Екипът на Тръмп отрече, че готви среща с Путин

Екипът на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп опроверга съобщението, че той се готви да се срещне с руския президент Владимир Путин в Рейкявик.

Обратно в новината

Коментари - Екипът на Тръмп отрече, че готви среща с Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен Божко-кокошка сънува.Кой ги брои за живи руснаците,че да се среща с тях?

ЛОГИЧНО,ЕСТЕСТВЕНО,НОРМАЛНО И ПОЛЕЗНО Е,ЛИДЕРИТЕ НА ДВЕТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ ДА КОНТАКТУВАТ ЧЕСТО И ПОЛЗОТВОРНО!!!МЯСТО ЗА СРЪДЛЪОВЦИ КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА НА ТРЪМП,В ПОЛИТИКАТА НЕ ТРАБВА ДА ИМА!!!ГЕНЕРАЛИТЕ НЕ ГОВОРЯТ,ТЕ ДЕЙСТВАТ И ВОДЯТ УЖАСА СЛЕД СЕБЕ СИ!!!

Излиза, че Българското Национално Радио са лъжци- понеже днес на работа чух с ушите си , че срещата я договорили лично двамата Тръм и Путин и ще се състои в Исландия! Или аз не съм добре с слуха! Щели да обсъждат Сирийския проблем...

мурзилките в България изразходиха време по въпроса, достатъчно да прекарат влак от София до Пловдив чрез духане на ветрови парк за ток. Курни да им осигури заетост и за пример да им служи Холандия, дето всички влакове вече се движат от такава енергия.

Благоразположението на Тръмп към Пунин твърде много е окуражило някои хора в България, но съдбата често поднася изненади и разочарования.

Да не би вече да се е състояла, когато е бил там? И с тая червена връзка....Направо като застаряло пионерче от лагера в Сочи.

Сега се очаква масова емиграция от руснаци в Америка при любимия им Тръмп! Всеки ден в Американското посолство в Москва постъпват над 10000 заявки за емиграция! На Путин май ще му излезе през носа любовта към Тръмп, пропагандирана масово от руските СМИ!

Коя е тази Путинка?

Ако не знаеш има водка с такова име.

Путинка или путанка? Само 1 буква разлика и .........?????

dali ima razlika? :)

Сус бе спичка такая.Ша та запала, че гъдел ме лови само от името.

Сенатът започна разследване срещу екипа на Тръмп за нелегслни контакти между Тръмп и руски агенти Ако Тръмп не обяви нови санкции срещу раша още след встъпването си в длъжност ще бъде импийчнат незабавно

Асене, все едно и също повтаряш.Напрегни го малко тоя задник и измисли нещо ново.

JMM®

Когато ботоксовото джудже се капичне, какво ще работите бе мурзилки ???

Скоро Тръмп така ще тръмпира Путин, че от нашият американец ще стане новият враг

Та ти дори не знаеш английски бе тролче.

JMM®

Докато Полша посрещна танковете на САЩ с възгласи: "Чакахме ви десетилетия", то тук мурзилският путинофилски слугинаж се надява на среща и на сделка за размразяване на отношенията с Путинова Русия.

Новина в "New York Times" -Поради голямото разочарование в американския народ, след казаното от Тръмп. Възникна кризисна ситуация, пред руското посолство. Желаещите да емигрират в Русия станаха толкова много, че печатниците не могат да смогнат да отпечатат бланките за кандидатстване. Руските власти успокоиха мнозинството пред консулството, че са поръчани директно бланки от Москва. За да се гарантира, безопасността на транспорта е заявено, че няма да се използва Ту-154, а Ан-225 Мрия, който макар и вече Украински , гарантира по-голям обен на доставката и нейната сигурност.

Асене, като те вкарат в затвора ще имаш време да напишеш книгата ''Моята тролска борба''.

"Доналд Тръмп обяви, че американското разузнаване е признало за фалшиво секретното досие, в което се говори, че Москва събирала компромат за него. Това той написа в страницата си в Туитър."

Неделята за всички порядъчни българи е нещастна,защото миналата седмица любих стройна крава(руса американка-гостенка),и днес частен кожно венерически лекар ми диагностицира заболяването "зелен гноен американски пикотеч".

Американците са измислили презервативи,за целта!

Ма ку...та не иска да го целува с силикон по него.Беше малък 1. годишен боклук.

Мога да ви изброя над 40 медии, на които агент Буда плаща по различни финансови схеми и търси лична отговорност за всяка изписана от тях дума. Бил съм свидетел на не един случай. За вас може да е странно, но за него е начин на живот.

Е тя едната е тука.

Всички платени тролове ги чака затвор, това вече е ясно.

Тръмп ще изтегля американската танкова бригада от Полша

От всякъде ни прекарват. Тръмп признава Крим за руски

и аз го признавам :)

Земята е на 100 % плоска,и се крепи на рогата на бивол-мръсен американски мъжки крав.Вижте за доказателства:Библия

Планът на Путин сработи отлично. Шоуто на Тръмп продължава ...

ТРЪМП СЕ ИЗСМЯ В ЛИЦЕТО НА ПУТЯ :)))))

пръдна му ))))

Човекът като се ориентира в обстановката, ще лази по червеното килимче в Кремъл!

Мераците на путиноблизача :))) лази мършо - лази :)))

Все си мисля че кукловодите и на двете ,,супер държави,, са едни и същи, а ние гледаме театър 1 ,2 ,3 действие.Интереси, бизнес, пари...останалото е ,,зрелища,, за публиката.

на едната "суперсила" не се наблюдават опашки от желаещи да имигрират, за разлика от другата ?

Стивън Сегал вече е руски гражданин!

Севрюкова била предрекла края на Света,заради Тръмп,но преди това беше казала че Обама ще е последния американски президент.Спрете се ,бе нещастни мазохистични мурзилки!Докато чакате края на другите си мрете без да сте живяли.Все така - живеейки в интриги!

Абе кво става тук? Тия от среща между Тръмп и Путин ли се страхуват? Баси случката!

Не се знае какво ще направят. Мое се вземат и да заминат на почивка на Карибите,и света ще осиротее. И кво праим тогиз

Както се вижда, тъпите соросоидчета обожествиха ПУТИН....лягат и стават с неговото име!

Те станаха като севрнокорейците, кланят му се от сутрин до вечер....празно няма!

Не бе просто им се плаща.На единия са му дадени 170 хиляди да се прави на антируски ''интелектуалец''.Той горкия е с тежко мозъчно увреждане от сектата на Кришна, наели го за поборник на демократичните ценности.Луда работа ей.

Ама и ние искаме да се облажим, затова е така

Както ви казах снощи - хич не му пука за Късокракий

Тръмп ще спре финансирането на организации като Платена мрежа, получила милиони от американски фондации.Троловете ще бъдат закрити и светът ще стане прекрасно и нормално място.

Руските СМД пак излъгаха. Язък. какъв патос, какъв възторг имаше в лъжата им.

Тоя да внимава.В Куба съм на почивка

тоя ше го гръмнат - въртят, сучат от тук, от там, ноооо по всичко си изгглежда - тоя ше го гръмнат - това е.

Ето това е западната "журналистика"!!! Не са имунизирани срещу ЛЪЖИ даже западните президенти и политика!!

Обонго, ти ли си бре, как те познах!:-))))

ЗАТОВА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОРУСКИТЕ ЖУРНАЛЯ НА ПЕЕВСКИ ЗАЩОТО ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ .

забий си едно хибридно дърво отзад

Да не си фирма за производство на таквиз дървета. Под наем, даваш ли.

JMM®

Така ли правят Путин и Медведев един на друг ?

Страшно много спекулации,преди още Доналд Тръмп да се е заклел и реално да е встъпил в длъжност.И днес,Обонго е действащ Президент. Тръпм,като Шеф на USA,държи много козове в ръцете,но в бъдещо време.Тепърва предстои,да се види,каква вътрешна и най-вече,външна политика,ще води.Затоплянето на отношенията с Русия само се предполага,но не е факт.Всъщност,на базата на взаимни интереси,бизнес и икономическо сътрудничество,по-малко Студена война 2,не би било лошо,да се редактира наследството на Обонго.В крайна сметка,за всички е ясно,че в една"топла"Война-ТСВ,гине целият Свят.Азбучна и елементарна истина за всички дебели,безмозъчни,соросоидни тикви.

Наистина соросоидните копелета са за избиване, след като постоянно си мислят за войни!

JMM®

А Путин не е ли за убиване след като по този "мирен" начин влезе в Украйна ???

Преди това САЩ 15 години се "бори" с терористи които сам си беше създал. И разпали войните в Близкия Изток. Пък после в Сирия подкрепяше "враговете" си Ал Кайда. Преди 89-та същите тези соросоиди целуваха задника на СССР...

След като се е налагало...е влезнал, ти не си този който да правиш забележки на Путин с това пилешко "бъбрече" в главата си!

Путин не "влезнал"в У Краина.Ако го беше направил,просто нямаше да има днес подобна Държава.Путин си взе напълно обосновано,Крим.Защото руските стратегически интереси към Черно Море и Босфора,го диктуват.

Тия боярыщници само за войни говорят и са уникално нагли и лицемерни. Соросоидите били говорили за войни. Не са спряли да се хвалят с войните на Русия!

ПИПО

Няма нищо по нормално от това двамата да се срещнат. Обратното ще бъде ненормално.

Защо му е на новия Господар на Света, да се среща с племенния вожд на един азиатски бантустан?

А като малък да си падал на главата си? Явно доста си пострадал...

Абе и да не е в Рейкявик, когато и където и да е, все някога ще се срещнат. Преди това обаче ще 'фръкнат много европейски политически чутури, начело с Юнкер, Меркел и Оланд със 'сичките си социалисти, дай боже и 'сичките ПЕС-овци! "Брюксел в паника, че Тръмп и Путин започват нова ера в отношенията между САЩи Русия" ("Brussels panic as Trump and Putin begin 'new era' of US-Russia relations", Tue, Nov 15, 2016, Daily Express). "Страхуват се от Тръмп защото той ще се договори с Путин за борба срещу тероризма, докато противно на това, което афишират социалистите, те не се борят, а поддържат тероризма...". Така започва клип в ютюб "Защо Доналд Тръм кара настоящите френски ръководители да треперят?" качен на английски с френски субтитри, под заглавието: Donald Trump : pourquoi fait-il trembler les dirigeants français actuels? А че социалистите поддържат тероризма го доказват и наш'те и то съвсем убедително: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Интересно ще е да чуем какво мисли по този въпрос новият ни президент-бесепар, че и хамерикански възпитаник и натовец?!

Това е същата медия, дето плаши британците за Румъно-Българска инвазия!!! :)))))))))))))))

Че да не би само в Daily Express да го пише? Що не го пейстнете в нета, че да видите колко публикации ще излязат в този смисъл?

Навремето Сорос беше Бог в Русия, когато им пращаше безплатни пилета и пшеница, за да нахрани гладните руснаци След това Обама беше първоначално велик, а после мръсна маймуна Като гледам Тръмп сега ще е човекът на Путин, но и той ще стане скоро гадния перчем на загниващата Америка ХА ХА ХА

То и Путин беше хвален от Буш. Преди кризата в Украйна се хилеха заедно и с Обама. Да не говорим за шизофренията на соросоидите които бяха най-верните на СССР.

Абе, дядка!!! Защо си мислиш, че всички, които пишат тук са над 75???! :)))))))))))))))))))) Болшинството болшевики измряхте вече. Или са твърде дърти и неграмотни, за да пишат на компютри. Скоро редиците ви съвсем ще оредеят. До 10 години няма да ви има като каста.

Тъпи соросоидчета, вие не разбрахте ли , че българна не е против хубавото, та дори и то да е ЕС, който би трябвало да претърпи промени за да бъде в служба на народите, той е против наглоста на някои държави И НАТО спрямо Русия и което НАТО отдавна трябваше да се разпадне като Варшавския договор!

JMM®

Какво очакват и на какво се надяват путинофилите - на сделка ?! Сделка за какво ? Сделка с "правосъдието" - на военнопрестъпника Путин, САЩ и останалия свят да му простят за анексирането на Крим и да му вдигнат икономическата блокада ? Че защо, нали санкциите не му вредят и Русия си произвежда всичко и няма нужда от "генно модифицираните боклуци на запада" ??? Защо му среща на Путин с Президента на Америка ?!

Капут нещастен, едно си баба знае, едно си бае, явно наистина някой ти плаща за да пишеш глупости и Украйна ако не беше постъпила така курвенски срещу руснаците живеещи в Крим, сега същият този Крим нямаше да бъде част от Русия, а неделима част от Украйна!

JMM®

Путинофилска мурзилке, боли ли като ти вадят зъбките и ти казват истината ???

Ти си голям тъпак бе. На теб ли да обяснява

И какво лошо има да се видят и разберат най накрая? Или соросоидните кофермани искат да има противостоене с България вечната арена( както и други малки държави). Истинският проблем на САЩ е Китай, отменат им технологичното лидерсто много убедено, военно и числено отдавна са на едно равнище

Военно Китай все още е много далече от истината - иначе дори нямаше да чуваме за проблеми в южноКИТАЙСКО море. Числено? Като население ли?

Китай е проблем на Русия.Вероятно във вашата централа не ви казват,че по границата вече има конфликти.Изобщо,Русия го е закъсала отвсякъде!

За сметка на това във вашата ви казват. Колко е истина - друг въпрос:)

Друг път няма, за да продължи света да съществува в мир и разбирателство! Това отдавна трябваше да бъде разбрано от умните политици, а не от такива като маймуняка Обама и недоклатената Килъри!

Шоуто на Тръмп продължава по сценарий от Москва. Републиканците са разделени. На демократите е отредена роля в миманса, да вдигат шумотевица ...

И да има и да няма среща между САЩ и Русия едно е сигурно, такъв кретен, олигофрен и национален предател като Горбачов некадърника няма да има, даже не изтъргува разтурянето на Източния блок и Варшавския договор а си свали гащите, одупи им се и подари всичко на един тезгях.

а, изтъргува го. Яка сделка беше......продадоха ни и нас, също така.

не ни изтъргуваха а ни подариха

Соросоидите са секта които искат да разпалят война между САЩ и Русия. Това си е направо за психиатрията.

JMM®

А за путинофилите и за мурзилките нищо не казваш ???

Трябва да бъдеш сигурен, че Русия никога не е започвала война, но винаги я е завършвала и то с победа!

Такава агресия като при соросоидите не съм виждал. Те са тези които стават и си лягат споменавайки Путин. Това си е патология.

Искаме война, за да видим, как ще се изпокриете като мишки под полите на майките си!

Ти ще си първият скрил се.

тръмп е президент от републиканската партия, която е антируска! Как го виждате да тръгне срещу собствената си партия за да угоди на еврейчето от КАгб! м!

май в якоруда пак се е явила оная ракия,съдейки по излиянията на махорчето

СПЕЦИАЛНО ЗА СОРООСИДИ- ДА НЕ ТЕ БОЛИ АКО ПОПАДНЕШ НА ГОЛЯМ ЧЛЕН ПРИ ПЪРВИЯ АКТ

Поне половината от тая партия беше на нож срещу Тръмп преди изборите - дотам, че ги беше заплашил да се яви като независим на изборите. А републиканците са християнска партия, която предпочита да работи в партньорство с Русия, а не с радикалния ислям.

Срещу Тръмп играеят всички.... Защото и републиканците и демократите са престъпници.... Самият факт че клана Буш подкрепи Клинтън е показателен. Републиканците бяха толкова същисъни от победата че незнаеха какво да правят. Това което се опитват сега е да го премахнат за да могат да си правят каквото искат....Ама Тръмп се държи и зад него са Белите американци с оръжия повече от армията

то е ясно що. щото не ме чакат там със ено 10 милиона долара джобна пара, за добре дощъл.

Защо е тази паника , два лидера на две велики държави ще се срещнат да си поговорят и решат , кой коя част на света да управлява ! Нашите наивници мислят че някой ще им обърне внимание , никой не иска с Тикви и малоумници да разговаря , защото си имат началници от по-нисък ранг ! Така че някой се хвалят че някой голям им се обадил , не вярвайте лъжа опашата е , кой ще си губи времето да разговаря и се снима с дребни мошенници , купени за едно прощаване на откраднатото от Народа им !

"два лидера на две велики държави ще се срещнат да си поговорят и решат " И кой са двете велики държави? Айде за едната се сещам САЩ. Ма кой е втората???

ослушва, а да увеличава добива до $10/барел, както беше при Горби и Елцин, та тогава да лъсне голият г.з на кагебисткото жуже.

Поредната лъжа на соросидите. Явно Бай Тръмпет е бръкал яго в ду-рата на .Целият глобалистки елит и той отчаяно се мъчи да го прецака. Според мен е много възможно ЦРУ да убие Тръмп защото очевидно че играе метлта в ЦРУ и дргите престъпни организации контролиращи САЩ