Коментари - Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път | Днес.dir.bg

Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път

Какви изводи могат да бъдат направени от конференцията в Бюргенщок

Обратно в новината

Коментари - Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път | Днес.dir.bg

Коментари

Целта не беше мир. Целта беше, Зеленски да се върне на световната сцена, от която слезе, след като боевете в Газа започнаха преди вече десет месеца. Да се върне пред камерите,. Да се заговори отново за подпомагане на фашизма в Украйна. Не точно с тези думи. Не забравяйте, че лицемера забрани със закон преговорите за мир. Сега свиква среща за това. Правете си изводите.

Мир само на Марс щото там още няма с кого... Стъпим ли обаче с времето и тва ще се промени.

Къде са новините от фронта? Тези 61 милиарда дето щатите ги дадоха на Зеленски - всичко ли похарчи за тази среща за мир?

По-скоро парите ще ги дадат за плащане на външните си дългове. Кредиторите на Украйна са отказали да "преструктурират" дълга й и сега си искат парите.

Че ще видя на живо илюстрация на израза Пир по време на чума. Ма нямаше как да предвидя, че в Канада ще станат на крака да ръкопляскат на убиец от СС Галичина. И за капак Трюдо се изсра отново със Слава Уркине. Исторически и фактологически доказан израз на Бандерските фашисти. Не можех да си представя и Ди Дей празненство на което ще присъстват фашисти а победилият с тонове кръв това зло ще бъде обявен за фащист и нецивилизация. Нямаше как да предскажа, че Израел ще надмине по зверства Хитлеровият режим, като пред очите на целият свят изби над 50 000 цивилни и мина с багери да им зарине къщите, университетите, религиозните сгради и болниците. На фона на това всяка помия излязла от западните слуги на Давос и Билдербърг е гавра с малкото останал разум в човечеството. Предстоят ни ужасяващи събития, които надявам се оцелелите, ако има такива, да запомнят този път и да не повтарят грешките както досега. Вучич публично обяви, че подготвя Сърбия за война, и пълни държавните запаси с храни, медикаменти, лекарства и вода. Тук нито един от ибриците на Посолството не зададе логичните въпроси свързани с оцеляването на Българският народ в такава ситуация. Колективното затъпяване глобално е на нива излизащи дори от предполагаемата дефиниция на идиокрация.

Интервю за работа в дир.бг. - можете ли да ползвате гигъл трънслатур? - да - можете ли да отваряте чужди сайтове с браузер? - да - имате ли ай-кю под 90 - да - Наети сте.

Оказа се че преводача бил окепазил изказването на Мелони, и тя горката въобще не е заплашвала Русия... секретаркта водеща протокола погрешка включила Йордания и Ирак в списъка на подкрепящите Украйна, "основните" участници се вястнаха колкото да ги снимат и си заминаха, а сред приятелита на Украйна цъфнаха и много руски агенти, като външните министри на Турция и Саудитска Арабия и дори президентката на Швейцария откри срещата с думите че и липсва Русия... И някой насериозно иска да вземем джумбурето в люцерната?!

еба ви у комундетата безполови и безмозъчни наци-комундета. вие сами се заринахте, педал третопоплов! защо му требва на некой си да слага в зомбираната полска шляхта еф шестнадесет? освен ако това не е в доктрината на мъртвия збиг? а кой е збиг? една мъжка пачавра, каквато са всички полски ... бобр! с полските водопроводчици е свършено! а още и дарени с нуклеарни оружия, но както бех казал некога: дай на комундетата власт па им гледай сеиря. горките, всички са били бедни санкюлоти в младостта си и са се зарекли така: !бах мама си, като стана велик и богат, ще им разкажа играта на бедните! не е ли смешно? ааахахаааааа..... мууахахахаааа... ............ Бог с нас

никой не отказва разходка до швейцария

всъщност мирът го отлага кирминалният субект путкин с неговите абсурдни искания, породени от неимоверна алчност

Защо не ни информирате колко украинци загинаха, докато тези некадърници се тъпчеха с хайвер, сьомга, пържоли, деликатеси и алкохол. Проблемът е в главите им, където им хлопа дъската на кухо.

Единственият печеливш от това бутафорно събитие е Швейцария!

пусси третополовите борци за вдишване на пръдня от украинския дебил - на нато - призрака от киев: нато никога не си е прибирл атома! или си мюслиш, педи, че това е като пловият ти орган- тук го има-тук го нема! и а прибран у гъзо ти! много си проста бе, украинската цензурка! много сте тъпи това безполовите на гал, мъжа от турското анал-общество на призрака педи от киев! седящ в посплството на уса! с трите си тежки полови безполовия! Збърканяци нещастхи комундета! и до сега къде беха скрити тия оръжия? във финладния! направо рутите вагините-куродръвни, киото се намират у гейзеро на естонското разузнаване! педи! на социалка! Бог с нас

Абсолютен фейк. Похарчени пари за посещение без смисъл. Реалността е една. Нацисти избиваха руски деца и жени. Путин образовано поиска от Запада да сложи ред, след като си иска ненормални укри. Западът измисли Минските споразумения, но няма легитимна власт в Украйна, която да ги приложи, въпреки че са подписани с подписите и на Украйна, и на Германия, и Франция, ясно и на Русия. Липсата на легитимна власт за спиране на убийства означава едно - трбява легитимна власт на тези територии, защото 14 000 жертви са много. И Русия пое юрисдикцията и изпълни Минските споразуемния: Донецк и Луганск са самостоятелни републики. Само че не в химерната страна Украйна, а там, където властта може да осигури спазването на международен договор. Цената? Възможно най-ниската, като отчитаме, че Русия за разлика от САЩ на други терени като Иран и т.н., не избива поголовно, а преселедва целенасочено нацисти, а и военни формирования, които нападар вече установените републики. Всъщност на тази конференция в Швейцария някой споемна ли поен веднъж, че именно под упралвнието на Зеленски биваха избивани дечица, а съшият този е едва ли не гореой там?! Ужасно деяние на прсъстващите - те прикриват престъпление и приемат при себе си лидер, койо го е извършвал. Това са фактите. Отделно мога да споделя и лично отношение. Русия е тежка за съжителство. Несугурна. Манталитетът е странен. Не колкото в Украйна, но все пак странен. Но да се обърнем на другата страна и да се вгледаме. Германия е правила две световни войни, от които жертвите са към 50 милиона и нагоре. САЩ има пауза от войни само за мандата на Тръмп. Ако не са избили едни 10-на милиона, ей ме на! Ккаво се оказва?! Оказва се, че престъпникът вика: дръжте престъпника! А германските лидери са наследници на фашистки функциоенри от хитлеровите. Урсула, Шолц... Хора, тук има голяма грешка. И мисля, че е нашълно ясно от къде идва - мръсните ръце на едни, които управляват парите на САЩ, пипат навсякъде. О, как печелят трилион!

От цялата работа се разбира,че присъстващите негласно са му казали на Зелю :Съчувстваме ти,помагам ти,показваме съпричастност,но срещу ръжен не се рита. Оправяй се както можеш .

доведе до това, че ...нато извади атома от складовете ! . и това е само началото ....

И на какво се радваш, че светът е още по-близо до пълно самоунищожаване? Да не мислиш че точно на тебе ще ти се размине?

НАТОту още през 2008 извади атома от складовете... днес Столтенберг каза че това дето е на бойната линия няма да му стигне и ще му трябва още-)

Е само кравите и козите ще останат сплашени с тези смешници, На всички тези измамн8ици народите им не стоят зад тях, както и в България. Никой в България не подкрепя смешника Луи дьо Фюнес който сигурно е бил там .

А кого подкрепят бе "народите" - владо вулвата, престъпника, страхливеца, киснещ във вмирисан бункер ... Колко сте жалки това руските паразити ....

Ама разбира се че мирът бе отложен за светлото далечно бъдеще! Целта сега бе похапване на омари и калмари, поляти с френско шампанско. И всичко това на швейцарски цени за сметка на данъкоплатците на придошлите там миротворци.

Май дир.бг се прави на ударен с тази статия, че не знае за какво се води тази война и я нарича агресорска от страна на Русия. Отговора е много елементарен. Украйна е подписала договор за не участие във военни съюзи при разпадането на съюза, Русия сключи договри с тях и се разделиха. Но на тия им беше малко и тръгнаха срещу Русия в полза на САЩ. Е отговора ви го дадох. И стига с тези глупости за агресия че и децата ви се смеят.

По същия начин непрекъснато се говори за "анексиране" на украински територии. Истината е, че след като нацистите в Украйна започнаха да бомбардират и подложиха на геноцид собственото си рускоговорящо население, те решиха след референдум да се отделят като територии със собствено управление в границите на Украйна. Което доведе до още по мощни бомбардировки. И логично Русия се притече на помощ на своите след молба от тях. Така че става въпрос за помощ и освобождение на подтиснато население.

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Еми разбира се че е рано, трябва още много бой да изяде русия и да бъде натикана там където и е мястото за да не може след година пак да си покаже носа.

Само дето Украйна е тази дето яде пердах. Защо така ги мразиш украинците че искаш да продължават да измират?

Говнар ако не е Русия, вас няма да ви броят и за маймуни на запад.

на които просия ще плаща репарации след погрома, който и предстои !

Надежди говежди. От две години го слушаме това, обаче Украйна междувременно отчаяно търси войници и проси пари и оръжия.

Под "просия" той има предвид Украйна - страната която ПРОСИ. Наистина й предстои разгром.

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Изводите от конференцията са,че напразно са били изплашени швейцарските крави от хеликоптерите на пристигащите участници.

щом един проклет от Съдбата клоун, който преди да бъде назначен за президент на продадената на парче и на цело украина обеща да се възцари мирът - води това еФтино шоо на световната клоунада, то какъв друг резултат очаквахте? ама честно. чета, че каролин галактерос била рекла: "Ще ни жертват в конфронтацията с Русия, а останалият свят ни гледа с насмешка". не са убави тея ора, дето гледат с насмешка на мозъчно ндеоразвитите и дебилите! аз също не гледам с насмешка на дебилите, макар и да са назначани по най-високите връове на марианската падина. все пак Бог ди е ощетил мозъчно и със сигурност има защо. а те са се доощетили, като се напушват и нашмъркват ежедневно и се имат за "самите богове", които определят съдбите на милиони, имайки ги за подчовеци. те и некъв пореден джендерал, бил казал, че общественото мнение трябва да се контролира. праве напълно! но на първо место трябва да се контолира общетвеното мнение на целата тая дебилна, джендералска джунгла от хрантутници на заплати по-високи от тая на банкерите, печатащи шумата, приета за пари. срещата не бе за мир, а за печалби в долар! срещата бе за да се види кой-кой е на шахматното поле. за тез, които имат поглед връз таквизи неща. срещата за мир родена от поредният хомункулус на висотата на мусташите на хитлер, който поне бе прям и си сложи пречупения кръст на ръкава! докато юдео-нацистките-хазарски и холивудски отрепки никога няма да имат тая смелост и ще продължават да се крият зад думи, като "демокрация", а всъщност искат да превърната Света в юдейски конц-лагер, за да могат после да реват с крокодилски сълзи за холокоста. ........ Бог с нас

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

Не Дир .ру,отмениха ги до краят на европейското,щото руските орки не са в Европа.

Очевидно на Запада Световното му е по-важно от затъването на Крайна :)) Той и Биден не се появи, защото явно му беше по-важно да отиде на купон с Джордж Клуни, ги ги ги!

В интервю за Defense News френският генерал Пиер Шил заяви, че конфликтът в Източна Европа е „променил динамиката на бойните действия“. Той добави, че в допълнение към ключовите постижения на бойното поле от Русия – като по-широкото използване на дронове и военната адаптация на гражданските технологии – кризата е доказала, че потокът от информация трябва да бъде контролиран, „за да повлияе както на националното, така и на международното обществено мнение“, че Украйна има някакви шансове да поведи! Всички разчитат на това, че дебили като теб лесно се манипулират от фашистката цензура.

Този коментар беше отговор на друг пост, който явно цензурата на ДИРниците е изтрила докато съм писал.

Тези охлюви от дира не спират да трият коментари, абсолютно без причина. Голи олюви! И на удостоверението че съм човек ми сложили картини да търся къде имало "МОУНТАИН" но на английски, вие български сайт ли сте или не? Охлюви такива! А от нас ни искат да пишем сами на български в коментарите... Егати лебедите

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

Някой сеща ли се кога клоуните и клоунадата с тяхно участие са довели да нещо хубаво и смислено в международната политика?

През май за първи път от две години Русия изпревари САЩ в доставките на газ за Европа, пише Financial Times, UK. Тази новина подчертава, че Западът се ръководи от клоуни. От самото начало беше ясно, че всичко ще приключи така, завършва коментарът.

Безмисленно е ,просто Империята на Злото трябва да се постави на колене,както в края на деведесетте!

Кой те е спрял? Доброволци за фронта се набират всеки работен ден в украинското посолство 0т 9:30 до 17:00, отивай и поставяй на колене :))

Ами Путин им каза как ще стане ама те не та не. Между другото трябва да побързат защото руснаците имат навика да си сменят лидерите с двойници. Така двойника изглежда същия яма всеки следващ е още по голям инат и поставя още и още по неизгодни условия. Така, че бързайте да подписвате това което ви се предлага сега , а не да ревете после.

щом един проклет от Съдбата клоун, който преди да бъде назначен за президент на продадената на парче и на цело украина обеща да се възцари мирът - води това еФтино шоо на световната клоунада, то какъв друг резултат очаквахте? ама честно. чета, че каролин галактерос била рекла: "Ще ни жертват в конфронтацията с Русия, а останалият свят ни гледа с насмешка". не са убави тея ора, дето гледат с насмешка на мозъчно ндеоразвитите и дебилите! аз също не гледам с насмешка на дебилите, макар и да са назначани по най-високите връове на марианската падина. все пак Бог ди е ощетил мозъчно и със сигурност има защо. а те са се доощетили, като се напушват и нашмъркват ежедневно и се имат за "самите богове", които определят съдбите на милиони, имайки ги за подчовеци. те и некъв пореден джендерал, бил казал, че общественото мнение трябва да се контролира. праве напълно! но на първо место трябва да се контолира общетвеното мнение на целата тая дебилна, джендералска джунгла от хрантутници на заплати по-високи от тая на банкерите, печатащи шумата, приета за пари. срещата не бе за мир, а за печалби в долар! срещата бе за да се види кой-кой е на шахматното поле. за тез, които имат поглед връз таквизи неща. срещата за мир родена от поредният хомункулус на висотата на мусташите на хитлер, който поне бе прям и си сложи пречупения кръст на ръкава! докато юдео-нацистките-хазарски и холивудски отрепки никога няма да имат тая смелост и ще продължават да се крият зад думи, като "демокрация", а всъщност искат да превърната Света в юдейски конц-лагер, за да могат после да реват с крокодилски сълзи за холокоста. ........ Бог с нас

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Войнстващия Запад бе подкрепен от 80 от всички 193 държави в ООН. Пише днес френският Le Monde Financial Times съобщава, че не всички участници в конференцията са подписали окончателното изявление и приписва това на „неотслабващата глобална икономическа мощ на Русия“. Войнолюбците са жив кахър!

....и нашият главанак подкрепи.....нищото.....

Война - едни стари хора дето се мразят, но не се убиват, пращат да се бият едни млади хора дето не се мразят да се избиват

Даа, след като престъпните САЩ и НАТО насъскваха украинските нацита да предизвикат Русия във война още от преврата през 2014 г. и накрая успяха, то е ясно, че ще ревнат за мир едва когато Братушките унищожат и последния бандеровец и подпукат и тях.

Леле, колко празнословия изписа този за нещо, което няма значение за никого и няма да повлияе на нищо. Можеше да го резюмира на един ред: "безполезна разходка за сметка на данъкоплатците". Ама ни пускаха статии за тази конференция през 4 часа. Отвличане на вниманието с маловажности.

Сега ще имате пълно сходство и с малкото ДПС - ИТН, и сте готови. Мафията отново ще има пълен контрол над държавата. Славчо и Тошко уж щяха да ви чегъртат, а всъщност Дебелия им пълни задниците със сперма.

Така де. Мир ... айй са. Никакъв мир ! Война до дупка. Или докато има мърдащи украинци. Жалко за жертвите и то двете страни.

Въпрос с понижена трудност: Тия несретници не знаят ли, че сметка без кръчмар не се прави? Или им е все тая, важно е да отчитат дейност.... И пътем да заприходят няколко милиончета от еврофондовете. Зер, всичко в еса е цъфнало и вързало, чудят се къде да си дяват парите.

Прочетох статията до БиБиси. По-нататък бибитката ми е ясна.

тоя комедиант жида зеленски още ходи с театралният костюм да краде милиарди за олигархията а украинците измират като мухи в името на либерал фашистката хунта озурпирала Америка

Когато и двете страни в конфликта се въоръжават, не може да има прекратяване на войната. Когато едната страна получава помощ отвън, а помагащите имат си свои интереси, как да спре войната и да има мир?

икономиката на москалите (която и без това беше жалка) се срива благодарение на санкциите. това няма да позволи на Пипи Парясаното да си води войната. Запада вари Руслямската Педерация като жаба и Потенцето знае много добре това. затова е толкова бясно и оня ден удряше с копитца по масата. да видим дали КГБ няма да свитне ботоксовото жуже преди Рашистан да се е разпаднал на анклави ;- )))

забележете как всички москалски ибрици крещят "долу санкциитеееее" "тези санкции вредят само на Европа, свалете гиии" "въобще не засягате Русия със санкциите затова ги махнете" щом санкциите не пречат на пРоссия нека продължим с тях ;- ))))

да бяха я кръстили "Среща за продължаване на Войната до последният укринец ". На банкета колко пържоли се излапаха и колко говна изсраха тия лицемерни тюфлеци защо не казахте ?

В Това СВО а не Война !!! Руснащите командват Война ще е в Натуууу !!! Където Путин е победител !

Путин утре е в Северна Корея, там ще организира планински почивки на руснаците сред девствените гори и недокосната природа, ще договори ски ваканции на руснаците за следващата зима.

И поради каква причина си мислиш, че руснаците няма къде да почиват душко? Все си мислех, че по заоблено парче от Модерният Ляв Цървул няма как да има. Но се появи на небосклона Винету Първи Банкянски - Богът Слънце по прякор; Боко Тъпото - Толупа и ме опроверга. След това мислех, че Богът Слънце е моят айдъл по тъпота, докато не се появи Киро Простото. Та те така на чичко простакесата... Ти нали не си мислиш, че можеш да се опреш на Модерният Ляв Цървул, на Боко Тъпото и на Киро Простото и то взети заедно?

Коментари - Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път | Днес.dir.bg

Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път

Какви изводи могат да бъдат направени от конференцията в Бюргенщок

Обратно в новината

Коментари - Срещата за мир в Швейцария отложи мира за следващия път | Днес.dir.bg

Коментари

Целта не беше мир. Целта беше, Зеленски да се върне на световната сцена, от която слезе, след като боевете в Газа започнаха преди вече десет месеца. Да се върне пред камерите,. Да се заговори отново за подпомагане на фашизма в Украйна. Не точно с тези думи. Не забравяйте, че лицемера забрани със закон преговорите за мир. Сега свиква среща за това. Правете си изводите.

Мир само на Марс щото там още няма с кого... Стъпим ли обаче с времето и тва ще се промени.

Къде са новините от фронта? Тези 61 милиарда дето щатите ги дадоха на Зеленски - всичко ли похарчи за тази среща за мир?

По-скоро парите ще ги дадат за плащане на външните си дългове. Кредиторите на Украйна са отказали да "преструктурират" дълга й и сега си искат парите.

Че ще видя на живо илюстрация на израза Пир по време на чума. Ма нямаше как да предвидя, че в Канада ще станат на крака да ръкопляскат на убиец от СС Галичина. И за капак Трюдо се изсра отново със Слава Уркине. Исторически и фактологически доказан израз на Бандерските фашисти. Не можех да си представя и Ди Дей празненство на което ще присъстват фашисти а победилият с тонове кръв това зло ще бъде обявен за фащист и нецивилизация. Нямаше как да предскажа, че Израел ще надмине по зверства Хитлеровият режим, като пред очите на целият свят изби над 50 000 цивилни и мина с багери да им зарине къщите, университетите, религиозните сгради и болниците. На фона на това всяка помия излязла от западните слуги на Давос и Билдербърг е гавра с малкото останал разум в човечеството. Предстоят ни ужасяващи събития, които надявам се оцелелите, ако има такива, да запомнят този път и да не повтарят грешките както досега. Вучич публично обяви, че подготвя Сърбия за война, и пълни държавните запаси с храни, медикаменти, лекарства и вода. Тук нито един от ибриците на Посолството не зададе логичните въпроси свързани с оцеляването на Българският народ в такава ситуация. Колективното затъпяване глобално е на нива излизащи дори от предполагаемата дефиниция на идиокрация.

Интервю за работа в дир.бг. - можете ли да ползвате гигъл трънслатур? - да - можете ли да отваряте чужди сайтове с браузер? - да - имате ли ай-кю под 90 - да - Наети сте.

Оказа се че преводача бил окепазил изказването на Мелони, и тя горката въобще не е заплашвала Русия... секретаркта водеща протокола погрешка включила Йордания и Ирак в списъка на подкрепящите Украйна, "основните" участници се вястнаха колкото да ги снимат и си заминаха, а сред приятелита на Украйна цъфнаха и много руски агенти, като външните министри на Турция и Саудитска Арабия и дори президентката на Швейцария откри срещата с думите че и липсва Русия... И някой насериозно иска да вземем джумбурето в люцерната?!

еба ви у комундетата безполови и безмозъчни наци-комундета. вие сами се заринахте, педал третопоплов! защо му требва на некой си да слага в зомбираната полска шляхта еф шестнадесет? освен ако това не е в доктрината на мъртвия збиг? а кой е збиг? една мъжка пачавра, каквато са всички полски ... бобр! с полските водопроводчици е свършено! а още и дарени с нуклеарни оружия, но както бех казал некога: дай на комундетата власт па им гледай сеиря. горките, всички са били бедни санкюлоти в младостта си и са се зарекли така: !бах мама си, като стана велик и богат, ще им разкажа играта на бедните! не е ли смешно? ааахахаааааа..... мууахахахаааа... ............ Бог с нас

никой не отказва разходка до швейцария

всъщност мирът го отлага кирминалният субект путкин с неговите абсурдни искания, породени от неимоверна алчност

Защо не ни информирате колко украинци загинаха, докато тези некадърници се тъпчеха с хайвер, сьомга, пържоли, деликатеси и алкохол. Проблемът е в главите им, където им хлопа дъската на кухо.

Единственият печеливш от това бутафорно събитие е Швейцария!

пусси третополовите борци за вдишване на пръдня от украинския дебил - на нато - призрака от киев: нато никога не си е прибирл атома! или си мюслиш, педи, че това е като пловият ти орган- тук го има-тук го нема! и а прибран у гъзо ти! много си проста бе, украинската цензурка! много сте тъпи това безполовите на гал, мъжа от турското анал-общество на призрака педи от киев! седящ в посплството на уса! с трите си тежки полови безполовия! Збърканяци нещастхи комундета! и до сега къде беха скрити тия оръжия? във финладния! направо рутите вагините-куродръвни, киото се намират у гейзеро на естонското разузнаване! педи! на социалка! Бог с нас

Абсолютен фейк. Похарчени пари за посещение без смисъл. Реалността е една. Нацисти избиваха руски деца и жени. Путин образовано поиска от Запада да сложи ред, след като си иска ненормални укри. Западът измисли Минските споразумения, но няма легитимна власт в Украйна, която да ги приложи, въпреки че са подписани с подписите и на Украйна, и на Германия, и Франция, ясно и на Русия. Липсата на легитимна власт за спиране на убийства означава едно - трбява легитимна власт на тези територии, защото 14 000 жертви са много. И Русия пое юрисдикцията и изпълни Минските споразуемния: Донецк и Луганск са самостоятелни републики. Само че не в химерната страна Украйна, а там, където властта може да осигури спазването на международен договор. Цената? Възможно най-ниската, като отчитаме, че Русия за разлика от САЩ на други терени като Иран и т.н., не избива поголовно, а преселедва целенасочено нацисти, а и военни формирования, които нападар вече установените републики. Всъщност на тази конференция в Швейцария някой споемна ли поен веднъж, че именно под упралвнието на Зеленски биваха избивани дечица, а съшият този е едва ли не гореой там?! Ужасно деяние на прсъстващите - те прикриват престъпление и приемат при себе си лидер, койо го е извършвал. Това са фактите. Отделно мога да споделя и лично отношение. Русия е тежка за съжителство. Несугурна. Манталитетът е странен. Не колкото в Украйна, но все пак странен. Но да се обърнем на другата страна и да се вгледаме. Германия е правила две световни войни, от които жертвите са към 50 милиона и нагоре. САЩ има пауза от войни само за мандата на Тръмп. Ако не са избили едни 10-на милиона, ей ме на! Ккаво се оказва?! Оказва се, че престъпникът вика: дръжте престъпника! А германските лидери са наследници на фашистки функциоенри от хитлеровите. Урсула, Шолц... Хора, тук има голяма грешка. И мисля, че е нашълно ясно от къде идва - мръсните ръце на едни, които управляват парите на САЩ, пипат навсякъде. О, как печелят трилион!

От цялата работа се разбира,че присъстващите негласно са му казали на Зелю :Съчувстваме ти,помагам ти,показваме съпричастност,но срещу ръжен не се рита. Оправяй се както можеш .

доведе до това, че ...нато извади атома от складовете ! . и това е само началото ....

И на какво се радваш, че светът е още по-близо до пълно самоунищожаване? Да не мислиш че точно на тебе ще ти се размине?

НАТОту още през 2008 извади атома от складовете... днес Столтенберг каза че това дето е на бойната линия няма да му стигне и ще му трябва още-)

Е само кравите и козите ще останат сплашени с тези смешници, На всички тези измамн8ици народите им не стоят зад тях, както и в България. Никой в България не подкрепя смешника Луи дьо Фюнес който сигурно е бил там .

А кого подкрепят бе "народите" - владо вулвата, престъпника, страхливеца, киснещ във вмирисан бункер ... Колко сте жалки това руските паразити ....

Ама разбира се че мирът бе отложен за светлото далечно бъдеще! Целта сега бе похапване на омари и калмари, поляти с френско шампанско. И всичко това на швейцарски цени за сметка на данъкоплатците на придошлите там миротворци.

Май дир.бг се прави на ударен с тази статия, че не знае за какво се води тази война и я нарича агресорска от страна на Русия. Отговора е много елементарен. Украйна е подписала договор за не участие във военни съюзи при разпадането на съюза, Русия сключи договри с тях и се разделиха. Но на тия им беше малко и тръгнаха срещу Русия в полза на САЩ. Е отговора ви го дадох. И стига с тези глупости за агресия че и децата ви се смеят.

По същия начин непрекъснато се говори за "анексиране" на украински територии. Истината е, че след като нацистите в Украйна започнаха да бомбардират и подложиха на геноцид собственото си рускоговорящо население, те решиха след референдум да се отделят като територии със собствено управление в границите на Украйна. Което доведе до още по мощни бомбардировки. И логично Русия се притече на помощ на своите след молба от тях. Така че става въпрос за помощ и освобождение на подтиснато население.

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Еми разбира се че е рано, трябва още много бой да изяде русия и да бъде натикана там където и е мястото за да не може след година пак да си покаже носа.

Само дето Украйна е тази дето яде пердах. Защо така ги мразиш украинците че искаш да продължават да измират?

Говнар ако не е Русия, вас няма да ви броят и за маймуни на запад.

на които просия ще плаща репарации след погрома, който и предстои !

Надежди говежди. От две години го слушаме това, обаче Украйна междувременно отчаяно търси войници и проси пари и оръжия.

Под "просия" той има предвид Украйна - страната която ПРОСИ. Наистина й предстои разгром.

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Изводите от конференцията са,че напразно са били изплашени швейцарските крави от хеликоптерите на пристигащите участници.

щом един проклет от Съдбата клоун, който преди да бъде назначен за президент на продадената на парче и на цело украина обеща да се възцари мирът - води това еФтино шоо на световната клоунада, то какъв друг резултат очаквахте? ама честно. чета, че каролин галактерос била рекла: "Ще ни жертват в конфронтацията с Русия, а останалият свят ни гледа с насмешка". не са убави тея ора, дето гледат с насмешка на мозъчно ндеоразвитите и дебилите! аз също не гледам с насмешка на дебилите, макар и да са назначани по най-високите връове на марианската падина. все пак Бог ди е ощетил мозъчно и със сигурност има защо. а те са се доощетили, като се напушват и нашмъркват ежедневно и се имат за "самите богове", които определят съдбите на милиони, имайки ги за подчовеци. те и некъв пореден джендерал, бил казал, че общественото мнение трябва да се контролира. праве напълно! но на първо место трябва да се контолира общетвеното мнение на целата тая дебилна, джендералска джунгла от хрантутници на заплати по-високи от тая на банкерите, печатащи шумата, приета за пари. срещата не бе за мир, а за печалби в долар! срещата бе за да се види кой-кой е на шахматното поле. за тез, които имат поглед връз таквизи неща. срещата за мир родена от поредният хомункулус на висотата на мусташите на хитлер, който поне бе прям и си сложи пречупения кръст на ръкава! докато юдео-нацистките-хазарски и холивудски отрепки никога няма да имат тая смелост и ще продължават да се крият зад думи, като "демокрация", а всъщност искат да превърната Света в юдейски конц-лагер, за да могат после да реват с крокодилски сълзи за холокоста. ........ Бог с нас

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

Не Дир .ру,отмениха ги до краят на европейското,щото руските орки не са в Европа.

Очевидно на Запада Световното му е по-важно от затъването на Крайна :)) Той и Биден не се появи, защото явно му беше по-важно да отиде на купон с Джордж Клуни, ги ги ги!

В интервю за Defense News френският генерал Пиер Шил заяви, че конфликтът в Източна Европа е „променил динамиката на бойните действия“. Той добави, че в допълнение към ключовите постижения на бойното поле от Русия – като по-широкото използване на дронове и военната адаптация на гражданските технологии – кризата е доказала, че потокът от информация трябва да бъде контролиран, „за да повлияе както на националното, така и на международното обществено мнение“, че Украйна има някакви шансове да поведи! Всички разчитат на това, че дебили като теб лесно се манипулират от фашистката цензура.

Този коментар беше отговор на друг пост, който явно цензурата на ДИРниците е изтрила докато съм писал.

Тези охлюви от дира не спират да трият коментари, абсолютно без причина. Голи олюви! И на удостоверението че съм човек ми сложили картини да търся къде имало "МОУНТАИН" но на английски, вие български сайт ли сте или не? Охлюви такива! А от нас ни искат да пишем сами на български в коментарите... Егати лебедите

според мене Путин ги изтроли, дебилитариата, сбран от мангасарите юдео-фашаги! той просто пре-прочете условията на минската мангал-юдео-нацистка -лагеристка! смешно, не спа? некои се усетиа и бегаа набръже, но говнортарията, утайката, която не влиза в числото на преживелите "холокоста" на ковида останаха да се зъбят пред камераката, 'се едно са на бал в главквартирата на дженералитета на хитлеристите! не вервам тия отрепки от снимката да могат и да танцуват валс, инак биха го направили във всекое гробище на палестинци. таррарам, таррраааам, тараааааарам... тцъ-да-да-да, тцъ да-да-да, тарарам, тарарам... питането е защо призрака от киев цензурира Български форум? да не е турски манаф? ебящ българшината в името на сороските пачаври с тртоплоловия елемент - поставен на байдън под гъза и наречен дайперс. но еваларка им праим на службите и нато! какво ли не направиха за да печелят още билиони! на гърба на... на всички! ..... Бог с нас

Някой сеща ли се кога клоуните и клоунадата с тяхно участие са довели да нещо хубаво и смислено в международната политика?

През май за първи път от две години Русия изпревари САЩ в доставките на газ за Европа, пише Financial Times, UK. Тази новина подчертава, че Западът се ръководи от клоуни. От самото начало беше ясно, че всичко ще приключи така, завършва коментарът.

Безмисленно е ,просто Империята на Злото трябва да се постави на колене,както в края на деведесетте!

Кой те е спрял? Доброволци за фронта се набират всеки работен ден в украинското посолство 0т 9:30 до 17:00, отивай и поставяй на колене :))

Ами Путин им каза как ще стане ама те не та не. Между другото трябва да побързат защото руснаците имат навика да си сменят лидерите с двойници. Така двойника изглежда същия яма всеки следващ е още по голям инат и поставя още и още по неизгодни условия. Така, че бързайте да подписвате това което ви се предлага сега , а не да ревете после.

щом един проклет от Съдбата клоун, който преди да бъде назначен за президент на продадената на парче и на цело украина обеща да се възцари мирът - води това еФтино шоо на световната клоунада, то какъв друг резултат очаквахте? ама честно. чета, че каролин галактерос била рекла: "Ще ни жертват в конфронтацията с Русия, а останалият свят ни гледа с насмешка". не са убави тея ора, дето гледат с насмешка на мозъчно ндеоразвитите и дебилите! аз също не гледам с насмешка на дебилите, макар и да са назначани по най-високите връове на марианската падина. все пак Бог ди е ощетил мозъчно и със сигурност има защо. а те са се доощетили, като се напушват и нашмъркват ежедневно и се имат за "самите богове", които определят съдбите на милиони, имайки ги за подчовеци. те и некъв пореден джендерал, бил казал, че общественото мнение трябва да се контролира. праве напълно! но на първо место трябва да се контолира общетвеното мнение на целата тая дебилна, джендералска джунгла от хрантутници на заплати по-високи от тая на банкерите, печатащи шумата, приета за пари. срещата не бе за мир, а за печалби в долар! срещата бе за да се види кой-кой е на шахматното поле. за тез, които имат поглед връз таквизи неща. срещата за мир родена от поредният хомункулус на висотата на мусташите на хитлер, който поне бе прям и си сложи пречупения кръст на ръкава! докато юдео-нацистките-хазарски и холивудски отрепки никога няма да имат тая смелост и ще продължават да се крият зад думи, като "демокрация", а всъщност искат да превърната Света в юдейски конц-лагер, за да могат после да реват с крокодилски сълзи за холокоста. ........ Бог с нас

тия същества /от/на снимката се нуждаят предимно от професионална, психологична помощ. радостта от войната, убийствата масови, развалата по света, извращенията с деца, търговията с органи и дрога от базите на уса-нато се вижда по лицата им. не знам още съвсем точно къде се е скъсала веригата на медицинските услуги между диктатурата на "комунизъма", "фашизъма", "холокоста" и третополовата "демокрация". но очевидно е, че некъде е станала огромна грешка в управлението на "демокрацията" на юдео-масонската небинарна номенклатура. ние, бившите социта виждаме нещата в рентгенова стилистика, защото еднаж ги преживяхме тия мероприатия на партийно-комсомолския другарият, но "запада" съвсем уверено тръгна по тоя път и тупръв ще страда до насита. все пак само рецидивисти-мазохисти могат да управляват така, както хитлер, урсула, байдън, трюдо, редкозъбия поплювко макрон... както фюрера, който с треперещата ръка над задника си, потупваше дечица по личицата недоумяващи, изпращаши ги на фронта. точно както пан зеленски, на който не му пука, защото е юдео-хазарски изрод, с майка бобр. а на байдън от какво да му пука! той утре умира и това бе! иде камала харис! за вас, педи! а тя е още по-тъпа от биербок, ако това изобщо е възможно. следим времената на "експертите", които "съветват" неграмотната сган, назначена от юдео фашагите, като родшилд - шеф на банк ъв ингланд... с огромен интерес, по-огромен от мачлетата на европедалския футболарски електрожен. ..... Бог с нас

Войнстващия Запад бе подкрепен от 80 от всички 193 държави в ООН. Пише днес френският Le Monde Financial Times съобщава, че не всички участници в конференцията са подписали окончателното изявление и приписва това на „неотслабващата глобална икономическа мощ на Русия“. Войнолюбците са жив кахър!

....и нашият главанак подкрепи.....нищото.....

Война - едни стари хора дето се мразят, но не се убиват, пращат да се бият едни млади хора дето не се мразят да се избиват

Даа, след като престъпните САЩ и НАТО насъскваха украинските нацита да предизвикат Русия във война още от преврата през 2014 г. и накрая успяха, то е ясно, че ще ревнат за мир едва когато Братушките унищожат и последния бандеровец и подпукат и тях.

Леле, колко празнословия изписа този за нещо, което няма значение за никого и няма да повлияе на нищо. Можеше да го резюмира на един ред: "безполезна разходка за сметка на данъкоплатците". Ама ни пускаха статии за тази конференция през 4 часа. Отвличане на вниманието с маловажности.

Сега ще имате пълно сходство и с малкото ДПС - ИТН, и сте готови. Мафията отново ще има пълен контрол над държавата. Славчо и Тошко уж щяха да ви чегъртат, а всъщност Дебелия им пълни задниците със сперма.

Така де. Мир ... айй са. Никакъв мир ! Война до дупка. Или докато има мърдащи украинци. Жалко за жертвите и то двете страни.

Въпрос с понижена трудност: Тия несретници не знаят ли, че сметка без кръчмар не се прави? Или им е все тая, важно е да отчитат дейност.... И пътем да заприходят няколко милиончета от еврофондовете. Зер, всичко в еса е цъфнало и вързало, чудят се къде да си дяват парите.

Прочетох статията до БиБиси. По-нататък бибитката ми е ясна.

тоя комедиант жида зеленски още ходи с театралният костюм да краде милиарди за олигархията а украинците измират като мухи в името на либерал фашистката хунта озурпирала Америка

Когато и двете страни в конфликта се въоръжават, не може да има прекратяване на войната. Когато едната страна получава помощ отвън, а помагащите имат си свои интереси, как да спре войната и да има мир?

икономиката на москалите (която и без това беше жалка) се срива благодарение на санкциите. това няма да позволи на Пипи Парясаното да си води войната. Запада вари Руслямската Педерация като жаба и Потенцето знае много добре това. затова е толкова бясно и оня ден удряше с копитца по масата. да видим дали КГБ няма да свитне ботоксовото жуже преди Рашистан да се е разпаднал на анклави ;- )))

забележете как всички москалски ибрици крещят "долу санкциитеееее" "тези санкции вредят само на Европа, свалете гиии" "въобще не засягате Русия със санкциите затова ги махнете" щом санкциите не пречат на пРоссия нека продължим с тях ;- ))))

да бяха я кръстили "Среща за продължаване на Войната до последният укринец ". На банкета колко пържоли се излапаха и колко говна изсраха тия лицемерни тюфлеци защо не казахте ?

В Това СВО а не Война !!! Руснащите командват Война ще е в Натуууу !!! Където Путин е победител !

Путин утре е в Северна Корея, там ще организира планински почивки на руснаците сред девствените гори и недокосната природа, ще договори ски ваканции на руснаците за следващата зима.

И поради каква причина си мислиш, че руснаците няма къде да почиват душко? Все си мислех, че по заоблено парче от Модерният Ляв Цървул няма как да има. Но се появи на небосклона Винету Първи Банкянски - Богът Слънце по прякор; Боко Тъпото - Толупа и ме опроверга. След това мислех, че Богът Слънце е моят айдъл по тъпота, докато не се появи Киро Простото. Та те така на чичко простакесата... Ти нали не си мислиш, че можеш да се опреш на Модерният Ляв Цървул, на Боко Тъпото и на Киро Простото и то взети заедно?