Срина се и сайтът за коронавируса. Как да си извадим зелен сертификат?

Недостъпнна е и Националната здравно-информационна система, чрез който се издават електронните зелени сертификати

Обратно в новината

Коментари - Срина се и сайтът за коронавируса. Как да си извадим зелен сертификат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма българско приложение за Iphone? Българското приложение за андроид не чете всички сертификати.. за щастие швейцарското работи.. Тъжна история

е измислена за улеснение на европееца и за затруднение на българина.

Ма да си ги бяхте изкарали преди бе , цяло лято какво правихте ? Българина ако не се сети , че нещо му трябва в последния момент когато е вече късно , няма да направи нищо. Тъпа нация си бяхме и тъпа ще си останем.

ти що не си извадиш смъртен акт нали все някога ще умреш

Ако знаехте как и кога се издава щеше да е добре , но явно НЕ. Доно някой ден има някой дето да е загрижен за вас ( искренно ме съмнява , никого не го интересуват малоумници подобни на вас ) и да ходи да ви вземе акта.

Ако е постоянно: "1000 сертификата на минута" Това значи да покрият цялото население за под 5 дни. ;) Е може за момент да е така, ама да се похвалят. Обикновено има едни моди да се правят на работни рамки (фреймуоркове) които са супер тежки или на Java и всякакви такива тежки неща. Може дори на присторическият Perl да е най-разумно за направа. PHP-то реално е освременена версия от програмист на Perl, но Perl се води най-оптимизиран и на момени е дори по-бърз от C. А PHP дава началните удобства да ти е наготово, но има начален момент на зареждане. Макар в новите версии да държи зареден и включва към него и дори с гадни кешове варианти, където трябва да убиш процеса, че да се обнови. От години е доста модерен и руският Nginx за сървърна програма. Но бе адски беден спрямо Apache, а не знам доколко се е развил. Но е нормално, колкото по-малко работа върши, толкова да е по-бърз. ;) Иначе и през сървърната програма може да се ограничат рекуести от едно IP през разни модули.

То и сайта на здравното министерство не се отваря. ;)

си изписал, че си личи че хал хабер нямаш...

Nginx си има всички модули,само трябва да си го настроиш, не е като апаша всичко наготово.Плюс това nginx работи директно с нишките на процесора,а апачето не е така и на 3000 заявки умира. Nginx + linux хостинг и добри настройки на базата данни няма бутане,евентуално се правят в клъстър няколко машини при повече натоварване. Обаче нищо чудно нашите високоплатени специалисти да са с Apache + Windows хостинг,което всъщност е трагично в крайна сметка..

Звъним на доктора дето издава фалшиви!?

В евробулгарстанската кочина е така. EURO EURO