Цветанов не е бил допуснат на среща на Радев в Свищов

Цветан Цветанов не е бил допуснат на срещата между президента Румен Радев и кмета на Свищов Генчо Генчев.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов не е бил допуснат на среща на Радев в Свищов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Президента просто не може да се допускат агенти на чужди разузнавания.

Простак сте вие! И то безнадежден!

Доколкото разбирам, Президентът е уважил всички присъствуващи на празненствата и това е запечатано на обща снимка. Защо трябва да присъствуват и на срещата с общинският съвет не е ясно. Още повече,че същият този Цветанов и неговата формация ГЕРБ буквално вчера обвиниха Радев в лобиране в полза на Швеция. Тоест, обвиниха го в корупция. Какво очакват от него? Те да го хулят и плюят, а той да ги кани! Тъй ли? Как стават тия неща? И веднага Борисов и той участвува: Не било имало такъв случай до сега! Нищо, сега вече има! И то правилно има. Цяла кавалкада от областен управител, заместник областен управител, кмет и кой ли още не. И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ! Да ги покани на заседанието, за да му устроят политически панаир. Няма да стане! Това е Президентът на Република България господа,а не някакво безхарактерно недоразумение, като предното!

Браво! Цветанов е никой! Няма място до Президнета, особено когато това е среща, на която Цветанов не е поканен. Толкова прост, нелицеприятен, гаден интригант, като този човек рядко се среща. Само в ГЕРБ може да има такава жалка подлога. Толкова прости и нагли хора на едно място, могат да бъдат ръководени само един по-прост и по-нагъл от тях - Бойко!

Мухата Цветанка е утрепан от другаря Генчо и властелинът на пръстените г-н Радев!

В следващия път Радев да не допусне и всички 7 милиона българи докато е в президенството!

Самата физиономия на Цветанов подсказва, че е мръсен плъх, а като прибавиш и шшшшшъшнещите му изрази, направо ти идва да повърнешшшш!

Не са го допуснали, понеже не им е бил необходим ТРОЛ на срещата и то ГЕРБерски такъв.

Не разбрах от всички драсканици защо Цветанов е трябвало да присъства на среща между Президента и кмета?

Браво, Радев, навря ги там, където им е мястото.

Много късно дойдохте на работа, тролове нещастни ГЕРБерастки!!! И какво сега - тотална подкрепа в нета за Президента Радев! Нещо не ви сполучи идеята цвъки да го омаскари. Сега си сърбайте попарата от миризливите копанки, щото може да ви е за последно!!!

Изключително манипулативно заглавие за едно нищо! Имало е уговорена среща между Кмета на града и Президента, към която се е опитал да се натътрузи и някакъв партиен секретар цвъки, заедно със свитата си! Ами естествено, че няма да го пуснат! То така си е и по протокол! Не е била партийна сбирка, на която да се уговарят плащания за циганите, нито са се делели магистрални комисионни. Едни сериозни мъже са си говорили за проблемите на региона. А и какво, кажете ми, да прави на среща, повод за която е освобождението на Свищов, човек, който на Околчица заяви, че Освободителната война била срещу една " ... турска армия, дето се намирала тука..."?!?

Президент, който разделя нацията, не е никакъв президент. На боклука!

Абсолютно правилно!!!! То за това и изринахме чехльото Плевнелиев и избрахме достойния мъж Радев!!!

Чехльото не е Плевнелиев , а Фуражката е истински чехльо. Плевнелиев беше достоен президент.Този е вече за импийчмънт.

Боклукът си ти с какво президента разделя нацията то пък сме вече и една нация - циганска.А Плевнелиев тази мазна подлога да не би да беше обенител а?

На боклука отиде предишния" преЦедент", които разделяше, а сегашният обединява. Показаха го последните президентски избори.

Че какъв е ЦЦ за да го допускат до срещата? Един лъжльо със странна форма на главата.

Леле, Голяма беля стана! Облъханq от Цветко Пора, бешеq за Правителствена, (лекувA на Буда менисиса) а президент Радев, киснА, Три, пълни часа, в Дунава, да се чисти, от миризмата! Джипето му го посъветва да не мерисва, Три манда!

Сигурен съм, че не осъзнаваш, колко си ниско в Човешката йерархия! Вероятно, си във възторг от себе си ... Това са симптомите, на приматите!

Много ясно, че Радев няма да допусне чакалите. Цветанов е ужасно долен интригант. Радев го е страх от тях, ще му спретнат някоя интрига или схема.

Наистина го е страх! И има защо и от кого!Но това е неразбираемо за тиквата, която е на раменете ти!

Точно така- боклуците - на боклука!

Колко апартамента има Цветанов и колко апартамента има Радев?

Това ли е висшата цел, в живота ти?! Жалко, наистина ...

Правилно не са допуснати - това е среща между Президента и представители на местната общинска власт. Президентът, ли представители на неговия екип, не обикалят с премиер, министри и депутати по организирани от тях срещи с местните общински власти. Апропо - общинската власт е избирана пряко, за разлика от областната управа, която се назначава от премиера. Последният назначава областните управители, а те - екипа и служителите!

Само така. Евала Радев. Наритай и Боко.

Боко - току-що, го премести ... В другия крачол!

Льотчика от Славяново, руския резидент и наш прецедент е обещал на Деси да и купи самолет с комисионните от Грипен и да я вози по света да показва хубавите и крака.

И ти ли обвиняваш Швеция в корупция? Или те е яд че ЦЦ няма да докопа комисионна за американските бракми

Фатмака - руски лакей ще бъде изпичкван, защото си мисли, че не е декоративно дърво, а има неограничена власт. Пази Боже слепо да прогледа, дай власт на простака и му гледай сеира.

Простият тук си ти! Крайно време беше някой да озапти Цвъки - подсъдим и много нагъл.

НЕ СА ГИ ДОПУСНАЛИ КЕТЪРИНГ ГРУПАТА. СЕГА - ПИЦАТА СТУДЕНА,А БИРАТА ТОПЛА...СИГУРНО НЕ СА ИСКАЛИ ДА ИЗДАДАТ ФАКТУРА НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО. ЗНАЕМ СИ ГО НИЕ ЦЕЦО - ШМЕКЕР ТАКЪВ!!

Поредният гаф на назначеният от БСП и Кремъл президент.

Виж какво, Цветан Цветанов , ако толкова много ти харесва си го вземи у вас. В Свищов той е нежелан. Герб съсипаха града. От 70 хиляден град сега има-няма 15 хиляди души са останали. Оставиха хората да гладуват, затвориха всичко, което работеше, съсипаха целия град. Прогониха младите в чужбина или в големите градове. Кани си ги у вас герберите! Свищов - първият свободен град в България не желае Цветан Цветанов, не го е канил, а неканените гости се отпращат учтиво. Корнелия Нинова също не беше допусната, но не я виждам да реве по медиите. Само тоя смешник реве като бебе.

Избран от народа на мажоритарни избори

Възпитаните хора не ходят на срещи, на които не са канени. Ама вие да сте виждали възпитани гербери?

За корупцията няма държава, дали е България, дали е Швеция.... Ето какво каза Бойко Ноев по BTV: "Грипен" са спряни от производство.Предстои пускането на нов вариант с други технически характеристики, а ние ще си купуваме от старите. Второ, шведите са произвели 24о самолета, а др.компания неглижирана от нас - 2200 !!! , т.е. има неща, заради които са предпочитани другите.Трето, в сделките за "Грипен" постоянно има скандали за корупция....

и той ли е "капацитет" по самолетите. Преди години, като беше министър с връзки намърда жена си за началник в НЗОК. Сега пак изпълзя отнякъде. До кога ще давате изява на отдавна забравени "величия"

като не са го пуснали на срещата,... сега ще вземем Еврофайтерите.. и готово..

Който е чел тевтерчето на Левски знае, че той е давал отчет за всяка изхарчена пара от народните пари. Кой е Радев, че да не понася да има комисия която да провери как е взето решението да изхарчване на милиарди Български народни пари????

Нека прзидентът Радев да каже защо Иво Христов е в екипа му без да има допуск за класифицирана информация

Все повече се питам дали Решетников не сбърка с тоя човек?

И до утре да се питаш, по тъп от това което си няма да станеш!

тоя да не е имал изпит при величко адамов?!? или при краси-черния...

С това си действие този президент показва, че е гузен и верояtно подозренията на Цветанов имат смисъл.....жалко, че такъв тесногръд президент избраха българите!!!!!

Не е редно - Президента на Република България, да постъпва по този начин.Това показва политическа незрялост, некомпетентност и липса на управленчески опит. За мен, това е гаф на президентската институция, като цяло.Жалко!

Не е редно да не пуснат Цецо да присвои и провали среща на президента?! Човече, ти не си в ред! А Цвъц-навлекът защо е помъкнал цялата тумба? За по-представително? Тъпанарска акция!

Не е за лейката, която имаш на главата, за да разбереш същността на проблема! Недопускането на Цветанов на срещата е само повод, президента Радев да избегне неудобните въпроси!

Тоя кютюк Деси генерала е такъв мръсник. Летец ми бил. Божеее

Радев е военен, свикнал е каквото му разпоредят началниците, това да прави, в случая - Нинова. А на нея кой и нарежда всички знаят...

Ха-ха-ха, най-сетне някой да покаже на тази грозна мутра, че е нежелан. Не само при кмета а и навсякъде. Убеден съм, че т. нар. избори в България са силно манипулирани. Въпреки, че народа ни е прост, не вярвам да е чак толкова, че да гласува за мутри или комунисти.

Кой е Цецко? Да хваща улицата по баира нагоре от площада в Свищов, после завива надясно веднага след това вляво, пресича "парка" и продължава все напред и нагоре към квартала на неговите любити гласоподаваатели (дето според герберастите изобщо не гласуват за ГЕРБ).

Никой не може да задължи Президента на Републиката да допуска бивши подсъдими да присъстват на официалните му прояви.

Явно, патронът на Президента - другарката Нинова, е инструктирала др. Радев за тази среща ...

Бойко Ноев по BTV пред Хекимян каза, че "Грипен" са спряни от производство.Предстои пускането на нов вариант с други технически характеристики, а ние ще си купуваме от старите. Второ, шведите са произвели 24о самолета, а др.компания неглижирана от нас - 2200 !!! , т.е. има неща, заради които са предпочитани другите.Трето, в сделките за "Грипен" постоянно има скандали за корупция. Това е червени тролове, които не сте спали тази нощ за да си заработите обещаното.

За такива семейни драми не ми пука но за копуването на спрени от производство самолети за милиарди ми пука. Една експертиза има президента и накрая за пари ще се оака

За такива семейни драми не ми пука но за копуването на спрени от производство самолети за милиарди ми пука. Една експертиза има президента и накрая за пари ще се оака

Може да не си съгласен с някого, може да не приемаш неговото мнение, но това не ти дава никакво право да разделяш хората. Държавният глава трябва да обединява хората от всички партии, от всички етноси, от всички футболни агитки в страната. Трябва да ОБЕДИНЯВА българите, а не да ги разделя. За мен в този случай той показа комунистически мироглед и постъпи по същия начин. Това е.

Това е единственият коментар тук, който казва нещо смислено.

"Държавният глава трябва да обединява хората от всички партии, от всички етноси, от всички футболни агитки в страната. Трябва да ОБЕДИНЯВА българите," Точно така. И в този смисъл решението му да не допусне такъв доказан разединител и интригант като Цвък, е много правилно.

Че какъв е този Цветанов ? Още е разследван за корупция , но е човек на ЦРУ и не могат да го Осъдят ! Идва деня когато ще го замерят с камъни и дървета !

Цв.Цв. пак си завира носа където не му е работа. ъези не могат ли да рразберат , че има програма по време на президентските посещения и ако този палячо не е включен в тази програма, няма работа там. на тоз не му писна да се излага и да прави интриги.

а другия (ниновия) какво показа? тъпаци..

Това че е се опитва да има последната дума в случващото се показва колко го е заболяло от ритника на Президента. А в това което казва без изобщо да споменава кой и от кого е освободил Свищов показва пак природата си на долен мерзавец.

Ега ти и кефа! папконосецът от 7-мо главно заслужава да бъде унижаван стократно. Негодник, клеветнки и гнусен интригант...

И за какво се влачи тоя след Президента?Да му пука гумите?Да го подслушва?Да му развива болтовете на колите?

Вън от всякъде и завинаги гробокопачите на Българите и България, престъпниците от ГРОБ-ГЕРБ!!!

Цв.Цв. си е голям лицемер. Първо хвърля помия по Радев пък после реве защо радев нямал желание да се среща с него.