НАТО: Русия не трябва и не може да бъде изолирана

На пресконференция след първия ден на срещата на НАТО във Варшава, генералният секретар Йенс Столтенберг заяви, че Русия не трябва и не може да бъде изолирана.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Русия не трябва и не може да бъде изолирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО да вземе да каже от къде ИДИЛ вече си имат ПВО. Вероятно си го правят някак си. С подръчни материали. Почти като лъкове и стрели си е да сложиш и настроиш жироскоп на самоделно ПЗРК, колко му е.

Първото нещо което ще направя е да закрия НАТО !!

Ей какви мечти на руски трол!А нещо за руската агресия и превъоръжаване!

Всички хора и държави искат коректни взаимоотношения, а Русия ги замества с имперски амбиции. Затова винаги ще бъде сама в света.

Как сама забрави ли БРИКС и още много държави само ЕС под натиска на сащ са против нея.

уникум си ти"какво би била България без Борисов?"Как можеш да задаваш подобен въпрос въобще ,единственото хубаво е че го пращаш твоя любимец директно в миналото,но тое равносилно да питаш кво би била и без роско и други ологофрени.Ами много прост е отговора без тия олигофрени България със сигурност щеше да е по-добре.

кви са тия изказвания,тоз бюрократичен мишок тъп ли е?Да се изолира от Русия това си негов проблем-иронията е че НАТО е военна структура и това се разбира като покана към Руснаците да влязат в алианса,което е поредната изцепка на тия тъпаци!

абееее баш Бабаит от снимката, много голем го вадиш бе бате...леко, леко да не ти се звие свет

Ако не сте виждали лицемер, то той Йенс Столтенберг е пред вас. По него може да изучите характеристиките на лицемерието.

"генералният секретар Йенс Столтенберг заяви, че Русия не трябва и не може да бъде изолирана." Ега ти и лицемера, ега ти и скъсания норвежки цървул! По време и след Втората световна война няколкостотин хиляди норвежки жени са родили деца в резултат на изнасилване от немските окупатори. Голяма част от тези жени са били низвергнати, изоставени и унижавани както от своите семейства , така и от официалната норвежка власт. Тази срамна за Норвегия истина дълго време е премълчавана или пък е споменавана с половин дума. Ако не беше решителния принос на СССР /Русия - най-вече/ в разгрома на Хитлеристка Германия, от Норвегия щеше да е останал досаден спомен...

Я бе, разбирачът, припомни западните демокрации в лицето на Чърчил какво е казал за бомбардировките на София от същите демокрации!

Кви западни демокрации са ни спасили бе, тюфлек? През Руско-турската "западните демокрации" в лицето на Британската империя са подкрепяли турците. През 44та "западните демокрации" са били толкоз заети да се опазят от швабите, че не са и се сещали за България. "Западните демокрации" през цялата ни история са ни цакали с разпокъсване на териториите ни. Само едно искам да знам: тъп ли си, или ти плащат, или си обикновен промит мозък?

Веднага отговарям-без ПРЕСТЪПНАТА ПРОДАЖНА БАНДА НА МУТРАФОНА БУДА-БОРИСОВ+КРАДЛИВАТА И ЛЪЖЛИВА НЕГОВА БАНДА-СТРАНАТА ЩЕ Е РАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!

Интересно, каква ти беше оценката по история, или не успя да завършиш осми клас? Защо не се зачетеш каква е била ролята на Европейските държави, до къде са стигнали Руските войски и кой ги е спрял от по-нататъшни действия. И защо, ако успееш да го проумееш? Ще получаваш двойки, докато не се научиш поне да четеш. Аннадънму?

Кое е типично рейтинги от порядъка на 15 - 20%? Погледни в България в Европа!

Явно интелектуалното Ви ниво не позволява да си отговорите! Попитайте хората около себе си какво ни донесе управлението освен дългове?

Американците ако си мислят, че хората в Европа ще водят война с Русия, мнооого са се заблудили.

Мишките не трябва да дразнят котката!!!

прав е човекът - русия саме си се изолира.

"Русия не трябва да бъде изолирана. Освен това, във връзка с увеличаването на военната активност в Европа и край нейните граници ние сме заинтересовани в съгласуването на правилата за взаимодействие с нея. Ние ще направим всичко необходимо, за да избегнем неразбиране и инциденти", каза Столтенберг! Това оксиморон ли е или абсурдизъм?

Според мен - идиотизъм!

Някой май не може да чете, а?

през 1878 - абсолютна фантазия?!

щом натото и тоз господин не искат да бъде Русия изолирана , кой иска? Сигурно руснаците искат да са изолирани .

abasador

не уважаеми, руснаците НЕ искат да са изолирани. За изолацията и беднотията си, трябва да са благодарни на другаря Путин. Лек ден.

Уважаеми 80% от Руснаците одобряват действията му за разлика от доста други рейтинги!

но не етъпо конструиран за разлика от тебе.Ще те светна.Гледай сега НАТО е военна структура с агресивно спрямо Русия и бившия източен блок поведение.Когато има военни структури и от двете страни /Варшавски договор респ.руска армия/те са изолирани по правило една от друга.Не може да се готвят за война и да са в добри отношения едновременно.Затова тоз господин говори пълни глупости-това е все едно да кани Русия да влезе в НАТО.До един месец ще го махнат от поста да знаеш.

Руснаците казаха че ако Европа махне санкциите многл добре, но ако не ги махне не им пука, защото вече си имат други търговски партьори. Този може и да иска да има контакти с Русия ама дали Русия ще иска не е ясно. Изобщо според мен НАТО ще окупира Либия, защото само по този начин може да се противопостави на руската газ. Само им трябва някой от подставеното правктелство да ги "покани".

Прехваленият ти Борисов си подаде оставката, защото няколко души се самозапалиха, за да го свалят. Смятай в каква безизходица са били. Сега пък почнаха да скачат от високи етажи. Защо бе, тикво, пишеш тук глупости, намери си една нормална работа, ама казваш друго не умея освен да мятам фекалии.

Все едно чета поредните исторически решения на конгресите на ЦК на БКП някога! Точно в този стил си се изказал, да не говорим защо точно падна правителството на Бойчо тогава и какъв демократ практически е той! А и да не припомням, че самият Бойко никога не е казал лоша дума за Русия за разлика от неговото +магаре", както той тогава се изрази, че ще сложи за президент! Вземи, че малко прочети някои неща и се ограмоти!

Интересно ми е дали ВИНОВНИТЕ за ситуацията с русия днес, някога ше си признаят или ше се прават на ударени.А виновните са тези които преди 25г вместо да предизвикат разпадането на най-варварската империя в историята на човечеството и дадоха пари за да може днес ОТНОВО да създава проблеми на хората,Да не си мисли некой,че суслов или громико или брежнев или андропов или устинов са били по-малки ястреби от теа днешните,които днес стоят зад милиционерчето.Не,на са били по-малко луди.Само че свършиха кинтите и фалираха.И тогава теа дето решават кво да става ,теа дето са много "умни",с много "големи глави",решиха да дадат кинти на русия за да може тя пак да почне да създава проблеми.Ако целта на теа "умници" е била да имаме източник на проблеми,требва да признаем постигнали са я.И сега глупостите дето ги прават продължават.Русия ТРЕБВА ДА БЪДЕ ВСЯЧЕСКИ ИЗОЛИРАНА.КОЙТО ИМА БИЗНЕС С русия ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТАВЕН ДА ГО ПРЕКРАТИ.Иначе тези идиоти вкарват всеки цент за война.И накраа ше се окаже че те ни убиват с нашите пари.Второто което требва да се направи е, хората в русия да бъдат събудени. На тех требва да им се обяснява,по всекакви начини,че заради ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ НА ШЕПА ЕВРЕИ КОМУНИСТИ КОИТО ВЕЧЕ 90Г УПРАВЛЯВАТ РУСИЯ и ИЗБИХА 56 МИЛИОНА РУСНАЦИ,ШЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ И ДНЕШНИТЕ ХОРА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ШЕ ЗАГУБАТ ЖИВОТА СИ.Руснаците които ЖИВЕЯТ в цивилизования свят ТРЕБВА ДА БЪДАТ УБЕДЕНИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ЧЕ САМО РУСКИЯ НАРОД МОЖЕ ДА СВАЛИ евреите от управлението на русия.И така да съхрани живота на земята.

НАТО е типичен пример за Лицемерие. Говорят едно а правят друго. Те се отбранявали , а дефакто се въоръжават до зъби и дрънкат с оръжията. Мечтаят за война. А Пленелиев вече се вижда с пушка в ръка.

Надай се джоджо на мек краварски.

Най-накрая на Путин ще му писне и ще смачка НАТО, като слон досадна муха... това е....

да не се разпаднат преди това, както ссср умря от глад, м?

Ще смачка той, с икономика по-слаба от тази на Италия. Надай се ку*е на пияни жени...

Ако искаме да има България и занапред? Мястото ни е в NATO и Европейският съюз!Другото е пропаганда на Путин!

това е ясно на всички, освен на няколко (около 4) процента от българите.

много знаеш, явно си седял на някоя черна паламарка отвъд океана....

нашето идиотче е на друго мнение

Появи се друга новина за обгрижване и троловете от козяк и налетяха като мухи на прясно лайно. К'во да ги прави човек. Борят се за насъщния.

Трагедия: Българин, баща на две деца, работи до смърт в Англия! 36-годишният мъж получил инфаркт, семейството му няма пари да прибере тялото Българин е работил буквално до смърт в Англия и сега семейството му няма пари да си го прибере в родината. 36-годишният варненец Красимир Георгиев заминал за Великобритания, за да може да помага на семейството си. Младият мъж имал съпруга и две деца. След като пристигнал на Острова, започнал работа в Рочестър, графство Кент. Явно е започнал да се преуморява и сърцето му не е издържало, предполагат негови близки. На 1 юли Красимир получил инфаркт. Българи в Англия организират кампания в момента, за да съберат пари, с които да платят репатрация на тялото му до Варна, където живее съпругата му Пламена. Това е поредният случай, в който българи не издържат на напрежението в чужбина и умират от преумора. През април Петя Георгиева почина, след като получи аневризъм. Тя бе заминала заедно със съпруга си в чешкия град Пилзен с надеждата, че ще спечели достатъчно пари, за да плаща ипотеката. След смъртта на Петя българи събраха пари и успяха да уредят репатрацията на тялото в Раднево.

ееееееееееее та те у нас убиха 2 милиона и осакатиха 2 милиона, а ти си се загрижил за един емигрант! освен това има план да утрепат още 2 милиона у нас!!

Ще утрепаме първо тебе, русофилска мършо. Спри да пълниш малкото си мозъче с някакви глупави конспирации казани ти от Джуджето.

Ужас! Докъде ни докараха изродите, които ни управляват 25 години! А седнали да ми говорят за комунизма! То и скоро няма да се оправи положението освен с революция, защото всички тези управляващи и по време на комунизма и сега са учени само да грабят, но не и да правят. Просто манталитетът им е такъв, за тях човек за човека е вълк.

ако е бачкал до смърт в Англия, то със сигурност има пари, освен ако не фи е инвестирал в кока, а тогава сърцето му не е издържало не от работа!

Плевнелиев: Горд съм, че се Опълчих на Путин! България няма бъдеще с Русия, нямаме място в колхозите, защото сме европейци! Плевнелиев, добре е да знаеш следното: Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка! Гавриш се с българската памет и история! Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари! Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си или поне с куршум! Защото историята помни! А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това! Плевнелиев даде едно от последните си интервюта по телевизията и за пореден път доказа, че е най-голямото недоразумение в българската политика. България е страна, която е много добре представена по света от мен президента й! Горд съм, че направих така, че излишните протоколи държавният глава да бъде придружаван от първата си дама ги оставих в миналото и не робувах на тях. Показах, че е нужен по-малко протокол, за да има повече ефективност, каза той. Е, Росенчо пропусна да уточни, че не той е нарушил протокола, а първата му дама Юлиана, която му би шута още като го избраха с 500 хиляди фалшиви бюлетини. Юлиана Плевнелиева запази достойнството си, като отказа да се прави на маймуна в ГЕРБ-аджийския цирк! Но това са подробности. Няма да се кандидатирам за втори мандат, добави скромно той. Като пропусна да каже, че не той е взел решението, а причината е, че просто никой не го иска. Нито народът, нито приятелите му от ГЕРБ. А когато преди два месеца намекна, че има вероятност да се кандидатира, ГЕРБ веднага му резнаха крилцата. Горд съм, че дадох референдума на Слави Трифонов на съд! продължи да се пъчи дребното човече. Референдумът съдържа противоконституционни въпроси, които изобщо не са обсъждани в парламента. Аз съм този, който го спря и го прати в съда, удари се в гърдите президентът. Всъщност противоконституционни въпроси в референдума на Слави няма, а има противогерберски такива, но Роско скромно премълча това. И заяви, че се гордее с нещо, което не е за гордост, а за срам. Защото прати в съда искането на 700 хиляди българи, които желаят да се отърват от порочния олигархичен модел на българската политическа система. Но бяха плеснати през ръцете от един човек, който е кукла на конци и не може да командва дори собствената си жена. Която пък скоро няма да му е жена, защото подаде молба за развод. Плевнелиев не пропусна да се ожалва и изрази обидата си от това, че са скъсали снимката му в ефир. Това било обида не към него, а към държавността. Каква държавност, бе Роско? То държава няма, вие държавност търсите!!! И сценаристът на Слави скъса Твоята снимка, а не на някой патриотичен символ на България като герба или знамето например. Така, че всичко е в рамките на закона! Плевнелиев не пропусна да се докара и на американските си господари, като за пореден път се заяде с Русия. Не виждам бъдещето на България в казахските степи и колхозите! Ние сме европейци, не сме в степите. Нашата политика е европейска и модерна, насочена към евроатлантическите ценности. Русия е страна, която не е излязла от социалистическия си начин на мислене и приятелството ни с нея ще ни дърпа назад. Затова трябва да се държим здраво за новите си партньори ЕС и НАТО, завърши Плевнелиев почти комсомолската си реч. Роско пропусна да уточни обаче, че новите партньоривсъщност са такива само за него, Боко, Цвъко и още две дозини соросоидни продажници и десни грантаджии. Не и за народа на България, за когото НАТО и ЕС се явяват господари, сатрапи и бирници! Плевнелиев, добре е да знаеш следното: Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка! Гавриш се с българската памет и история! Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари! Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си или поне с куршум! Защото историята помни! А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това!

чудна работа , в 21век хора да гласуват за шимпанзета и катъри и после да ги обвиняват за некадърност !

Кога точно тоя посран преЦеден се е ''упълчил'' на Путин та даже се гордее с поредното си осиране??/Просто съм пропуснал май това ''забавление''

кво ли ще каже българина при един референдум за излизане от нато

Вън от този съюз на крадци и убийци, който финансира единствено НПО курвите и предателите във властта у нас.

Европейските политици побутвани от САЩ крачат като сомнамбули към ръба на мита за руската опасност, и в пропастта на илюзията ги чака катастрофата.

Той ЕС отдавана е катастрофирал. Затова и уверено крачи напред, защото няма друг изход освен война.

румънско-българска многонационална бригада.... уауууу ...това ще е голяма работа

Нещо ми се струва че там са се събрали от сбъркан по сбъркан...Единия вика - Русия напада, другия вика - да НЕ предизвикваме Русия, третия вика - сащ кога станаха европейци, и т.н. говорилня за ибиване на комплекси и трупане на мангизи от военнопромишления терорист

Това явно е главната опорна точка! Айде пак да я разбием на пух и прах. 767 ( нерегистриран ) 09.07.2016 11:34 Всичка е много просто е но не е за прости хора! НАТО иска да живее в мирно съжителство с всички свои съседи! Но ако те са агресивни и анексирет територии на суверенни държави, то тогава агресора ще изпита цялата военна мощ на НАТО! Просто, ясно и точно!

Ми да. ФАЩ и НАТО искаха да анексират територията на Крим (както направиха с Косово) и да разположат свои бази и ракети на нейна територия. Просто, ясно и точно! Какво не разбираш неграмотен трол?

НАТО - не дразни лъва, за да не съжаляваш!!!

Добре

И защо Русия която е толкова непобедима е седнала да се занимава с НАТО? Ами да прави каквото си иска НАТО, защото е безопасно и русия може да го унищожи всеки миг. Защо въобще се хаби енергия да се клейми НАТО при това съотношение на силите в полза на непобедимата Русия? Нещо май не е наред. Или НАТО не е толкова слабо или Русия не е толкова силна за да се случва това.

Русия не се занимава с НАТО - по-скоро е обратното, ако не забелязваш. На натовци постоянно Русия и Путин са им в устата.

то да четеш ТАСС по цял ден и накрая такива глупости започваш да говориш

Защото при един конфликт между нато и Русия ще "изгорят" в прекия смисъл невинни хора - ако това успееш да проумееш ще престанеш да ръсиш бисери по форумите.

Родните поддръжници на НАТО не ги е страх от бомбите. Те пишат в малки капсули от титан, които като започне войната ще бъдат изстреляни незабавно на Марс, от където да продължат да водят идеологическата борба!

Путин към НАТО: Не ни притискайте, минем ли в Отбрана спукана ви е работата! В Брюксел прекрасно знаят и разбират, че Черно море никога няма да бъде превърнато в натовско езеро знаят, че ние няма да позволим това. С тези думи руският представител в НАТО Александър Грушко заяви на Алианса, че всеки има право да извършва учения и маневри, но не и да застрашава сигурността на другите. НАТО се опитва да ни дразни, да показва мускули и да пренася конфронтационните си схеми в акваторията на Черно море. Преди месец турският президент Реджеп Ердоган каза пред Алианса, че не трябва да се допусне Черно море да стане руско езеро. То обаче нито е руско, нито на НАТО, защото с него граничат различни страни и всяка е длъжна да пази своята сигурност. Ако там не се разполагат непрекъснато бойни кораби и не се правят учения под носа на руските въоръжени сили и буквално край руската териториална граница, ние също няма да подсилваме нашия боен флот. В момента сме длъжни да го правим, тъй като прекалено много американска техника се изсипа в морето. Прекалено много натовски кораби правят демонстрации и се налага да предприемем всички необходими мерки, за да неутрализираме възможните заплахи за оказване на силов натиск срещу Русия, каза Грушко. Все още няма студена война в отношенията ни с НАТО, обаче от алианса се опитват да ни върнат назад и това няма как да не ни тревожи. По време на посещението си в Гърция пък руският президент Путин заяви, че разполагането на натовски ракети ПРО уж за отбрана на Румъния, ще накарат Русия също да разположи своите ракети, насочени към тези в Румъния. Сега вече там ще разберат какво е страх. И през какво преминаваме ние. Всеки военен ще ви каже, че отбранителните ракети ПРО за секунди се превръщат в оръжие за нападение, само след препрограмиране с натискане на няколко клавиша. Така под благовидния предлог, че ще се опазват от нас, от НАТО разполагат бойна техника до самите ни граници. В Прибалтика, в Полша, сега и в Румъния. Ние не искаме тази ескалация на напрежение. Ние никога не нападаме първи, но историята знае, че можем да се отбраняваме много успешно. Съветвам НАТО да не допуска грешката да ни накара да преминем в отбрана, допълни Путин.

Много късно Русия се настанява на Черно Море след доста войни и и поробвания на съседи. И дори след настаняването си не винаги е имала излаз на Черно Море. Исторически погледнато Черно Море не е руско езеро. Няма и да бъде.

Естествено - от самото си "възникване" Черно море по право винаги е принадлежало на САЩ - тук две мнения не би могло да има.

Дрънкайте натовци със металните си отпадъци- и циганите вече се радват, че ще има какво да продадат като отпадък когато му дойде времето.

Шубето е голем страх, господа натювци! Насирате се от страх какъв шамар ще ви залепи г-н Путин в другиден на срещата Нато-Русия!

от куп пари, впрочем путлер и той, тия глупости са за балъци като тебе, не видиш ли, че децата на всички блядове в руската политика и "бизнес" са все в натовски държави, на нашите също

Е що да не са? Много ни дължат тия "натовски" държави мноооого, ние сме им дали човешки ресурс, най-ценното сме им дали. Затова и ще ни бъдат вечни длъжници. Който е отгледал макар и едно дете знае какво значи това. Такива като тебе клатимадурковци едва ли имат представа от това какво е да бъдеш родител и то отговорен родител.

...НАТО: Русия не трябва и не може да бъде изолирана.. -- балканите обаче задължително трябва да бъдат обединени и изолирани от западното безумие!!! --

колхозия-обединителката е за балконите, сичко друго е лошо гнило зло и т.н.

На всяко действие, равно и противоположно противодействие -Нютон. Ако Путин престане с агресията , руският народ ще може да се храни 3 пъти на ден.

Къде видя руска агресия!?

Грузия, Украйна, Ичкерия

Крим какво беше, ако не е агресия?! А да, може да му се каже и анексиране на територия от суверенна държава, но това не променя факта, нали! Марш за нови опорни точки, че тези се изхабиха! Ха ха ха!

Писна ми от тези натовски изроди! Един пък срещу Русия била им враг, а пък после не трябвало да я изолират и трябвало да си сътрудничат с нея! Изобщо кой ли им вярва. Ясни са като бял ден.

Всичка е много просто е но не е за прости хора! НАТО иска да живее в мирно съжителство с всички свои съседи! Но ако те са агресивни и анексирет територии на суверенни държави, то тогава агресора ще изпита цялата военна мощ на НАТО! Просто, ясно и точно!

Видя се колко мирно иска да живее и доказателствата за това са Афганистан, Ирак, Сирия и "Арабската пролет"

По време на своя строеж EC (EU) бил наричан най-дългото гробище на света, заради огромния брой работници, починали по време на нейното изграждане около 50 милионa човека. Работната сила построила EC (EU) се състояла от селяни, безработни интелектуалци, опозорени благородници и престъпници.

Това някой фантастичен сериал на Кремъл ли го е изфабрикувал! Или е от серията на абсурдите! Ами, кой друг, я?! То, нормалните хора такива простотии не биха могли дори да се сетят да измислят! Ха ха ха!

Мрамалада в кутиите за прически който носят на раменете си става от топлото на омлет, който дори със сърп и чук не може да се пробие за да се вкара мисъл в него.

Фабрика троллей е виновна за това което се случва тук. На Савушкина 55 не са отделили пари за ваканция на българските си тролове и те се потят пред компютрите. Истерията им се повишава с часове, защото усещат, че повечето от протестърите са на море и тук са само тези от тях които не обичат морето. Пред амок са троловете на Фабрика троллей. И амокът ще се случи вероятно в следващите дни, защото синоптиците прогнозират големи горещини.

Кои го казват само....Боклуците, които са вързани с верига на компа от своите господари и пищят за няколко цента отгоре.

Столтенберг е просто един декламатор на пасквили, написани от райтърите на Краварника, като наш Плювко! А в родната му Норвегия отдавна вече няма викинги - и войниците и войничките й - щото там и те нече служат, пък и цялото население са все повече с дръпнати очички!

И не забравяй кафяво боядисани- шоколадчета.

кат ми пееш пенке ле саксонска кой ли те слуша....

Това което става във Далас доказва че в Америка нещата не вървят и се търси всякакъв повод за напрежение което обаче да избие навън а не в самата Америка защото проблемите стават много.Американците трябва наистина да преразгледат своето поведение спрямо останалия свят.Америка няма нужда от конфронтация а от помирение.Държава със толкова много затворници трябва да види и причините защо са толкова.Американския идеал за свободата на личноста като че ли загива той подменен със фалшив глобализъм и либерализъм който обаче не носи хубав живот на хората.

Защо не ни кажете какъв е стандарта на живот в Америка и какъв в Русия, за да докажете тезата си, че американците живеят зле?

Най-елементарното доказателство. Американците нямат пари да отидат дори на почивка!!!! Бачкат на по 2 - 3 места и пак нищо. А пък бедните руснаци пътуват по цял свят. Каква трагедия само!

Нямам предвид че всичко е напълно зле но съм бил там видял съм с очите си Бронкс и някои други живописни квартали където картинката не е окуражителна.Имаме официална статистика за близо 20 млн бездомни а аз съм ги видял със очите си как живеят.Наемите толкова много скочиха че човек наистина трябва да блъска като луд за да живее горе долу сносно.

Долара долара е сринат отдавна и пецатницата се върти на пълни обороти че чак прегрява там ги стяга чепика там.

Топят рубли ,за да правят от тях долари. Рублите са ненужни.