Трюдо ще пътува за Брюксел за срещата на върха ЕС-Канада

Канадският премиер Джъстин Трюдо ще пътува за Брюксел за планираната среща на върха ЕС-Канада, която се очаква да се проведе в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Трюдо ще пътува за Брюксел за срещата на върха ЕС-Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стои си в канадските гори - нищо няма да се подписва. освен няколко смъртни присъди. първата ще е за Haloween ;-)

ООО някой ни изкараха слуги на Русия и взимаме рубли за това-ами ние сме милиони .Русия има ли толкова пари? Стойте си в пещерата и се надяваите!!Поздравявам всички които сте на линия в момента за ВАЛОНИЯ и новото старо-здравето и стоп на мафията:Д

Значи са ги изрекетирали поступали поизплашили валонците и те са клекнали като всичките останали подлоги.. Язък за надеждите дето дадоха на много европейци че може нещо да се промени

се предали валонците. Но това твърде настоятелно поведение на Канада говори само за едно-ОГРОМЕН ИНТЕРЕС от споразумението-за тях и амер.компании! СЕГА обаче е моментът България да поиска отстъпки! Канада е готова на всичко-в момента-само и само да изпълни заръката на големия барт.И тъй като това споразумение не е търговско,а политическо, БГ чудесно може да изтъргува опр.клаузи в своя полза поне отн. храните,околната среда,задравеопазване... НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОВА??? МАЙ,ЧЕ НЕ....

Добре че бяха те, за сега!!!! Иначе т. нар. "евролидери" са съгласни да хвърлят европейските фирми и производители в такова приключение, че ако се подпише споразумението, от сега нататък ще са все из съдебните зали.....!? Или са много глупави, което е малко вероятно, или мно-о-о-ого корумпирани, за да го правят! А ние, както винаги, сме съгласни със всичко, заповядано от Брюксел! Заради някакви си скапани визи, които леко улесняват една шепа хора сме съгласни да се включим в нещо, портиворечащо на нашите дългосрочни интереси! А пропо, не случайно текста на проекта за споразумението е дълбоко засекретен и само малцина могат да го открият и да го прочетат! едва ли това е случайно! Да го духат!!!!

Руските слуги се посрахте пак от напъване, явно сделката е добра за света.

Явно нямаш семейство и деца, а и си мислиш, че пицата и колата са върха в кулинарията, щом като пишеш така.

"Фрийланд допълни, че се работи усилено, за да се вдигне валонското вето". Да-а-а, в така нареченият демократичен свят САЩ и Канада работят усилено, чрез своите слуги в ЕС, да бъде преодоляно ветото на областта Валония - единствените независими хора останали в ЕС.

"Защитата на инвестициите в споразумението ще доведе до сериозен ръст в исковете на бизнеса срещу страните. Споровете по тях ще бъдат решавани в арбитражни съдилища, намиращи се извън рамката на националната или европейската юрисдикция. Тази паралелна съдебна система ще направи процеса не само изключително скъп, но и непрозрачен и пристрастен. Всичко това ще е за сметка на гражданите и ще възпрепятства демократичното вземане на решения. Канада отстъпи и позволи арбитражните съдилища да бъдат обществени и прозрачни, но това не отменя създаването на паралелна съдебна система за фирмите от Америка." Ето от какво се страхуват малките производители и не само те. Ще ги съдят за щяло и нещяло, скрито и покрито.

Идилия с обилни трапези с ГМО и бляскави светлини от шистов газ на фона на скъпо платен музикален фон от АКТА. Уауууу

Рай за герберски свине

Ми да се разходи, що не. Да пият по кафе с Юнкер. Може и с бат' Бойко да обменят мисли.

На какъв език!? Може би с жестове....!!!Иначе за хапване и пийване, нашият ще се представи достойно! Дано да има и по две втори, и десерт, и....Смях1

браво Bалония,всички граждани на европа са с тебEеврогеиците да го духат.

Валония може да спаси Европа.

Бабалония ще трябва да дочакаш да те спасява тебе.

Аз пък не губя надежда,че споразумението между ЕС-Канада,в последствие със САЩ,няма да бъде подписано.Чудя се,едните валонци,сложиха прът в колелата на корпоративни и картелни интереси.А останото ЕС стадо,защо мълчи!? Ясно е,че малките икономики и дребните бизнеси в ЕС,при подписано споразумение,първи ще усетят жилото,много преди големите играчи,да са усетили меда. Канада беше пробата.Някак си-свободна търговия с Канада,звучи по-хуманно.Следващата планирана стъпка е,САЩ да поискат аналогичен договор.А "ултиматума",който евробюрократите и лобитата написаха на Валония,беше безпрецедентен по арогантност. Дано белгийците удържат фронта.

Освен за дебелосерковците олигарси (разно "вносители" и подобна паплач) свободната търговия е от полза за всички. Дори за агит-троловете дето слугивате да дебелосерковците.

Mного рано са ви извадили краставиците от задниците ви тая сутрин.явно си много задоволен да пишеш тези простотии.

канадските дървосекачи ще поробят България!!!! спасете ни от ГМО боровете на канада!!! кленовият сироп ще направи децата ви изроди с големи бради!!! канада има 3445334 бази по света!!! новият канадски ред ИДВА!!!

Нали се беше нацупил този мазник. Да се маха, не искаме СЕТА. Защо напъват толкова? И защо у нас мишките в парламента не обсъждат катастрофалните последици от приемането му?

Защото няма такива! Единствено катастрофални последици ще има за враговете на ЕС!

Ей мухлясъл седераст, кога ще питаш ибан костоффф защо не проведе мечтаната от теб лустрация? Отговорът е прост, щото си скапана червена номенклатура. Повечето седерасти сте такива, останалите са реститутки ...

паднат ли визите Канада ще се напълни с ихтимански цигани

Tамън ще се отървем от мангалите.

далече е за жалост! едва ли ще преплуват океана! ще са наши во веки веков!

канада са изроди бе колонизират ни масони и евреи тамлиери канадският рокфелер! ние сме колония на канада! ограбват ни! атака да спаси България!

Айде пак ги изтърваха.

Я веднага СИ изтрий коментара, веднага така не се пише за големците ако можех аз щях да ти го изтирия но ти си на работа изтрий си го разбра ли ме !!!???

по добре се изтрии от лицето на земята български предател.знаеш че за педателство наказанието е смърт.

Kak se e къносал тоя

И що само за Валония споменават? Що не кажат, че и в цяла Холандия хората са се вдигнали на протест срещу СЕТА? На хората от Бенелюкс по им стиска явно, останалите сме овце... Подскачаха нашите протестъри месеци наред за тока, а че искат да тровят сегашното и бъдещите ни поколения - много странна балканска будна гражданска съвест... Или тя се събужда у нашего брата, ако някой му плати?! демокрация, казвате, то си е истински цирк при нас.

Ако в Холандия има недоволни то е защото произвеждат храни, които са пъти по-хартиено/боклучави от всичко останало - и няма да са конкурентно способни. Никой никого няма да принуждава да купува ГМО храни, руските слуги толкова ли не можахте да измислите нещо по-смислено от това анти-ГМО дето няма срещу какво толкова да е анти.

Слуга си ти, душа. Аз съм свободен човек и казвам това, което мисля. Ако не ти допада, това си е твой проблем. Нямаш право да обиждаш никого, ако той не е на твоя акъл, нали? Или ти не можеш да допуснеш, че някой може да изкаже собствено мнение под ничия диктовка?! в шок съм

цяла Европа не желае това споразумение, по скоро НЕДУРАЗОМЕНИЕ . Ще внасят храни и ще претендират, че имат повече права от нас ???

единственото нещо, за което можем още сега да претендираме, е падането на визите. тъй като сме страна - равноправен член на ЕС, то за нас трябва да важат същите правила, каквито са за останалите страни- членки. пак стоим с ръка , протегната като на просяк и чакаме някой да ни пусне стотинки, вместо да свием ръката в юмрук и да тропнем по масата.

E*ал съм им маиката на визите да си ги завратв задниците.Hе искаме гмо продукти.

Аре, стига с тези визи! Който искаше, замина. Толкова много млади познати имам, които отидоха в Канада. И к'во, сега целта е да паднат визите, та да може цяла България да засели полярните земи на Канада, да остави хубавата си земя, та да има място за талибаните... Все пак те не са свикнали със сибирски студ, трябва да им влезем в положението и да им осигурим прекрасна природа и плодородна земя, толкова са се измъчили те... А българите пак, както казвал Вазов, немили-недраги ще скиторят. Ще гонят Михаля...

Полярни земи - Сибирски студ!!! Нещо започна да се оплиташ. Още рано сутринта.

Стига рева за канадска виза. Зимата там е същото като Сибир, само че няма лагери. Какво ще правиш в Канада? Ако имаш кинти и искаш да правиш бизнес, може да го направиш и на друго място. Пък и визите едва ли ще те спрат.

естественото право да управлява има този който превъзхожда останалите, ганьовци колко и да се опъвате има да плюскате ГМО че чак да ви плющат ушите

Загрижил се той умникът бе, ей. А тия дето управляват толкова тъпи, и те ГМО искат да ядат. Отде ви изравят все такива загубеняци за анти-ЕС агитатори бе.

тебе явно те изравят от обора

Е сега ,какъв неистов вой ще нададат българските НПО-та ,както разни видове ранобудни , красиви , умни , иновативни, атрактивни и т.н. , че че цялото правителство на Валония са агенти на КГБ, а на Белгия са на ГРУ.Как може да си позволят да отхвърлят СЕТА, този портал за нахлуване в Европа на канадски и американски ГМО храни .Къде отиват неолибералните брътвежи за пазара и неговата регулативна фукция .Ами сега изфукването на премиера за отпадане на визите,май остана без покритие.Този човек каквото направи все е глупост.Същото беше и с 160 милиона евро , които ни дадоха, за да държим мигрантите на родна територия

комкопелдаците ставате много нахални като родителите си и трябва да ви се строшат рогата

Що бе, то май вие работите за рогатия та какви рога ще трошите трошете вашите ???!!!

Да бе да. Опира до един тиквеник там и той хич не е купен, неее. Няма да му стигнат силиците, трябвало е да се охарчат повече за да успеят да спрат прогреса - а не могат. Руските слуги така и не разбрахте, че господарят ви е умрял.

Бойко е само върха на айсберга, той претставя една огромна структора от индивиди твърдо решени да изринат комунистите на бунището на историята

Тоя па е нахален, като конска муха. Нема оттърване от говедарите

Ама, как бе?! Нашия прител от Канада, тоя сладур, ше бие път чак до ЕС. Трябва да му отидат на крака, той само да се разпише върху договора за доставки на гмо.

Трюдо може да дойде като турист да се разходи и да разгледа! Явно много от водещите политици от Европейския съюз и Канада не са особено загрижени за демократични норми и практики. Иначе вместо да поставят ултиматуми на Валония биха позволили референдуми, предвид огромното значение и протестите.

а кой предател ще подписва от името на България, и кой му даде това право?

Марш оттука бе, границите са отворени. Като не ти харесва в ЕС чиба, никой не те задържа. На мене като не ми харесваше съветският режим на времето как можеха да избягам, хем имаше оградои с тел навътре. За кви се мислите руските слуги, чакате някой килимче ли да ви постеле та да се разкарате като не ви харесва.

Я, някаква среднощна соросоидна утрепка цъка от десет компютъра и си мисли че ще заблуди някого. Да не сънува пак руснаци? Ааа, да за тях говорим!

тоя дава мили и драго да наводни европа с митгранти -голяма лицемрна и награ отрепка е това комунистическо чучело

Който не е чувал за влиянието на белгийската кралица може и да се чуди как така една провинция се опъва на бюрократите от Евросъюза. Ами ей така - може! Дори и да подпишат впоследствие, бъдете сигурни, че условията за Белгия ще са много по-различни от нашите.

Тц, тц, тц... Ам тез канадци много навити да подписват бе, а валонците нещо май хич не им вярват,то и затова не е голяма изненада че след толкова кандърми и ултиматуми валонците продължават да искат това което са договорили с канадците да бъде включено в клаузите на СЕТА.

После казват,,ма те ингилизите прости дет излязаха от ЕС ,,:((((

Цялата простотия е заради чернилката Обонго.

простотията в нечия глава няма как да е заради някой друг

това търче като теле пред майка си да не изпусне келепира-нахално келеме-валонеца му каза че трябват 2 месеца за да се разгледа всичко а това нагло копеленце се засилило да идва -срам за европа че го приема това недоразумение -все едно гледам жан виденов

Какъв келепир бре? Джъстин работи наистина за народа, има много добро образование и надявам се да остане така. Той е символ на промяна и ново поколение политици. Не може да има носион за сравнение между Трюдо и някои от нашите. Гласувах за него и ако продължава така, пак ще гласувам.

заблудена овцо тоя дава мили и драго да наводни европа с митгранти -не го познаваш каква отрепка е

Аз

Ъхъ. Сапунено актьорче. Разглезено синче на татя си от дъртите му години. Стриптизьорче. Пдрстче. Лъскава звездичка от жълтите страници. Няма да му мине мандатът и ще искат да го разчекнат. Само стой, та гледай...

Кви два месеца бе айнщайне, тая сделка е подготвяна от седем ли девет ли години беше.

Какво ли изнудване и извиване на ръце ще падне, щом "сладура" от снимката е готов океана да преплува, но да пристигне в четвъртък! Изродите не разбират от "не", те през трупове ще минат, за да постигнат целта си! Да ни пази Господ, че май ние не сме способни да си помогнем!

Така е, Господ българина ни пази от злите змии-рептилите. Освен това ни и "ремонтира" телата за да не ни влияят така смъртоносно радиоактивните замърсявания, химическите следи в небето, водата която пием, храните които ядем, H.A.A.R.P, СУРА ... Да не говорим за ИМПЕРИИТЕ (на "ЗЛОТО, на "ДОБРОТО", НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ-ЕС, НЕО ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ, КАЛПАВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ТРЕТИЯ РАЙХ). И все пак, с Неговата Помощ България няма да загине и вечно ще пребъде във времената. ВеРВАЙТЕ, за да може да се сбъдне.

това е голямо гаменче като нашите комсомолски секретарчета -реве за мигранти и да отрови европа -гнусна твар социалистическа

Джъсти е представител на либералите...не е гаменче и няма нищо с комсомолските секретарчета.

жъстинеее,след бийбър теб обичам най-много :Д

Трюдо сладур си ,но си пойзен за нас -ха-ха-ха МАХАЙ СЕ" STOP CETA" Махай се бе-ИЗЧЕЗНИ,ОСТАВИ НИ !!!!!!!!!!!!

ли ви впечатление колко малко всъщност българинът се интересува от съдбата си? За Цецка коментарита надхвърлиха 3 000 /това,че е неприемлива толкова трудно ли се разбира/ А когато ни заробват, просто вдигаме рамене. Кураж Валония, дано да устоиш и заради нас!

ела, че съм се затъжил за теб... Трюдо, обичам та!

каза категорично "НЕ"! Трюдо, с идването си всъщност заявява -това не ме интересува-ПОДПИСВАМЕ И ТОЛКОЗ! Този ултимативен диктат показва само едно-целите на това споразумение са далеч отвъд пределите на пазарните интереси, целта е политическо надмощие над цяла Европа /чрез големите американски компании, регистрирани в Канада и правомощията, които имт съгл. договора- да съдят съотв.държави за бъдещи евентуални пропуснати ползи, да цензурират законодателството и....и..../ Ама и ние- от един Титаник-та на друг!

Абе сетих се хубава работа. Покрай тая СЕТА като ще се интегрираме, дайте да пратим в Канада едни 500хил емигранта от черните? Имат доста територия, ще го поемат без проблеми. А и ония ще слушат, защото в студа ако те изгонят навън умираш. Като ще се интегрираме по всички направления, нека и с това започнем, става ли?

ОЧИЧКИТЕ ДЕТО СЕ ПОДСМИВАТ, СКОРО ЩЕ ПЛАЧАТ :)

Нали хората им казаха, че не искат споразумението. Този премиер не го ли е чул? Или, ти го гониш през вратата то ти се намъква през прозореца.

СПОРЕД СЕТА - СПОРАЗУМЕНИЕТО .... ... АКО БЪЛГАРИЯ РЕШИ ДА СИ ВЗЕМЕ ЗЛАТНИТЕ КОНЦЕСИИ ОТ ДЪНДИ ПРЕШЪС ИЛИ ИМ НАЛОЖИ ЕКО ТАКСА , ДЪНДИ ПРЕШЪС МОЖЕ ДА ВИ СЪИ И ИСКА КОМПЕНСАЦИИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД :))) .... А ПОНЕЖЕ АКЦИОНЕРИТЕ НА ДЪНДИ ПРЕШЪС СА БЪЛГАРСКИ ОЛИГАРСИ , ТАКА ХЕМ ПАРИЧКИТЕ ИМ СА СЪХРАНЕНИ В КАНАДА , ХЕМ КЪРЛЕЖИТЕ ЩЕ ВИ ЛОЧАТ ДО ГРОБ :))

Ураааа не съм се радвал от малко дете досега от това което се случва. Трюдо готин си но си ходи -ВАЛОНИЯ УРАА ПОБЕДИХМЕ!!!! Победихме Световната мафия Махайте се всички се махайте и Бойко ити се махай вашето време изтече

Имало мъже все още в тоя Брюксел. И защо не помествате възраженията на Валония? Всички коментари в условно наклонение... Дайте да видим "черно на бяло" за какво става въпрос!

Защо ли се натиска за това споразумение? Явно благинките са доста големи , но въпроса е, за кого.

КАНАДА СЕ НАДЯВА ДА ПРЕЖИВЯВА ОТ ПРЕ-ПРОДАЖБА НА НАШИ АМЕРИКАНСКИ И МЕКСИКАНСКИ БОКЛУЦИ В ЕВРОПА:)) ... ИМАТ ОЩЕ И : - КОЖИ ОТ БОБРИ - КЛЕНОВ СИРОП - ТЕЛЕШКО ОТ ПРЕРИИТЕ :)))

Канада и тя горката се надига на пръсти и се бута между шамарите. Жалка картинка.

ДЖИ-ДИ-ПИ-ТО ИМ ПАДНА С 250 МИЛИАРДА ДОЛАРА - НЕМА СКЪП НЕФТ - КАНАДСКИЯ ДОЛАР БЕШЕ 1 КЪМ 1 С АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ , А СЕГА Е 1.33 КАНАДСКИ = 1 НАШ ДОЛАР - ФОРД , ДЖЕНЕРАЛ МОТЪРС , ТОЙОТА , ДАЙМЛЕР - ТЕЖКОТОВАРНИ .. ВСИЧКИ ИЗБЯГАХА ОБРАТНО В САЩ :))

А българските провинции дадоха ли съласие? Трюдо кога ще ни посети? Винаги е добре дошъл.

Да ме извиняват филите и фобите, ама без какъвто и да е уклон към една от двете позиции просто смятам, че тук има нещо гнило. То бива бива зор, ама чак толкова не бива. Каква е причината за това? Какво толкова, ако не стане сега, успокоят се нещата, договорят се и след 6 месеца се подпише? Защо това бързане и тази истерия? Защо тези нерви? Обикновено така правят хора, които крият нещо.

България е селскостопанска страна, да виждаш нещо по магазините произведено в България? Почти няма и ако има все още нещо от селата, скоро ще изчезне. Това се отнася във всички области на родното производство. Богати корпорации владеят всичко в бедните страни и ги ограбват яко. Това е СЕТА.

ни е фантазията какво ни чака! А този натиск е БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН! Залогът е голям -500млн.-нен пазар, но това е най-малкото, те и сега го имат...СЕТА, както и TTIP не са търговски споразумения, те са политичеси! Т.е.500млн. пазар и СУВЕРЕНИТЕТЪТ на 28 европейски държави!

Съвършено си прав! Бързането е в основата на всяка една измама. За да не се даде шанс на измамвания да премисли и да се усети. А що се отнася до фили и фоби, "феновете" на споразумението са стандартни платени пропагандисти на службица. Обучават ги за манипулатори в Санта Фе. Тъпото е, че се вземат на сериозно. Но иначе са уникално тъпи, пребозали са с книжките за манипулиране и ги прилагат съвсем дословно, по един невероятно тъп начин. Като им прочетете коментарите и сам ще се убедите. А те са толкова ясно разпознаваеми. Българите поне трябва да се научим, какво е измама и манипулация и как го прилагат върху нас. След което трябва да се научим да си защитаваме от тези измами и манипулации и да защитаваме националните си интереси.

Много мнения, къде платени - къде искрени! Но малко се коментира каква е причината Валония да е против това подписване - хайде малко дайте яснота по този въпрос, знаещите!?

Наппиши в Youtube - Какво представляват ТПТИ и СЕТА? Предполагам че можеш да мислиш като четеш?

Канадско филмче-5мин. "CETA (споразумението между ЕС и Канада) - уроци от Канада " В него канадците ни умоляват ДА НЕ ПОДПИСВАМЕ СЕТА! Защо? Отговорите са във филмчето, веднага ще ти стане ясно всичко....