Путин и Ердоган се сближиха, без да загърбят Европа

На проведена в Санкт Петербург среща, президентите на Русия и Турция проявиха стремеж към заравяне на томахавките, без да загърбят отношенията с Европа.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ердоган се сближиха, без да загърбят Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ес е наи-хубавото нещо което се е случило на света и няма нищо общо с диктатори на 21 век 4ято цел е да до рекетират и грабят и сасипват ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

LZ4GE

В Русия пак си управлява Путин... Путьовци командват във България!

По-скоро путьовците в България служат на путин.

Те и един друг на загърбят, че не се знае кой кого в тъмното.

Вожда Путин каза,че турците са наши аркадаши !!! Ердоган е голям политик и наш приятел !

Без да загърбят Европа? Смееееееееееееееееееееееееех!

Е ,то гърбом не става ...

Е ,то гърбом не става ... (ако си активен )

Абе къде скриха снимките на сина на Ердоган с терористите с отрязаните глави ,руските СМИ? Къде бе атакистчета долни,сега турците добри ли са ,те ли са изрудите дето обесиха Левски ???Или сега турците са добри ?Щом Путин казва ,значи са добри ...Жалки ,гнусни плужеци!!!

Колко бързо забрави Путин за отношенията ИДИЛ - Турция, а как се правеше на борец против тероризма и даже използваха данни от военното си разузнаване в показни медийни събития. Без малко за се превърне в световен защитник на демокрацията Турция. Друг път! Лика прилика са!

A въпроса с мигрантите обсъдили ли са го, колко ще вземе Русия за да помогне на Турция с огромния брой които са на нейна територия.

Защо ми се търкат коментарите. Всички искаме г-н Ердоган да защитава националните ни интереси и това е мнението на всички. Определено демокрацията в България липсва.

Мелиха,скоро ще миеш краката на някой космат кюрд и ще му пиеш водата...До там ще ви доведе ислямиста ердоган!

Моля мнимата Мелиха да не пише с това име. Ако си нямате самоличност, елате аз ще ви я изградя за станете по добър/добра

Който не иска да му ползват ника, може просто да се регистрира.

Античифутските коментари се трият от дирниците моментално, без каквито и да било пояснения. Споменаването на Библията също. Можем само да се радваме, че попаденията ни са право в десятката и вбесяват родените за роби джурналя.

да се видиме.

Тази новина ма кара да стана астронавт.

Никога не заставай с гръб към запада - ще те удари при първа възможност! Правило номер 1 в международните отношения...

Болен Сидеров ,спасителю на България,кажи нещо по случай руско -турската дружба!Дали тази дружба ,преди време не прати и апостола на свободата на бесилото...???

Така де - едните имат газ за продаване на ЕС, другите полодове/зеленчуци!

Диктаторският Интернационал ! Де ги още Мадуро, деменцията Фидел Кастро, Ким, както и някой канибал от черна Африка за колорит ;-))

"Той изрази надежда, че "оста на дружбата Москва-Анкара" ще бъде възстановена." А как стои въпроса са кюрдите? Русия ги подкрепя, а Турция ги смята за враг номер едно. И при това положение как точно ще се случи тая "ост на дружбата Москва-Анкара" ?! Да не стане само като на времето дружбата между СССР и Германия? Защото и те бяха големи приятели, дори и Полша си поделиха по братски, но после ... Да не би тия двамата самозабравили се изроди да смятат да си поделят така и България?! Бог да ни е на помощ! Смърт на всички врагове на България!

И коя е тази осТ, неграмотнико? Иначе за лустрацията си прав. Докато не бъдат изхвърлени от всякакви държавни, обществени и общински постове всички американски мекерета и не бъде забранена дейността на филиалите на ЦРУ в България, няма да тръгнем напред.

Това зомби няма ли най-накрая да разбере, че за сегашното плачевно състояние на България е виновна Държавна Сигурност и КГБ!? Всъщност не е само за сегашното! И за предишните фалити на България през славните соц. времена, пак те бяха виновни! От хора не разбиращи истинска икономика, а само от терор, какво друго може да се очаква!?

Абе и двамата са големи лайнари ама нейсе.

Да.. Друго са Бойко Борисов, Плевналиев....

Меките китки, на американска хранилка, вчера развихриха фантазията си. То не бяха прегръдки, то не бяха целувки...че и други работи им се привиждаха. Какво да ги правиш, сбърканяци, все със своя обратен аршин мерят. Естествено, в реалността нямаше нищо подобно, а един хладнокръвно прагматичен Путин, демонстриращ самочувствие, спокойствие и резервираност и един унизително плонжиращ в подмазванията си Ердоган. Което, впрочем, трябваше да се очаква, имайки предвид обективните реалности.

Ердоган на Путин: по-добре на Европа да им пуснем бежанци отколкото газ Путин на Ердоган: тогава ти давам право да гръмнеш до 5 руски самолета годишно

Геец, стига простестърски малоумия, кажи намери ли старата си изгора - грузинеца от Коми.

сън не те лови! кво става по руските СМИ?

Щерев пиши докато има кой да ти плаща.

ЕС и САЩ направиха с глупавата си политика на изолация всичко възможно за сближаването на двете страни.Те просто нямат алтернатива на това ,което правят.Когато не те искат,се хващаш за това,което можеш!

На турците турски поток и аккую,а на нас един голям паток и ахую,които нашите управници сами ни ги докараха!

Еничар! Утре ще говориш как руско-турската армия победила на Шипка българските опълченци

Подобни малоумщини са ваш приоритет - на сбърканяците на американска хранилка.

Моя приятел Владимир ! Ердоган надмина по фалш и лицемерие ЕС и САЩ. В краткосрочен план срещата ще реши някои икономически и финансови проблеми на двете страни. В дългосрочен вратата на Турция към ЕС е затворена. Колкото до взаимоотношенията със САЩ, то Ердоган е пътник с еднопосочен билет.

Сближаването приключи с руска баня с един сапун. По правило в случай на изпускане на сапуна на земята по-ниския трябва да се наведе и да го вземе.

Възстановили ."оста на дружбата Москва-Анкара"? Че кога я е имало?

Путин е на път да поправи грешката на Руския император, който даде 200 000 души жертва за свободата на България. Сега отново потурнаците в потурите. Белене-йок Бургас-Александропулос - йок Южен поток - йок Гет Аннадоллу !!!!

Какво сте викнали против Турция.Ако не са не са те и една салата не може да си направите!

откак драгалевския мавър под диктовката на краварите и дъчмените се справи със селското ни стопанство така е! без туреция няма домати!

Интереса клати Феса

Българските газапроводи стават въздухопроводи.Това е резултатът от срещата.

Напротив, българските газопроводи са факт и Путин ако иска може да се включи в тях.

И сидерастчетата се сближиха с турецките мана.иии.

Виждам в настоящата ситуация на хаос Русия-ЕС.Турция-САЩ голам,голям шанс за България,ако: -соросоиди и путиноиди просто получат тотален инфаркт; -вместо марионетки и лизачи на американо-руски-еврогейски задници начело на България застанат истински хитри и коварни дипломати. ЕЕЕХ,МЕЧТИ,МЕЧТИИИИ!!!

Всичко се копува....даже и паметта на загиналите руснаци в Турция..ха.ха Колко цинично,нали? А ще има ли докоментален еротичен филм на срещата за идните поколения да помнят че на Путин му отговаря фамилията на мъжкаа дума

Срещата беше предшествувана от 3 седмична работа на генералните щабове на двете страни, вкл и в сферата на разузнаването. В официалната делгация присъствуваше диркторът на турското разузнаване Хакан Фидан" Лос Анджелис Таймс от днес

Е какво установи диркторът на турското разузнаване Хакан Фидан? Путин подмил ли се е ?..ха.ха

:))) кОпува ли се, Щерита? :))))

Логично е Путин да отменя тези т.нар. ограничения поетапно, щото няма как да се знае кога и на кой етап Обама ще стегне на Ердо чалмата, за да вкара новата си, вече ислямизирана след "неуспелия преврат" армия в Сирия за да подпомогне като достоен натовски член демократичните процедури за свалянето на Асад, та да започне поредната патаклама на Запада срещу Русия. Логично е също Путин да иска не само железни, не само бетонни, ами "железобетонни юридически гаранции" за "Южен поток", защото няма как да се знае кога Посланикът ще тури отново я Орешков, я някой друг от БСП, та да му пратят двама сенатори за да спре проекта. Иначе, със сигурност може да се каже, че преговорите с Реджеп Таийп Ердоган са били "конструктивни и важни", "без да загърбят отношенията с Европа".

Лумпенът си е лумпен, плебей и простак. От 20 дни американските военни бази са под охрана на турските спец части. Хайде бакалъм гьотверенлар !

Според Вас излиза, че "турските спец части" са с по-голяма военна мощ от тази на САЩ и за тях няма никакъв проблем нито да "бастисат" хамериканските военни бази, нито пък да спрат втората натовска военна сила, каквато е турската армия, ако реши да извърши преврат и да свали Ердо! Че за какво ни е тогава "НАТО да ни пази" и не е ли по-добре да ни пазят "турските спец части"? Иначе сте възпитан, мъдър и мислещ логично човек, щом казвате, че "Лумпенът си е лумпен, плебей и простак."!

"Без да загърбят ЕС"....Ха, ха, точно на тия двамата им е последна грижа тъпият и импотентен ЕС, а както и мнението на краварите, страхотна плесница по тях, а нашенските папагали, в лицето на смелият хибриден воин, Ирландската пастирка и Банкянският многознайко, наведен на всички страни ветропоказател, много още ще се ослушват откъде ще им дойде....Истината е, а тя боли, че България за пореден път пострада от некадърни, сервилни и недалновидни политици!!!

..."оста на дружбата Москва-Анкара"... Бай Реджеп, по много тънък лед ходиш. Не съм убеден, че Чичо Сам от другата страна на океана ще е "хепи" на тази "дружба" . Ако пък си решил само да извиваш ръце, стискай здраво стола, за да не ти се наложи да стъпваш на него, като бай Садам.

Тия отвъд океана можеш да ги отпишеш за известно време - не се знае колко, обаче. Те си имат важна задача - да изберат за лице на държавата си една баба, която едва се държи на краката си (документирано) и й се губят нишките на собствените изречения, да не кажа всичко, че не е гот, и един перукиран куку-бизнесмен, на когото най-интересните му изречения издават такава личност (според краварските психо-аналитици и -лози), че майка плаче ... Асанж каза, че изборът между тия двамата е като между холера и трипер, без да уточнява кого с коя от двете асоциира ... А Ердоган трябва да се спасява - лично и заедно с икономиката си, така че нормално е да гледа на север и на изток - на него там му е естествената среда! Евро-атлантическите лицемерщини са му естествения враг - както и на другите държави от региона!

Хвани единия,удари другия-двамата са си лика прилика.И на двамата народите им няма да просперират.И двамата принадлежат на западащи и свиващи се империи

политиката е концентриран израз на икономиката. не забравяите това.

Отвратително-по-голяма гавра не съм виждал.Само поради икономически интереси-страната,която се нарече Третия Рим и защитник на православието се сближава и подава ръка на Османската империя.Да види Екатерина Велика-в гроба ще се обърне.Американците лижеха Турция,сега и Русия ги лиже-да ти пикая и на побъркания свят.

За радост светът има много позитивна енергия и още повече възможности! А тук като гледам какви жалки и безмозъчни същества са "изразили мнение", ми се повръща от черните ви мисли! Осакатени сте, но пък много се харесвате такива... Хайде, плюйте сега...проблемът си е ваш!

каква е тази дума-Констатация

Нямам братовчеди, а просто много чужди хора, пишещи моя език! Не вярвам вече на сладки приказки и обръщения. Съвет - пази другарчето на пътя, независимо колко черно возило управляващ! И спри промивките от медиите. Така казват, че ще започнеш да търсиш, а малко след това и да мислиш.

Може би си малък и още не си разбрал ,(установил) някои неща ,но като се убедиш , че слънцето изгрява от изток ,ще направиш първата си констатация !

Абе путлериска гнидо !!!, сега лижеш там дето довчера плюеше, но това сте вие долна путлериска сган....А..ХАХАХАХААААА виждам, че Мелиха е доволна...

лапай(поемай) дълбоко...смисъла казаното

Ние много помогнахме на тези две държави да се сближат. След ускореното изграждане на тръби към Гърция, Турция, Румъния, Сърбия е показателно, че за ЮП никога не е мислено, а за ТП. За мен това е скрит сценарии, а ББ плямпа глупости и отчита дейност. Ако Ердоган пусне мигрантите, ТП ще стига само до Турция. А дано ама надали.

Абе гръцки вуте, кое е тъжно ми юдеохазарският кагебистки гад никога не е бил християнин, или мислиш че случайно мумията на оня жид лежи в центъра на Москва...Иначе кагебиският гад и ислямиският гад са бесни псета и нема начин отново да не се сдавят, само, че дано мечока ГРИЗЛИ този път унищожи и двете псета!!!риличат на една друга

Това да ви за пример козяко-соросчета! Скоро и вашия патрон ще ходи в Русия да целува ръка и да моли за милост! А..ХАХАХАХАХАААА

Доволна съм от събитията. Това хубаво стана

И ние сме доволни,че ще гледаш слънцето през мрежа ,докато умреш!Алаху-акбар!