъра. Министърът е политическо лице, а не технически изпълнител. Ако прокурорското постановление не търпи отмяна, тогава следва да се изпраща на главния секретар който да го изпълни без да се замисля, дали е законосъобразно или не. Вероятно Цв.Цв. сам се е набутал като в стремежа си да контролира всичко сам се заел с несвойствена работа. Отговорът на въпроса трябва да се знае от всеки съдия и =минута е много=, както се казваше в едно телевизионно предаване.

Ако теминът "прокурорско указание" е точен, означава, че прокурорът указва на министъра, препоръчва, и не може да го задължи!

Много е вероятно този казус да не е изяснен законово. Другите министри също са имали подобни случаи, и се цитираше практика, а не даден член и алинея.

Да, ама не! Указанието на прокуратурата е процесуално следствено действие, което не би следвало да е отменимо от изпълняващия орган. Проблемът е по-скоро защо министърът е изпълнявал несвойствени задачи за неговата длъжност. Това е работа на главсека, ама цц май е искал да командари и следи всички, нали е министру!

Hа ДС-кенефите няма да им мине цирка с накисването на цветанов но по-важното е кога те ще бъдат изправени пред съд !

Напълно съм съгласен с теб. Няма бивш - ДС. Има само красив мъртъв ДС-тарикат. Докато са живи ДС-другарите са се клели да правят само мръсотии на другите и да печелят от тяхното страдание - т.е. - абсолютни психовампири. Като отиде в небитието онзи тип с елечето, комунистическите ДС-тарски гадости спряха, а Станишев скоропостижно се пренесе в европейския кенеф Брюксел, и тук нещата се успокоиха. Цецо просто много работеше, много гоовреше, защото беше идеалист и затова и му скроиха тези кур-капани. Комундетата са абсолютни мръсници. Ял съм им попарата. Но им го върнах тъпкано - всичките ми роднини са зад граница с моята протекция, за да не гласуват и плащат данъци в тази ПОСТ-комунистическа зверилня. Цецо е добър човек и идеалист - повтарям го. Обаче корумпетата - гнили ябълки са много смрадливи, крадливи и хлъзгави. Слава на Всевишният, че започна чистка из тези авгиеви обори. Лошото, че вместо с река, ги чистят с пароструйка - но и това е добре. Има отмити... Един съвет към магистратите - накриво да седят, ама право да съдят. Има и Страшния съд - за него да мислят и за потомците си. А ако мислят, че злобея, съветвам ги - четете Библията - цялата. Всичко има там. Ще ви свърши работа за очистване на съвестта ви...

Прах в очите на българите и Брюксел ! Нико никого няма да осъди , Спектакъл на Сълза и Смях !

pompai

Като има нарушения от предишен съд какви са глобите на същия ,че не разбрах МАФИЯТА?

Цецовата партия Криминално проявен, Цецо сбира фен по фен! Туристически воаяж хоп на жълтия паваж. Мравките го хапят здраво, а съратници лукаво, чакат само знак от Вожда, мигом да забият ножа. О разделно време спри! Цецо от затвор спаси Врътка ката ден толуп, политическият труп!

Хайде стига с този сценарий- тука има, тука нема! Тоя бандит е за затвора и трябва ефективно да си излежи присъдата! То бива наглост, ама неговата - ти го плюеш, той мисли, че дъжд вали! Стига се е разхождал из страната и чужбина и е придавал важности на честен политик - да ама не, крадлив-ДА!

Всеки не е бандит до доказване на противното!

Особено пък ако е политик "от нашите". ;-)

Един достоен министър и голям моралист,жертва на червените хуни в съд. система.Благодарим ти,Цецо!

Браво на подлогите с......и.

Съдат се произнася с Решение, което ЗАДЪЛЖАВА, ЗАБРАНЯВА или РАЗРЕШАВА! В трите случая действието на Решението е различно! Нещата в случая са безспорни, че на Цветанов му е разрешено подслущвани. Не е бил задължен, нито му е било забранено! След като за такъв безспорен казус съдът се мота две години, за завързани дела и двейсет няма да му стигнат!

ЦЦ вероятно пак ще се измъкне, но тогава със сигурност грехът му ще падне върху децата и внуците му! Просто това е неумолимият закон на живота.

Ти от наще ли си чоджум! Лошото е, че клетвите се връщат!

Невинен Невинен герберският вожд:- Не е направил нищо!? Сълзица детска,майски дъжд, а именцето -чисто! Кой трябваше да тури ред, в къщичката своя? Та МВР да е отпред, с бандитите във боя. Световни босове громи, в чужбина, с помощ чужда! На границата ни смърди:- най-доходната служба! Качулки,камери, монтаж, му бяха във главата! Не бутва рекет и шантаж за старци в махалата. 23.06.2013,Паси

АУ ЗАЩО ГО ТОРМОЗИТЕ НАЙ ЧЕСТНИЯ ПОЛИТИК ОТ ГЕРБ ТОЙ Е ШКОЛУВАН ЗНАЕТЕ КЪДЕ

Тоя път съдиите "правилните" ли са ?

Излагат се с този процес. Правото не се вменява в задължение от Римско време! След като съдът е РАЗРЕШИЛ да се използват СРС, означава, че е разрешил и да не се използват. Право на министърът е да се възползва от позволените му действия от съда!

Aко го осъдят ще е политическа поръчка,ако го оправдаят ще бъде заради политически натиск.

Алооо! Защо е забравен факта ,че ВКС се произнесе с 2 на 1 гласа,като особеното мнение на една от сидиите е на 8 страници, в които се обяснява че нито един факт по делото не сочи за политически мотивиран процес, неосигурено право на защита или за политическа репресия с присъдата. Две инстанции твърдят "ВИНОВЕН"!!!. Възпрепядстване на правосъдието! 6 пъти "не" след решение на съдия за прилагане на СРС срещу ченгето. С какъв мотив, и до ден днешен не е ясно за широката публика- чадър,пари, сделки и прочее мърсотии. Особенната строгост на закона следва да бъде приложена в пълен обем!

НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ! МОСАД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ ТАВАРИШ ЦВЕТАНОВ!

Всичко е било напълно законно и Цветанов е чист като детска сълза.

защо се занимавате в простата мутра цоко. и той, и ц*ганите хем са над закона, хем са невинни, както и мутри и бизнесмени и пр. гмеж. на този юридически дуализъм тиквите са царе. така само представителите на темида си заработват привилегиите от бюджета и харчат народна пара, имитирайки дейност, финансирана отново от брашнения чувал.

Нови съдии до дупка ,докато не се издаде уПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА.

Хохохохох;о)) Абе к'во се занимавате - я направо го отложете това дело за след приемането на "новата съдебна реформа";о))))))))))))))))) Тъй де - първо да постигнем консенсус, после да отлежи до към нова година, после - да разделим ВСС на две квоти, после да върнем делото първо в прокуратурата, после в съда и най-вече на първа инстанция, после... после, Цвък, рахат бъди - ще изтече давността;о)))

Е, нема такава държава !!!

ЗАД ЦОКО СЕДИ КГБ, КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ГО ОСЪДИ???

Всички политици в Бг ,са МАФИЯ...

Не е толкова страшно дали съда ще го усъди или не, все пак знаем колко корупция има в съдебната система! СТРАШНОТО Е, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЯРВА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МУТРИ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!!!

Делото е страшно сложно!!! Писал ли е Не? Не е ли писал?? Какви свидетели , какви 5 пари!

писна ми от тоя отврат!

Ще правят, ще струват,но ще изкарат Цвъки по-бял от Обама. За радост на герберастката гмеж.